2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Senin gaz çıkartma yeteneğine ve anlamana hayranım. Ben asla anlamıyorum gazı var mı yok mu. Nasıl yapıyorsunnn. 10 15 dk sırtına pıt pıt yapıyorum çıkmıyor, karnı ağrıyor çığlıkla uyanıp ağlıyor karnına masaj yapıyorum bazen pırtlıyor bazen o da işe yaramıyor. Nasıl yapıyorsun anlatır mısın müsait olunca

Canım gazını cıkaramadığı için zaten gaz sıkıntısı cekiyoruz.
Benimki emdikten sonra sırtına vurunca cıkarır ama cıkarmazsa huzursuz oluyor bunu anlarsın.
Mesela bugün cok huysuzdu uyumadı yada sürekli uyandı dedim bu alttan pırtlamadı ondan böyle huzursuz.
Alttan salmaya başlayınca rahatladı ve uyudu bebeğini tanıyınca hersey kolay

Şu bisiklet ve karına bastırma hareketinden korkuyorum kalçasına zarar veririm diye bende baya masaj yapıyorum. Önce yanlardan toplayıp karnına saat yönü masaj, peşine yukarıdan aşşa ve ı love u yöntemini yapıyorum. En son bacakları bastırıyorum. Ama sanırım çok bastıramadığım için iyi çıkmıyor

Bende bastırıyorum annem sürekli yapma kalçası cıkar diye uyarıyor bazen cıkıyor bazen çıkmıyor o masajlarıda yaptırmıyor eğer cok sancısı varsa

Duşta akıt masaj yap ağrıyan yere bastırarak canın acısa da devam et. O göğüs akıp boşalana kadar özellikle ağrıyan süt bezesini bastırarak masajla çöz. Duştan çıkınca soğuk kompres. Geçmezse antibiyotik gerekebilir

Bizde oldu, çocuğumun kötü çok kötü kızardı on gün önce. Mahvoldum tabi ben. Eczacı bi krem verdi şu an evde değilim bakamıyorum o kremden günde 3 kere sürdüm, sürekli bez değiştirdim popoyu hep yıkayıp kurulayıp öyle krem uyguladım birkaç günde ancak toparladı. İhtiyacınız olursa kremin adını yazarım

Estagfurullah kuzu. Genel isaretler var bazisini biliyorsundur ben hepsini yazayim. Emerken erken birakiyorsa gaz yuzunden doydugunu hissediyordur. Karnin arkasina ellerini hafif bukerek ritmik hareketlerle cok hafif olmadan vur. Pat pat ses gelsin korkma. Arada sirtini yukari dogru sivazla. Bir asagi bir yukari olmasin gaz asagi yukari oynar durur. Bazen 10-15 dakika alabilir. Ayakta gezinerek daha rahat cikiyor. Alttan gazi cikarmak daha zor ayaklarini hafifce bukup geriyorum ama bundan ben de cok korkuyorum kalcasindan oturu. Cok nazik yapmak lazim. Karnini iki yandan bas parmaklarimla asagi dogru yuvarlaklar cizerek gazi asagi yonlendiriyorum arada ayaklarini bezini degisirkenki gibi havaya kaldiriyorum. Karnina bak yumusaksa gaz bitmistir. Ama bir kac saniye bekle gelip gider gaz sertligi. Ayaklarini topluyorsa gaz vardir asagi inmistir. Gazi oldugunda da emmek ister rahatlamak icin ama tekrar gaz birikir cikmasi zor olur. Memeler arasinda bir kere gazini cikar hem guzel doyar hem birikmez. Benim bu kizim da cok gazli ustten iki alttan 3-4 kez cikarmadan rahatlamiyor
Kızlar keyfi yerindeyken meme sundum yine kıyın kıyın kenardan. Tuttu 20dk emdi çıkardı sonra. Çok mutlu oldum. Dua edin tutsun lütfen
Yaaa gozun aydin cok sevindimmm. Benimki de azicik uzun emince nasil rahatliyorum mutlu oluyorum

Kremin adı ne acaba bebeğim de pişik oldu bezden mi bilmiyorum

Aşkım mide gazını bi şekilde hallediyorum ama alttanı çıkartmak çok zor
Kızlar keyfi yerindeyken meme sundum yine kıyın kıyın kenardan. Tuttu 20dk emdi çıkardı sonra. Çok mutlu oldum. Dua edin tutsun lütfen
Ay hadi İnşallah böyle devam etsin yapışsın emcük emcükkk
Ay alttan gaz yaaa o problem. Dediğin gibi iki meme arası gazı çıkartıyorum bir şekilde ama alttan olanda ya bastıramıyorum ya da o kalça şeyinde korkup yapmıyorum. Anca daire şeklinde ovuyorum. Allah razı olsun aşkım yapayım bakalımmm. Yediklerim mi gaz yapıyor ne yapıyor anlamadım gitti. Üşütüyorum diye uzun pijamalarla hem bebemi yatırıyorum hem kendim yatıyorum. Baktım devam ediyor panduf giyiyorum Ağustos sıcağında. Geriye yediklerim kalıyor süt ürünü yemeyi bıraktım. E bugün yine var

Kızlar ben sab simplex aldım gaz damlası olarak ama sodyum benzoat var yazıyor. Bu da kandaki bilribun (sarılık) arttırabilir falan yazıyor. Bizimki zaten sarılıktı yeni yeni düşüyor o yüzden vermeye cesaret edemedim. Ben yine bigaia aldıracağım. İlk kızımda bigaia kullandım sadece öyle çok gaz sancısı da yaşamadık

Senin yedigin Yemeklerin hepsine kimyon ekle. Ya pisirirken ya da uzerine serp. Ben ilk kizimda cok nadir olarak kimyonlu su damlatiyordum agzina. Normalde hic bir sey vermem ama o zamanlar bu kadar gaz damlasi yoktu galiba nw bilem ya da ben bilmiyordum. Kaynamis sogumus suya kimyon ekleyip dibe cokunce bir ustteki sudan bir damla damlatiyordum. Ama Bunu sadece cok zor durumda kaldigimda yapiyordum.
Bize de doktor evde dursun diye metsil verdi ama nedir nasildir hic arastirmadim kullanan bilen var mi

Alttan kendi istemedikçe zor

Metsilde sab simplex muadili aşkım. Kullanımı aynı 4×10. Bize metsil verdi yokmuş eczacı bunu al diyip verdi
Alttan kendi istemedikçe zor
50 cmlik cüce için girdiğimiz hallere hele ya evde sürekli pişpiş sesi açık uyurken ondan çok bizi uyutuyor

Bende arada beyaz gürültü açıyorum gece sızıyor

Aç aç gürültüye alışsın. Komşumuz full sessizlikle uyuttu şimdi öğlene kadar apartmanda kimse asansör kullanmıyor oğlu uyanacak diye seste uyutmak iyidir
Ya öylede bizimki yinede sese cok hassas hemen sıçrıyor gözünü açıyor geri devam ediyor uykuya ama.
Babasının horlamasına uyanmıyorsa her sese alışır diyorum

Doğumdan sonraki ilk hafta 7 yaş kızım senin iki çocuğun var ama sadece bir tanesi ile ilgileniyorsun onu hep kucağında taşıyorsun emiriyorsun ben yine tek kardeş olmak istiyorum diye katıla katila ağladı. Karşısında da ben

Hepimiz yaşıyoruz bu anları. Ve her ne hissediyorsan bunları hissetmek çok normal. Kızımın bir kitabı var . Adı ‘Ağlamak Yağmur Gibidir’. Her duygunun geçici olduğunu, o anda bir yağmur gibi boşalıp sonra dindigini anlatıyor. kötü hissetiğimde bu kitabı düşünmek iyi geliyor bana. Zorluklar da geçici ve ilk çocuktan da biliyoruz ki gitgide kolaylaşacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…