2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Pozisyondan dolayı değil ona eminim geçen hafta baş aşağı dönmüştü ama bende bu sorun 20. Haftalardan beri var. Rahim büyüdüğü için bence 😅
Sıkıntı olmasında aman valla şurada zortalama en fazla 40 günümüz var heralde benim en azından 😆 sağlıkla alalım kucaklarımıza..

17 temmuzda 37+0 oluyorum ve o tarihte tayin olduktan sonra ilişik kesip yeni kuruma başlamam gerek. Memur başlayamazsın doğum iznindeyken dedi. 5 eylüle kadar başlamam lazım yoksa tayin iptal. Sıkıştım kaldım izindeyken nasıl yani başlanmıyor saçmalık ya. Bence yanlış biliyodur. Ücretsiz izinde olmuyorum ki değil mi o zaman tayin yapamamam lazım. Bilgisi olan var mı bu konuda :KK64:
Tayin tam 17 temmuzda, yani 37+0da mı belli olacak? Kurum hangi bakanlığa bağlı bu arada?

17 temmuzda 37+0 oluyorum ve o tarihte tayin olduktan sonra ilişik kesip yeni kuruma başlamam gerek. Memur başlayamazsın doğum iznindeyken dedi. 5 eylüle kadar başlamam lazım yoksa tayin iptal. Sıkıştım kaldım izindeyken nasıl yani başlanmıyor saçmalık ya. Bence yanlış biliyodur. Ücretsiz izinde olmuyorum ki değil mi o zaman tayin yapamamam lazım. Bilgisi olan var mı bu konuda :KK64:
Tayin iptal olmaz, o kadro senin için doldurulmuş oluyor zaten. Aksi durumda hak kaybı olur. 657 62. maddeyi incelemeni öneririm.

Eklentiler

• eb0149d8-83ed-45e4-a7f7-195d274966b7.webp
    eb0149d8-83ed-45e4-a7f7-195d274966b7.webp
    60,9 KB · Görüntüleme: 14
Kanuni izin süresinde olmuş oluyorsun. Bu süreçte de ayrılma ve başlama yapamazsın diye biliyorum. Ama bu iznin bitiminin hemen akabinde ilgili kurumdan ayrılışını yapıp yeni kurumda da başlamanı yapabilirsin diye biliyorum. Sonuçta sen izin süresindeyken sana tebliğ yapamamış oluyor kurum yer değişikliği için. Bu yüzden ayrılma ve başlama yapamazsın. Ama bu hak aynı zamanda senin saklı hakkın olduğundan iptal de olmaz. Yine de il müdürlüğü atama birimindeki personelle iletişime geçip netleştirebilirsin kafanı.

Et beni gecer mi ya gercekten. Ben dogurayim da en kotu dermatolog falan yakar keser diye dusunuyordum, cok sinirimi bozuyor bu durum, hamilelik bizi cirkinlestirmeye and icmis gibi :D
Benimde
Et beni gecer mi ya gercekten. Ben dogurayim da en kotu dermatolog falan yakar keser diye dusunuyordum, cok sinirimi bozuyor bu durum, hamilelik bizi cirkinlestirmeye and icmis gibi :D
Aa benimde vardı iki - üç tane çıktı boynumda et beni biri baya büyüdü geçen elimi attım baya acıdı hatta sinirim bozluyodu görünce. Dün duştan bi çıktım yok düşmüş kendi kendine nasıl sevindim😁diğer ikisi ufak baya zaten ama doğurmadan geçti valla ben deneyimledim

Tayin iptal olmaz, o kadro senin için doldurulmuş oluyor zaten. Aksi durumda hak kaybı olur. 657 62. maddeyi incelemeni öneririm.
İl içi mazeret klavuzunda ücretsiz izin veya yurtdışı görevindekilerin tayinleri 5 eylüle kadar ilişik kesip yeni kuruma başlamazsa atamaları iptal olur diyor klavuzda böyle bir madde var.
Ben ücretsiz izinde olmuyorum ki. Başlatmaları lazımdı ya. Yoksa ilçe emrine kalacağım ilçede hangi kuruma verecekler belli değil. Ev ataşehirde eski kurum pendikte kalmış olacak git gel de yapamam. Bi yolu olmalı. 🥲

İl içi mazeret klavuzunda ücretsiz izin veya yurtdışı görevindekilerin tayinleri 5 eylüle kadar ilişik kesip yeni kuruma başlamazsa atamaları iptal olur diyor klavuzda böyle bir madde var.
Ben ücretsiz izinde olmuyorum ki. Başlatmaları lazımdı ya. Yoksa ilçe emrine kalacağım ilçede hangi kuruma verecekler belli değil. Ev ataşehirde eski kurum pendikte kalmış olacak git gel de yapamam. Bi yolu olmalı. 🥲
Ücretsiz izinde olmuyorsun zaten. 5 Eylül tarihi seni hiçbir türlü bağlamıyor. Bence kanun hükmü gayet açık. Sen kanuni izin süresi içine girmiş oluyorsun. Kanuni izin süresindeyken de sana tebligat yapamıyorlar başlama için. Bu izin sona erdiğinde tebliğ alabilirsin ve ayrılma/başlama işlemlerini ancak o zaman yapabilirsin diye düşünüyorum. Yine de kurumdan bilgi almalısın bence. Onlarda da netlik yoksa ilçeden görüş almak için yazıyorlar. Orası da bilemezse onlar da bakanlığa yazıyor. Her türlü muhakkak çözülür diye düşünüyorum ben. Atandığın kurumda ilçe emrine kalmadan başlama hakkını saklı tutmalılar.

Es durumu tayini mi bu? Ben de onu bekliyorum suanda, 37+2 oluyorum. Bilmiyorum bana cok sacma geldi, iptal falan olmaz ya. Tabi bunu tamamen kendi mantigina dayanarak yapiyorum hicbir altyapisi yok 😅

Es durumu tayini mi bu? Ben de onu bekliyorum suanda, 37+2 oluyorum. Bilmiyorum bana cok sacma geldi, iptal falan olmaz ya. Tabi bunu tamamen kendi mantigina dayanarak yapiyorum hicbir altyapisi yok 😅
Evet aile birliği mazeret ptesi başlıyor. Proje okulundaydım ilçe değiştirdik tayin alacağım. Başlayamamak bence de çok saçma. İzindeyken başlanması lazım. Ücretsiz izinde olmicam ki doğum izninde olcam

Back
X