2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ayy içimi ferahlattın valla Allah seni mutlu etsin hayırlısı inşallah sağlıkla sağlıklı alırız kucaklarımıza
İnşallahbu arada benim de makat gelişli bebek devlette ağrı için acile gitmiştim 29. haftada dönmez bu bebek normal doğuramazsın falan diyip moralimi bozdular sonra kendi doktoruma gittim 39. haftaya kadar bekliyoruz dönmesini ben sana hareketler vericem dedi. yarın kontrolüm var video atarsa gönderirim yapmak istersen yaparsın sen de

Tamamdır olur

Dün kontrolümüz vardı kızlar, 33+6 olarak gittim. Bebişimin gelişimi kilosu yaklaşık 2 hafta önden gidiyor. 44-45 cm ve 2700 gr olmuş, 35+5 ölçülerinde. Suyumuz falan da çok şükür iyi dedi. NST istedi dün, onda da her şey güzel çıktı çok şükür. Bundan sonraki her kontrolde NST olacakmış yine. Yalnız kan ve idrar tahlili istemişti, idrarda enfeksiyon çıktı, normalde 2 hafta sonra gel demişti ama enfeksiyon çıkınca ilaç yazmış, bunları kullanıp haftaya tekrar bekliyorum diye mesaj atmış. Şimdilik zamanını bekleyecek gibi görünüyor dedi. Ekstra bi durum yaşanmadıkça doğum için 38+4 için gün belirledik bakalım inşallah beklerse 25 Temmuz’da doğum olacak benim

Ay maşallah sağlıcakla uzun ömürler versin Rabbim. Göz görmeyince tedirgin oluyoruz ister istemez her şey çok yolunda giderken 2 hafta geriliği tam sebebi de yok bilsek ona göre randıman alırız. Ben bakıyorum protein desteği istemiş Dr anne adayı da protein destekli besleniyor zaten ama 2 hafta gerilik kapanmamış. İnsan da üzülüyor haliyle bu 2 haftalık zaman dilimi daha da uzar mı uzarsa kalıcı bi soruna sebep olur mu diye

N Maşallah kaç gündür kendim dahil olmak üzere 2 hafta geriden gelme durumunu okuyorum, bugün 2 hafta ileri olan bi bebek örneği gördüm Allahıma çok şükür
Enfeksiyon önemli erken doğuma sebep olabiliyormuş ya ilaçlarını düzenli kullanınca geçer. Dr un a ne zaman gel dediyse gider görünürsün ohh miss

Gözün aydın canım
Benimde yarın kontrolüm var 33+5 oluyoruz bende idrar kan vermiştim idrarda enfeksiyon cıkmış yarın ilaç verir banada sanırım.

Gözün aydın canım
Benimde yarın kontrolüm var 33+5 oluyoruz bende idrar kan vermiştim idrarda enfeksiyon cıkmış yarın ilaç verir banada sanırım.
Ya hepsi iyi olsun da, zamanında gelsinler inşallah sağlıkla İlk defa enfeksiyon çıktı bende, ne yazdı kaç tane yazdı onu da bilmiyorum, eşim gelirken alacak reçeteyi. karamel Latte sen de kontrolden haberdar et bizi, bundan sonrası çok heyecanlı ve önemli gerçekten

Ben de az miktarda kum çıkıyordu bu sefer enfeksiyon da çıkmış bakalım doktor ne diyecek haber veririm mutlaka

Ben çarşamba günü 33+5 olarak kontrole gidicem bakalım nst yapıcakmı.
Bazı doktorlar yapmıyo hemen duymuştum bunu.
Doğum içinde 30-35 diye duydum onuda sorucam gidince
Ben 32 de gittiğimde ilk nstyi yaptı dokturum. Bu cuma yine kontrolüm var. Bundan sonra her geldiğinde nst alıcaz o yüzden tok gel özellikle gelmeden bi tane tatlı yemiş ol ve bol su iç nstye girmeden diye de uyardı. Eline bi tuş veritolar bebek hareket ettikçe bu tuşa bas mutlaka diyolar. Benide o gerdi ay bu hareketmiydi değilmiydi basammı diye,

Yaa bende ondan korkuyorum hareket etmezse yada az ederse yani anı anını tutmazki

Benimde 32de döndü. Sen bakma o şom ağızlılara,

Bu da çok yanlış aslında çünkü ben kilolu olduğum için çok geç hissettim hareketleri şimdi bile bazı hareketleri anlayamıyorum mesela doktordayız hareket ediyor ama ben hissetmiyorum yani. Neye göre karar veriliyor acaba

Bende bugun hastane çantamı hazırladım. Ütüledim yerleştirdim ama tam da yerleşemedim. Bitane bavul içi organizer almıştım yetmedi. İkinciyi sipariş geçtim gelince tam yerleştiririm inşallah ama bebeğin eşyalarını tam hazırladım. Benimde doğum sonrası hemşireye verielcek pijamalar hazır yedekleri de ütüledim yerleşicek sadece. Aldığım dependin hepsini koydum 9lu çokmu ya bilemedim. 7 - 8 tanede ped de koydum. Depend varken çamaşıra gerek olurmuki üç tane iç çamaşırı koydum bitane emzirme sütyeni. Birini de giyer giderim. 2 pijama takımı bi gecelik takımı koydum. Taçlar göğüs pedleri. Terliğimide giyip gidicem. Bebeğede 3 tane hastane çıkış takımı 2 tane müslin örtü. Islak mendil 13 tane bez ve 2 tane alt açma koydum. Bez niye 13 demeyin bilmiyom yeter heraldeeksiğim varsa yazın kızçelerim sizden çok şey öğreniyom valla

Kızlar anne yani beşik ne tercih ettiniz ben hala karar verememiş durumdayım park yatak mı alsam ve hangi marka olmalı yoksa büyük olan chicconun forever modelini mi alsam diyorum. O da diğerlerine oranla fiyat olarak yüksek doğru tercihte bulunmak istiyorum.

İc camasiri olsun mutlaka o kaymasını önlüyor yatar pozisyonda bazen bez toplanıyor ve üzerindeki pijama kıyafet kan lekesi oluyor.

Ben Chicco next2me forever tercih ettim. Sadece 6 ay kullanılacak bir şey almak istemedim. Hem anne yanı olarak hem daha sonra kendi odasında montessori yatak olarak 4 yaşına kadar kullanılabilmesi hoşuma gitti.

selamlar ben elele markasının park yatağını aldım. Hep sonrasında toplayıp yer kaplamaması açısından da tercih ettim park yatak. Diğerleri hem toplaması zor hemde kaplıyorlar sonradan diye

Kızlar hediyelik, çikolata vs yaptıran varmı varsa nerden yaptırdınız fikir olsun paylaşırmısınız.
Ben bu instagram sayfasından sipariş verdim önden kapora gönderdim ama ürünleri temmuz ortası teslim alıcam. Henüz teslim almadığım için referans olamıyorum ama ürünleri bence çok güzel ve orijinal görünüyor

Eklentiler

• IMG_6065.webp
    58,3 KB · Görüntüleme: 50
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…