2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Dönme hissetmek için belki erken ama ufak kıpırtılar hissediliyor gerçekten ayırt ediliyor
Benim üçüncü gebeliğim yemekten sonra uzandığımda hissediyorum belki ondan ne yaptığını tahmin ediyorum bugün muayenede de doktor dönmeye çalıştığını söyledi elleri kolları kıpır kıpır dedi

Ben de merakla bekliyorum kontrolü dediğiniz gibi insan bir belirti arıyor ama buradan okuduğum kadarıyla belirti yaşamayan da çok bunalrı bilmek güzel

merhabalar, ben de Medicana'dan doktor arayışındayım daha önce 4 düşüğüm oldu bu sebeple yüksek riskli gebelik takibi için ir doktor arayışım var Işık hocayı düşünüyorum ancak artık medicanadan ayrılmış muayenehane açmış sanırım. Siz Ali Meten Celep'e gidiyormuşsunuz ben de dün araştırdım kendisini çok olumlu yorumları var , benim için doktorumun ulaşılabilir olması da çok önemli. Işık hocaya hiç gitmediniz sanırım siz.

Merhaab kizlar,

Elhm fetal dna sonuclari risksiz geldi. Ama cinsiyeti insallah pazartesi söyleyecekler. Burda 14den önce soylemiyorlar, neyse bise kalmadi

Ben çok memnunum. Genel olarak çok rahat insanı motive eden bir doktor. Ne zaman whatsapptan msj atsam maksimum 1-2 saat içinde cevap veriyor. Gerekmeyen hiç bir testi istemiyor. Tabi doktora ısınmak güvenmekte önemli ben çok doktor değiştirdim ama metin beyle tanıştıktan sonra arayışım bitti

Şu aralar ben de hafif karnımın şişliği dışında belirti duymuyorum. Hatta öyle bir ev temizleyesim var ki çitileye çitileye
bunu okumuştum kuşlar ve diğer hayvanlar nasıl doğumdan önce yuvalarını hazırlıyorsa bizlerde bilinç altında yapıyormuşuz bunu evimizle daha fazla ilgileniyormuşuz

Kizlarr bugun gorus gunumuzdu. Bilerek bir hafta extra bekledim cinsiyet kesinlessin diye. İkilideki doktorum kiz gibi demisti bugun kendi doktorum da once kiza benziyor dedi sonra evet bacak arasi bos dedi. Yuzde yuz kiz gibi kesin konusmadi ay degisir mi bilemedim. 108 gr olmus ilk defa bu kadar net gordum yuzu donuktu kollari gozleri agzi baya belliydi bayildimm. Sonra arabada pantolonum biraz sikti tam o sirada bir tekme yedim cok netti. Kizimda cok daha gec hissetmistim bunda iki haftadir hafif kipirdiyordu ama bugun netti. Degismezse benim bir kizim daha oluyor insallah

Kızlar, sağa ya da sola yatınca sizin de karnınız hafiften sarkıyor gibi oluyo mu
Eveett destekleyici bir minder gordum ebebekte onu almayi dusunuyorum. Geriliyor karnimin ici de sertlesiyor gibi oluyor
bunu okumuştum kuşlar ve diğer hayvanlar nasıl doğumdan önce yuvalarını hazırlıyorsa bizlerde bilinç altında yapıyormuşuz bunu evimizle daha fazla ilgileniyormuşuz
Evet nesting/yuvalanma hamile kadinlarda cok gorulur evi bebege hazirlamaya baslariz 7. Aydan sonra daha net hissedicez onu surekli evle ilgili biseyler yapmaya baslicaz

yorumunuz için teşekkür ederim. benim daha önce 4 düşüğüm oldu o sebeple biraz titizleniyorum.

Sağlıkla gelsin gördüyse değişmez sanırım.13+4 te ayrıntılı ultrasonda erkek denildi ama içime hep kız doğuyor neden bilmem

Çok şükür kuzum ama kasık ağrısı gibi karın ağrısı çekiyorum yaa sizde de oluyor mu? Bi panikleyecek oluyorum sonra kendimi sakinleştiriyorum kanama yok bir şey yok olacak böyle şeyler diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…