- 13 Mart 2025
- 64
- 71
- 3
- 30
Kaşık biberon veya şırınga denedin mi lattecim?Benimde 40 50 60 anca cıkıyo ama ne mama ne biberonla benim sütümü alıyor ben napıcam
Evet ne yazıkkiKaşık biberon veya şırınga denedin mi lattecim?
Ee neden enfeksiyon olmuş bişey dedi mi onaSagolasin canim. Uyuyorgece yine uyandiramadim. Dun gittgim
Hastanedeki hemsire 20 bir gogus 20
Bir gogus dedi. Bu cocuk o kadar emse uyanmaz
Ki anlamadim. Ben 10 dakikayi parca parca toparlayabiliyorum. Gece 15 dakika surecek bir eylem benim icin 2 saate donuyor haliyle uyku muyku hak getire cocuk uyusa
Da. Enfeksiyondan uyuyordur insallah igne yapilacak 4 gun sonrasinda duzelir insallah.
Sagolasin canim
Gazi cikana kadar tekrar meme verme canim gszi ciksa da yeni emmeyle tekrar geliyor sıkıstirir gaz onu siddetli aglar
Aşkım evde tartı varsa eşini çıkart sonra bebişle çıkart. Ben öyle takip ediyorum %100 doğru değil ama aşağı yukarı fikir verir. Bide eve en yakın sağlık ocağında tarttırabilirsinKilo alımı ilk zamanlar iyidi şuan bilmiyorum 10 gün sonra öğreneceğiz. Çişli bez sayımız iyi.
İnşallah bi sıkıntı yoktur
Yogun bakima yatirdilar kuzu yavrumuAşkım geçmiş olsun şimdi iyi mi bebişş
Kiz bebeklerde sık goruluyormus halbuki bezine yapar yapmaz aliyorum ama cok ufak oldugu icin hastanede yatis verdilerEe neden enfeksiyon olmuş bişey dedi mi ona
Ay bana da toplam 40 dk olsun diyo ee cocuk gözü kapalı başına oturduk mu memenin 2 saati buluyor göğsü boşaltması. Bu sefer de meme de uyumaya alıştı koydum mu uyanıyor arkasından mama veriyorum biberon ağzından cekince şey yapmıyo uyuyo o zaman
Hiç kendini üzmeTek çocuk ilk çocukinternet anneleri çılgın şeyler yapıyo ben yapamayınca kendimi eksik hissediyorum ama burda herkesin benle hemen hemen aynı durumda olduğunu görmek ne yalan söyleyeyim mutlu ediyo
Millet sabah uyanıyo duş, makyaj, bebek masajları , ev toparlama, güzel bir kahvaltı, etkinlikler.. bense uyan, sağ, besle, sterilize et, bez değiştir başa dön
Üstelik annemler bu hafta gidiyor yalnız kalcam
Rabbim tez zamanda şifa versin aşkım. Kolayca toparlar hastanede enfeksiyonuYogun bakima yatirdilar kuzu yavrumu
Kiz bebeklerde sık goruluyormus halbuki bezine yapar yapmaz aliyorum ama cok ufak oldugu icin hastanede yatis verdiler
Ha evet onlarda önden arkaya doğru temizleme yapuyosun bizdeki gibi yani. Şimdi taze ya olsun dr gözetiminde olması iyidir. Enfeksiyonu geçiversin bir an önce inşallahYogun bakima yatirdilar kuzu yavrumu
Kiz bebeklerde sık goruluyormus halbuki bezine yapar yapmaz aliyorum ama cok ufak oldugu icin hastanede yatis verdiler
Çok geçmiş olsun canım. Yaz olduğu için enfeksiyon çok okuyor galiba benimle aynı gün doğurmuş arkadaşımızda bebeği yenidoğan enfeksiyonu diye yatıyor bu gün kontrole gittik emzirme odasında bir anne doğduğunda akciğer enfeksiyonu var demişler beş gün yatmış. Allah sabır versin annesi ama en azından tedavisi daha iyi olacak gözetim altında içini ferahlatmaya çalış sütünü sağ hep.Yogun bakima yatirdilar kuzu yavrumu
Benim sütüm azmış canım ondan dedi Dr bugün kontrole gittikTam ikinci haftaya başladığımızda 2 gün öyle geçti, youtube dan izledim biraz 2. Haftada kendi sütlerini arttırmaya çalışıyorlarmış
Ah canım çok geçmiş olsun, çok haklısın tek dönmek çok zor geliyo insana. Ama gözetim altında, en iyi şekilde ilgilenip iyileştirecekler, kavuştuğunuzda da huzurla emzireceksin, hiç içini karartma sütün kesilirse diye. Bol bol dinlenip sütünü artırırsın, göz açıp kapatıncaya dek dönersiniz eve inşallahKizlar bebegimi yogun bakima yatirdilar. İdrar yolu enfeksiyonu halsizlik yaparmis o yuzden uyanip ememiyormus. Halbuki cis sayimiz iyi iki gunde 100 gr da almis amauyanip 1-2 dakika cekip bayilir givi uyuyakaliyordu. Yenidoganda antibiotik gozetim altinda veriliyormus kuzumsuz dondum eve cok agirima gitti. Minumum 5 gun kalacakmis kuzum arada gidip emziricem sutumu verecekler. Emzirmeye girdim yine 1-2 dakika cekti halbuki 60 ml mama verdiler onu icti sonra. Hakikaten hali yokmus cocugun. Kiyafetlerini verdiler bos puset elimde kiyafeti dondum eve cok agliyorum sutum kesilecek diye de cok korkuyorum
Öyle yaptımAşkım evde tartı varsa eşini çıkart sonra bebişle çıkart. Ben öyle takip ediyorum %100 doğru değil ama aşağı yukarı fikir verir. Bide eve en yakın sağlık ocağında tarttırabilirsin
Hiç üzülme canım mamayı ver yeterki kilo alsın biyandan emzir süt gelir.biz bugün kontrole gittik sadece 20 gram almış üç günde emzirme hemşiresine gönderdiler sütümü sadık hiç süt gelmedi çocuk açlıktan sürekli meme kalıyormuş mamayla takviye et dediler memeni sürekli sağ dediler ben de ağlayarak eve geldim çocuğuma kilo aldıamıyorum besleyemiyorum diye pazar günü de annem gidecek nasıl bakacağım bilmiyorum
Amiin Allah razi olsun canim.Rabbim tez zamanda şifa versin aşkım. Kolayca toparlar hastanede enfeksiyonu
Evet kiz bebeklerde bu oluyor ilk kizimda da olmustu ama o 6 aylikti evde hallettik. yenidogan olunca yatis yapiyorlarmis. Allah korusun ilerlemesi beynine zarar evde anlamazdim diye avutuyorum kendimi. Amin insallahHa evet onlarda önden arkaya doğru temizleme yapuyosun bizdeki gibi yani. Şimdi taze ya olsun dr gözetiminde olması iyidir. Enfeksiyonu geçiversin bir an önce inşallah
Rabbim ona da acil sifa versin insallah cok zor oyle gormesi. Evet gozetim altinda olmasi iyi geliyor ama evde her yerde esyasi gordukce agliyorum daha simdiden cok ozledimÇok geçmiş olsun canım. Yaz olduğu için enfeksiyon çok okuyor galiba benimle aynı gün doğurmuş arkadaşımızda bebeği yenidoğan enfeksiyonu diye yatıyor bu gün kontrole gittik emzirme odasında bir anne doğduğunda akciğer enfeksiyonu var demişler beş gün yatmış. Allah sabır versin annesi ama en azından tedavisi daha iyi olacak gözetim altında içini ferahlatmaya çalış sütünü sağ hep.
amiiin Allah razi olsun canim.evet en azindan evde ilerlese anlamazdim diyorum. Sinir oldum ama kac gundur kontrole geldigimde cocuk uyanmiyor diyorum emzirme danismanina gonderiyorlar iki ayri yere gittim. Anneler anliyor bir sey oldugunda. Bir seyi var diyordum mumkun mu bir saat uyanmamak. Daha erken davranabilinirdi. Umarim bir zarari olmamistir yavruma.Ah canım çok geçmiş olsun, çok haklısın tek dönmek çok zor geliyo insana. Ama gözetim altında, en iyi şekilde ilgilenip iyileştirecekler, kavuştuğunuzda da huzurla emzireceksin, hiç içini karartma sütün kesilirse diye. Bol bol dinlenip sütünü artırırsın, göz açıp kapatıncaya dek dönersiniz eve inşallah
Arttırmak istiyorsan mutlaka power pump yöntemini uygula. Ben sarılık riski olduğunda sütüm yetmeyecek korkusuyla 3 gün günde 1 kez yapmıştım. Sonra nasıl azaltacağımı şaşırdım. Gerçekten işe yarıyor. 20 dk sağım 10 dk dinlen 10 dk sağım 10 dk dinlen 10 dk sağım 10 dk dinlen şeklinde yapıyordum.biz bugün kontrole gittik sadece 20 gram almış üç günde emzirme hemşiresine gönderdiler sütümü sadık hiç süt gelmedi çocuk açlıktan sürekli meme kalıyormuş mamayla takviye et dediler memeni sürekli sağ dediler ben de ağlayarak eve geldim çocuğuma kilo aldıamıyorum besleyemiyorum diye pazar günü de annem gidecek nasıl bakacağım bilmiyorum
Yatıp yatmadigini nerden ogreniyorsunuzBana yatmış ben dün ptt den aldım, iş yerindekilerin yardımıyla başvurdum ben de çok anlamadım
Ben yalnızım ve ne gecem var ne gündüzüm feci durumdayım gündüz dinlenme olayımda yok bakımlı olmayı bırak Aksam 8 den sonra benim vana açılıyor salya sümük ağlıyorum yorgunluktanBende aynı bir duşa bir diş fırçalamaya zor vakit buluyorum annem yanımda oldugu halde ordakiler hep hikaye canım
Almıyorsa senin sütün yeterli geliyordur belkide ben emzirirken sıkıntı yasamiyorum normal emiyor ama doydugu zaman resmen memeyi ağzına alınca tiksindiriyor kendisini.. neden mama yada biberondan vermeye çalışıyorsun ki ben kaçırmış olabilirim kusuruma bakma merakımdan soruyorumEvet ne yazıkki
mamayı neyle verirsen ver yutmuyor bagırıyo anne sütünü biberonla bir iki almıştı şimdi onuda almıyor.
Belki aşırı aç kalınca alır bilmiyorum yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?