2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Çevrendekiler seni dinlendirmiyor mu ama yani birazcık tutmaya çalışsalar ne bileyim sen uyusan 1 saat kendine gelirsin sürekli Meme de mi? onun için mi uyuyamiyorsun yoksa ağlamasından mı?
Canım bana bakicak iki kardesimde grip oldular hemde hastahanelik olacak derecede eşim ne kadar bakarsa artık.kaynanamin bana zerre faydası yok hoş gelse zararı bile olur.annem şeker hastası birde antidepresan kullanıyor nerede uyuyacagi belli değil o yüzden kaldım tek.

6saatte bir 10damla ver. Fayda etmezse 15e çıkar. Bir de böyle dene bakalım

İsilik için hiç bir şey yapmayın sadece su ve pamukla silin. Zamanla geçicek dediler lattecim
Gaz damlasına başladın mı canm ben çok faydasını gördüm
Mommy bliss almıştım amerikadan ama işe yaradığını düşünmüyorum. Bitkiselmiş ilaç değilmiş. Dün sab simplex aldım eczaneden. Güzel rahatlattı ama etkisi geçici tabi düzenli kullanmak gerekiyor sanırım. Doktora sormadan aldım açıkçası. Günde 4 kere 10 damla verin yazıyor.
Kızlar ben pes ettim gaz sancısı bizi duman etti.uyku yok bizde kafayı yemek uzereyim

Hiç öyle düşünme. Hepimiz hemen hemen aynı durumdayız. Bende dün gece çaresizce ağladım. Hata mı yaptım acaba çocuk sahibi olarak dedim. Hepimiz eski hayatımızı özlüyoruz. Birde ben yalnız başımayım. Annem ameliyat oldu başka şehirde. Eşim işi gereği sürekli yurtdışında 3/5 günde 1 geliyor. 2 kedim var onlara üzülüyorum hiç ilgilenmiyorum. Ev çok büyük başa çıkamıyorum. Halledebilirim gibi düşünmüştüm. Hiç öyle değilmiş…

Kızlar benim bebiş gündüzleri güzel uyurdu. Şimdi sadece kucakta uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor. Sırf uykusunu alsın diye kucakta tutuyoruöm aynı şeyi yaşayan var mı?

Ah canım cok ters zamanlama olmus
Kardeşlerin biran önce iyileşirde imdadına yetişir umarım başkasından fayda yok öyleyse

Sağol canım havalar serinlemeye başlarsa inşallah geçecek diye bekliyorum yoksa çocuğumun yüzü cok kötü oldu
Gaz damlasını bende doktora sormadan aldım kız kardeşim de onu kullanıyordu diye içim rahattı.

Kızlar bebeklerinizi nasıl uyandırıyosunuz sarılık riskk var ve zor uyanıyor gündüzleri

Benim oğlumda oyleydi sanirjm anne sutu toplamda 100 ml icmemistir o etmedikçe sütüm gitti ne kadar sagarsam satayım gelmedi ara ara teklif et insallah alır ama almazsa da kendini kötü hissetme ek gıda dönemi ılık suyu ağırlıklı beklersin benim oğlum şimdi akrabalarından önde gidiyor

Bence yas kaynaklı birde ara verip rahata alıştık bende öyleyim 40 yas sendromu yaşıyorum asıl atak bende oluyir

Bence yas kaynaklı birde ara verip rahata alıştık bende öyleyim 40 yas sendromu yaşıyorum asıl atak bende oluyir
Ewet çok ağır geldi uzun süren bir rahatlık dönemi e yaşta malum dediğin gibi.gelecek günlerin kaygısı bile bugünden ben mu strese sokuyor.bu günler elbette geçecek ama ruh halim sanki hiç duzelmeyecek gibi.hersey gözüme batıyor.acikcasi mutsuzum kızlar

3gündür bebeğimin huyu suyu değişti resmen, başka bir bebek oldu sanki uyumuyor sürekli mız mızlanıyor yatırınca ağlıyor, önceden doyurunca 3saat uyuyordu zorla uyandırıyordum şimdi ne gece ne gündüz uyuyor, neden böyle olmuş ola bilir? bir şeyi yanlış mı yapıyorum? kollik var damla veriyorum ama hiç bir faydası yok

Kızlar benim bebiş gündüzleri güzel uyurdu. Şimdi sadece kucakta uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor. Sırf uykusunu alsın diye kucakta tutuyoruöm aynı şeyi yaşayan var mı?
Jokercim aynıyız. Anca kucakta memede. Meme açık ama emmiyor. Ataklar 5.hafta diyor ama bence atak gibi bir şey yaşıyoruz. Melek yavrumun içinden çaki gibi bişi çıkıyor tövbe yarabbim. Yıkıyorum sakinliyor emiyor yatırıyorum hop diriliyor çözemedim asla

Heeeepsi geçecek, kardeşlerin iyileşsin mis gibi olursun. Kendini yalnız hissetme. Hepimiz eski günleri özlüyor çaresiz kalınca

Aşkım kulübe hoşgeldin bebelerin bişisi var hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. ArasaNillGerek bitmedi mi dolunay hocam yoksa huni mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…