2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar durup dururken burnum kanadı. Başına gelen var mı? Tansiyonuma baktım 100/60 şimdi yatakta uyandım telefona bakarken oldu biraz korktum daha önce normal zamanda hiç olmamıştı diye.

Kızlar durup dururken burnum kanadı. Başına gelen var mı? Tansiyonuma baktım 100/60 şimdi yatakta uyandım telefona bakarken oldu biraz korktum daha önce normal zamanda hiç olmamıştı diye.

Ben öğretmenim zaten doğum iznim yaz tatiline gidecek. 32+0da çalışabilir raporu alacağım. Zaten 33te okullar kapanacak 37ye kadar resmi olarak çalışıyor olacağım.
Ben de ogretmenim, bu izin isini napicaz, nolucak diye cok kafama takiyorum. Siz onden izin almayip sonradan mi ekliceksiniz? Yine de cogu yazin eriyip gidiyor, cok kararsizim

Ben de ogretmenim, bu izin isini napicaz, nolucak diye cok kafama takiyorum. Siz onden izin almayip sonradan mi ekliceksiniz? Yine de cogu yazin eriyip gidiyor, cok kararsizim
Aile yılı kapsamında belki uzatirlar diye bekledim ben de ama o da söylentiden ileriye gitmiyor maalesef, ücretsiz izinden başka çare kalmıyor. Şimdiden düşünüp kendinizi strese sokmayın lutfen, umarim idarenin iyidir okul ev yakındır sut izni vs ile güzelce bebeğinizi buyutursunuz

Anne negatif baba pozitifse kan uyuşmazlığı vardır. Tam tersi olursa sorun yok. Anne negatif olduğunda olası risk durumunda bebeğin kanı anneye karışırsa pozitif antikoru olmadığı için anne bebeğin kan hücrelerine saldırmasın diye. Gebelik boyunca Lekelenme yaşanırsa, doğumdan sonra ve rutin olarak 28-32. Haftalar arası bu iğne yapılıyor
Anladım şimdi çok teşekkür ederim 🌸

Aile yılı kapsamında belki uzatirlar diye bekledim ben de ama o da söylentiden ileriye gitmiyor maalesef, ücretsiz izinden başka çare kalmıyor. Şimdiden düşünüp kendinizi strese sokmayın lutfen, umarim idarenin iyidir okul ev yakındır sut izni vs ile güzelce bebeğinizi buyutursunuz
O yasayi ben de bekliyorum ama herkes o surekli gundeme geliyo olmuyo diyolar. Ev is olaylari da cok belirsiz , tasinicaz, tayin desen hicbiryer acilmadi neredeyse, oyle evi tasiyip okul karsida kalirsa cok magdur olucam :( keske su ucretsiz 1 yil ciksa ya

O yasayi ben de bekliyorum ama herkes o surekli gundeme geliyo olmuyo diyolar. Ev is olaylari da cok belirsiz , tasinicaz, tayin desen hicbiryer acilmadi neredeyse, oyle evi tasiyip okul karsida kalirsa cok magdur olucam :( keske su ucretsiz 1 yil ciksa ya
Hocam şuan tam da aynı durumdayız yazin taşınıyorum ve okul ile ev arası bir buçuk saat oluyor. Umarim çocuklarımızın ve bizlerin mağdur olmayacağı şekilde atlatırız sureci

Benimde oldu bi kaç kez korkmayın tansiyon normalse.
Gebelikte burun kanamaları oluyor devam ederse bi kbb görünün.

Ben beyazını yiyorum neredeyse çiğnemeden yutuyorum ndjfngnd sarısıyla daha kötü. bir nebze yenebilir geliyor. Bazıları haşlanmış yumurtayı robotta bıztlatıp sevdiği şeylerle smothie yapıyor. Labne ile de yenebilir tadını bastırsın diye.
Ay kokusundan oturu ne beyazi ne sarisi. Anca sucuk vs ile kokusunu bastirabilirsem. Firinda icine yumurtali biseyler yapiyorim ama tabii her gun yiyemiyorum😢
Canım bende etten tiksindim. Normalde de balık vs tüketmiyordum. İki dr takipliyim birine sordum omega 3 vs içeren multivitamin önerdi, diğeri vegan değilsen et yiyemiyorsan yumurta falan ye bir şey olmaz dedi. Sende yumurta yiyemiyorsan başka şeylerle destekleyebilirsin 🤭 ben ne olur ne olmaz diye kullanıyorum multivitamin
Yaa ben de normalde et yiyemiyorum. Sadece sucuk, kofte gibi baharatla kokusu bastirilirsa. Yumurtada kokusundan oturu ayni seyi yasadim. Benim vitaminimde de omega var yeterli oluyordur degil mi?

Doğru hatırlıyomuşum emin olamamıştım. Nerden vurulıyorsun aşıyı koldan mı yapılıyor peki? Oğlum 2800 doğdu öyle aman aman kilosu yoktu ama bel fıtığımdan dolayı son haftalarda beni cok zorlamıştı. O yüzden 39u dolduramamıştım
Evet canim popodan ama değişik nedense yatış gösterip yapiyorlar iğneyi biraz yakıyor hic bende progestan iğneden yerde kalmadı bakalım artik :)

Tuhaf olacak ama benim programda 7. Ay gorunuyor ama ben 28+1 im nasıl 7. Ay oldu anlamdım sanki önden gidiyor değil mi

Evet canim popodan ama değişik nedense yatış gösterip yapiyorlar iğneyi biraz yakıyor hic bende progestan iğneden yerde kalmadı bakalım artik :)
Hahahhahs hiç güleceğim yoktu yer kalmadı mı popo genişlemiştir ya 2. Gebelikte sanki öyle oluyo bilmiyorum herkes de aynı mı ama 8 aylık karnım var ve küçük popom büyüdü iç çamaşırlarım denk gelmiyor uzun zamandır ilkinden kalma lohusa külotlarımı giyer oldum jdjdjjsjsjdjdj bi iğnelik yer vardır sende de diye düşünüyorum

Para verme kuzu boşuna, az uz para almıyor özeller. Ne olur ne olmaz diye çift dr gidiyorum ben baktım vajinal doğuruyorum 40 45bin vermeyim devlette doğurayım diye 😂🤭
Öyle canımda işte sevmiyorum özellerdeki olayı ben baba hiçbir yerde yok..🤣

26+0dan merhabalar🙋🏻‍♀️
Riskli gebelik vs.den evdeyim sürekli, dün dr vs için çıkınca yoruldum biraz. Sağ karaciğer tarafından bir ağrı başladı kasığa doğru ve bebek dünden bugüne kadar cook aktifti 😳bu kadar artıyor mu hareketleri? Durmadı velet..gpt.cim bebek stresli de olabilir yazmış.yorulunca kasilma yasiyorum sanki. ..Sakinleşti biraz, agri da ancak hafifledi, ayağa kalkınca geliyor bazen.
Hamile kemeri almıştım ama kalın geldi kullanamadım..bi arkadaş bant verdi erken sanıyordum ama başlasam mı diyorum. Tecrübeli anneler, benzer durumlardan geçenler 🖐😉

Kızlar hastane çantasını hazırlıyorum alacaklar tamamlandığı için. Sorum şu hemşireye verilecek çantaya güzel takım mı koymalı yoksa normal idareten bir takım mı? Kanlı vs olma ihtimaline karşı güzel takımı doğumhaneden geldikten sonra mı giydiriyorsunuz?

Kızlar hastane çantasını hazırlıyorum alacaklar tamamlandığı için. Sorum şu hemşireye verilecek çantaya güzel takım mı koymalı yoksa normal idareten bir takım mı? Kanlı vs olma ihtimaline karşı güzel takımı doğumhaneden geldikten sonra mı giydiriyorsunuz?
Ben de bunu düşünüp son anda kararımı değiştirdim.
Özel nakışlı isimli takım yaptırmıştım ben de bunu veririm demiştim ama vazgeçtim hem pislenmesin hem de doğar doğmaz bebek öyle süslü püslü bir şeyin içine girmesin istedim😂
Saatler sonra ya da ertesi gün giydirmeyi düşünüyorum.
Onun için şimdi yedek hastane çıkışı alacağım

Ben de bunu düşünüp son anda kararımı değiştirdim.
Özel nakışlı isimli takım yaptırmıştım ben de bunu veririm demiştim ama vazgeçtim hem pislenmesin hem de doğar doğmaz bebek öyle süslü püslü bir şeyin içine girmesin istedim😂
Saatler sonra ya da ertesi gün giydirmeyi düşünüyorum.
Onun için şimdi yedek hastane çıkışı alacağım
O zaman bende sonra odada giydireyim🙈 pislenip değiştirilecekse anlamsız ameliyathaneden öyle çıkması. Bazı hastanelerde kendi kıyafetlerini giydiriyolarmış biz hemşireye versekte ama daha konuşmadım hastaneyle. sistemlerini bilmiyorum😊

O zaman bende sonra odada giydireyim🙈 pislenip değiştirilecekse anlamsız ameliyathaneden öyle çıkması. Bazı hastanelerde kendi kıyafetlerini giydiriyolarmış biz hemşireye versekte ama daha konuşmadım hastaneyle. sistemlerini bilmiyorum😊
Benim hastanemde yoktu bildiğim kadarıyla böyle bir sistem yani daha önce kardeşime yapmamışlardı onun için kendim götüreceğim iki tane hastane çıkışı biri süslü olan biri normal ☺️onun dışında da yine yenidoğan kıyafetlerden alacağım iki takım.

Back
X