Coraspirin 37. Haftaya girdiğimizde bırakıcaz dedi.Kızlar ben oksapr ve coraspin 100luk kullaniyorm. Doktorum 33.hftada aspirini birakicz dedi.Sizn doktorlrnz ne dyo peki?
İğnede kullaniyo msn pekiCoraspirin 37. Haftaya girdiğimizde bırakıcaz dedi.
Yok kullanmıyorum ben sadece Coraspirin kullanıyorum onu keseceğiz dedi 37 de, bir de magnezyumu eğer dönerse bebek kesicez dedi.İğnede kullaniyo msn peki
Bana coraspirini 36.haftada oksapari doguma kadar dedi sasirdm cogu doktor 32 de biraktiriyorKızlar ben oksapr ve coraspin 100luk kullaniyorm. Doktorum 33.hftada aspirini birakicz dedi.Sizn doktorlrnz ne dyo peki?
Oksapar gerekirse doğumdan sonra 1 ay daha devam etme ihtimalim varmış pıhtı atmaması için önlem amaçlı detaylı ultrason yapan perinatalog da öyle demişti, coraspin de ya 34 ya 35 te bırakrıız demişti. Bu cumartesi 34+1 oluyorum yine soracağım canımKızlar ben oksapr ve coraspin 100luk kullaniyorm. Doktorum 33.hftada aspirini birakicz dedi.Sizn doktorlrnz ne dyo peki?
Devlet hastanesindeki doktorum 34 de başlıyorlarmış, kendi doktorumda okeyledi.bursada yasıyorum. Kendi doktorum klinik özel hastane ile anlaşmaları var 40 bin tl normalde sezeryanda aynı fiyat.kızlar selam.. bugün doktor kontrolüm vardı 33+4deyiz. bebiş 2280 gram, 42 cm olmuş. suyu vs yeterli dedi. çok şükür. yalnız aklıma takılan NST'ye 37.haftadan sonra gireceğimizi söyledi, doktorlar daha erken alıyorlar diye okumuştum anlamadım onu.. bir de hastaneler ile anlaştınız mı ? doğum ücretleri ne kadar olmuş? biz de hastane ile anlaşacağız artık yavaştan
Bana 34.haftada başlayacağız nst’ye dedi. Doğum için 40-60 arası fiyatlar duyduğumkızlar selam.. bugün doktor kontrolüm vardı 33+4deyiz. bebiş 2280 gram, 42 cm olmuş. suyu vs yeterli dedi. çok şükür. yalnız aklıma takılan NST'ye 37.haftadan sonra gireceğimizi söyledi, doktorlar daha erken alıyorlar diye okumuştum anlamadım onu.. bir de hastaneler ile anlaştınız mı ? doğum ücretleri ne kadar olmuş? biz de hastane ile anlaşacağız artık yavaştan
Evet yanlış hatırlamıyorsam kan sulandırıcı kullandığını hatırlıyodum doğruymuş bende kullanıyorum 1 ayı geçti başlayalı. Doğuma 1 hafta kalaya kadar devam dedi dr um. Fıtık için normal doğuma imkansız gözüyle mi bakıyolar bende ilk sezaryenimi bundan dolayı oldum. Ama sezaryeninde Bele ağrısı çok fazla. Yine de vajinal doğum neden denenmesin diye düşünüyorum her şeyi düşün düşün stres, hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun.Bende hic oyle bir sey yasamadik. Belki en basindan beri oldugundandir ama gruptaki arkadasa vuruyorlarmis benimki ile farki hususunda bilgim yok. Bana doktorum 40 haftalikken biran once dogur tansiyonun cikmaya baslarsa normal dogurtamam demisti sadece boyle bir konusmamiz oldu. Bir kac kere protein kacagi oldu bobreklerimde tansiyon kaynakli ama tansiyonum surekli cikmiyordu belki ondandir. Bu gebeligimde de zayiflamazsan seni cok yuksek riskli gebelige almam gerekir dedi biraz zayifladim tamam sikinti yok diyor. Bir iki kere 14 u onun yaninda gorduk sadece uyariyor. Sadece fitik yuzunden sezeryan olmalisin dedi o yuzden belki biraz erken olabilirim ama onda da gun vermedi. Ama tansiyon icin sadece takip ediyoruz su an baska bir sey konusmadik. Kan sulandirici kullaniyorum bir de onu bu hafta birakacagim eger tansiyonum yukselirse belki o zaman sikinti olabilir bir sey diyebilir bakicaz artik
Aldığım ürünün içinde aparat felan çıkmadı benim aldığım Yenidoğan için öneriliyor sanırımantikolik için olan mı içinde mavi bi aparat var, ben onu sipariş ettim hb indirimdeydi o aparat çıkınca kullanıldıgı içni nolur nolmaz diye onu aldım
Ben sadece coraspin kullanıyorum 100lük doğuma 1 hafta kalaya kadar devam dedi dr umKızlar ben oksapr ve coraspin 100luk kullaniyorm. Doktorum 33.hftada aspirini birakicz dedi.Sizn doktorlrnz ne dyo peki?
Kuzu benim doktorum ne olur ne olmaz perinatolojiye gidin dolaşım sıkıntısı olmasın dedi. Perinatolog ilk baktı sonraki hafta tekrar çağırdı ve dedi ki büyüme oranına bakalım. Bizde gittik ilk gittiğimizde 1480ken ikinci gittiğimde 1680 mi ne olmuş, persantil olarakta %3 olduğu için her hafta nst ve doppler kontrolü istedi. Tüm ölçümleri haftalarıyla uyumlu ama karın çevresi 31+5teyken 29+2 çıktı o yüzden böyle yapıcaz dedi. Perinatolog beni korkuttu açıkcası kendi drumla ayrıca görüştüm %80 sebebi bilinmeyecek, takip edelim dedi. Ben kendimi çok suçladım ilk öğrendiğimde bakamadım diye. Ama annelik bir konu yokmuş sende içini rahat tut o yüzden. Proteinden zengin besleniyorum, bol su içiyorum yatıyorum mecbur ben. Kötü yanı 32.haftada çalışır raporu alamadım bu durum yüzünden. Nst çekilirkende ebelerle konuştuk baya onlarda dediler ki minyon bir bebek olur, karın çevresi küçükse sadece kilosu düşük oluyor hareketlerini takip edin diye. Sende içini ferah tut şu ara herkesin bi ölçüm geriliği mevcut. Hepimiz evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alalım inşallahBenim doktorum 2 haftaya görüşürüz dedi neden erken çağırmadı acabaçok merak ediyorum az da olsa kilo aldı mı almadı mı.. benim aslında şöyle haftasından 6 gün geride çıktı. Ama karın çevresi 2.5 hafta geriye düşmüş, kilosu da persentilin alt sınırında çıktı 1500 şuan
Ben çarşamba günü 33+5 olarak kontrole gidicem bakalım nst yapıcakmı.kızlar selam.. bugün doktor kontrolüm vardı 33+4deyiz. bebiş 2280 gram, 42 cm olmuş. suyu vs yeterli dedi. çok şükür. yalnız aklıma takılan NST'ye 37.haftadan sonra gireceğimizi söyledi, doktorlar daha erken alıyorlar diye okumuştum anlamadım onu.. bir de hastaneler ile anlaştınız mı ? doğum ücretleri ne kadar olmuş? biz de hastane ile anlaşacağız artık yavaştan
Merhabalar nst ye rutinde gidiyorsa her şey 37 den sonra alıyorlar, ekstrem bir durum varsa öncesinde ister drunuz.kızlar selam.. bugün doktor kontrolüm vardı 33+4deyiz. bebiş 2280 gram, 42 cm olmuş. suyu vs yeterli dedi. çok şükür. yalnız aklıma takılan NST'ye 37.haftadan sonra gireceğimizi söyledi, doktorlar daha erken alıyorlar diye okumuştum anlamadım onu.. bir de hastaneler ile anlaştınız mı ? doğum ücretleri ne kadar olmuş? biz de hastane ile anlaşacağız artık yavaştan
Ben alıntılamayı yanlış yapmışım sorunun sahibiBen çarşamba günü 33+5 olarak kontrole gidicem bakalım nst yapıcakmı.
Bazı doktorlar yapmıyo hemen duymuştum bunu.
Doğum içinde 30-35 diye duydum onuda sorucam gidince
Tm cnm sagolasn.Oksapar gerekirse doğumdan sonra 1 ay daha devam etme ihtimalim varmış pıhtı atmaması için önlem amaçlı detaylı ultrason yapan perinatalog da öyle demişti, coraspin de ya 34 ya 35 te bırakrıız demişti. Bu cumartesi 34+1 oluyorum yine soracağım canım
Tm canm sagolsn ben iğnede kullaniyorm o yzdn aspirni dha erken birkcm herlde.33 de brikcz dedi doktrm ama insan yinede tedrgn oluyor .Yok kullanmıyorum ben sadece Coraspirin kullanıyorum onu keseceğiz dedi 37 de, bir de magnezyumu eğer dönerse bebek kesicez dedi.
Apaçık telaffuz etmek istemiyorlar ama benim karın çevresi 2 hafta geride çıktı bugün normalde 1 hafta geride çıkmıştı maksimum o zamanlar bu kadar ciddi konuşmamıştı. Şimdi daha ciddi konuştu 37yi görmek hedefimiz dedi ve ikişer doz ciğer geliştirici vurulmamı istedi bugün ve yarın. Sıkıntılı bir durum olursa sezaryenle alacağız dedi perinatolog doktorum
merhaba kızlar, benim ablam geçen sene doğum yaptı 36+4 gibi bir şeydi onun bebeği de 30. haftadan sonra 2 hafta geriden gitti ciğer geliştirici kullandı hep ama şuan zamanında doğan bütün bebeklerden uzun ve kilolu hiç bir sağlık sıkıntısı olmadı şükür hastanede kalır mı diye korktuk ama o da olmadı. biz ne yaparsak yapalım onlar istedikleri zaman geliyorlar. korkmayın dua edin bol bol hiç bir sıkıntı olmaz inşallah.Anladım canım, bilmiyorum ben şu an için dediğim gibi sadece takip edelim dedi. Benim bebek makat gelişli olduğu için daha çok havuç suyu içmemi ve suyumun fazlalaşması ve dönmesi için konuştuk. Ama hani gelişim geriliği ile alakalı sadece 2 hafta sonra doktora gittiğimde nst çekmemi ve doktora soracaklarımı yazdı.
Ayy içimi ferahlattın valla Allah seni mutlu etsinmerhaba kızlar, benim ablam geçen sene doğum yaptı 36+4 gibi bir şeydi onun bebeği de 30. haftadan sonra 2 hafta geriden gitti ciğer geliştirici kullandı hep ama şuan zamanında doğan bütün bebeklerden uzun ve kilolu hiç bir sağlık sıkıntısı olmadı şükür hastanede kalır mı diye korktuk ama o da olmadı. biz ne yaparsak yapalım onlar istedikleri zaman geliyorlar. korkmayın dua edin bol bol hiç bir sıkıntı olmaz inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?