2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
3 buçuktan beri uğraştayım. Bi kez emdi diye hunisini kaybetmiş deli gibi sürekli emzirmeye çabaladım akşamüzeri tuttu ya umut işte
10dk emdi sonra çıkardı ben de biberonla tamamliyim dedim. Bitirtmeye çalışınca bir kustu heryer nasibini aldı
Ben ne bileyim emerken azcık doymuş gibi. Üst baş çarşaf yatak değiştir anca uyudu. Olsun kussa da emdi ya ben bu umutla uyurum süt dolsun hem
Bir de süt yapsın diye haziran annelerinde gördüm solgar brewers yeast aldım takviye. Fena değil sanki fayda ediyor gibi

Ek olarak bestlak damla alabilirsin süt artırıcı. Bir de Migros’ta satılıyor peja marka alkolsüz bira arpa suyu yani. Bu da artırır sütünü. Emme işi bebeğin kendisiyle alakalı bence. İlk bebeğimde meme reddi oldu emmedi sağarak verdim. Bu emiyor ama kendisi aranıyor yorulmuyor 1 saat 1.30 saat aktif olarak emebiliyor. Ama ilki böyle değildi zaten emmiyordu

Bestlak kullanıyorum ama peja duymamıştım alayım onu da.

Kizlar bu arada sut artması icin su 2 tarifi yapıyoruz denemek isterseniz

Arpa suyunu dogumdan 2 gun once içmeye başladım.biraktim gazlı diye. Onun yerine:
1- Telbine: 6bardak laktozsuz süte,1 bardak arpa unu. (Varsa 10-12 Hurma pişerken. Ya da soğuyunca balla tatlandirabilirsiniz)
2- laktozsuz sütlü irmik helvası (sifir seker. Sonra varsa ceviz &bal. Ya da az şekerli yapilabilir)

Bu arada benim düşüktü de bebisin de plt/trombosit dusuk çıkmış. Kan olsun diye tavsiyeniz varsa

Bir de Sezeryan bölgesinden damla damla kan geliyordu. Dikisler iyiymis ama deri inceymis ve katlanmis.. Dr icerde pıhtı ve yağ var masaj yapa yapa akitacaksin dedi..12.gun durdu biraz.. var mi böyle bir durum duyan gören.

Demir ilacı omega kalsiyum takviyelerine devam ediyorum ben doktor 4 aya kadar gebeymiş gibi devam dedi. Plt pıhtılaşma ile alakalı bir durum diye biliyorum düşükse eğer kanı cıvıktır. İleri düzeyse k vitamini yapabilirler ama doğal gıdalar ile nasıl yükseltilebilir bilgim yok

Kizlar idrar kulturunde yine enfeksiyon cikti ya dua edin yine yatirmasinlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…