- 31 Ocak 2009
- 824
- 629
- 628
- 36
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana daha fiyat vermedii. Hangisini alacaksın lattee ay çok soruyorum ama kusuruma bakma nolurrbende fiyat aldım sipariş vericem bi kaç güne![]()
Gebeyken mr çekilebilirsin ki çekilmen de gerekiyorsa çekilmelisin haklısın nöroloji yeni görüntüleme görmedikçe yorum yapamaz. Ben altı üstü bir enjeksiyon tedavisi görürken bile her seans ta yeni mr istiyodu doktorumAllah razi olsun, doktorlar her an ameliyat gerektirebilecegini bacagimda his kaybi olursa acilen ameliyat olmam gerektigini soyluyorlar ama cevremde 2 tane fitigi patlamis kisi var 7-8 senedir bir sorun yasamadilar. Ben de doktora sordugumda hemen ameliyata girersen sorun olmaz demislerdi. Karar vermeye calisirken gebe oldugumu ogrendim biraz surpriz oldu. Norologdan yazi istedi doktorum muhtemelen o da mrsiz bir sey diyemem dicek
Evet su an ben de anestezi cesitleri hakkinda bilgimin olmadigini ogrendim. Benim zamanimda sadece epidural vardionu da bana yapmadilar neden bilmiyorum. Dogumda kesi atmak zorunda kalmislardi dikis atarken doktorum uyutayim mi dedi nasil kabul etmistim
bebisimi gordukten sonra uyudum uyandim mis gibi dinlenmisim de. Ama dikis agrim oldu dogumdan sonra ilk gun gidip agri kesici igne olmustum. Herkes catir catir ayaga kalkar ben bir kac gun toparlanamamistim. O yuzden sezeryan beni cok zorlayacak sanirim. İnsallah oyle olmaz.
Yok türbanlı değilim ama aldığım gecelik sabahlık takımı dizin altında bitiyordu. Keşke çantaya koymadan üstümde fotoğraf çekseydim. Boyum 170 şuan 72 kilodayım L beden sipariş ettim salaş oldu üstümePeki şey türbanlı mısın. Ben dün baktım p kadar saat 2 tane beğendim miss dünyada gecelikler falan yorumda yanlış gittiğini kalıpların dar oldupunu söyleyen çok vardı canım emin olamadım offf![]()
Mr in bir sikintisi yok diyorlar biraz bakindim ama nedense sanirim sık yapilmadigi icin rahatsiz hissettiriyor. Bir kac kere yaptirmissin galiba extra farkli bir sey yapiliyor mu gebe olundugu icin? Genelsiz ben de yapamam net diyorumGebeyken mr çekilebilirsin ki çekilmen de gerekiyorsa çekilmelisin haklısın nöroloji yeni görüntüleme görmedikçe yorum yapamaz. Ben altı üstü bir enjeksiyon tedavisi görürken bile her seans ta yeni mr istiyodu doktorum
Evet birkaç çeşidi var benimde anladığım kadarıylaeğer sezaryen olmak zorunda kalırsam genel anestezi isticem bu sefer. Yoksa doğurmam tutarım içimde tutabildiğim kadar
spinal benim belimin şiddetini de arttırdı kimse doğrusunu söylemiyo salak yapıyolar ama öyle ben önceden bu kadar bel ağrısı çektiğimi bilmem
Bir iki gün fazla ya da eksik çıkmasının bir önemi yok, ölçüme göre değişebiliyorArkadaşlar merhaba nasılsıniz fazla giremiyorum ama yazdıklarınızı oluyorum sizlere bir şey danisacaktim bu ultrason kağıdında ac bpd hc yazıyor hepinizin günüyle uyumlu cikiyormu yoksa bazen bir iki gün fazla yada eksik cikiyormu?
Ben sezeryan dikiş yeri ve pijamayla alakalı hiçbir şey hatırlamıyorum , hastanede depend oluyor zaten. Sonrasında da 3 günde baya baya ayağa kalktım hatta yalnız kaldım ilk haftadan sonra, inşallah kolaylıkla geçer bu sefer de hepimizinKizlar ben hamile kalmadan 2-3 ay once belimde iki yerde fitik patladi. 2 ay hic yuruyemedim. Sonra iyilestim ameliyat icin doktor bakarken hamile oldugumu ogrendik. İlk kizimi normal dogumla kucagima almistim. Bunda belimden oturu sinire basi cok oldugu icin sezeryan olmam gerekiyormus. Normal dogurmak cok istiyordum. Daha once sezeryan olmus arkadaslarim hastaneye yanima gecelik mi pijama mi alsam daha rahat olur? Kimisi pijama lastiginden oturu dikise geliyor diyor. İyilesme suresi ne kadar surdu? Agri esigim cok dusuk dikis agrisi cok mu oluyor? Gibi beni aydinlatir misiniz? Psikolojik olarak normale cok odaklanmistim simdi kafam allak bullak oldu.
Ben de 37 beklentisindeydim yaaTam 39 da alıyor doğumaaçıkçası ben 37-38de oluyor gibi düşünmüştüm
![]()
Yaa hatirlamiyosaniz buyuk bir etkisi olmamis demek ki. Pijamada daha rahat ederim ben de. Moral oldu cok sagolun. Amiiin insallahBen sezeryan dikiş yeri ve pijamayla alakalı hiçbir şey hatırlamıyorum , hastanede depend oluyor zaten. Sonrasında da 3 günde baya baya ayağa kalktım hatta yalnız kaldım ilk haftadan sonra, inşallah kolaylıkla geçer bu sefer de hepimizin![]()
Hic uzulme canim ilk kizimda hep 2 hafta geriden geliyordu. Cok agladim. Gitmeden misir gevregi muz vs yiyodum sanki onlarla daha kilolu cikiyodu. Vaktinde 2790 dogdu ama ilk hafta bebekler odem atar benim kizda hic odem yoktu heralde hic atmadi aksine bir kilo alip arayi kapatmisti. Meraklanma kendini de hic uzme. Simdi bosuna uzulmusum diyorum.Merhaba kızlar bugün itibarıyla 28 haftalık olduk bugün kontrolüm vardı bebeğimin karın çevresi zayıf bacak boyu da kısaymış 2 hafta geriden geliyormuş 26 haftayla uyumlu yani. Onun dışında bi sorunu yok dedi ama sende minyonsun bebekte zayıf dedi doğru ben 40 kiloyla hamile kaldım şuan 45 im zayıfım karnımda pek yok ama moralim bozuldu yani. Bakıcaklar olmadı 37. Haftada alınacakmış sezaryen veya normal doğum onu pek bilmiyorum. Ne yapmam lazım kızlar beslenmeme çok dikkat ediyorum aslında herşeyden yiyorum ama olmuyor demekki ne yapabilirim moralim çok bozuk bu bebeğim için kötü birşeymi gerişim geriliği mi anlamadım
Zaten cok zatif hamile kalmissiniz, demekki minyonsunuz, bence bebek de bu yuzden daha kucuk, doktorunuz sorun gormediyse bosuna stres yapmayin, ne guzel kilo derdi yok istediginiz gibi yiyin icin :)Merhaba kızlar bugün itibarıyla 28 haftalık olduk bugün kontrolüm vardı bebeğimin karın çevresi zayıf bacak boyu da kısaymış 2 hafta geriden geliyormuş 26 haftayla uyumlu yani. Onun dışında bi sorunu yok dedi ama sende minyonsun bebekte zayıf dedi doğru ben 40 kiloyla hamile kaldım şuan 45 im zayıfım karnımda pek yok ama moralim bozuldu yani. Bakıcaklar olmadı 37. Haftada alınacakmış sezaryen veya normal doğum onu pek bilmiyorum. Ne yapmam lazım kızlar beslenmeme çok dikkat ediyorum aslında herşeyden yiyorum ama olmuyor demekki ne yapabilirim moralim çok bozuk bu bebeğim için kötü birşeymi gerişim geriliği mi anlamadım
Ben sıkıntı yaşamadım yani gecmedi herhangi bir kiyafetime ki benimkiler genel olarak açık renkti ekru bebek mavisi vsCanım peki ilk ameliyat sonrası açık renk gecelik olur mu yoksa koyu renk mi alalım hani kanama geçme vs durumu nasıl olur. Depend aldım ben 1 paket ama o nasıl hiç bilmiyorum hastanede büyük hasta bezi takarlar ilk aşaöada sanırım kürtajda öyle oluyor çünkü
Birkaç kere yaptırmışsın galiba extra farklı bişi yapılıyo mu derken o kısmı anlayamadım canım. Bel için yaptırdığım enjeksiyon tedavisini mi kastettin eğer öyleyse ben onu hamile değilken yaptırdım hatta 3 4 ayda bi anca yaptırabiliyosun senede max 3 kere . Hamileyken yapılmıyor yani. Bekarken 20 litrelik su damacanası dahi kaldıran ben hatta belim açıkta atletizm minilerle falan gezen ben hiç böyle bel ağrılarım olmamıştı o spinali yiyene kadarMr in bir sikintisi yok diyorlar biraz bakindim ama nedense sanirim sık yapilmadigi icin rahatsiz hissettiriyor. Bir kac kere yaptirmissin galiba extra farkli bir sey yapiliyor mu gebe olundugu icin? Genelsiz ben de yapamam net diyorumben birkac kisiden de artirdigini duydum ama bebekle de zaten cok egilip kalktigimiz icin artiyor olabilir
Ben hanileyken mr cektirdiniz diye anlamisim kusura bakmayin. Valla o su damacanalari yuzunden basimiza geldi bunlar diyorum. Herkul gbi her seyi kaldiricam kendim yapicam diye simdi hic bir sey yapamaz oldumBirkaç kere yaptırmışsın galiba extra farklı bişi yapılıyo mu derken o kısmı anlayamadım canım. Bel için yaptırdığım enjeksiyon tedavisini mi kastettin eğer öyleyse ben onu hamile değilken yaptırdım hatta 3 4 ayda bi anca yaptırabiliyosun senede max 3 kere . Hamileyken yapılmıyor yani. Bekarken 20 litrelik su damacanası dahi kaldıran ben hatta belim açıkta atletizm minilerle falan gezen ben hiç böyle bel ağrılarım olmamıştı o spinali yiyene kadarilk gebeliğimde almadım 20 kilo mesela ama kaldırıyodum yani. Spinal mi aman aman Allah korusun der susarım
![]()
Ayyy bende 4 5 tane pantolon gibi eşofman altı gibi bişi aldım miss dünyadan. Çok memnunum döndüre döndüren giyiyorum azıcık topak yapıyor ama. Bazen flash indirime giriyor bilginiz olsunnnnBen Artış collection dan sipariş verdimbir tane de miss dünya lissa ikisininde trendyolda mağazası var
artışın kumaşı bi tık daha kaliteli ama aradaki fiyat farkına değecek kadar değil kesinlikle ikisinden de memnun kaldım
Canım ne yaptın iyi misin? Geçmiş olsun dualarım seninle ve bebişinleKızlar ben galiba haziran annelerine doğru yol alıyorumpreeklemsi ve şeker yüzünden yatış verdiler dualar alınır bu tarafa….
Arkadaşım sağlıkçı benim eğer çekilmesi gereken bir durum varsa tomografi röntgen değil ama mr ın çekilmesi gerektiğini ondan biliyorum. Of valla aynen öyle herkes gibiyiz her şeyi göğüsleyip sırtlayacağız diye böyle olduk bide benim artık sinirlenince bile belim bacağım tutulur sinir harabiyeti de buna dahil o yüzden.Ben hanileyken mr cektirdiniz diye anlamisim kusura bakmayin. Valla o su damacanalari yuzunden basimiza geldi bunlar diyorum. Herkul gbi her seyi kaldiricam kendim yapicam diye simdi hic bir sey yapamaz oldumspinal konusu aklimda olsun tesekkur ederim
Nst bağlı sürekli sancı da başlamış. Öyle yatıyorum sadeceCanım ne yaptın iyi misin? Geçmiş olsun dualarım seninle ve bebişinle
Çok geçmiş olsun serum da verdiler mi acabaNst bağlı sürekli sancı da başlamış. Öyle yatıyorum sadece![]()