2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben de tam 10 kilo aldım. 10 kiloyla tamamlarım diye umuyordum ama olmayacak gibidoktor 2 haftada bir çağırıyo 2 haftada bir kilo alsan normal diyo. Doktorum hesabına göre18 kiloyla doğururum Allah korusun en fazla 12 13 bu işi halletmem lazım. Yoksa lohusa psikolojisine bir de kilo problemi eklemek istemiyorum. Zaten ne giysem diye dolabın önünde 1 saat bakışıyoruz. Herşeyin de göbeği sıkması sinir bozucu

Haha, dünden beri iyi güldürdü beni GPT canimli cicimli acımış bi de halime hamisle nasıl konuşacağını biliyor çakal.. koca beyin de işi gücü sınavı var. Ben midem ve bebis bugün cipitide takılacak gibiyiz pohpohla beni, sivazla sırtımı cipitii

Eklentiler

• 1000105568.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 21
Selam kızlar doktordan geliyorum ben de bir güncelleme geçeyim 32.hafta çalışır raporumu aldım. Bebeğim çok şükür iyi 46 cm 2417 gram olmuş ölçümleri 2 hafta önde. Bir sonraki randevu 34.haftada, nst’ye de o zaman giricem. Antalya sıcağında işe gitmek çok zorluyor artık ve sabahları kötürüm kalkıyorum resmen. Bu temmuz ayında allah hepimize güç kuvvet versin

Benim kasılmam mı oluyo bilmiyorum yani öyle bişey hissetmiyorum ama bende ara ara nefesim kesiliyo gibi hissediyorum bebek baskı yapıyo diyaframa ondan heralde diyorum
Valla benim kasılma olduğunu anlıyorum çünkü karnım da baya sertleşiyor tüm bölge ve nefesim dediğim gibi kesiliyor sertlik geçince gidiyor

Yaa benim kasılma anında öyle oluyor tüm karnım sertleşiyor çünkü

Bnmde23 u gornyo

Benim doktorum önermiyor yüzmeyi. Aniden suyun gelse denizin içinde anlamazsın. O yüzden 32 den sonra önermiyorum ben dedi.. be ben denizde büyüdüm su kuşuyum

Benim doktorum önermiyor yüzmeyi. Aniden suyun gelse denizin içinde anlamazsın. O yüzden 32 den sonra önermiyorum ben dedi.. be ben denizde büyüdüm su kuşuyum
Aa bende sorayım doktoruma o zaman psikolojik olarak mı bilmiyorum ama kendimi daha iyi hissediyorum bebekte sanki daha hareketlendi

Bende 25 kilo aldim birde ben tup.mide ameyliyatliyim çok fazla yemiyorum da nasıl bu kadar şiştim anlamiyorum insqllah doğumdan sonra kilo veririm yoksa benim okadar maeyliyatim boşa gider benimde belim çok agriyor ama bana progestan ignem iyi geliyor kasılma yada bel ağrım geciyor gerçi benim riskli olduğu icin belkide doğuma geçişte olabilir çünkü rahim hep açık sadece dikiş tutuyor sukur öyle böyle 34 doldu

Maşallah canım korkma artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…