2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Kızlar ben oksapr ve coraspin 100luk kullaniyorm. Doktorum 33.hftada aspirini birakicz dedi.Sizn doktorlrnz ne dyo peki?
Oksapar gerekirse doğumdan sonra 1 ay daha devam etme ihtimalim varmış pıhtı atmaması için önlem amaçlı detaylı ultrason yapan perinatalog da öyle demişti, coraspin de ya 34 ya 35 te bırakrıız demişti. Bu cumartesi 34+1 oluyorum yine soracağım canım

kızlar selam.. bugün doktor kontrolüm vardı 33+4deyiz. bebiş 2280 gram, 42 cm olmuş. suyu vs yeterli dedi. çok şükür. yalnız aklıma takılan NST'ye 37.haftadan sonra gireceğimizi söyledi, doktorlar daha erken alıyorlar diye okumuştum anlamadım onu.. bir de hastaneler ile anlaştınız mı ? doğum ücretleri ne kadar olmuş? biz de hastane ile anlaşacağız artık yavaştan

Devlet hastanesindeki doktorum 34 de başlıyorlarmış, kendi doktorumda okeyledi.bursada yasıyorum. Kendi doktorum klinik özel hastane ile anlaşmaları var 40 bin tl normalde sezeryanda aynı fiyat.

Bana 34.haftada başlayacağız nst’ye dedi. Doğum için 40-60 arası fiyatlar duyduğum

Evet yanlış hatırlamıyorsam kan sulandırıcı kullandığını hatırlıyodum doğruymuş bende kullanıyorum 1 ayı geçti başlayalı. Doğuma 1 hafta kalaya kadar devam dedi dr um. Fıtık için normal doğuma imkansız gözüyle mi bakıyolar bende ilk sezaryenimi bundan dolayı oldum. Ama sezaryeninde Bele ağrısı çok fazla. Yine de vajinal doğum neden denenmesin diye düşünüyorum her şeyi düşün düşün stres, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.

kızlar selam.. bugün doktor kontrolüm vardı 33+4deyiz. bebiş 2280 gram, 42 cm olmuş. suyu vs yeterli dedi. çok şükür. yalnız aklıma takılan NST'ye 37.haftadan sonra gireceğimizi söyledi, doktorlar daha erken alıyorlar diye okumuştum anlamadım onu.. bir de hastaneler ile anlaştınız mı ? doğum ücretleri ne kadar olmuş? biz de hastane ile anlaşacağız artık yavaştan
[/QUOTE]
Merhabalar nst ye rutinde gidiyorsa her şey 37 den sonra alıyorlar, ekstrem bir durum varsa öncesinde ister drunuz.
Benim tss var doğum poliçesiyle birlikte. Anlaşmalı olduğu bi hastaneye yaptırıyorum kontrolleri doğumumda orda olur. İzmir'deyim ben en düşük bizim ilçede 45binle başladı İzmir merkez kısımlar 60 70 bin aralığında Dr tercihine ( operatör, doç, prof) ve doğum şekline göre daha da artabiliyor 110binlere kadar

Kuzu benim doktorum ne olur ne olmaz perinatolojiye gidin dolaşım sıkıntısı olmasın dedi. Perinatolog ilk baktı sonraki hafta tekrar çağırdı ve dedi ki büyüme oranına bakalım. Bizde gittik ilk gittiğimizde 1480ken ikinci gittiğimde 1680 mi ne olmuş, persantil olarakta %3 olduğu için her hafta nst ve doppler kontrolü istedi. Tüm ölçümleri haftalarıyla uyumlu ama karın çevresi 31+5teyken 29+2 çıktı o yüzden böyle yapıcaz dedi. Perinatolog beni korkuttu açıkcası kendi drumla ayrıca görüştüm %80 sebebi bilinmeyecek, takip edelim dedi. Ben kendimi çok suçladım ilk öğrendiğimde bakamadım diye. Ama annelik bir konu yokmuş sende içini rahat tut o yüzden. Proteinden zengin besleniyorum, bol su içiyorum yatıyorum mecbur ben. Kötü yanı 32.haftada çalışır raporu alamadım bu durum yüzünden. Nst çekilirkende ebelerle konuştuk baya onlarda dediler ki minyon bir bebek olur, karın çevresi küçükse sadece kilosu düşük oluyor hareketlerini takip edin diye. Sende içini ferah tut şu ara herkesin bi ölçüm geriliği mevcut. Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallah

Ben çarşamba günü 33+5 olarak kontrole gidicem bakalım nst yapıcakmı.
Bazı doktorlar yapmıyo hemen duymuştum bunu.
Doğum içinde 30-35 diye duydum onuda sorucam gidince

Merhabalar nst ye rutinde gidiyorsa her şey 37 den sonra alıyorlar, ekstrem bir durum varsa öncesinde ister drunuz.
Benim tss var doğum poliçesiyle birlikte. Anlaşmalı olduğu bi hastaneye yaptırıyorum kontrolleri doğumumda orda olur. İzmir'deyim ben en düşük bizim ilçede 45binle başladı İzmir merkez kısımlar 60 70 bin aralığında Dr tercihine ( operatör, doç, prof) ve doğum şekline göre daha da artabiliyor 110binlere kadar
[/QUOTE]
omor

Ben çarşamba günü 33+5 olarak kontrole gidicem bakalım nst yapıcakmı.
Bazı doktorlar yapmıyo hemen duymuştum bunu.
Doğum içinde 30-35 diye duydum onuda sorucam gidince
Ben alıntılamayı yanlış yapmışım sorunun sahibi omor
Evet ekstrem bişi varsa erken haftalarda nst ye alıyorlar ama her şey rutindeyse 37den sonra alıyorlar.
İzmirdeyim Ben bulunduğum ilçede 45bin daha ismi ön planda olan hastaneler de 60 70 bin civarı ama seçeceğin doktor ve doğum şekline göre 110 binleri buluyor. En son ocak ayında aradığımda böyleydi. Benim mevcutta devam eden tss ve doğum poliçem vardı fiyatları görünce onu yeniledim. Muayeneleri yaptırdığım hastanede de doğum yapıcam biraz bana uzak ama yapacak bir şey yok sağlık olsun gerisi halledilir

Tm cnm sagolasn.

merhaba kızlar, benim ablam geçen sene doğum yaptı 36+4 gibi bir şeydi onun bebeği de 30. haftadan sonra 2 hafta geriden gitti ciğer geliştirici kullandı hep ama şuan zamanında doğan bütün bebeklerden uzun ve kilolu hiç bir sağlık sıkıntısı olmadı şükür hastanede kalır mı diye korktuk ama o da olmadı. biz ne yaparsak yapalım onlar istedikleri zaman geliyorlar. korkmayın dua edin bol bol hiç bir sıkıntı olmaz inşallah.

Ayy içimi ferahlattın valla Allah seni mutlu etsin hayırlısı inşallah sağlıkla sağlıklı alırız kucaklarımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…