2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kizlar emzikte hangisini tercih etmeliyiz aventin bile bin cesidi var. Avent almak istemiyorum ona muadil bir urun var mi? Bazen gaz sancisi cekerken vermeyi dusunuyorum surekli emmek istiyor emdikce gaz birikiyor o sirada ise yarar diye dusunuyorum
Canım bende aventin gece parlayanından var. İyi oluyor gece karanlıkta bulmak gaz sancısı varken emzik olarak beni kullanmak istiyordu ben verdim direkt emziği. Emziği emerken karnına masaj yapıyorum. Uykuya geçişte falan veriyorum çok rahat oluyor dalınca atıyor zaten

Kizlar gaz icin hangi cayi tuketiyorsunuz? Benim kizim cok gazli ya 6-7 kere alttan cikarmadan rahatlamiyor hic gormedim boyle bir sey bende gaz var sanirim bir sey iceyim ama ise yarayan hangisi bilemedim
Kimyonu suyla tuketmeyi denesene belki işine yarar
Sağol canım
3210 50 cm doğdu
ama hastaneden cıkışımız 3060 49 cm 10 gün sonrası 3260 oldu bugünde 29. Günümüzdü
Sana demiştim ama sadece rakamları görünce rahat ediyor anne yüreği bence çocuğu zorlama artık mama biberon diye.. gelişti aciktiginin vs hepsinin farkında huzurlu ve uykusu yerinde ise o çocuk zaten kilo alıyordur.. ben geceleride artık uyandirmiyorum kendi ağlıyor öyle süt veriyorum bence bebislerinde uykuya ihtiyacı var bizimde ihtiyacimiz var 4 saate kadar uyandirmama kararı aldım zaten 2 3 saatte bir kendisi kalkıyor umarım bu 4 5 saatede çıkar çünkü hasret kaldım

Yaa o zaman tamam tabi senin yaptigin daha mantikli. Umarim en kisa zamanda yoluna girer meme reddi olayi da

Dun sordum ikinmaktan olabilir bir daha olursa getir dedi cok sukur olmadi bez vs demedi koysam mi acaba

Merhaba birseyle kapatmayın üstünü tavsiyem. Ben bezi göbek deliğinin altından bağlayıp pamuklu ince zıbın giydirdim o parça kuruyup düşene kadar. Her gün yıkayın demişti doktor her yün yıkadık. Zamanla kurudu 5. Gün göbek bağı düşmüştü 25.günde o parça düştü bizimki de kanama yapmıştı doktor kanama devam ederse getirin demişti. çok şükür kendi kendine kurudu

Kızlar selam. Bugün ilçe sağlıktan beni iki kez aramışlar ama bebeğe bakarken görmemişim. Neden diye de merak ettim. Sizi de aradılar mı? Bebiş 4 haftalık oldu
Topuk kani ile alakalı olabilir mi bilgim yok ama aklıma bu geldi . E nabizdan kontrol edebilirsin için rahat etmesi için. İnternetten e nabiza giriş yapıp tahlillerim kısmında bebeğimin sonuçları yazıyor oradan kontrol edebilirsin

Evet canım cok sağol ben artık rafa kaldırdım zaten biberon mama işini ihtiyacımız oldugunda çağresine bakarız.
Gece uyandırma olayını ben bayadır bıraktım ne zaman ağlar meme ister ozaman bende kalkıyorum isterse 3 saatte ister 1 saatte uyanıyo bende oda dinleniyoruz cok iyi geldi.

Aaa bir de şey benimki cok cabuk yorulduğu için meme ucunu tutamadı silikon meme ucu aldım onla tutuyo. Onsuz benimki de kafasını attırıyodu almıyodu
Evet ya..minnaklar yoruluyor.saatlerce tuttur,emzir,bayil,tuttur,emzir..Gazbez..girdik bi donguye..kol,sirt iptal...

simdi silikonu ben de denedim benimki soko neydi kiz oldu..lansinoh 24mm yaziyor...tobeler olsun biberondan büyük. Onu tutamayınca karambole memeyi tutuverdi..

Hahahhahah bak gördün mü neye niyet neye kısmet oldu. Hahahhahahahha istesen bu kadar kolay olmazdı

Bende ilk oğlumda emziğin numarasını büyütmüştük tükürüverdi emziği almadı sonra eskiyi verdim onu da tükürdü djjdjdjjd öylesine emziği bırakmıştık o hesap olmuş seninki de hadi gözün aydın hep tutsun memeyi sen de sütünle kal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…