Popüler Konu 2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    162
Ben doktora gittiğimde teklemeleri sanıyordum ama meğerse bebek aşağı dönmüştü yani yumruklarıymış. Bence yumruklarıdır. Ve kafası zaten en ağır yeri bayağı baskı yapıyır

Hanımlar tiroidinde sıkıntı olup ekstra iyot kullanan varmı?
Bugün endokrin kontrolüm vardı t4 üm düşük cıkmış iyotla desteklememiz lazım dedi iyot verdi ocean iodine aldım kullanan oldu mu?
Canım ben kullanmadım ama, çevremde vardı kullanab ayrıca kullandığım vitamin içindede iyot var ama sen ekstradan alacaksın. Sanmıyorum bir şey olacağını.

30 haftalık demek tam 7 ay demek diyor internette bir yerde, e ama benim doğurmama kaldı 68 gün. 2 ay 8 gün yani nerdeyse, nasıl olabiliyor 7 ay bana kalsa 7.5 ay olmuş olması gerekiyor gibi geliyor bir türlü anlamada şu işi

Bende anlamıyorum kendimi 7 ayım bitti 8 e giriyorum sayıyorum

Neiyyy 160 lar mi:) ay hareket etmek iyice zorlasir, neyse normalde yapcak birsey yok, su haftalarimiz dolsa da artik normale dönsek
Allah hepimizin yardımcısı olsun canım sıcaklar da başlayınca ayrı bi basıyor ama benim az da olsa şu kalça ağrım dinsin şükredicem halime sen 30.hafta içinde misin

Hafta hesabıyla ay hesabı başka. Son adet tarihinize göre hafta hesabı yaparsınız, ay hesabınızı döllenme tarihine göre yaparsınız. Bu da adetten iki hafta sonraya tekabül ettiği için ay söylerken haftanızdan iki hafta düşersiniz. Yani 30 haftadaysanız aslında 7 aylık hamilesiniz. Doğal olarak 9 ay 10 gün dersek evet doğuma 2 ay 10 gün var

Bugun çok yazdıysam ksr bakmayin bebisi durduramıyorum.. enfeksiyon, bobrek taşı vs derken. Dün akşam da aglatildim biraz.. 24 saattir kıpır kıpır.. cok guclu şekilde hareket ediyor. Karaciger, mide, alt taraf..her yerde.. yarım saat duruyor sonra 1 saat tekrar. Bazen 2 saat aralıksız 5dk.da bir. Dışarıdan izledik resmen şovunu. Stres mi yaptırdm cocuguuma deyu evi turladım az önce ninniler esligindeve ilginçtir sakinledi.. normal mi bu kadar araliksiz hareket 28. Haftada?

Normaldir bazı bebek fazla hareketli olur. Ayrıca bebek stresli durumlarda da hareketi arttırır sakin kalmayı deneyin.

Ouy minik kus strese dayanamadi demek. Hareket hic etmede daha cok endiselenirdiniz ama bence

Su tabloya bakiyorum hangi ay diye kafam karisinca

Eklentiler

• IMG_5440.webp
    32,3 KB · Görüntüleme: 95
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…