- 11 Aralık 2024
- 184
- 137
- 18
- 31
Bol bol yağ ve krem sürün.. kasıntı varsa gerginlik vardır kurumaya başlar..Hanımlar benim göbeğim 3 haftadır kaşınıyor (3 haftadır hazimsizlik var sabah göbeğim düzken akşam şiş duruyor). Göbeğim büyüdüğü (şiştiği) içinmi kaşınıyor acaba, sizdede oluyormu? Başka bölgelerde sorunum yok
Benim ilk gebelik, muhtemelen hareketleri erken haftalarda hissedemem gibi ama heyecanla bekliyorum o günleriOh ne güzel sağlıkla ilerlesin, hareketleri hissedeceğin haftalar yaklaşmış o zaman daha rahat oluyorsun.. iki dürtünce bi tekme atıyor için rahatlıyor. Bu benim 2. Gebeliğim ama sanki ilkmiş gibi hatta ilk gebeliğimde düşük riskim olduğu halde böyle paranoyak olmadım.. bu ayda 1 doktor kontrolü durumu çok uzun bir süre ya.
4 hafta sonra hissedersin, kilo durumun da normal seviyedeyse.. başta zaten kelebek kanat çırpmadı gibi oluyor belli belirsiz önce anlamıyorsun sonra anlaşılıyor.. 18 itibariyle odaklan kesin hissedersinBenim ilk gebelik, muhtemelen hareketleri erken haftalarda hissedemem gibi ama heyecanla bekliyorum o günleri
Çok geçmiş olsun canım bazen geldi mi üst üste geliyor Allah şifa versin.hormonlarimiz zaten tavan herşeye aglaniyo üzme kendiniKızlar selam!
Ne yazık ki bir süredir bakamadım çünkü annem rahatsızlandı hastaneye yatırdık. İki gündür perişan oldum resmen. Refakatçi mecburen ben kalıyorum. Evde oğlum babasıyla yazık o da çok özledi sefil oldu küçük daha
İlk hastaneye yattigimizda ne doğru düzgün yemek yedim, ne de uyudum tüm gün yarım saat uykuyla falan durmusumdur. Bugün ilk defa güzel yemek yedim.nasil.hopladi zıpladı içimde anlatamam çocuk bile acıkmış sonra sen bı ağla çocuğu aç bıraktım diye. Of çok zor günler ya.
2024 giderken bir gol attı, 2025 de goller atmaya devam ediyor. Aralığın son haftasından beri burnum boktan kurtulmuyo valla. Kurşun mı doktursem ne yapsam bilmiyorum.
Kaçırdıklarim.vardie kesin. Cinsiyeti ogrenneleri tebrik ederim. Ben de annemi yatirdigimiz hastanede kadın doğuma gidicem yarın hem bı baksınlar çocuk ne alemde en son 11+6 da görmüştüm. O kadar stres yorgunluk bir sorun yarattı mı acaba diye tedirginim.. hem de belki consiyeti öğrenirim yarın. Durumlar böyle kizlar
Çok geçmiş olsun canım bazen geldi mi üst üste geliyor Allah şifa versin.hormonlarimiz zaten tavan herşeye aglaniyo üzme kendiniKızlar selam!
Ne yazık ki bir süredir bakamadım çünkü annem rahatsızlandı hastaneye yatırdık. İki gündür perişan oldum resmen. Refakatçi mecburen ben kalıyorum. Evde oğlum babasıyla yazık o da çok özledi sefil oldu küçük daha
İlk hastaneye yattigimizda ne doğru düzgün yemek yedim, ne de uyudum tüm gün yarım saat uykuyla falan durmusumdur. Bugün ilk defa güzel yemek yedim.nasil.hopladi zıpladı içimde anlatamam çocuk bile acıkmış sonra sen bı ağla çocuğu aç bıraktım diye. Of çok zor günler ya.
2024 giderken bir gol attı, 2025 de goller atmaya devam ediyor. Aralığın son haftasından beri burnum boktan kurtulmuyo valla. Kurşun mı doktursem ne yapsam bilmiyorum.
Kaçırdıklarim.vardie kesin. Cinsiyeti ogrenneleri tebrik ederim. Ben de annemi yatirdigimiz hastanede kadın doğuma gidicem yarın hem bı baksınlar çocuk ne alemde en son 11+6 da görmüştüm. O kadar stres yorgunluk bir sorun yarattı mı acaba diye tedirginim.. hem de belki consiyeti öğrenirim yarın. Durumlar böyle kizlar
Cok gecmis olsun canim benim allah annene en kisa surede sifa versin basen zorluklar ust uste geliyor ama sonra rahat bi nefes aliyorsunn poztifsin cok bu ruh halinden vazgecmeÇok geçmiş olsun canım bazen geldi mi üst üste geliyor Allah şifa versin.hormonlarimiz zaten tavan herşeye aglaniyo üzme kendini
Yaa ben hala hazmetmeye çalışıyorum zaten 4 beklediğim bir hamilelik değildi dedim sürprizse belki rabbim birde bunu tadalim istedi dedim ama ultrason açılır acilmaz gördüm dedim söyleyin emin olayım gördüğümden erkekmi? dedi evetBenim de 4.kızımNasip kısmet
Ya kıyamam sana benimde bir oğlum var ikincisi geliyor rabbimin izniyle.3 erkek den sonra kız istemen gayet normal canım bende kız istiyordum ama rabbim bunu bize hayırlı kılmış saglikla.gelsinler bereketleriyle gelsinler inşallahYaa ben hala hazmetmeye çalışıyorum zaten 4 beklediğim bir hamilelik değildi dedim sürprizse belki rabbim birde bunu tadalim istedi dedim ama ultrason açılır acilmaz gördüm dedim söyleyin emin olayım gördüğümden erkekmi? dedi evetrabbim verdiyse vardır bir hikmeti acılarını göstermesin iyikide olmuşlar çok şükür çocuklarim beni zorlayan tarzda da değiller ya ben rahat biriyim yada bağışıklık kazandım tek derdim olmayanı tadabilmekti 3 çocuğumda tip olarak birbirinin aynısı 4. De aynısı olur benim için bir heyecan yok gibi geliyor
Yazışmalarımızın altında “Önceki/Sonraki” kısmının orda sayfa sayısı yazıyor. Oraya tıklayıp manuel olarak 1 yazarsan direkt seni ilk sayfaya götürürYa kizlar kolay yoldan en bastaki listeyi nasil görüyoruz
Ben var miyim yik muyum listede bakicamda
Öncelikle hayırlı olsunKızlar iyi geceler. Bir sorum olacak benim. Geçen akşam gebeliğimi öğrendim. Henüz doktora gitmedim. Tahminim 4 haftalık. Ama aklıma takılan bir şey var. Ben İngiltere’de yaşıyorum ve burada sağlık biraz farklı işliyor. Hastaneden randevu aldım. 18 Mart’a verdiler. Burada ilk kontrol 12.haftada oluyormuş, saçmalık. 8 Mart’ta da Türkiye’ye gidiyorum, biletimi hamile kalmadan önce almıştık.Yani burada hiç muayene olmadan uçağa binmiş olacağım. Ve bu beni endişelendiriyor. İlk aylar uçak yolculuğu yapanlar oldu mu aranızda? Veya yapılıyor mu? Bilginiz var mı? Kanama vs herhangi bir durum olmasa bile uçak yolculuğu riskli mi sizce?
tuttucinsiyeti belli olan hamişler Çin takvimi sizde tuttumu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?