Bende pes ettim valla. Sağım olayınada alıştım galiba. Gecede mama veriyorum.Arkaşlar ben pes ettimyok memeye gelince dünyası yıkılmış gibi ağlayıp kafasını çeviriyor. Bu bebe de emmiyo böyle bi model kabullendim. İşe başlayana kadar sağıp veririm gittiği yere kadar. 3 aylık olduğunda işe başlicam mecburen. Yetmediği zamanda mama yer, 4 aylıkken yavaştan ek gıda başlarım. Vallahi gülen yüzüm soldu, tükendim. Emmiyo
Evet korkumdan biyere cıkmadım hastane dışındaEmzirmek iyi güzel hoş ama dışarı çıkınca fellik fellik emzirme odası aramak zor biberon çabanı çok mantıklı buluyorumtüm avmlerin emzirme odasını kendi evim gibi görmeye başladım, bide kısa emmiyor 40 dk 1 saat falan orda oturuyoruz zaten yoruluyorum o esnada çıkıp eve dönüyoruz emzirme odası bulana kadar çocuk kendini yırtıyor bide insanlar sanki bilerek ağlatıyormuşym gibi bir bakış atıyor emzirme odası olmayan biyere gitmeye cesaret edemedim bu konu yüzünden. Kafeye falan gideceksek arabada emzirip iniyorum
Senden önemli değil böyle büyür mama biberon emen büyümedimi yegenim 40 gün emdi sonra bıraktı mamayla inek sütüyle büyüdü sen çabanı gösterdinArkaşlar ben pes ettimyok memeye gelince dünyası yıkılmış gibi ağlayıp kafasını çeviriyor. Bu bebe de emmiyo böyle bi model kabullendim. İşe başlayana kadar sağıp veririm gittiği yere kadar. 3 aylık olduğunda işe başlicam mecburen. Yetmediği zamanda mama yer, 4 aylıkken yavaştan ek gıda başlarım. Vallahi gülen yüzüm soldu, tükendim. Emmiyo
Kaderimiz buymuş. Çok üzülüyorum neyseki kilo alımı iyi gibi. Ama gitgide süt azalacakBende pes ettim valla. Sağım olayınada alıştım galiba. Gecede mama veriyorum.
Aşkım sümüksü kaka alerji belirtisidir yediklerine bi dikkat et.Ya bende öyle okudum ama emin olamadım. Dru da arayıp soramadım hiç sevmedim kadını verdiği bilgi asla tatmin etmezaklıma siz geldiniz dedim bacikolarımın bebişleri ne durumda bu önemli. Chatgpt normal takip et diyo. Bugün bi kakası mukuslu bi kakası mukussuzdu. Demekki böyle olacak dedim bende
Ya sadece süt ürünleri mi yoksa yumurta vsde mi sümüksü yapıyor ki. Yanaklarında da hafif kızarıklık var emerken çok terliyoruz isilik gibi mi yoksa egzama mı bilemedimAşkım sümüksü kaka alerji belirtisidir yediklerine bi dikkat et.
Sefan olsunEvet korkumdan biyere cıkmadım hastane dışındaonda da çığlık kıyamet emzirme odasına gidene kadar cıkardım koridorda verdim
Belki de daha iyi olmuştur yaKaderimiz buymuş. Çok üzülüyorum neyseki kilo alımı iyi gibi. Ama gitgide süt azalacak
Aşkım sümüksü kaka alerji belirtisidir yediklerine bi dikkat et.
Ayy aynı durumdayım. Kakası turuncu içinde pütürcükler var ama sanki eskisine göre daha sıvı. Yanakları isilik doldu. Ve çok gazı var kıpkırmızı oluyor ıkınırkenYa sadece süt ürünleri mi yoksa yumurta vsde mi sümüksü yapıyor ki. Yanaklarında da hafif kızarıklık var emerken çok terliyoruz isilik gibi mi yoksa egzama mı bilemedim
Ben emzirme örtüsü almamıştım yanıma hiç aklıma gelmedi ki böyle bişey olacagı kuytu köşeye gecip müslin le örttü babası biziSefan olsundaha emzirme örtüsü kullanmaya cesaret edemedim bi cesaret edersem beni tutamazlar
Gaz damlasına başladın mı canm ben çok faydasını gördümBelki de daha iyi olmuştur yaçünkü bu ara biberonu ağzına sakız etti. Emziğin içinden süt gelmiyor diye atıyor. Bütün gün biberonda. Memede olsa napardım bilmiyorum
Ayy aynı durumdayım. Kakası turuncu içinde pütürcükler var ama sanki eskisine göre daha sıvı. Yanakları isilik doldu. Ve çok gazı var kıpkırmızı oluyor ıkınırkendün gece o kadar ağladı ki inş kolik değildir bebişim. Korkulu rüyam
Hangisini kullanıyorsun doktor bize sab simplex verdi henüz bir faydasını görmedim.o ağlıyor ben ağlıyorum.simdi babası arabasına koydu çıkardı dışarı.uyutup getirecek.dunyam tersine döndü sanki.ilk oglumda kolikti tramvalarim yüklendi yineGaz damlasına başladın mı canm ben çok faydasını gördüm
Ben de onu kullanıyorum günde iki kez veriyorum fayda etti bizeHangisini kullanıyorsun doktor bize sab simplex verdi henüz bir faydasını görmedim.o ağlıyor ben ağlıyorum.simdi babası arabasına koydu çıkardı dışarı.uyutup getirecek.dunyam tersine döndü sanki.ilk oglumda kolikti tramvalarim yüklendi yine
Canım bana doktor günde Uc kere 5damla dedi bende iki kere verdim ama bugün 3 yapıcam artık.neler denemedim inan dün kiraz çekirdeği kemeri aldım ona umut bagladim.dunden beri kullanıyorum ama gorucez bakalım.maflor için iyi diyorlar doktora yarın sorucam.bide sab ile birlikte biogaia kullanmalısın dedi hemşire arkadaşım ama doktora sormadan almak istemedim.belki garipsersiniz veya kinarsiniz ama eski hayatımi deli gibi özledim.gozyaslarim o günlere de akiyorBen de onu kullanıyorum günde iki kez veriyorum fayda etti bize
Acaba bu da mı kolikgünde dört kez verin dedi ama bize iki kez yetiyor ayaklarını ve karnına sıcak havlu koymayı denedin mi ne bileyim aklıma hiçbir şey gelmiyor insan çok çaresiz kalıyor seni anlayabiliyorum
Benim gücüm dermanım bitti hicbirseydeb zevk alamayacak duruma geldim.Rabbim isyan olarak görmesin doğumdan sonra hiç dinlemedim hep ayaktaydim yorgunluğumdan evde yüzümü gülerken gören yok herkez benden çekiniyor gerginliğim onlarida geriyor.depresyondayim ben galiba.sadece deli gibi uyumak ve sessizlik istiyorumBen de onu kullanıyorum günde iki kez veriyorum fayda etti bize
Acaba bu da mı kolikgünde dört kez verin dedi ama bize iki kez yetiyor ayaklarını ve karnına sıcak havlu koymayı denedin mi bize buda önerilmişti ne bileyim aklıma hiçbir şey gelmiyor insan çok çaresiz kalıyor seni anlayabiliyorum
5 damla az değil mi ben 10 damla veriyorum burada 15 damla kullananları okudum belki ondan bir işe yaramıyordur 10 damla vermeyi dene bence bugün canm korkma.Canım bana doktor günde Uc kere 5damla dedi bende iki kere verdim ama bugün 3 yapıcam artık.neler denemedim inan dün kiraz çekirdeği kemeri aldım ona umut bagladim.dunden beri kullanıyorum ama gorucez bakalım.maflor için iyi diyorlar doktora yarın sorucam.bide sab ile birlikte biogaia kullanmalısın dedi hemşire arkadaşım ama doktora sormadan almak istemedim.belki garipsersiniz veya kinarsiniz ama eski hayatımi deli gibi özledim.gozyaslarim o günlere de akiyor
Aayyyy aynı kakayı tarifliyorsunn içinde bide sümük gibi var işte. Çocuk acildeki dr sormuş eşim normal demişler ama bilmiyorum. Yanaklar isilik demiş kaka için normal demişşBelki de daha iyi olmuştur yaçünkü bu ara biberonu ağzına sakız etti. Emziğin içinden süt gelmiyor diye atıyor. Bütün gün biberonda. Memede olsa napardım bilmiyorum
Ayy aynı durumdayım. Kakası turuncu içinde pütürcükler var ama sanki eskisine göre daha sıvı. Yanakları isilik doldu. Ve çok gazı var kıpkırmızı oluyor ıkınırkendün gece o kadar ağladı ki inş kolik değildir bebişim. Korkulu rüyam
Çevrendekiler seni dinlendirmiyor mu ama yani birazcık tutmaya çalışsalar ne bileyim sen uyusan 1 saat kendine gelirsin sürekli Meme de mi? onun için mi uyuyamiyorsun yoksa ağlamasından mı?Benim gücüm dermanım bitti hicbirseydeb zevk alamayacak duruma geldim.Rabbim isyan olarak görmesin doğumdan sonra hiç dinlemedim hep ayaktaydim yorgunluğumdan evde yüzümü gülerken gören yok herkez benden çekiniyor gerginliğim onlarida geriyor.depresyondayim ben galiba.sadece deli gibi uyumak ve sessizlik istiyorum
Hem meme de hem gazdan uyumuyor günde iki kez mama veriyorum.memeyi istemiyor gün içinde bazen ama gece emiyor .Çevrendekiler seni dinlendirmiyor mu ama yani birazcık tutmaya çalışsalar ne bileyim sen uyusan 1 saat kendine gelirsin sürekli Meme de mi? onun için mi uyuyamiyorsun yoksa ağlamasından mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?