2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bende dün gece çok gerçekci bi sancı cektim
Bizim yörede ayak sancıları derlermiş son aylarda olurmuş yalancı sancılar bi nevi

Ben o bel ağrılarına tutulmamak için osteocare a devam ediyorum. Acaba bıraksam mı. Yaşadığın şey iyi bişey bence eğer vajinal doğum yapacaksan diye düşünüyorum. Vücut da bi yerde kendini hazırlıyor sonuçta. Çok geçmiş olsun bu arada

Bende ocean extramag kullanıyorum agrilarma ii geldi şükür brz.Ilk bebegmde norml dogum oldu 40.hftada bu da o kdr bekler inşallah. Bu hfta bnm vucutta ağrılar olmaya başladı ya hayırlısı. Sagolasn cNm.

Bende dün gece çok gerçekci bi sancı cektim
Bizim yörede ayak sancıları derlermiş son aylarda olurmuş yalancı sancılar bi nevi
Ay valla vücut yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor şaka maka az vaktmz kaldiBu hfta benm vucudada bi haller oldu ağrılar kasilmalr sancilr 38den snrq alalım inşallah kucaklarmza sağ salim evlatlarmizi

Açlıktan mi diye yemiştim ama bulantı falan devam etti son gün üstüne uyudum zorladım kendimi baya suanlik iyiyim dedim acaba migren tarzı bişey mi hamilelikten kaynakli(uyuyunca geçtiği için)zaten hafta içerisinde Dr a da gideceğim için habire dra tasinmakta istemiyorum.. çocuklarla ne yediğime dikkat edebiliyorum ne uyuduguma hatta kilo almak yerine son 2 haftada kilo verdiğimi düşünüyorum belki sıcaklardan kaynaklı

Bende ocean extramag kullanıyorum agrilarma ii geldi şükür brz.Ilk bebegmde norml dogum oldu 40.hftada bu da o kdr bekler inşallah. Bu hfta bnm vucutta ağrılar olmaya başladı ya hayırlısı. Sagolasn cNm.
Ay maşallah diyeyim bekler bekler. 2.ler biraz ağrı kramp sertleşme olayını daha erken yaşatmaya başlıyor

Bende pek aç kalmıyorum açıkçası. Halsizlik yorgunluk mide bulantısı şikayetlerim olduğunu söylemiştim Dr uma. O da dedi ki dahiliyeci de bi görsün onay verirse kan serumu takalım hemoglabin 9a düşmüş o toparlar seni. Neyse dahiliyeye gittim ben bismillah sandalyeye oturdum adımı söyledim. Dahiliyecinin dediği evet hemoglabinin biraz düşük ama senin şikayetlerin hipoglisemi den oluyo. Aç olsan da olmasan da 2 saatte bir bişeyler yiyeceksin. İnanmamıştım. Denemek istedim harbiden dediği gibi bi tık kendimi aç bırakarak kahve içtim anam sen misin içen feleğim şaştı. Velhasılkelam olabilir. Dediğin gibi migren tarzı da bişi olabilir ama seçenek olarak aklında kalsın aç kalmadan 2 saatte bir ara öğün yap bakalım aynı şikayetlerin devam edecek mi

Bacılarım sizinde karnınızda sertlik olduğu sırada nefesiniz kesilir gibi oluyor mu yoksa bi tek ben mi öyleyim sanırım kasılma oluyor bi bakıyorum nefesim kesilir gibi ağırlık çöküyor

Bacılarım sizinde karnınızda sertlik olduğu sırada nefesiniz kesilir gibi oluyor mu yoksa bi tek ben mi öyleyim sanırım kasılma oluyor bi bakıyorum nefesim kesilir gibi ağırlık çöküyor
Kasılma da olablr bebis bi yerini dayiyoda ,doktor bgn öyle dediama bnde nefes kesilmesi olmuyo canm

Düşünsene temmuz sonu değil de Ağustos sonu olsaydı doğumumuz bu sıcakta daha da şişerdik
Ağustos sonu doğuracaklar ne yapsın
Evet bende de oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…