- 2 Eylül 2023
- 829
- 1.015
- 33
- 28
Benim bebeği besleyen damarlar daralmış sanıyorum. Beslenmeyle alakalı olmayabilir dedi doktorum ama son zamanlarda hamurişine abanmıştım biraz. O yüzden beslenmemi tamamen değiştirdim sadece protein ve yeşillik günde sadece 1 dilim ekmek yiyorum. Avokado, muz, tahin, yulaf, kaşar peynir, süt, kefir ne bulduysam bebeğe kilo aldıran yiyip içiyorum. Bide elimden geldiğince sol yanıma yatıyorum. Dolaşımı hızlandırıyormuşbaşka ne yapabilirim bilmiyorum
Ya rabbim affetsin vicdani olarak kendime yükleniyodum ama benim adım hıdır, elimden gelen budur moduna girdim ben sanırım 4 5 gündür. 2 haftadır et ye süt iç vs gut olcam artık. Doktorumda onun senden alma kapasitesi var sen dünyaları da yesen içsen o kapasite dolduysa yapacak bir şey yoktur diyince bana bir rahatlama geldi. Hepimizin yavrusu zamanında, sağlıkla kucağımıza gelsin inşallah. Kendimize çokta yüklenmek haksızlık olur gibi gelmeye başladıYediğime içtiğime dikkat ediyorum ama stres yapmıyorum.
İlk gebeliğimde 2500 gramdan sonra yavaşlamıştı kilo alımı 2800 doğdu oğlum. Onda çok panik olmuştum yumurtalar kaşarlar cevizli bademler havada uçuştu ciğer sevmeyen ben onu bile yedim dünyayı yedim yani bebeğe kilo aldıracak ama kaç haftalardan sonra 2500 den 2800 e anca geldi. Bazen ne yaparsan yap olmuyor. Hele işin içine stres girdi mi hiç olmuyor.
Bu gebeliğimde her şey cok yolundaydı hatta 1 bucuk hafta önden gidiyordu. Bayramdan önce bi ailevi sorunlarımız oldu yediğime içtiğime dikkat etmedim. Bebeğin karın çevresi ölçümü anında 2 hafta geri attı. Kocam tarafını Allaha havale edip yoluma bakmaya calısıyorum tek temennim bebeğimin daha fazla etkilenmemesi![]()