- 12 Mart 2019
- 16.298
- 35.822
- 598
Genelde enfeksiyon cıkıyo böyle olunca ama bende cıkmadı haber verin bizedeEvet bende ilk olduğunda terledim heralde dedim ama bugün öyle görünce endişelendim yarın soracağım belki enfeksiyondan da öyle olabilir

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genelde enfeksiyon cıkıyo böyle olunca ama bende cıkmadı haber verin bizedeEvet bende ilk olduğunda terledim heralde dedim ama bugün öyle görünce endişelendim yarın soracağım belki enfeksiyondan da öyle olabilir
Bebeğin başı aşagıdaysa bu olabiliyor.vajinada baskı hissi oluyor mu sizdede? tuvaletim geliyor birden baskı olunca, tam anlatamıyorum da garip bi his
Benimkide hergün aynı seyretmiyor uyumustur annesi korkma.Merhaba kızlar bebek gün içinde iyi hareketliydi sonra karnımda bir gerilme hissettim böyle rahatsız edici bir şeydi genelde de akşam yemeğinde sonra 10 hareket sayıyorum doktorum çok önemsiyor ama bugün yemekten sonra 6-7 hareket etti 2 saat içinde endişelendim ama sizce nedir tecrübeli olanlar
evet baş aşağıya ve biraz iri bi bebek 29+2de doktordaydım geçen cuma 1988gram çıktı, ama rahim ağzı kısalması olduğu için korkuyorum böyle oluncaBebeğin başı aşagıdaysa bu olabiliyor.
Benimki baş aşağı duruyor kendiside biraz aşağıdaymış doktorum baskı yapabilir demişti arada hissediyorum bende. Başıyla mesaneye baskı uyguluyordur ondan.
Takip edin artarsa geçmezse doktora gidersiniz.
En son sormuştum ama bebekle alakalı olduğunu düşünmüyorum dedi seninle alakalı olabilir dedi bağırsak hareketleri ile ilgili faln olabilr demistiBende de aynisi oluyor.Doktorunza sordnz mu peki,bsy dedi mi? Bende bu hftlrda olmaya başladı o yzden soramadm dha.
Bende de oluyor bazen. Vajina icinde odem ve varis olabiliyormus hamilelikte. Baski hissi de sanirim bunlardan oluyor diye dusundum onu sormayi unuttum. Bazen tuvalette bile o basi hissini yasiyorum. Bebisin de basi asagidaymis.vajinada baskı hissi oluyor mu sizdede? tuvaletim geliyor birden baskı olunca, tam anlatamıyorum da garip bi his
Ay maşallah evet baya irievet baş aşağıya ve biraz iri bi bebek 29+2de doktordaydım geçen cuma 1988gram çıktı, ama rahim ağzı kısalması olduğu için korkuyorum böyle olunca![]()
100 lü sleepy bio natural aldımKızlar bebek bezi olarak ne marka aldınız? Ben molfix düşünüyorum da trendyoldan 240lı fırsat paketi alsam 1 numara acaba çok mu olur sizce ya kararsız kaldım![]()
Green clean 5 lt’lik bidon alın. Büyük kızım 7 yaşında hala onunla yıkıyorum herseyini. Kokusuz ve iyi içerik. Hemen de bitmiyor. Ekonomik oluyor.Ayyy bi bana mı kötü geldi kokusu diyw düşünüyodum bariz bi bitki kokusu var bencede. Bende pek hoşlanmadım. Zaten bebenin tüm kıyafetlerini eşyalarını yıkadım bitti bile bi şişe. Acaba başka bişeymi alsam diye düşünüyorum ben de.
Ay sanırım 240li çok olur ozaman100 lü sleepy bio natural aldım![]()
Mustela içerik malesef o kadar iyi değil. Büyük kızımda full onu kullandım etkili mi evet ama yine de gerek yok. İncia araştırın derim. İçinde petrol türevleri olmaması kritik.Bilmiyorum bende kararsızım![]()
Merhaba 2 hafta önce bende aynısını yaşadım aralıklarla bir kaç günde bir çamaşırım ıslanıyordu . Doktor bana turnusol kağıdı verdi çamaşırıma koyup ıslanmasını bekleyip fotoğraf attım gelen sıvının amniyon sıvısı olmadığını söyledi. Şeffaf akıntı olabilir ya da terliyor olabilir o bölge dedi. Yani her ıslanma bebeğin sıvısı olmayabiliyormuş içinizi rahat tutunKizlar merhaba aklıma takılan bişey var yaşayan var mi sormak istedim.ic çamaşırimda hergun değil ama 3 veya 4 gün önce ıslaklık vardı ama akıntı değil su gibi böyle çok ciddiye almadım bebeğin hareketleride iyi çünkü maşallahı vardi.bugün yine baktım ped baya ıslanmıştı yani heryeri tamamiyle ıslaktı yarın doktora gidicem zaten ama yaşayan oldu mu böyle biseyi suyumun azar azar gelmesinden korkuyorum
Ben prima premium care aldım. 70 li paketten 3 adet aldım 1 numara . Çok bilgim yok ama yeteceğini düşünüyorum biterse tekrar alırım fazla kalmasından iyidirKızlar bebek bezi olarak ne marka aldınız? Ben molfix düşünüyorum da trendyoldan 240lı fırsat paketi alsam 1 numara acaba çok mu olur sizce ya kararsız kaldım![]()
İlk doğdukları zaman günlük rahat 7 8 bez gdyo ona göre hesap edinAy sanırım 240li çok olur ozaman![]()
Bende molfix düşündüm 240li çok mu gelir diye takıldı aklımaBen prima premium care aldım. 70 li paketten 3 adet aldım 1 numara . Çok bilgim yok ama yeteceğini düşünüyorum biterse tekrar alırım fazla kalmasından iyidir
Doğru oda var tabiİlk doğdukları zaman günlük rahat 7 8 bez gdyo ona göre hesap edin
Bence çok gelir. 1 numara bezi çok az bir saman kullanıyorlar diyorlar. Ben 1 paket aldım biterde yetmezse alırım dedim / 70 Li prima. 7 gün gider ortalama.Bende molfix düşündüm 240li çok mu gelir diye takıldı aklıma
Evet banada çok gibi geldiBence çok gelir. 1 numara bezi çok az bir saman kullanıyorlar diyorlar. Ben 1 paket aldım biterde yetmezse alırım dedim / 70 Li prima. 7 gün gider ortalama.