2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
1 ayda 2 kilo almışım. Bu ay için çok fazla dedi
Yok artık! Bu şekilde genelleme yapmak istemem ama doktorun cinsiyeti ve tipi gözümde canlandı direkt İlk ayda 2-4 kilo arası almak normal kabul ediliyor diye okumuştum. Sonuçta rahim genişliyor, memeler büyüyor, kan artıyor ve plasenta vs. Tabii doktor tüm hamilelikte sadece karnınız büyüsün diye hedefliyorsa bilemem

valla bilmiyorum ki, 2 kilo önümüzdeki aylar için normal ama 3. ay için fazla dedi. ilk kızımda da kaç kilo almıştım hiç hatırlamıyorum ay ay ama totalde 17 kilo almıştım, yine aynı doktordu mesela o total 17 kiloya normal demişti o zaman

Bana kizimda saglik ocagindaki hemsire hedefimiz her aya 1 kilo son aylar 2 ser olabilir demisti. 9-12 olmasi gerekiyormus. Anneye 4-5 kilo kalacak sekilde almak normalmis. Bebek 3.5 olsa kalan da 3.5 olsa, 4-5 kilo da yag annenin almasi beklenirmis. 12 den asagisi zor yani ilk aylarda istifra yuzunden kilo kaybi yoksa

Bence o da kadının boyuna göre değişir. 1.55 bir kadının her ay bir kilo almasıyla 1.80 bir kadının Her ay bir kilo alması aynı değil

Bebek Arabası Güneşliği
ebaby Bebek Arabası Güneşliği - ebebek güneşlik buldum bu olabilir örtü gibi

Bence o da kadının boyuna göre değişir. 1.55 bir kadının her ay bir kilo almasıyla 1.80 bir kadının Her ay bir kilo alması aynı değil
Goruntu olarak tabi degil beklenilen bu sekilde 3.5 cocuk 3.5 esi 4-5 kilo da yaglanma. Boyu 1.85 de olsa cocugu 3.5, esi 3.5 olacak.Boyla ilgili degil bu beklenti. Tabi buna uymak pek mumkun degil bu sadece beklentilerikolaysa kendileri tutsunlar o bogazi

Belirti bulanti falan oldu mu acaba yada aserme

Bende diğer çocuklarımda ya lohusaligima denk geldi yada 2 3 aylık hallerine hatta tutmayida denedim sutum kesilince bıraktım ve borç çok zor oluyor bende henüz hamileliğin verdiği devamlı açlık hissi gelmedigi için orucumu tutmak istiyorum
İnşallah niyetleneceğim ben.
İns kolay geçer bence hamilelik üzerimize daha fazla çökmeden halledebiliriz

Benim de midem aşırı hassastır. Yanma bulantı gırla. Gebelik öncesi de gastrit reflü problemim vardı. Ama gyno ferro sanol yazmış dr. Aç karna alın diyor. Sadece ilk sefer kötü etkiledi şuan alıştım mı nedir maşallah iyi gidiyor. İlaçtan yarım saat sonra kahvaltı yapıyorum. İsterseniz bunu deneyin bi

Ben ilk hamileligimde 8 kilo almistim. Dogumdan iki hafta sonra dogum gunumdu, eski kiyafetlerimle kutlamiatim

Ben oğlumda tam tutmuştum elhamdülillah, 30-34. Haftalara denk gelmişti sanırım.
Şimdi de 17. Haftaya denk gelecek, inşallah güzelce tamamlarım. Zaten ruhsat var, hamile zorlanırsa orucunu bozabilir, cezası da yok. Sadece o günü kaza eder.

Merhaba kızlar,bgn boğaz ağrısıyla uyandım.Napcm blmyorm,tuzlu suyla gargara yapiyorum ama gecmicek gbiBaşına gelen vr mi ?

Merhaba kızlar,bgn boğaz ağrısıyla uyandım.Napcm blmyorm,tuzlu suyla gargara yapiyorum ama gecmicek gbiBaşına gelen vr mi ?
Ben şuan hastalıktan kırılıyorum çok dayanamadığım noktada parol içiyorum ama başka bir şey yapamıyorum.

Ben şuan hastalıktan kırılıyorum çok dayanamadığım noktada parol içiyorum ama başka bir şey yapamıyorum.
Çok gecms olsn cnm.Benim genel durum iyi ama bogazm baya agryor.İnşallah enfeksiyon fln yoktr.Parol bNa önceki doktorumda içeblrsn demsti atesin olunca.

Günaydın kızlar doktor randevuma 3 gün kaldı. 1 ay oldu doktora gitmeyeli ilk defa bu kadar uzun dayandım ama beni son günlerde yine bi stress sardı. Kendimi aslaaa hamile gibi hissetmiyorum. Karnım 2 haftadır falan hiç büyümedi ve bedenen hamile olduğumu bilmesem damacanayı sırtlarım fitnessa da başladım o kadar spor bile bana mısın demedi. hiç bir rahatsızlık hissetmiyorum. Bu kadar eskisi gibi olmak normal mi?

ben de aynı durumdayım doktor B12, Demir ve Magnezyum verdi sprey şeklinde ağıza sıkmalı ama demirin o kadar kötü tadı var ki asla içmek istemiyorum. Bir de demiri kullanırken mümkün olduğunca dişlerinize değdirmemeye çalışın ben tadını da çok almayayım dişlerime de değmesin diye genelde üst damağımda en arka kısma sıkıyorum. Ama yine de o berbat tadı geliyor yemeklerden hemen önce kullanıp üstüne bir şeyler yerseniz pek tadı kalmıyor

Aaaaa çok mantıklı canım, bende müslinlerden alıp geçirmemeyi düşündüm bir ara grip gibiydin, nasıl oldun?
Anca toparlandım biraz. Anitibiyotiği kullandım don 3 tane kaldı canım mecbur. Şimdi eşim oldu benden bulaştı illaki uzak durmaya çalışıyorum. Kimsecikler hasta olmasın gerçekten.. doktorumla oruç olayını konuşayım dedim oruç seneye inşallah dedi sen iyi misin bebek nasıl nasıl ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…