Yaa ama öyle demek istemedim
AnlaşıldıBende pek aç kalmıyorum açıkçası. Halsizlik yorgunluk mide bulantısı şikayetlerim olduğunu söylemiştim Dr uma. O da dedi ki dahiliyeci de bi görsün onay verirse kan serumu takalım hemoglabin 9a düşmüş o toparlar seni. Neyse dahiliyeye gittim ben bismillah sandalyeye oturdum adımı söyledim. Dahiliyecinin dediği evet hemoglabinin biraz düşük ama senin şikayetlerin hipoglisemi den oluyo. Aç olsan da olmasan da 2 saatte bir bişeyler yiyeceksin. İnanmamıştım. Denemek istedim harbiden dediği gibi bi tık kendimi aç bırakarak kahve içtim anam sen misin içen feleğim şaştı. Velhasılkelam olabilir. Dediğin gibi migren tarzı da bişi olabilir ama seçenek olarak aklında kalsın aç kalmadan 2 saatte bir ara öğün yap bakalım aynı şikayetlerin devam edecek mi
Dün ilk defa ayak bileklerim poğaça gibiydiKızlar toplam kaç kilo aldınız? Ödemlendik mi ne oldu bi pofuduk olduk ya
Hormonal değişikliklerden olabilir artık diye biliyorum, özellikle sen dokunma doğumu tetiklemesin ama ben böyle bir nedenden sütün geri çekileceğini hiç düşünmüyorum endişelenme benceKizlar ya bugun tesaduf farkettim sanirim benim damla damla sutum geliyor. Bu istemedigim bir sey oldugu icin dokunmuyordum bile ama simdi bir endiselendim. Dogum vaktinde olursa daha 8 hafta var geri cekilmez mi ya? İlk dogumumda dogumdan sonra gelmisti
Benimde kalçalarım ağrıyor sabah uyandığımda sizdede oluyor muAy valla vücut yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor şaka maka az vaktmz kaldiBu hfta benm vucudada bi haller oldu ağrılar kasilmalr sancilr 38den snrq alalım inşallah kucaklarmza sağ salim evlatlarmizi
Olmaz mi ayaklrmin üstüne zor basıyorumBenimde kalçalarım ağrıyor sabah uyandığımda sizdede oluyor mu
Ben de magnezyum kullanmasam kramplar girerse allahtan bi o varOlmaz mi ayaklrmin üstüne zor basıyorumMagnezym ii geldi birz da ağrılar hafifledi şükür.
Evde harici çocuk olunca orayı topla onun gönlünü eyle zaten mutfakta işim bitmiyor bende öğün atlıyodum Allah var zaten hele ara öğün hiç yoktu desem yeri var. Ara öğün iliştirmeye çalıştım daha iyiyim.Anlaşıldıben bu 2 saatte bir olayini deneyim en iyisi herkes doğru düzgün beslenmiyorsun diyor ama çokta farkında değilim çok teşekkür ederim gerçekten
Benim agustos sonuDüşünsene temmuz sonu değil de Ağustos sonu olsaydı doğumumuz bu sıcakta daha da şişerdik
Ya insallah dedigin gibi olur bebis dogduktan sonra emmediginde bir sure sonra geri cekiliyor ya oyle bir sey olmasindan endiselendim bir an. Cok degil ama arada siziyor gibi. Gelse de cok gelir ama dun islaklik gordum ikisinde de minik minikHormonal değişikliklerden olabilir artık diye biliyorum, özellikle sen dokunma doğumu tetiklemesin ama ben böyle bir nedenden sütün geri çekileceğini hiç düşünmüyorum endişelenme bence
Tüm duam seninleBenim agustos sonu
Evet bir fenalık hissi geliyor. Bugün dr kontrolum bar sorcam hocayaBacılarım sizinde karnınızda sertlik olduğu sırada nefesiniz kesilir gibi oluyor mu yoksa bi tek ben mi öyleyim sanırım kasılma oluyor bi bakıyorum nefesim kesilir gibi ağırlık çöküyor
Benim kasılmam mı oluyo bilmiyorum yani öyle bişey hissetmiyorum ama bende ara ara nefesim kesiliyo gibi hissediyorum bebek baskı yapıyo diyaframa ondan heralde diyorumBacılarım sizinde karnınızda sertlik olduğu sırada nefesiniz kesilir gibi oluyor mu yoksa bi tek ben mi öyleyim sanırım kasılma oluyor bi bakıyorum nefesim kesilir gibi ağırlık çöküyor
Aynen öyle bende varım canım Adana'nın sıcağı da birde Ağustos sonu doğum yapacaklara Allah şimdiden kolaylık versin.Amaaa...sıcak yerlerde yaşayanlar, agustos sonu haftası dolanlar var
Hahahaha evrimleştik kuzum biz kutup ayısı olarakAaa çok severim Eskişehir ikoca 4 yıl üniversite okuyup gelmek nasip olmamıştı hani üni öğrencilerilik yıllarında meşhurdur ya illa bi Eskişehir görülür gezilir. Ben anca mezun olduktan sonra gelebilmiştim ay nasıl yaşıyorsunuz soğuğunda izmirliyim ben bir ocak ayında gelmiştim çenem titreye titreye gezdim
Bende karnımın kasılması değil de poposunu tam diyaframla kaburgalarıma dayıyor o zaman çok baskı oluyor boğulacakmışım gibi oluyor. Ayağa falan kalkıyorum aşağı kaysında baskı azalsın diyeAyy valla benim bi ağırlık çöküyor nefesim kesilir gibi oluyor
Amin canım sağolasınEvet benim doktorda gündü çıkma diyor.. Ooo maşallah vallaAllah sağlıkla kucağına aldırsın
Bim ilk doğumumda hep geliyodu üstüm ıslanıyodu. Süt konusunda sıkıntıda olmadı. Bunda henüz hiç gelemedi. Endişe etme benceKizlar ya bugun tesaduf farkettim sanirim benim damla damla sutum geliyor. Bu istemedigim bir sey oldugu icin dokunmuyordum bile ama simdi bir endiselendim. Dogum vaktinde olursa daha 8 hafta var geri cekilmez mi ya? İlk dogumumda dogumdan sonra gelmisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?