- 12 Mart 2019
- 16.289
- 35.820
- 598
Evet yavas yavaş hareketlenmeye başlaEvet evetvsukurler olsun dört duvar arasında yatiyorum 22. Haftadan beri yavaş yavaş dışarı çıkıyorum artık psikolojim düzeldi:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet yavas yavaş hareketlenmeye başlaEvet evetvsukurler olsun dört duvar arasında yatiyorum 22. Haftadan beri yavaş yavaş dışarı çıkıyorum artık psikolojim düzeldi:)
Benim oğlumda plasenta asagidaydi yine böyle dört duvar arasında geçti ondan 2. Çocuğu hiç düşünmedim mucize geldi kızım.bize malesef oda öyle oldu ama sunu hep diyorum Allah kimseyi elden ayaktan düşürüp kimseye muhtaç etmesin kendi özgürlüğün harika birseyEvet yavas yavaş hareketlenmeye başla
Bilmiyorum ki bende çok aşırı olmuyor ama oluyor yani daha nstye girmedimOyleyse olsa benim cok kasılmam var ozaman nst temiz cıkmıştı .
Yüzme genelde odem yapıyor. Ben hatta bilek desteğiyle yuzerdim. Ardından da bromelain..Aa bende sorayım doktoruma o zamanpsikolojik olarak mı bilmiyorum ama kendimi daha iyi hissediyorum
bebekte sanki daha hareketlendi
Kesinlikle öyle şuanda kendimi çok yorgun halsiz güçsüz hissettiğim için yardıma ihtiyacım oluyor kız kardeşim filan geliyor hiç içim rahat değilBenim oğlumda plasenta asagidaydi yine böyle dört duvar arasında geçti ondan 2. Çocuğu hiç düşünmedim mucize geldi kızım.bize malesef oda öyle oldu ama sunu hep diyorum Allah kimseyi elden ayaktan düşürüp kimseye muhtaç etmesin kendi özgürlüğün harika birsey
Bende sıkı sık oluyor o esnada bebek hareketli oluyor hattaBilmiyorum ki bende çok aşırı olmuyor ama oluyor yani daha nstye girmedim
bende öyle 18haftadan itibaren yatarak geçiriyorumBende 25 kilo aldim birde ben tup.mide ameyliyatliyim çok fazla yemiyorum da nasıl bu kadar şiştim anlamiyoruminsqllah doğumdan sonra kilo veririm yoksa benim okadar maeyliyatim boşa gider
benimde belim çok agriyor ama bana progestan ignem iyi geliyor kasılma yada bel ağrım geciyor gerçi benim riskli olduğu icin belkide doğuma geçişte olabilir çünkü rahim hep açık sadece dikiş tutuyor sukur öyle böyle 34 doldu
![]()
Evet canim çabuk yoruluyoruz birde hava çok sıcak ama napalim iyiki varlar sagolsunlarKesinlikle öyle şuanda kendimi çok yorgun halsiz güçsüz hissettiğim için yardıma ihtiyacım oluyor kız kardeşim filan geliyor hiç içim rahat değil
Evet çok çok zor ama bak sukur geçti az kaldi bana her kontrolde diyor sadece dikiş tutuyor diye hatta bu seviyeye gelmesi mucize ben beklemiyordum diyor ama Allahin işi hersey nasip kısmet ama emin olun doğunca hersey unutuluyor soyle 5 yas rahatlığına geldin mi tamamdır :)bende öyle 18haftadan itibaren yatarak geçiriyorum, doktor 36haftayı görelim sıkıntı olmaz dedi Ağustosa dayanır mı şüpheli dedi kısmet bakalım.. hiç hareket olmadığı için notmal mi olur sezaryen mi bilmiyorum
34+1 olunca kontrolum var ozaman soracağım
İnşallah inşallah gün sayıyoruzEvet canim çabuk yoruluyoruz birde hava çok sıcak ama napalim iyiki varlar sagolsunlarinsallah az kaldi hersey eskiye dönecek
Yaa ozaman farklı çünkü benim o dakika bebek hareketli değilBende sıkı sık oluyor o esnada bebek hareketli oluyor hatta
Acaba biraz yandın güneşte , bronzluktan o görüntü yok olmuş olabilir miGünaydın kızlarrbugün farkettiğim çok ilginç birşey oldu. Normalde havuz başında takılmayı tercih ederim yada deniz yatağında uzanmayı. Dün biraz yüzdüm su da soğuktu. Hamile olmasam giremezdim aslında ama serinledim
sabahtan beri bacaklarıma bakıyorum dışarı çıkan damarlar ve hamilelikte çıkan selülit görünümü yok olmuş. Böyle bişi olabilir mi 1 günde ? Dolaşıma iyi gelecekse hergün yüzerim valla yeterki bebişe iyi gelsin
Valla kızlar benim özellikle 29. Haftadan sonra bebeğin ağırlaşması ile alt kasıklarımın olduğu taraflarda gerilme ile rahatsızlık hissi fazlalaştı. Özellikle sabahları uyandığımda, otururken kalkarken falan oralar gerim gerim geriliyor. Ki daha bebiş 2 kilo olmadı, çok ağırlaştım şimdiden , 4 kilo doğuran kadınları ayakta alkışlamak istiyorumKizlar karninizin altı aciyor mu? Benim bazen gerilio gevsiyor gibi bazen agriyor gibi tam alt kismi. İlk gebeligimle bunun hic benzerligi yok cok saskinim
Benim nefesim sadece kasılma olunca değil , normal uzanırken otururken falan da oluyor ya maalesef :/Bacılarım sizinde karnınızda sertlik olduğu sırada nefesiniz kesilir gibi oluyor mu yoksa bi tek ben mi öyleyim sanırım kasılma oluyor bi bakıyorum nefesim kesilir gibi ağırlık çöküyor
Çok mantıklıAcaba biraz yandın güneşte , bronzluktan o görüntü yok olmuş olabilir mi![]()
Bende de normal zamanlarda oluyor tabi sadece kasılma anında da garip şekilde olunca merak ettimBenim nefesim sadece kasılma olunca değil , normal uzanırken otururken falan da oluyor ya maalesef :/
Belki de canım ben de ondan dolayı ya ciğerime ya diyaframıma baskı yaptığını düşünüyorum ayağıyla falanYaa ozaman farklı çünkü benim o dakika bebek hareketli değil
Aynen olabilirBelki de canım ben de ondan dolayı ya ciğerime ya diyaframıma baskı yaptığını düşünüyorum ayağıyla falan
Bende aynı malesef kiBenim nefesim sadece kasılma olunca değil , normal uzanırken otururken falan da oluyor ya maalesef :/