2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bende pes ettim valla. Sağım olayınada alıştım galiba. Gecede mama veriyorum.

Evet korkumdan biyere cıkmadım hastane dışında onda da çığlık kıyamet emzirme odasına gidene kadar cıkardım koridorda verdim

Senden önemli değil böyle büyür mama biberon emen büyümedimi yegenim 40 gün emdi sonra bıraktı mamayla inek sütüyle büyüdü sen çabanı gösterdin

Aşkım sümüksü kaka alerji belirtisidir yediklerine bi dikkat et.

Kaderimiz buymuş. Çok üzülüyorum neyseki kilo alımı iyi gibi. Ama gitgide süt azalacak
Belki de daha iyi olmuştur ya çünkü bu ara biberonu ağzına sakız etti. Emziğin içinden süt gelmiyor diye atıyor. Bütün gün biberonda. Memede olsa napardım bilmiyorum
Aşkım sümüksü kaka alerji belirtisidir yediklerine bi dikkat et.

Ya sadece süt ürünleri mi yoksa yumurta vsde mi sümüksü yapıyor ki. Yanaklarında da hafif kızarıklık var emerken çok terliyoruz isilik gibi mi yoksa egzama mı bilemedim
Ayy aynı durumdayım. Kakası turuncu içinde pütürcükler var ama sanki eskisine göre daha sıvı. Yanakları isilik doldu. Ve çok gazı var kıpkırmızı oluyor ıkınırken dün gece o kadar ağladı ki inş kolik değildir bebişim. Korkulu rüyam

Sefan olsun daha emzirme örtüsü kullanmaya cesaret edemedim bi cesaret edersem beni tutamazlar
Ben emzirme örtüsü almamıştım yanıma hiç aklıma gelmedi ki böyle bişey olacagı kuytu köşeye gecip müslin le örttü babası bizi bende biraz şalımla filan kapattım ama sor bidaha cıkarmısın cesaret sıfır

Kızlar bu isilik olayı çoğumuzda var sanırım napıcaz.
Benimki aşırı aşırı saçlı doğdu yani doktorların şaşıracagı bi saç oldu siz düşünün.
Bu durumda kafa hep terliyo ense alın emerken sürekli ter alnı dışarı verdi ensesi kıpkırmızı oldu hergün yıkıyoruz yinede yanakları alnı hep döküntü gece bişey yok sabah uyanıyo emmeye başlıyo döküntülerde başlıyor

Gaz damlasına başladın mı canm ben çok faydasını gördüm

Gaz damlasına başladın mı canm ben çok faydasını gördüm
Hangisini kullanıyorsun doktor bize sab simplex verdi henüz bir faydasını görmedim.o ağlıyor ben ağlıyorum.simdi babası arabasına koydu çıkardı dışarı.uyutup getirecek.dunyam tersine döndü sanki.ilk oglumda kolikti tramvalarim yüklendi yine

Ben de onu kullanıyorum günde iki kez veriyorum fayda etti bize
Acaba bu da mı kolik günde dört kez verin dedi ama bize iki kez yetiyor ayaklarını ve karnına sıcak havlu koymayı denedin mi bize buda önerilmişti ne bileyim aklıma hiçbir şey gelmiyor insan çok çaresiz kalıyor seni anlayabiliyorum

Canım bana doktor günde Uc kere 5damla dedi bende iki kere verdim ama bugün 3 yapıcam artık.neler denemedim inan dün kiraz çekirdeği kemeri aldım ona umut bagladim.dunden beri kullanıyorum ama gorucez bakalım.maflor için iyi diyorlar doktora yarın sorucam.bide sab ile birlikte biogaia kullanmalısın dedi hemşire arkadaşım ama doktora sormadan almak istemedim.belki garipsersiniz veya kinarsiniz ama eski hayatımi deli gibi özledim.gozyaslarim o günlere de akiyor

Benim gücüm dermanım bitti hicbirseydeb zevk alamayacak duruma geldim.Rabbim isyan olarak görmesin doğumdan sonra hiç dinlemedim hep ayaktaydim yorgunluğumdan evde yüzümü gülerken gören yok herkez benden çekiniyor gerginliğim onlarida geriyor.depresyondayim ben galiba.sadece deli gibi uyumak ve sessizlik istiyorum

5 damla az değil mi ben 10 damla veriyorum burada 15 damla kullananları okudum belki ondan bir işe yaramıyordur 10 damla vermeyi dene bence bugün canm korkma.
Kınamak ne demek bu hissettiğin gayet normal ben de geçenlerde düşünmedim değil insani bir duygu yorgunluk uykusuzluk çağresizlik bize bunları hissettiriyor.
Bir sıcak çay içemiyorum al birazcık bak desem hemen annesi meme istiyor annesi meme istiyor ben de biliyorum meme istediğini insanım ya tuvalete gitmeye vaktim yok dedim bağırdım artık Ağlayacaktım yalnız değilsin bunu bil

Aayyyy aynı kakayı tarifliyorsunn içinde bide sümük gibi var işte. Çocuk acildeki dr sormuş eşim normal demişler ama bilmiyorum. Yanaklar isilik demiş kaka için normal demişş

Çevrendekiler seni dinlendirmiyor mu ama yani birazcık tutmaya çalışsalar ne bileyim sen uyusan 1 saat kendine gelirsin sürekli Meme de mi? onun için mi uyuyamiyorsun yoksa ağlamasından mı?

Çevrendekiler seni dinlendirmiyor mu ama yani birazcık tutmaya çalışsalar ne bileyim sen uyusan 1 saat kendine gelirsin sürekli Meme de mi? onun için mi uyuyamiyorsun yoksa ağlamasından mı?
Hem meme de hem gazdan uyumuyor günde iki kez mama veriyorum.memeyi istemiyor gün içinde bazen ama gece emiyor .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…