- 12 Mart 2019
- 16.347
- 35.841
- 598
Benim hemen hemen her gün az az kanıyor dün akşam da oldu sabahta oldu.Merhaba kızlar size bir sorum olacaktı sizinde gebelikten dolayı burun kanaması oluyor mu? Benim gebeliğimin başından beri ara ara oluyor burun kanamaları
Nasip olur sağlıkla gelirse Elif parla olacakHanımlar kızlarınıza ne isim vereceksiniz ben çok kararsızım isimli takım yaptirmak istiyorum ama isim belli olmayinca bilemedim
Demek ki çoğu gebelerde görünen bir durum benimde her gün kanıyor.Benim hemen hemen her gün az az kanıyor dün akşam da oldu sabahta oldu.
Allah Kısmet ederse inşallah biz ASYA ismini düşünüyoruz.Hanımlar kızlarınıza ne isim vereceksiniz ben çok kararsızım isimli takım yaptirmak istiyorum ama isim belli olmayinca bilemedim
Benim tansiyonum genelde düşüyor. Tuzlu ayran içtiğim de kendime anca geliyorum. Ben doktora görünmedim canım Google'dan araştırdım gebelikte normalmiş diyorlar burun kanamalarıBenimde oldu bir kaç sefer, tansiyon kontrol edin, tansiyon normalse, gebelik süresince normal karşılanıyır
Ben o kadar çok yemiyorum ama yine de 12 kilo aldımHep açımşimdiden 8 kilo aldım. Yemeden nasıl durucam. Tek açlığımı bastıran şey et. Onu da bayıla bayıla yemiyorum. Sabah haşlanmış 2 yumurta yedim zeytin peynir.
Yedikçe kudurmuş gibi daha çok acıkıyorum.
İnsülin direnci vardı da bende yine hortladı galiba. Bebeğin suyu normal ama. 14 mayısta şeker yükleme var. İnş şeker çıkmaz
Bende 10 kiloyu gördüm sabahBen o kadar çok yemiyorum ama yine de 12 kilo aldımşuan ilk kızımı doğurduğum kilodayım, daha 3 ay var hakkımda hayırlısı
Bi 10 kilo da bendenBende 10 kiloyu gördüm sabah
Ay valla iyi bari yalnız değilim bende kilolu hamile kalınca daha çok alırım sandım ama bende şu anlık 12 ile devam ediyorum yolaBen o kadar çok yemiyorum ama yine de 12 kilo aldımşuan ilk kızımı doğurduğum kilodayım, daha 3 ay var hakkımda hayırlısı
Kötü şeyler Yemesemde aldıgımı fark ettim ben artıkBi 10 kilo da bendendoyma hissimi kaybettim sanki o kadar açım ki
Kızm olsaydı zeynep neva koymk istyodm ya da sadece nevaHanımlar kızlarınıza ne isim vereceksiniz ben çok kararsızım isimli takım yaptirmak istiyorum ama isim belli olmayinca bilemedim
Ben o kadar çok yemiyorum ama yine de 12 kilo aldımşuan ilk kızımı doğurduğum kilodayım, daha 3 ay var hakkımda hayırlısı
Bende 10 kiloyu gördüm sabah
Bi 10 kilo da bendendoyma hissimi kaybettim sanki o kadar açım ki
Hayırlı olsun kiloların kilolarımızAyy kızlar iyi ki varsınız sabah tartıldım bi 9 kilo da benden valla moralim bozulmuştu yerine geldi yalnız değilmişimminik bebolarımız öğütücü gibi maşallah
Biz sanırım Leyla koyacağız, hala kesin karar veremedik amaHanımlar kızlarınıza ne isim vereceksiniz ben çok kararsızım isimli takım yaptirmak istiyorum ama isim belli olmayinca bilemedim
Çok güzel cokBiz sanırım Leyla koyacağız, hala kesin karar veremedik ama
Zaman geçtikçe hareketleri iyice sertleşiyorBi 8 kiloda benden kızlar ve bu kiloyu üç ay falan almadım sonra bir hafta stabil sonra bi anda birer ikişer alındı. Ya bu hamilelik ne garip. Reflü yemeklerden sonra başladı artık azıcık yemem lazım sık sık acıkıyorum felaket tatlı istiyor canım gözüm dönüyor resmen ve acayip derecede kabız oluyorum dünde hemoroid ağrısı başladı kocaman olmuş bayağı ağrıyor yarın hastaneye gideceğim. Beslenmeye dikkat etmek lazım ama nerdeee çiğ sebze meyve yediğim anda midem davul gibi oluyor kızım bi dk durmuyor midem şişince çocuğa baskı oluyor galiba. Bizde kızımıza Melis koyacağız. (Zeynep, ipek, inci düşündük) bu haftaya kadar hareket pek hissetmiyordum ama bu hafta çoştu resmen geçen çok kuvvetli iki tekme ile yerimden zıpladım ilerisini düşünemiyorum.
merhaba yorumunuza tesadüfen denk geldim. ben de cuma günü doktorumun tavsiyesiyle prof dr. ali ekiz'e gittim. bu kadar ilgili ve bu kadar iyi bir doktora hayatım boyunca gitmedim sanırım. o kadar memnun ayrıldım ki. googledan yorumlarına bakmanızı tavsiye ederim. nakit 6000 tl ücret ödedim her şeyi en ince ayrıntısına kadar anlattı. kendisi perinatolog zaten riskli gebeliklere de bakıyormuş. canı gönülden tavsiye ederimKızlar ben pazartesi günü İstanbul Sadi konukta detaylı ultrasona girdim ancak doktorum hem gereksiz hastalık bilgileri vererek beni daha çok telaşlandırdı hem de doğru düzgün açıklama yapmadan baktı geçti ve de kalbi görünmüyor tekrar gel dedi. Ben pek memnun kalmadım açıkçası İstanbul Avrupa yakasında detaylı ultrason baktırabileceğim tavsiye edeceğiniz doktor var mı acaba? Zaman geçmeden de gitmek istiyorum yardımcı olur musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?