Ben doktora gittiğimde teklemeleri sanıyordum ama meğerse bebek aşağı dönmüştü yani yumruklarıymış. Bence yumruklarıdır. Ve kafası zaten en ağır yeri bayağı baskı yapıyırkızlar bişey sorucam, ben en son kontrole 24haftalıkken gittim ozman bebeğin başı aşağıdaydı ama son 2gündür sanki bebek döndü tekmelerini kasıklarımda hissediyorum ve hareket edince falan vajinada bi baskı gibi rahatsızlık hissediyorum, bu durumda olan var mı? kontrolum artık ayın 6da, 1 haftadan fazla var ve biraz endişe ettim böyle olunca
Canım ben kullanmadım ama, çevremde vardı kullanab ayrıca kullandığım vitamin içindede iyot var ama sen ekstradan alacaksın. Sanmıyorum bir şey olacağını.Hanımlar tiroidinde sıkıntı olup ekstra iyot kullanan varmı?
Bugün endokrin kontrolüm vardı t4 üm düşük cıkmış iyotla desteklememiz lazım dedi iyot verdi ocean iodine aldım kullanan oldu mu?
Sağol canım başladım bende zaten artık. kontrole gidince konusucam bir hafta sonra doktorumla.Canım ben kullanmadım ama, çevremde vardı kullanab ayrıca kullandığım vitamin içindede iyot var ama sen ekstradan alacaksın. Sanmıyorum bir şey olacağını.
Bende anlamıyorum kendimi 7 ayım bitti 8 e giriyorum sayıyorum30 haftalık demek tam 7 ay demek diyor internette bir yerde, e ama benim doğurmama kaldı 68 gün. 2 ay 8 gün yani nerdeyse, nasıl olabiliyor 7 ay bana kalsa 7.5 ay olmuş olması gerekiyor gibi geliyor bir türlü anlamada şu işi
Allah hepimizin yardımcısı olsun canımNeiyyy 160 lar mi:) ay hareket etmek iyice zorlasir, neyse normalde yapcak birsey yok, su haftalarimiz dolsa da artik normale dönsek
30 haftalık demek tam 7 ay demek diyor internette bir yerde, e ama benim doğurmama kaldı 68 gün. 2 ay 8 gün yani nerdeyse, nasıl olabiliyor 7 ay bana kalsa 7.5 ay olmuş olması gerekiyor gibi geliyor bir türlü anlamada şu işi
Normaldir bazı bebek fazla hareketli olur. Ayrıca bebek stresli durumlarda da hareketi arttırır sakin kalmayı deneyin.Bugun çok yazdıysam ksr bakmayinbebisi durduramıyorum.. enfeksiyon, bobrek taşı vs derken. Dün akşam da aglatildim biraz.. 24 saattir kıpır kıpır.. cok guclu şekilde hareket ediyor. Karaciger, mide, alt taraf..her yerde.. yarım saat duruyor sonra 1 saat tekrar. Bazen 2 saat aralıksız 5dk.da bir. Dışarıdan izledik resmen şovunu. Stres mi yaptırdm cocuguuma deyu evi turladım az önce ninniler esliginde ve ilginçtir sakinledi.. normal mi bu kadar araliksiz hareket 28. Haftada?
Bacak agrisi cekilmiyor ya. 30+1 im evetAllah hepimizin yardımcısı olsun canımsıcaklar da başlayınca ayrı bi basıyor ama benim az da olsa şu kalça ağrım dinsin şükredicem halime sen 30.hafta içinde misin
Ouy minik kus strese dayanamadi demek. Hareket hic etmede daha cok endiselenirdiniz ama benceBugun çok yazdıysam ksr bakmayinbebisi durduramıyorum.. enfeksiyon, bobrek taşı vs derken. Dün akşam da aglatildim biraz.. 24 saattir kıpır kıpır.. cok guclu şekilde hareket ediyor. Karaciger, mide, alt taraf..her yerde.. yarım saat duruyor sonra 1 saat tekrar. Bazen 2 saat aralıksız 5dk.da bir. Dışarıdan izledik resmen şovunu. Stres mi yaptırdm cocuguuma deyu evi turladım az önce ninniler esliginde ve ilginçtir sakinledi.. normal mi bu kadar araliksiz hareket 28. Haftada?
Su tabloya bakiyorum hangi ay diye kafam karisinca30 haftalık demek tam 7 ay demek diyor internette bir yerde, e ama benim doğurmama kaldı 68 gün. 2 ay 8 gün yani nerdeyse, nasıl olabiliyor 7 ay bana kalsa 7.5 ay olmuş olması gerekiyor gibi geliyor bir türlü anlamada şu işi
Son adet tarihinizden bir sonrakine 1 ay olarak hesap edin benceBende anlamıyorum kendimi 7 ayım bitti 8 e giriyorum sayıyorum
Canım senin attığın tablo tam doğru değil buraya bakarak hesaplayabilirsin doğru olan bu şekildeSu tabloya bakiyorum hangi ay diye kafam karisinca
Ay hay Allah razı olsunCanım senin attığın tablo tam doğru değil buraya bakarak hesaplayabilirsin doğru olan bu şekilde
Sen gün aldın mı latteee doktorundan doğum için sezeryan olacaktı sanıeım snein deBende anlamıyorum kendimi 7 ayım bitti 8 e giriyorum sayıyorum
Bende çakmak erdemdeyim ozaman bizimkide o civardaSelamlar bugün doktor kontrolum vardı, gitmişken doğum fiyatıda aldım istanbuldaki arkadaşlarada bilgi olsun. güneşli erdem hastanesi normal 20 sezeryan 22 dedi :)
kendi fikrim ve isteğimle evet sezeryanSen gün aldın mı latteee doktorundan doğum için sezeryan olacaktı sanıeım snein de
Hadi bakalımkendi fikrim ve isteğimle evet sezeryandoktorumun henüz haberi yok bundan
1 hafta sonra kontrolüm var o gün soracagım artık bu konuyu konusup günü almamız lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?