İki kase tursu yedim ya cok erken ama asiri eksi cekiyor canim ben biraz abarttim tabi. O degilde smdiden 2 kilo felan aldm regl de olmuyoruz malum az once diyetisyen arastirmaya basladim hatta
Gece gece sol kasık batması bata 3 gün kaldı adet ağrısı gibi değil ama sol kasığımın içinde açık bir yara var gibi zonkluyor sızlıyor resmen sanırım minnoşum kendini iyice gömüyor tutunuyor annesine aksini düşünmek istemiyorum
Gece gece sol kasık batması bata 3 gün kaldı adet ağrısı gibi değil ama sol kasığımın içinde açık bir yara var gibi zonkluyor sızlıyor resmen sanırım minnoşum kendini iyice gömüyor tutunuyor annesine aksini düşünmek istemiyorum
Bende de sağ kasık ağrısı mevcut bacağıma vuruyor, solda da bazen hissettiren bi Ağrı oluyor hareketten mi kaynaklanıyor bilmiyorum yarın kontrolüm var inşallah keseyi görürüm
Kuzum senin daha çok yeni merak etme bizde de oldu o ağrılar. Hatta bende bi ara sağ tarafta aşırı ağrı oldu batma tarzında. Dış gebelik falan sandım korktum. Gönderi paylaşmıştım. Bebek o taraftan tutunmuştur korkma diye yorumlar yapıldı. Gerçekten bebek sağ tarafa daha yakın
Günaydın
Kan vermek istemediğim için reglim geçene kadar idrar testiyle koyulaşmayı takip etmek istedim 2 gün var reglime bugün ki test bu şekilde koyulaşma varmı acaba minnoş anneler ben görüyorum ama işte ana yüreği illa teyit ettirmek istiyor 13 gün bugün
Günaydın
Kan vermek istemediğim için reglim geçene kadar idrar testiyle koyulaşmayı takip etmek istedim 2 gün var reglime bugün ki test bu şekilde koyulaşma varmı acaba minnoş anneler ben görüyorum ama işte ana yüreği illa teyit ettirmek istiyor 13 gün bugün
Günaydın
Günaydın