- 2 Şubat 2014
- 1.091
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.056
- 333
Daha vermediler bir şey, bilmiyorum ne yapacaklar giderek şiddetleniyor. 35-45-60 gördüÇok geçmiş olsun serum da verdiler mi acaba
İnşallah vakti zamanında gelir bebek![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Daha vermediler bir şey, bilmiyorum ne yapacaklar giderek şiddetleniyor. 35-45-60 gördüÇok geçmiş olsun serum da verdiler mi acaba
İnşallah vakti zamanında gelir bebek![]()
Çok geçmiş olsun dualarımız seninleKızlar ben galiba haziran annelerine doğru yol alıyorumpreeklemsi ve şeker yüzünden yatış verdiler dualar alınır bu tarafa….
Evet evet zaten en iyisi bu o kdar bakındım içime sinen yok başkaYok türbanlı değilim ama aldığım gecelik sabahlık takımı dizin altında bitiyordu. Keşke çantaya koymadan üstümde fotoğraf çekseydim. Boyum 170 şuan 72 kilodayım L beden sipariş ettim salaş oldu üstümekumaşıda tiril tiril bi kumaş. Aşağıya aldığımın fotosunu koyuyorum ben iki takımı da siyah aldım
hatta bebiş için siyah yenidoğan takımı bulsam alacaktım ama bulamadım
Dualarım seninle canımmKızlar ben galiba haziran annelerine doğru yol alıyorumpreeklemsi ve şeker yüzünden yatış verdiler dualar alınır bu tarafa….
Çoook teşekkür ederim canım bilgiler için. Nedendir bilinmez koyu renk al diyor içimden bi sesBen sıkıntı yaşamadım yani gecmedi herhangi bir kiyafetime ki benimkiler genel olarak açık renkti ekru bebek mavisi vsdepend mi takiyorlar onu da hatırlamıyorum bazı şeyleri net hatırlıyorum ama bazı şeyler acayip bir sekilde bellegimden silinmiş gibi baya cabaliyorum şuanda hatırlamak için ama gazlı beze sarılı pamuk da hatırlıyorum altımdan alıp yenisini koyduklarını.. yani sezeryanin etkisidir belki çünkü ameliyat esnasında içimizi bayağı bosaltiyorlar (en kanlı ameliyat diyede geçer belki bilirsiniz) lohusalıkta kanamam fazla olmamıştı
ama diğer deneyimliler nasıl geçirmiş bilemiyorum
Öyle öyle yaşam sınırını geçtiler çok şükür. Birde şeker yüzünden biz 2 hafta önde gidiyoruz oda biraz avantajÇok geçmiş olsun dualarımız seninlecanını hiç sıkma arada takip ediyordum mayıs haziran annelerini bizim haftalarımızda bebişini kucağına alamlar var
2 kiloyu doldurunca küvezden de çıkarıyorlar. Sağlıkla zamanında gelsin bebişin
![]()
Hala aynı nst bağlı bekliyorum bir şey yapmıyorlarDualarım seninle canımminşallah vakti zamanında gelir bebeğin hiç bi sorun olmaz
Şimdi nasılsın var mı gelişme
Yüksek mi çıkıyor canım sancılar. Belirtin var mı yani ağzın sızın kasılma var mı hissettiğim. Ayy Allah'ım en hayırlısını versiiinHala aynı nst bağlı bekliyorum bir şey yapmıyorlar
Bel ağrısı hafifte kasık ağrırsı var, 8-10 dk bir 60 vurmaya başladı, dün 45 ti bilmiyorum sonu ne olacak, amin allah razı olsun hepimiz için inşallahYüksek mi çıkıyor canım sancılar. Belirtin var mı yani ağzın sızın kasılma var mı hissettiğim. Ayy Allah'ım en hayırlısını versiiin![]()
Çok geçmiş olsun niye durduramıyorlar mı sancıyı bende de ikinci kızimda 8 ayda sancı başlamıştı ama serumla durdurdular Bir de seninki daha çok küçük düşün benimki 8 aylık olduğu halde küçük dediler. Serumla durdurdular doğumuDaha vermediler bir şey, bilmiyorum ne yapacaklar giderek şiddetleniyor. 35-45-60 gördü
Anlamıyorum, dün serum verdiler geçmedi. Aynı anda şeker tansiyon yükselince hepsi kitlendi kaldı. Ne yapıyorlar hiç bir fikrim yokÇok geçmiş olsun niye durduramıyorlar mı sancıyı bende de ikinci kızimda 8 ayda sancı başlamıştı ama serumla durdurdular Bir de seninki daha çok küçük düşün benimki 8 aylık olduğu halde küçük dediler. Serumla durdurdular doğumu
Çok geçmiş olsun canım şekerin ile tansiyonun yükseldiği için onlar da korkuyor gözlem altında tutmak istiyorlardir. Bu erken doğum sancı bu şekerle tansiyondan kaynakli mi başlıyor hakkında hangisi hayırlıysa o olsunAnlamıyorum, dün serum verdiler geçmedi. Aynı anda şeker tansiyon yükselince hepsi kitlendi kaldı. Ne yapıyorlar hiç bir fikrim yok
Cok gecmis olsunn. Umarim durur ve hayirlisiyla en uygun zamanda alirsin bebisini kucagina. İkisi bende de var son gunlerde karnimi bir agri sariyor benim de aklima hep sanci geliyor. Surekli tansiyon olcuyorum. Bir seye vs uzulunce ya seker ya tansiyon cikiyo dusmuyo rahatlayana kadar. Acaba son zamanlarda canini sikan bir sey mi oldu?Kızlar ben galiba haziran annelerine doğru yol alıyorumpreeklemsi ve şeker yüzünden yatış verdiler dualar alınır bu tarafa….
Mr radyasyon icermiyormus ama gerekli durumlarda diyince neyden cekiniyolar acaba dedim. Ben de uzulunce bacagima agri yayiliyor cok garip bir seyArkadaşım sağlıkçı benim eğer çekilmesi gereken bir durum varsa tomografi röntgen değil ama mr ın çekilmesi gerektiğini ondan biliyorum. Of valla aynen öyle herkes gibiyiz her şeyi göğüsleyip sırtlayacağız diye böyle olduk bide benim artık sinirlenince bile belim bacağım tutulur sinir harabiyeti de buna dahil o yüzden.
Ya kanama durumu degil de o beyazlarda ic camasirlari baya belli oluyo beni o sinir etmisti ilk dogumda. Ayaga kalksam alt, otursam ust camasirÇoook teşekkür ederim canım bilgiler için. Nedendir bilinmez koyu renk al diyor içimden bi sesüstüm başım batar diye endişe editoruö sanıeım
peki şey sondayı narkozu verdikten sonra mı takıyorlar önce mi bu da çok kafamı karıştırıyor
![]()
Koyu renk bi gecelik günlük böyle danteli olmayan ilk gün işimizi görür bence ikinci gün foto için daha şık bi şey artık pijama ya da gecelik 1 tane de kısa kol yededkli pijama bitti gittiCok gecmis olsunn. Umarim durur ve hayirlisiyla en uygun zamanda alirsin bebisini kucagina. İkisi bende de var son gunlerde karnimi bir agri sariyor benim de aklima hep sanci geliyor. Surekli tansiyon olcuyorum. Bir seye vs uzulunce ya seker ya tansiyon cikiyo dusmuyo rahatlayana kadar. Acaba son zamanlarda canini sikan bir sey mi oldu?
Mr radyasyon icermiyormus ama gerekli durumlarda diyince neyden cekiniyolar acaba dedim. Ben de uzulunce bacagima agri yayiliyor cok garip bir sey
Ya kanama durumu degil de o beyazlarda ic camasirlari baya belli oluyo beni o sinir etmisti ilk dogumda. Ayaga kalksam alt, otursam ust camasirozellikle beyazda. gelen giden o sicakta sabahlikla ugrasasim gelmiyodu sonra evde de kullanmak istemedim. Hani onemli mi degil ama benim gibiysen deli ediyo o adami. Benim de cok desenli yada koyu renk alasim var
![]()
Kantaron yağı sürsen iyi gelir mi acaba zararı var mı bilmiyorum ama aklıma doğal olarak geldiKizlar hamilelikte kullanilabilecek yanik kremi var mi? Silverdin cok onerilmiyormus elimi yaktim
Su toplayacak mudahale etmezsem
Ses dalgalarından dolayı olabilir o kadar ince düşünmemek lazım bence Amerika'da o kadar az ultrasona giriyolarmış ki hamileler onun bile az da olsa riski var demek kiCok gecmis olsunn. Umarim durur ve hayirlisiyla en uygun zamanda alirsin bebisini kucagina. İkisi bende de var son gunlerde karnimi bir agri sariyor benim de aklima hep sanci geliyor. Surekli tansiyon olcuyorum. Bir seye vs uzulunce ya seker ya tansiyon cikiyo dusmuyo rahatlayana kadar. Acaba son zamanlarda canini sikan bir sey mi oldu?
Mr radyasyon icermiyormus ama gerekli durumlarda diyince neyden cekiniyolar acaba dedim. Ben de uzulunce bacagima agri yayiliyor cok garip bir sey
Ya kanama durumu degil de o beyazlarda ic camasirlari baya belli oluyo beni o sinir etmisti ilk dogumda. Ayaga kalksam alt, otursam ust camasirozellikle beyazda. gelen giden o sicakta sabahlikla ugrasasim gelmiyodu sonra evde de kullanmak istemedim. Hani onemli mi degil ama benim gibiysen deli ediyo o adami. Benim de cok desenli yada koyu renk alasim var
![]()
Kuyruk sokumu ağrısı bende de oluyor. Spor yapınca geçiyor. Ama doktorum 30.cu haftadan sonra yürüyüş ve yüzme dışında herşeyi yasakladı. Fitness ve ağırlık yapıyordum artık kesinlikle izin vermiyorKızlar ya kuyruk sokumu kalça(bel de olabilir )arası bi ağrı yaşıyorum 3-4 gündür mesela bulaşıkları yerleştirilen sağ ayağıma abamırken anlık bıçak saplanır gibi oluyor ya da uzun süre oturup kalkınca kalkarken de oluyor. En son9.haftda başlayıp 13.haftamda bitmişti bu yşadığım. Son trimester diye normal mi acaba magnezyumu 2 ye çıkarsam faydası olur mu ki![]()
Yaa benim ilk dogumda sabah 8 de dogum yaptim gece 10 da taburcu oldum hic o kadar kalmadim bile. Foto moto hic olmadi aklima bile gelmediKoyu renk bi gecelik günlük böyle danteli olmayan ilk gün işimizi görür bence ikinci gün foto için daha şık bi şey artık pijama ya da gecelik 1 tane de kısa kol yededkli pijama bitti gitti![]()
Simdi surdum canim cok sagol ama baya yaniyo buzu cekinceKantaron yağı sürsen iyi gelir mi acaba zararı var mı bilmiyorum ama aklıma doğal olarak geldi
Evet evet cok ultrasona girmeyin diyorlar ama ayda bir zor bekliyorum ben cocuk iyi mi diye goresim geliyorSes dalgalarından dolayı olabilir o kadar ince düşünmemek lazım bence Amerika'da o kadar az ultrasona giriyolarmış ki hamileler onun bile az da olsa riski var demek ki