- 12 Mart 2019
- 16.354
- 35.843
- 598
Bende dün gece çok gerçekci bi sancı cektimAy kızlar akşam belime sanci grdi resmen kaldm byle snrda tamamen gecmeynce bkc gndr de kasilmam oluyo adet ağrım oluyo ara ara dye acile gttim ,şükür sanci çıkmadı temz dedi doktor.Sanci cikcgndn emndm ama şükür yanldm
+15Kızlar toplam kaç kilo aldınız? Ödemlendik mi ne oldu bi pofuduk olduk ya
Ben o bel ağrılarına tutulmamak için osteocare a devam ediyorum. Acaba bıraksam mı. Yaşadığın şey iyi bişey bence eğer vajinal doğum yapacaksan diye düşünüyorum. Vücut da bi yerde kendini hazırlıyor sonuçta. Çok geçmiş olsun bu aradaAy kızlar akşam belime sanci grdi resmen kaldm byle snrda tamamen gecmeynce bkc gndr de kasilmam oluyo adet ağrım oluyo ara ara dye acile gttim ,şükür sanci çıkmadı temz dedi doktor.Sanci cikcgndn emndm ama şükür yanldm
Latteeciğimm bende ödem yok doktorum da maşallahın var diyor o kiloya+15ayak ödemim cok fark edermi bilmem
Aman benimki daha sabah yataktan kalkmadan şişiyo sanki uykumu ayakta yapmışımLatteeciğimm bende ödem yok doktorum da maşallahın var diyor o kiloyasadece çok ayakta kalıp gezdiysem o zaman ödem oluyor o kdar
Düşünsene temmuz sonu değil de Ağustos sonu olsaydı doğumumuz bu sıcakta daha da şişerdikAman benimki daha sabah yataktan kalkmadan şişiyo sanki uykumu ayakta yapmışım
10 kilo aldım. Bence 4 kilosu el ayak ödemi. Michelin lastiklerinin maskotu gibi oldu ayak ve eller. Felaket. Sabahları bazen elleri yumruk yapamıyorum. MahvoldukKızlar toplam kaç kilo aldınız? Ödemlendik mi ne oldu bi pofuduk olduk ya
Amaaa...sıcak yerlerde yaşayanlar, agustos sonu haftası dolanlar varDüşünsene temmuz sonu değil de Ağustos sonu olsaydı doğumumuz bu sıcakta daha da şişerdik
Bende ocean extramag kullanıyorum agrilarma ii geldi şükür brz.Ilk bebegmde norml dogum oldu 40.hftada bu da o kdr bekler inşallah. Bu hfta bnm vucutta ağrılar olmaya başladı ya hayırlısı. Sagolasn cNm.Ben o bel ağrılarına tutulmamak için osteocare a devam ediyorum. Acaba bıraksam mı. Yaşadığın şey iyi bişey bence eğer vajinal doğum yapacaksan diye düşünüyorum. Vücut da bi yerde kendini hazırlıyor sonuçta. Çok geçmiş olsun bu arada
Ay valla vücut yavaş yavaş doğuma hazırlanıyor şaka maka az vaktmz kaldiBende dün gece çok gerçekci bi sancı cektim
Bizim yörede ayak sancıları derlermiş son aylarda olurmuş yalancı sancılar bi nevi
Açlıktan mi diye yemiştim ama bulantı falan devam etti son gün üstüne uyudum zorladım kendimi baya suanlik iyiyimBu değerler normal idrarda protein kaçağı yoksa tansiyon zaten düşük gebelik zehirlenmesi değildir yaşadığınız.
Ama şekeriniz düşüyorsa o da baş ağrısı mide bulantısı yapıyor söyleyeyim. Bende hipoglisemi var. Geçen 2 gün önce akşam kustum bundan dolayı
Ay maşallah diyeyimBende ocean extramag kullanıyorum agrilarma ii geldi şükür brz.Ilk bebegmde norml dogum oldu 40.hftada bu da o kdr bekler inşallah. Bu hfta bnm vucutta ağrılar olmaya başladı ya hayırlısı. Sagolasn cNm.
Bende pek aç kalmıyorum açıkçası. Halsizlik yorgunluk mide bulantısı şikayetlerim olduğunu söylemiştim Dr uma. O da dedi ki dahiliyeci de bi görsün onay verirse kan serumu takalım hemoglabin 9a düşmüş o toparlar seni. Neyse dahiliyeye gittim ben bismillah sandalyeye oturdum adımı söyledim. Dahiliyecinin dediği evet hemoglabinin biraz düşük ama senin şikayetlerin hipoglisemi den oluyo. Aç olsan da olmasan da 2 saatte bir bişeyler yiyeceksin. İnanmamıştım. Denemek istedim harbiden dediği gibi bi tık kendimi aç bırakarak kahve içtim anam sen misin içen feleğim şaştı. Velhasılkelam olabilir. Dediğin gibi migren tarzı da bişi olabilir ama seçenek olarak aklında kalsın aç kalmadan 2 saatte bir ara öğün yap bakalım aynı şikayetlerin devam edecek miAçlıktan mi diye yemiştim ama bulantı falan devam etti son gün üstüne uyudum zorladım kendimi baya suanlik iyiyimdedim acaba migren tarzı bişey mi hamilelikten kaynakli(uyuyunca geçtiği için)zaten hafta içerisinde Dr a da gideceğim için habire dra tasinmakta istemiyorum.. çocuklarla ne yediğime dikkat edebiliyorum ne uyuduguma hatta kilo almak yerine son 2 haftada kilo verdiğimi düşünüyorum belki sıcaklardan kaynaklı
İnşallah canim,hepimz sağ salim kucgmaza alalım İnşallah evlatlarımızıAy maşallah diyeyimbekler bekler. 2.ler biraz ağrı kramp sertleşme olayını daha erken yaşatmaya başlıyor
Kasılma da olablr bebis bi yerini dayiyoda ,doktor bgn öyle dediBacılarım sizinde karnınızda sertlik olduğu sırada nefesiniz kesilir gibi oluyor mu yoksa bi tek ben mi öyleyim sanırım kasılma oluyor bi bakıyorum nefesim kesilir gibi ağırlık çöküyor
Ayy valla benim bi ağırlık çöküyor nefesim kesilir gibi oluyorKasılma da olablr bebis bi yerini dayiyoda ,doktor bgn öyle dediama bnde nefes kesilmesi olmuyo canm
Yaa ama öyle demek istemedimAmaaa...sıcak yerlerde yaşayanlar, agustos sonu haftası dolanlar var
Ağustos sonu doğuracaklar ne yapsınDüşünsene temmuz sonu değil de Ağustos sonu olsaydı doğumumuz bu sıcakta daha da şişerdik
Evet bende de oluyorBacılarım sizinde karnınızda sertlik olduğu sırada nefesiniz kesilir gibi oluyor mu yoksa bi tek ben mi öyleyim sanırım kasılma oluyor bi bakıyorum nefesim kesilir gibi ağırlık çöküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?