2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Anlaşıldı ben bu 2 saatte bir olayini deneyim en iyisi herkes doğru düzgün beslenmiyorsun diyor ama çokta farkında değilim çok teşekkür ederim gerçekten

Hormonal değişikliklerden olabilir artık diye biliyorum, özellikle sen dokunma doğumu tetiklemesin ama ben böyle bir nedenden sütün geri çekileceğini hiç düşünmüyorum endişelenme bence

Ay valla vücut yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor şaka maka az vaktmz kaldiBu hfta benm vucudada bi haller oldu ağrılar kasilmalr sancilr 38den snrq alalım inşallah kucaklarmza sağ salim evlatlarmizi
Benimde kalçalarım ağrıyor sabah uyandığımda sizdede oluyor mu

Anlaşıldı ben bu 2 saatte bir olayini deneyim en iyisi herkes doğru düzgün beslenmiyorsun diyor ama çokta farkında değilim çok teşekkür ederim gerçekten
Evde harici çocuk olunca orayı topla onun gönlünü eyle zaten mutfakta işim bitmiyor bende öğün atlıyodum Allah var zaten hele ara öğün hiç yoktu desem yeri var. Ara öğün iliştirmeye çalıştım daha iyiyim.

Düşünsene temmuz sonu değil de Ağustos sonu olsaydı doğumumuz bu sıcakta daha da şişerdik
Benim agustos sonu
Hormonal değişikliklerden olabilir artık diye biliyorum, özellikle sen dokunma doğumu tetiklemesin ama ben böyle bir nedenden sütün geri çekileceğini hiç düşünmüyorum endişelenme bence
Ya insallah dedigin gibi olur bebis dogduktan sonra emmediginde bir sure sonra geri cekiliyor ya oyle bir sey olmasindan endiselendim bir an. Cok degil ama arada siziyor gibi. Gelse de cok gelir ama dun islaklik gordum ikisinde de minik minik

Bacılarım sizinde karnınızda sertlik olduğu sırada nefesiniz kesilir gibi oluyor mu yoksa bi tek ben mi öyleyim sanırım kasılma oluyor bi bakıyorum nefesim kesilir gibi ağırlık çöküyor
Benim kasılmam mı oluyo bilmiyorum yani öyle bişey hissetmiyorum ama bende ara ara nefesim kesiliyo gibi hissediyorum bebek baskı yapıyo diyaframa ondan heralde diyorum

Hahahaha evrimleştik kuzum biz kutup ayısı olarak

Ayy valla benim bi ağırlık çöküyor nefesim kesilir gibi oluyor
Bende karnımın kasılması değil de poposunu tam diyaframla kaburgalarıma dayıyor o zaman çok baskı oluyor boğulacakmışım gibi oluyor. Ayağa falan kalkıyorum aşağı kaysında baskı azalsın diye

Günaydın kızlarr bugün farkettiğim çok ilginç birşey oldu. Normalde havuz başında takılmayı tercih ederim yada deniz yatağında uzanmayı. Dün biraz yüzdüm su da soğuktu. Hamile olmasam giremezdim aslında ama serinledim sabahtan beri bacaklarıma bakıyorum dışarı çıkan damarlar ve hamilelikte çıkan selülit görünümü yok olmuş. Böyle bişi olabilir mi 1 günde ? Dolaşıma iyi gelecekse hergün yüzerim valla yeterki bebişe iyi gelsin

Bim ilk doğumumda hep geliyodu üstüm ıslanıyodu. Süt konusunda sıkıntıda olmadı. Bunda henüz hiç gelemedi. Endişe etme bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…