Allah razı olsunRabbim güzel haberlerini almayı nasip etsin sana.. ikinizde sağ Salim çıkın hastaneden
Aminn inşallah inşallahAhAma ne kadar şanslıymışsınız bak hastanede kontrol altındayken yaşamışsınız bu kötü olayı ve hemen müdahale edilmiş. Sen de oglusun da eminim sapasağlam oradan çıkacaksınız. İnsan vücudu mucizelerle dolu. Ve inanıyorum ki melekler sizi koruyor. Bol bol dua edeceğim bizi haberdar et lütfen.
İnşallah olmaz tabiBen takipteyim ozaman heran herşey olabilir
ben geçirdim canım kum döküyorsun dediler çok ağrım vardı sol taraf komple karnımdan belime kadar hastaneye yatırdılar beni 5gün ve antibiyotik tedavisi uyguladılar, magnezyum ve ağrı kesiciler verdiler serumla ilk 3gün çok ağrım oldu sonra geçti çok şükürYumukbal
Dualarimizdasinizsiz de bebeğiniz de sağlıkla en kısa zamanda kavuşursun insaallah.
~~~~~~~~~~~~~~~
Hanımlar 1 aydir idrar yollarim iyi degildi. Enfeksiyon, bakteri vb. çıktı ama kültür temizdi. dün tekrar verdim.. kristaller,ketonlar.. (açlık..halbuki son 3 saatte yemek yedim, (binde 1) sutlu kahve ictim ,1 kare cikolata yedim..)..enf. devam..Kum döküyorum byk iht. US isteyecek dr. Kültürü bekliyoruz vs..
Kendimden ziyade bebek için endişeliyim..
Var mı başından bilgisi&tecrubesi olan? kalsiyum takviyesini bırakmayı düşünüyorum dr. a Danışıp.
Rabbim şifa versin ikinizede sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin inşallah çok geçmiş olsunAh arkadaşlar.
Rabbime dua ediyorum sizler yaşamayın.
Ben 27+2 hastanede yatışımın tam 23. Günü ani bir 18 19 u bulan tansiyonum ile çok acil bir şekilde ameliyata alındım bebeğim ile yaşam savaşı verdik.
Şuan 72 saat içerisindeyim 48 saat oldu doğum olalı tansiyonum düştü. Eskisi gibi Bebeğim küveze yoğun bakımda, dualarınızı lütfen esirgemeyin.
Çok dua edin, oğlum için 5 gün kritikmiş
Ben büyük bir zehirlenme geçirdiğim için gözlemdeyim hala, Rabbimin imtihanı, inşallah Rabbim bebeğimi bana bağışlar, bu zor ameliyat sürecini de atlatırım inşallah. Normal sezeryan gibi 2gün taburcu olamayacağımDua edin.
Preeklampsi, hastalığı betermiş Allah uğratmasın
Rabbim şifa versin ikinizede sağlıkla evinize gitmeyi nasip etsin inşallah çok geçmiş olsunAh arkadaşlar.
Ben 27+2 hastanede yatışımın tam 23. Günü ani bir 18 19 u bulan tansiyonum ile çok acil bir şekilde ameliyata alındım bebeğim ile yaşam savaşı verdik.
Şuan 72 saat içerisindeyim 48 saat oldu doğum olalı tansiyonum düştü. Eskisi gibi Bebeğim küveze yoğun bakımda, dualarınızı lütfen esirgemeyin.
Ben büyük bir zehirlenme geçirdiğim için gözlemdeyim hala, Rabbimin imtihanı, inşallah Rabbim bebeğimi bana bağışlar, bu zor ameliyat sürecini de atlatırım inşallah. Normal sezeryan gibi 2gün taburcu olamayacağımDua edin.
Teşekkür ederim.size de gecmis olsunben geçirdim canım kum döküyorsun dediler çok ağrım vardı sol taraf komple karnımdan belime kadar hastaneye yatırdılar beni 5gün ve antibiyotik tedavisi uyguladılar, magnezyum ve ağrı kesiciler verdiler serumla ilk 3gün çok ağrım oldu sonra geçti çok şükür
cormagnezin 800 ama Türkiyede nasıl bilmiyorum ben BulgaristandayımTeşekkür ederim.size de gecmis olsun
Ilac alerjim old. Icin her antibiyotigi de veremiyorum dedi dr. Yarını bekliyorum.. hangi magnezyumu kullanmistiniz?
Çok çok geçmiş olsun İnşallah ikinizde bu süreci en kısa zamanda atlatacaksiniz canım dualarım sizinle onlar küçücük ama emin ol çok güçlüler Allah biran önce ikinizede sağlık versinAh arkadaşlar.
İnşallah sağlıkla en sağlıklı şekilde kurtulursunuz ikinizde. Allah yardımcın olsun. Bol bol süt verirsin bebeğine gelişir inşallah prematüre sütleri çok yarıyor bebeğe. İstersen 2 saatte bir sağ. Gönder bebeğine bilmiyorum nasıl besleniyor ama. Ne içse kar. Allah yardımcın olsun. Güç kuvvet versin inşallahAllah razı olsun inşallah tabi ki de ben bir toparlanıp hastaneden taburcu olayım oğlumda 27 haftalık ama daha küçük gibiymiş 25 26 gibi bebeğim küvezdedualar edin arkadaşlarım inşallah tez zamanda toparlar kucağıma alırım canımın içini
İyot tiroit hastaları için bulunmaz bir nimet onun eksikliğinden böyle oluyor hatta haşimatosu olan annemin hastalığını geriletti baya. Ayrıca benim kullandığım multivitamin içinde de varHanımlar tiroidinde sıkıntı olup ekstra iyot kullanan varmı?
Bugün endokrin kontrolüm vardı t4 üm düşük cıkmış iyotla desteklememiz lazım dedi iyot verdi ocean iodine aldım kullanan oldu mu?
Bende zehirli guatr vardı onu atlattık şimdi yavaşladı baya onun için ilaç kullanıyorum zaten bugünde bu çıkınca sorayım dedim gebeyken kullanan oldumu.İyot tiroit hastaları için bulunmaz bir nimet onun eksikliğinden böyle oluyor hatta haşimatosu olan annemin hastalığını geriletti baya. Ayrıca benim kullandığım multivitamin içinde de var
Olsun olsun artik organlar olustu sadece gelismelerini buyumelerini bekleyecektik. Bu aydan sonra disarida da mudahale edilebiliyor sen uzme kendini. İnsallah en kisa zamanda toparlanacaksiniz ikiniz de. Doktorlar ne diyor?Allah razı olsun inşallah tabi ki de ben bir toparlanıp hastaneden taburcu olayım oğlumda 27 haftalık ama daha küçük gibiymiş 25 26 gibi bebeğim küvezdedualar edin arkadaşlarım inşallah tez zamanda toparlar kucağıma alırım canımın içini
Ben gebeligimin 3. Ayiydi galiba +3 keton gordum idrarda. Ama o gun 12 istifram vardi. Enfeksiyonum da cikmisti. Cok sayida istifra ve keton gorulunce yatis verilmisti serum vs verdiler. İdrarda keton vucudun cok aclik cektigini gosteriyor sizinki daha dusuk belki yatis vermezler belki bir serum verirler diye tahmin ediyorum. Serum verildi 4-5 tane yanlis hatirlamiyorsam ertesi gun degerlerim duzelmisti. Bana tek seferden sorun olmaz ama bir daha olmasini istemeyiz demislerdi sonra delice yemeye basladimYumukbal
Dualarimizdasinizsiz de bebeğiniz de sağlıkla en kısa zamanda kavuşursun insaallah.
~~~~~~~~~~~~~~~
Hanımlar 1 aydir idrar yollarim iyi degildi. Enfeksiyon, bakteri vb. çıktı ama kültür temizdi. dün tekrar verdim.. kristaller,ketonlar.. (açlık..halbuki son 3 saatte yemek yedim, (binde 1) sutlu kahve ictim ,1 kare cikolata yedim..)..enf. devam..Kum döküyorum byk iht. US isteyecek dr. Kültürü bekliyoruz vs..
Kendimden ziyade bebek için endişeliyim..
Var mı başından bilgisi&tecrubesi olan? kalsiyum takviyesini bırakmayı düşünüyorum dr. a Danışıp.
Ben surekli tekmeleri kasikta hissediyorum hatta camasir cizgisi ve altinda genellikle. Otururken coo rahatsiz hissediyorum karnim da asagida gibi geliyor bana ama hep oyleydi dr bir sey demedi bu konuda. Benim de daha cok var kontrolume soracagim bu gittigimde tekrar biraz dikkatimi cekiyor artikkızlar bişey sorucam, ben en son kontrole 24haftalıkken gittim ozman bebeğin başı aşağıdaydı ama son 2gündür sanki bebek döndü tekmelerini kasıklarımda hissediyorum ve hareket edince falan vajinada bi baskı gibi rahatsızlık hissediyorum, bu durumda olan var mı? kontrolum artık ayın 6da, 1 haftadan fazla var ve biraz endişe ettim böyle olunca
Aa baya uzun surmus seninYok canım ya geçmedi anlık sızı giriyor mesela elimi yıkayıp havluya uzanacağım o sıra fena saplanıyor. Yarın kontrol halkımın 10.günü bi gidip sorayım dedim bi de kardiyoloji görüneyim nabız durduk yere 105-108 çıkıyor. Normal diyen de var internette 100 üzeri sıkıntı yazan da var
Doktor normal diyor bebek büyüyor rahim büyüyor diyor canım. Ama magnezyumu değiştirmesini istedim değiştirdi ve günde 2 ye çıkardı. Bugün bi tık daha iyiysim ama yıkanmış çamaşırlar vardı onları katlayıp yerine yerleştirdim yine kötü oldu. İş yapmak tetikliyor dinlenmek lazım gerçektenAa baya uzun surmus senindoktor ne dedi?
Nabiz benim de normalden daha yuksek, hamilelikte yukseliyo demekki
Neiyyy 160 lar mi:) ay hareket etmek iyice zorlasir, neyse normalde yapcak birsey yok, su haftalarimiz dolsa da artik normale dönsekDoktor normal diyor bebek büyüyor rahim büyüyor diyor canım. Ama magnezyumu değiştirmesini istedim değiştirdi ve günde 2 ye çıkardı. Bugün bi tık daha iyiysim ama yıkanmış çamaşırlar vardı onları katlayıp yerine yerleştirdim yine kötü oldu. İş yapmak tetikliyor dinlenmek lazım gerçektenkardiyoloğa göründüm evet hamilelikte nabız 160 Lara bile çıkacak tansiyon da yükselecek dedi bunlar normal dedi kalbinde bi sıkıntı yok bi daha da gelme dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?