Allah yardımcın olsunArkadaşlar ben doğuruyorum. Yatırdılar beni. Dikkata edin akıntınıza bol ise, amnisure testi yaptırın kesin. Ben anlamadım çünkü hiç su gibi bir şey değil bu. Dua edin bize nolur![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah yardımcın olsunArkadaşlar ben doğuruyorum. Yatırdılar beni. Dikkata edin akıntınıza bol ise, amnisure testi yaptırın kesin. Ben anlamadım çünkü hiç su gibi bir şey değil bu. Dua edin bize nolur![]()
Anaaaa birkaç gündür benim de çamaşırım ıslak su gibi terliyorumdur diye düşünüyodum yarın eczaneden turnusol kağıdı alayım bari. Hayırlı haberlerle gel bize sağ salim kavuşunca bebeğinize birbrinizeArkadaşlar ben doğuruyorum. Yatırdılar beni. Dikkata edin akıntınıza bol ise, amnisure testi yaptırın kesin. Ben anlamadım çünkü hiç su gibi bir şey değil bu. Dua edin bize nolur![]()
Sağlıkla kucağına al inşallah. Rabbim yardımcınız olsunArkadaşlar ben doğuruyorum. Yatırdılar beni. Dikkata edin akıntınıza bol ise, amnisure testi yaptırın kesin. Ben anlamadım çünkü hiç su gibi bir şey değil bu. Dua edin bize nolur![]()
Yaa cok geçmiş olsun canım inşallah suyu artarKızlar selamlar, ben gece 12.30-1 den beş acildeyim. Bebeğin hareketlerini biraz hissedemedim. (Bunu yazarken bu arada hareket ediyor arkadaş.) eşime dedim eve dönmeden bir baktıralım mı, şehir hastanesi kadın doğum acilden girdik. Suyum giderek azalmış, 2 gibi bir şey çıktı nst çekti nst miz normal, ama sana yatış vermem lazım dedi takip etmem için. Doğuma kadar bile yatabilirsin dedi. Korku ve panik atak içindeyim. Kabul ettim yatırdılar. Belki sabah kontrol ettiğimizde suyun artmış olabilir belki suyu yuttu çişini yapmadı bebek dedi. Dua edin ben her an doğurabilirim. Umarım öyle bir şey olmaz yarına evime gidebilirim… çok korkuyorum..
Ayyy Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize güzel haberlerle gelArkadaşlar ben doğuruyorum. Yatırdılar beni. Dikkata edin akıntınıza bol ise, amnisure testi yaptırın kesin. Ben anlamadım çünkü hiç su gibi bir şey değil bu. Dua edin bize nolur![]()
Her eczanede olur mu ki o canım. İdrar değilse renk mi değiştirecek ay ben bi Yusuf Yusuf oldum sanırım şu anAnaaaa birkaç gündür benim de çamaşırım ıslak su gibi terliyorumdur diye düşünüyodum yarın eczaneden turnusol kağıdı alayım bari. Hayırlı haberlerle gel bize sağ salim kavuşunca bebeğinize birbrinize![]()
Bende yusuf yusuf oldum İzmir sıcağı ter oluyo herhalde diyodum. İlk gebeliğimde de yazın İzmir sıcağına gelmiştim böyle olmamıştım ama onda ki doğum kilomu geçtim bunda hadi kilo da fazla terletiyodur dedim. AmaHer eczanede olur mu ki o canım. İdrar değilse renk mi değiştirecek ay ben bi Yusuf Yusuf oldum sanırım şu an
![]()
Bunu ebe ya da doktor yapması gerekmiş sabah 6 da doğum olacak bekliyoruz şu anBende yusuf yusuf oldum İzmir sıcağı ter oluyo herhalde diyodum. İlk gebeliğimde de yazın İzmir sıcağına gelmiştim böyle olmamıştım ama onda ki doğum kilomu geçtim bunda hadi kilo da fazla terletiyodur dedim. AmaWunsch_dk görünce acaba mı dedim
ph dengesiyle alakalı sanırım. Ben her eczaneden bulunmayabilir diye yarını beklicem.
Canım sağlıkla kavuşun güzel haberlerini bekliyoruzArkadaşlar ben doğuruyorum. Yatırdılar beni. Dikkata edin akıntınıza bol ise, amnisure testi yaptırın kesin. Ben anlamadım çünkü hiç su gibi bir şey değil bu. Dua edin bize nolur![]()
Bunu ebe ya da doktor yapması gerekmiş sabah 6 da doğum olacak bekliyoruz şu an
Canimm dualarim sizinle. Valla bu cocuklar hepimizi perisan etti. Eskiden kadinlar is güc tarla , bahce nasil dayanmislar anlamiyorumArkadaşlar ben doğuruyorum. Yatırdılar beni. Dikkata edin akıntınıza bol ise, amnisure testi yaptırın kesin. Ben anlamadım çünkü hiç su gibi bir şey değil bu. Dua edin bize nolur![]()
Aaa biz evde yapamıyo muyuzBunu ebe ya da doktor yapması gerekmiş sabah 6 da doğum olacak bekliyoruz şu an
Canım benim Allah a emanetler her şeyden önce tüm bebeler ben iyi sağlıklı olduğunu düşünüyorum dünyaya gelmeye aceleci bir kuşBunu ebe ya da doktor yapması gerekmiş sabah 6 da doğum olacak bekliyoruz şu an
Senin dediğin turnosol kâğıdı o başka bir şey. Bu amnisure testi ebe veya doktor yapsın deniyorAaa biz evde yapamıyo muyuz
Evet dün gece chatcpt ye sordum ben en güvenlisi amnisure testiymiş o hastaneden yapılıyomuşSenin dediğin turnosol kâğıdı o başka bir şey. Bu amnisure testi ebe veya doktor yapsın deniyor
Kötüyü çağırmayın sadece boşta vermeyin. Benim içime doğmuş gibi geldim hastaneye. Hiç aklımda yoktuEvet dün gece chatcpt ye sordum ben en güvenlisi amnisure testiymiş o hastaneden yapılıyomuş
Senden bağımsız dün gece artık aklıma takıldı neden bu kadar ıslanıyor diye. Bugün üstüne senin suyum azalmış dediğini görünce bi şey oldum. Ben kilodan terdir diye düşünüyodum. Ama dediğim gibi dün gece takılmıştı aklıma chatcptye sorayım dedim. Bebek hareketlerini takip etmeye çalışıyorumKötüyü çağırmayın sadece boşta vermeyin. Benim içime doğmuş gibi geldim hastaneye. Hiç aklımda yoktu
Evet bende kilo diyordum da değilmiş. 10 haziranda suyum normaldi giderek azalmış. Bebek hareketlerini takip edin, gerçi ben hareket etmiyor diye geldim yatıl olduktan sonra sürekli hareket halşbdeSenden bağımsız dün gece artık aklıma takıldı neden bu kadar ıslanıyor diye. Bugün üstüne senin suyum azalmış dediğini görünce bi şey oldum. Ben kilodan terdir diye düşünüyodum. Ama dediğim gibi dün gece takılmıştı aklıma chatcptye sorayım dedim. Bebek hareketlerini takip etmeye çalışıyorum
Ben imom kullaniyorum birde magnezyum demir ve d vitaminiMerhaba hanımlar. Takviye olarak demir (folat içeren), kalsiyum, d vitamini alıyorum. Acaba bunları kullanıp beraberinde multivitamin kullanan var mı ?
Rabbim saglikla kucagina versin insallah canim. Bizi habersiz koymaKötüyü çağırmayın sadece boşta vermeyin. Benim içime doğmuş gibi geldim hastaneye. Hiç aklımda yoktu
Yaa benim de cok islaniyor ama terden yanlari islak islak oluyor camasir degismekten gina geldi organik gunluk ped kullanmaya basladim. Bebis hareketli genelde yattigimda hareket ediyor ayakta hic etmiyor ama karin altima muthis bir baski var bazen iki buklum duruyorum ben de bir meraklandim simdiSenden bağımsız dün gece artık aklıma takıldı neden bu kadar ıslanıyor diye. Bugün üstüne senin suyum azalmış dediğini görünce bi şey oldum. Ben kilodan terdir diye düşünüyodum. Ama dediğim gibi dün gece takılmıştı aklıma chatcptye sorayım dedim. Bebek hareketlerini takip etmeye çalışıyorum