Canım bana bakicak iki kardesimde grip oldular hemde hastahanelik olacak derecede eşim ne kadar bakarsa artık.kaynanamin bana zerre faydası yok hoş gelse zararı bile olur.annem şeker hastası birde antidepresan kullanıyor nerede uyuyacagi belli değil o yüzden kaldım tek.Çevrendekiler seni dinlendirmiyor mu ama yani birazcık tutmaya çalışsalar ne bileyim sen uyusan 1 saat kendine gelirsin sürekli Meme de mi? onun için mi uyuyamiyorsun yoksa ağlamasından mı?
6saatte bir 10damla ver. Fayda etmezse 15e çıkar. Bir de böyle dene bakalımHangisini kullanıyorsun doktor bize sab simplex verdi henüz bir faydasını görmedim.o ağlıyor ben ağlıyorum.simdi babası arabasına koydu çıkardı dışarı.uyutup getirecek.dunyam tersine döndü sanki.ilk oglumda kolikti tramvalarim yüklendi yine
Denicem.sakinlestirmekten bakımını yapmaktan sevmeye ne zamanın ne gücüm oluyor.vicdan azabı çekiyorum resmen.6saatte bir 10damla ver. Fayda etmezse 15e çıkar. Bir de böyle dene bakalım
İsilik için hiç bir şey yapmayın sadece su ve pamukla silin. Zamanla geçicek dediler lattecimKızlar bu isilik olayı çoğumuzda var sanırım napıcaz.
Benimki aşırı aşırı saçlı doğdu yani doktorların şaşıracagı bi saç oldu siz düşünün.
Bu durumda kafa hep terliyo ense alın emerken sürekli ter alnı dışarı verdi ensesi kıpkırmızı oldu hergün yıkıyoruz yinede yanakları alnı hep döküntügece bişey yok sabah uyanıyo emmeye başlıyo döküntülerde başlıyor
Mommy bliss almıştım amerikadan ama işe yaradığını düşünmüyorum. Bitkiselmiş ilaç değilmiş. Dün sab simplex aldım eczaneden. Güzel rahatlattı ama etkisi geçici tabi düzenli kullanmak gerekiyor sanırım. Doktora sormadan aldım açıkçası. Günde 4 kere 10 damla verin yazıyor.Gaz damlasına başladın mı canm ben çok faydasını gördüm
Kızlar ben pes ettim gaz sancısı bizi duman etti.uyku yok bizde kafayı yemek uzereyim
Hiç öyle düşünme. Hepimiz hemen hemen aynı durumdayız. Bende dün gece çaresizce ağladım. Hata mı yaptım acaba çocuk sahibi olarak dedim. Hepimiz eski hayatımızı özlüyoruz. Birde ben yalnız başımayım. Annem ameliyat oldu başka şehirde. Eşim işi gereği sürekli yurtdışında 3/5 günde 1 geliyor. 2 kedim var onlara üzülüyorum hiç ilgilenmiyorum. Ev çok büyük başa çıkamıyorum. Halledebilirim gibi düşünmüştüm. Hiç öyle değilmiş…Benim gücüm dermanım bitti hicbirseydeb zevk alamayacak duruma geldim.Rabbim isyan olarak görmesin doğumdan sonra hiç dinlemedim hep ayaktaydim yorgunluğumdan evde yüzümü gülerken gören yok herkez benden çekiniyor gerginliğim onlarida geriyor.depresyondayim ben galiba.sadece deli gibi uyumak ve sessizlik istiyorum
Emzik vermeyi denedin mi?Hem meme de hem gazdan uyumuyor günde iki kez mama veriyorum.memeyi istemiyor gün içinde bazen ama gece emiyor .
Ah canım cok ters zamanlama olmusCanım bana bakicak iki kardesimde grip oldular hemde hastahanelik olacak derecede eşim ne kadar bakarsa artık.kaynanamin bana zerre faydası yok hoş gelse zararı bile olur.annem şeker hastası birde antidepresan kullanıyor nerede uyuyacagi belli değil o yüzden kaldım tek.
Sağol canım havalar serinlemeye başlarsa inşallah geçecek diye bekliyorum yoksa çocuğumun yüzü cok kötü olduİsilik için hiç bir şey yapmayın sadece su ve pamukla silin. Zamanla geçicek dediler lattecim
Mommy bliss almıştım amerikadan ama işe yaradığını düşünmüyorum. Bitkiselmiş ilaç değilmiş. Dün sab simplex aldım eczaneden. Güzel rahatlattı ama etkisi geçici tabi düzenli kullanmak gerekiyor sanırım. Doktora sormadan aldım açıkçası. Günde 4 kere 10 damla verin yazıyor.
Hiç öyle düşünme. Hepimiz hemen hemen aynı durumdayız. Bende dün gece çaresizce ağladım. Hata mı yaptım acaba çocuk sahibi olarak dedim. Hepimiz eski hayatımızı özlüyoruz. Birde ben yalnız başımayım. Annem ameliyat oldu başka şehirde. Eşim işi gereği sürekli yurtdışında 3/5 günde 1 geliyor. 2 kedim var onlara üzülüyorum hiç ilgilenmiyorum. Ev çok büyük başa çıkamıyorum. Halledebilirim gibi düşünmüştüm. Hiç öyle değilmiş…
Canım biberon ne marka ki bende ki meme mantığında çekmese akmiyorHergün deniyorum canı isterse alıyor aldıgı zaman içmeyi bilmiyor ama her defasında boğuluyor onuda öğrenecek inşallah
Benim oğlumda oyleydi sanirjm anne sutu toplamda 100 ml icmemistir o etmedikçe sütüm gitti ne kadar sagarsam satayım gelmedi ara ara teklif et insallah alır ama almazsa da kendini kötü hissetme ek gıda dönemi ılık suyu ağırlıklı beklersin benim oğlum şimdi akrabalarından önde gidiyorArkaşlar ben pes ettimyok memeye gelince dünyası yıkılmış gibi ağlayıp kafasını çeviriyor. Bu bebe de emmiyo böyle bi model kabullendim. İşe başlayana kadar sağıp veririm gittiği yere kadar. 3 aylık olduğunda işe başlicam mecburen. Yetmediği zamanda mama yer, 4 aylıkken yavaştan ek gıda başlarım. Vallahi gülen yüzüm soldu, tükendim. Emmiyo
Bence yas kaynaklı birde ara verip rahata alıştıkBenim gücüm dermanım bitti hicbirseydeb zevk alamayacak duruma geldim.Rabbim isyan olarak görmesin doğumdan sonra hiç dinlemedim hep ayaktaydim yorgunluğumdan evde yüzümü gülerken gören yok herkez benden çekiniyor gerginliğim onlarida geriyor.depresyondayim ben galiba.sadece deli gibi uyumak ve sessizlik istiyorum
Philipsi avent güya anne memesine en yakın çekmese akmıyor filan ama yok işte sonuc ortadaCanım biberon ne marka ki bende ki meme mantığında çekmese akmiyor
Ewet çok ağır geldi uzun süren bir rahatlık dönemi e yaşta malum dediğin gibi.gelecek günlerin kaygısı bile bugünden ben mu strese sokuyor.bu günler elbette geçecek ama ruh halim sanki hiç duzelmeyecek gibi.hersey gözüme batıyor.acikcasi mutsuzum kızlarBence yas kaynaklı birde ara verip rahata alıştıkbende öyleyim 40 yas sendromu yaşıyorum asıl atak bende oluyir
İnşallah sütü sağıp vericem ve kapıyı kitletip deli gibi yaticamAh canım cok ters zamanlama olmus
Kardeşlerin biran önce iyileşirde imdadına yetişir umarım başkasından fayda yok öyleyse
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah biraz da olsa dinlenebilirsinİnşallah sütü sağıp vericem ve kapıyı kitletip deli gibi yaticam
Jokercim aynıyız. Anca kucakta memede. Meme açık ama emmiyor. Ataklar 5.hafta diyor ama bence atak gibi bir şey yaşıyoruz. Melek yavrumun içinden çaki gibi bişi çıkıyor tövbe yarabbim. Yıkıyorum sakinliyor emiyor yatırıyorum hop diriliyor çözemedim aslaKızlar benim bebiş gündüzleri güzel uyurdu. Şimdi sadece kucakta uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor. Sırf uykusunu alsın diye kucakta tutuyoruömaynı şeyi yaşayan var mı?
Heeeepsi geçecek, kardeşlerin iyileşsin mis gibi olursun. Kendini yalnız hissetme. Hepimiz eski günleri özlüyor çaresiz kalıncaEwet çok ağır geldi uzun süren bir rahatlık dönemi e yaşta malum dediğin gibi.gelecek günlerin kaygısı bile bugünden ben mu strese sokuyor.bu günler elbette geçecek ama ruh halim sanki hiç duzelmeyecek gibi.hersey gözüme batıyor.acikcasi mutsuzum kızlar
Aşkım kulübe hoşgeldin3gündür bebeğimin huyu suyu değişti resmen, başka bir bebek oldu sanki uyumuyor sürekli mız mızlanıyor yatırınca ağlıyor, önceden doyurunca 3saat uyuyordu zorla uyandırıyordum şimdi ne gece ne gündüz uyuyor, neden böyle olmuş ola bilir? bir şeyi yanlış mı yapıyorum?kollik var damla veriyorum ama hiç bir faydası yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?