bende de oluyor ve sıcak basıyor beniBacılarım sizinde karnınızda sertlik olduğu sırada nefesiniz kesilir gibi oluyor mu yoksa bi tek ben mi öyleyim sanırım kasılma oluyor bi bakıyorum nefesim kesilir gibi ağırlık çöküyor
Aynen bende o şekil oluyorum ama geçiyor 1 dakikaya flnEvet bir fenalık hissi geliyor. Bugün dr kontrolum bar sorcam hocaya
Valla benim kasılma olduğunu anlıyorum çünkü karnım da baya sertleşiyor tüm bölge ve nefesim dediğim gibi kesiliyor sertlik geçince gidiyorBenim kasılmam mı oluyo bilmiyorum yani öyle bişey hissetmiyorum ama bende ara ara nefesim kesiliyo gibi hissediyorum bebek baskı yapıyo diyaframa ondan heralde diyorum
Yaa benim kasılma anında öyle oluyor tüm karnım sertleşiyor çünküBende karnımın kasılması değil de poposunu tam diyaframla kaburgalarıma dayıyor o zaman çok baskı oluyor boğulacakmışım gibi oluyor. Ayağa falan kalkıyorum aşağı kaysında baskı azalsın diye
Ay evet valla çok zor ya Allah yardımcımız olsun hamilelikte yaza denk gelince çok zorbende de oluyor ve sıcak basıyor beni
BnmdeBenim agustos sonu
Ya insallah dedigin gibi olur bebis dogduktan sonra emmediginde bir sure sonra geri cekiliyor ya oyle bir sey olmasindan endiselendim bir an. Cok degil ama arada siziyor gibi. Gelse de cok gelir ama dun islaklik gordum ikisinde de minik minik
Ahaha amiinnn aminnnn amiinnnnTüm duam seninleasiba şöyle bol serinli, püfür püfür rüzgarlı bi Ağustos olsun inşallah not: biz doğurmuş olucaz ya bize de iyi gelir hem
Ay cok rahatladim. Hadi insallahBim ilk doğumumda hep geliyodu üstüm ıslanıyodu. Süt konusunda sıkıntıda olmadı. Bunda henüz hiç gelemedi. Endişe etme bence
Benim doktorum önermiyor yüzmeyi. Aniden suyun gelse denizin içinde anlamazsın. O yüzden 32 den sonra önermiyorum ben dedi.. be ben denizde büyüdüm su kuşuyumGünaydın kızlarrbugün farkettiğim çok ilginç birşey oldu. Normalde havuz başında takılmayı tercih ederim yada deniz yatağında uzanmayı. Dün biraz yüzdüm su da soğuktu. Hamile olmasam giremezdim aslında ama serinledim sabahtan beri bacaklarıma bakıyorum dışarı çıkan damarlar ve hamilelikte çıkan selülit görünümü yok olmuş. Böyle bişi olabilir mi 1 günde ? Dolaşıma iyi gelecekse hergün yüzerim valla yeterki bebişe iyi gelsin
Aa bende sorayım doktoruma o zamanBenim doktorum önermiyor yüzmeyi. Aniden suyun gelse denizin içinde anlamazsın. O yüzden 32 den sonra önermiyorum ben dedi.. be ben denizde büyüdüm su kuşuyum
Oyleyse olsa benim cok kasılmam var ozaman nst temiz cıkmıştı .Valla benim kasılma olduğunu anlıyorum çünkü karnım da baya sertleşiyor tüm bölge ve nefesim dediğim gibi kesiliyor sertlik geçince gidiyor
Bende Temmuz sonuKızlar bir aksilik olmazsa ben temmuz sonu finito :)) valla 18 kilo falan aldım ama disaridan kilo almis gibi gozukmuyorum..son bir ay kaldi . Giresun nemli fenalik gelmiyo degil. Stabil psikolojiyle kalmaya calisiyorum :)))
Maşallah canım korkma artıkBende 25 kilo aldim birde ben tup.mide ameyliyatliyim çok fazla yemiyorum da nasıl bu kadar şiştim anlamiyoruminsqllah doğumdan sonra kilo veririm yoksa benim okadar maeyliyatim boşa gider benimde belim çok agriyor ama bana progestan ignem iyi geliyor kasılma yada bel ağrım geciyor gerçi benim riskli olduğu icin belkide doğuma geçişte olabilir çünkü rahim hep açık sadece dikiş tutuyor sukur öyle böyle 34 doldu
Bende temmuz sonu 39. Haftada alacagim dedi az kaldi son duzlukteyiz aramızda seninle 1 gün var :)Bende Temmuz sonu
Evet evetvsukurler olsun dört duvar arasında yatiyorum 22. Haftadan beri yavaş yavaş dışarı çıkıyorum artık psikolojim düzeldi:)Maşallah canım korkma artık
Evet canım bakalım benimki 39 u beklermi hiç bilmiyorum da ağustosu bulmaz dediBende temmuz sonu 39. Haftada alacagim dedi az kaldi son duzlukteyiz aramızda seninle 1 gün var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?