- 30 Ekim 2013
- 20.487
- 57.165
- 798
Bende öyleydim ama sonra dedim ne geçmedi oturdum oğlumun bebeklik videolarına baktım şimdi oturmuyor bile kendini birde inancın nedir bilemiyorum ama bana ya Fettah esmasi iyi geliyorEwet çok ağır geldi uzun süren bir rahatlık dönemi e yaşta malum dediğin gibi.gelecek günlerin kaygısı bile bugünden ben mu strese sokuyor.bu günler elbette geçecek ama ruh halim sanki hiç duzelmeyecek gibi.hersey gözüme batıyor.acikcasi mutsuzum kızlar
Çok okuyorum canım rabbm ferahlık kolaylık versin hepimize. 40yasindayim büyümesi filan derken kendimize ne zaman kalicaz diye düşünmeden edemiyorum.evet isteyerek yaptik ama ne olur kimse ahh ne biçim anne demesin.herseye sil baştan tekrar başlamak ağır geldi.lohusa depresyonu fena yakaladı beniBende öyleydim ama sonra dedim ne geçmedi oturdum oğlumun bebeklik videolarına baktım şimdi oturmuyor bile kendini birde inancın nedir bilemiyorum ama bana ya Fettah esmasi iyi geliyor
Kimse demez inan bende aynılarını yaşadım ve herkes yaşıyor yalnız değilsinÇok okuyorum canım rabbm ferahlık kolaylık versin hepimize. 40yasindayim büyümesi filan derken kendimize ne zaman kalicaz diye düşünmeden edemiyorum.evet isteyerek yaptik ama ne olur kimse ahh ne biçim anne demesin.herseye sil baştan tekrar başlamak ağır geldi.lohusa depresyonu fena yakaladı beni
Benim oğlum 3,5 aylıkken birden isyanlara geldi meme emmiycem diye, 4 ay civarı meme reddi olabileceğini biliyordum dedim sen mi büyüksün ben mi. Duşa birlikte giriyorduk suyun ve banyonun sıcaklığını ayarlıyorum direkt yüzüne gelmeyecek şekilde suyu açıyordum duşta hemen emiyordu. Bir de pilates topunun üstünde emzirebiliyordum. 15 gün civarı böyle bir savaş verdik sonra devam etti emmeyeDuşta derken birlikte mi girdiniz duşa o şekilde mi deniyim? Ne kadarlıktı alıştığınd
Canım burada hiç kimse ne biçim anne demez sana emin ol, hepimiz çok zorlanıyoruz, bazımız daha çok zorlanıyor, lohusa depresyonu kimimizi daha kötü vuruyor ama hepimiz düşündüklerini düşünüyoruz, kendine yüklenme ne olur. Bunlar da geçecek, nasıl hamilelikte yorulduğumuz tükendiğimiz anlar şimdi çok uzak geliyor, bu günler de öyle olacak. Kocaman sarılıyorum sanaÇok okuyorum canım rabbm ferahlık kolaylık versin hepimize. 40yasindayim büyümesi filan derken kendimize ne zaman kalicaz diye düşünmeden edemiyorum.evet isteyerek yaptik ama ne olur kimse ahh ne biçim anne demesin.herseye sil baştan tekrar başlamak ağır geldi.lohusa depresyonu fena yakaladı beni
İki çocuğumda ilk 6 ay sadece anne sütü ile beslendi. Bebek büyüdükçe içeriği ona yetecek halde geliyor. Kiloları da oldukçKaderimiz buymuş. Çok üzülüyorum neyseki kilo alımı iyi gibi. Ama gitgide süt azalacak
Benim de durumum aynı. Sürekli emmek istiyor.Dün lavaboya deterjan döktüm daha yıkmadan çığlığı bastı. Aynı duyguları ben de yaşıyorum ki bu üçüncü çocuğum. İlk ikisi de aynıydı ama unutmuşum, unutuyor insan geçiyor bu zor günler . Sonuçta lohusalıkta böyle hissettirebiliryor.5 damla az değil mi ben 10 damla veriyorum burada 15 damla kullananları okudum belki ondan bir işe yaramıyordur 10 damla vermeyi dene bence bugün canm korkma.
Kınamak ne demek bu hissettiğin gayet normal ben de geçenlerde düşünmedim değil insani bir duygu yorgunluk uykusuzluk çağresizlik bize bunları hissettiriyor.
Bir sıcak çay içemiyorum al birazcık bak desem hemen annesi meme istiyor annesi meme istiyor ben de biliyorum meme istediğini insanım ya tuvalete gitmeye vaktim yok dedim bağırdım artık Ağlayacaktım yalnız değilsin bunu bil
İki gündür aynı şeyleri yaşıyorumKızlar benim bebiş gündüzleri güzel uyurdu. Şimdi sadece kucakta uyuyor yatağa koyduğum an uyanıyor. Sırf uykusunu alsın diye kucakta tutuyoruömaynı şeyi yaşayan var mı?
Evet canım baya baya ağır geldi.buyuk oğluma bakıp bakıp ağlıyorum.gececek bunu biliyorum ama geçene kadar benden neler götürecek.birtek eşimin yanında aglayabiliyorum bu duygularımı kısmen söyleyebiliyorum.birine anlatsam isteyerek yaptin bu yaşta eleştirisi duymak beni dahada dibe cekecek biliyorum.biraz daha dewam ederse destek almayı düşünüyorum. Sadece burada tanışık olmamıza rağmen keşke şuan yanımda olsanizda doya doya bağıra bağıra sarılıp ağlasam öyle ihtiyacım var.yargilamadan sadece benim hislerime kulak veren birine.Canım burada hiç kimse ne biçim anne demez sana emin ol, hepimiz çok zorlanıyoruz, bazımız daha çok zorlanıyor, lohusa depresyonu kimimizi daha kötü vuruyor ama hepimiz düşündüklerini düşünüyoruz, kendine yüklenme ne olur. Bunlar da geçecek, nasıl hamilelikte yorulduğumuz tükendiğimiz anlar şimdi çok uzak geliyor, bu günler de öyle olacak. Kocaman sarılıyorum sana
Aynı durumdayız şu anda gözyaşkarı içinde yazıyorum bunları. Lütfen bırakma kendini benim ilk çocuğum 38 yaşında şükür rabbim aramadan verdi diyorum sağlıklıyız saçmalama diyorum ama eski hayatıma ağlıyorum. Arkadaşlarım bebeği sevmeye geliyor resmen onlara özeniyorum. Onlarda bana özeniyorlar bak ne güzel bebeğin oldu sağlıklı diye ama değişik bir ruh hali işte kafayı yemek üzereyimEvet canım baya baya ağır geldi.buyuk oğluma bakıp bakıp ağlıyorum.gececek bunu biliyorum ama geçene kadar benden neler götürecek.birtek eşimin yanında aglayabiliyorum bu duygularımı kısmen söyleyebiliyorum.birine anlatsam isteyerek yaptin bu yaşta eleştirisi duymak beni dahada dibe cekecek biliyorum.biraz daha dewam ederse destek almayı düşünüyorum. Sadece burada tanışık olmamıza rağmen keşke şuan yanımda olsanizda doya doya bağıra bağıra sarılıp ağlasam öyle ihtiyacım var.yargilamadan sadece benim hislerime kulak veren birine.
Şuan bunu okurken benimki meme diye ağlıyor.Benim bebeğimde emer gazını kendi çıkarır uyurdu bugün bi kaç gündür bişey oldu uyumuyor sürekli memede. Sütüm bitti. Mama verdim yine uyumadı bende dermanım bitti. 38 yaşımdayım hata mı ettim diyorum çocuk yapmakla. Sonra bebeğime bakıp ağlıyorum özür diliyorum senin suçun yok ben getirdim seni dünyaya diye. Kendim fiziksel olarak iyiyim eşimde yanımda annem bugün gidecekti gitme dedim ben iyi değilim sürekli ağlıyorum. Tuvalete gidemiyorum resmen mememe yapışık gibi.
Onu deneyerek bulabilirsin birini yiyip diğerini yemediğinde. Bizim süt ürünlerine vardı ilk oğlumdaYa sadece süt ürünleri mi yoksa yumurta vsde mi sümüksü yapıyor ki. Yanaklarında da hafif kızarıklık var emerken çok terliyoruz isilik gibi mi yoksa egzama mı bilemedim
İsilik bizimde boynunda başladı. Sıcak emzirirken ikimizin sıcaklığı terletiyo sağdığınız sütten sürünBelki de daha iyi olmuştur yaçünkü bu ara biberonu ağzına sakız etti. Emziğin içinden süt gelmiyor diye atıyor. Bütün gün biberonda. Memede olsa napardım bilmiyorum
Ayy aynı durumdayım. Kakası turuncu içinde pütürcükler var ama sanki eskisine göre daha sıvı. Yanakları isilik doldu. Ve çok gazı var kıpkırmızı oluyor ıkınırkendün gece o kadar ağladı ki inş kolik değildir bebişim. Korkulu rüyam
-/+ 1 hafta sürer etkileri bebişim üzgünüm daha 7 eylülde combo ay tutulması var kdkjdjdjdjdjjd kendinizi hazırlayınAşkım kulübe hoşgeldinbebelerin bişisi var hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. ArasaNillGerek bitmedi mi dolunay hocam yoksa huni mecbur
İnşallah gazlı bebek bonusu oldu bu bunaliminHeeeepsi geçecek, kardeşlerin iyileşsin mis gibi olursun. Kendini yalnız hissetme. Hepimiz eski günleri özlüyor çaresiz kalınca
Kesinlikle öyle ben hiç kasmadım mama biberon emzik meme hangisini alıcaksa alsın hangisiyle kilo alıyosa hayat banada onada kolay olacaksa öyle yaptım.
Biberon canı isterse 20 cc anca içiyo emzikte 5 dakka anca alıyor dün hepsini denedim
Ben de böyle emziriyorum tutmuyor aranmıyor meme kuzenim kardeşim kuzenimin bebeği havada meme arardı yapışırdı oğlum 20 günlük emmiyor ilk zamanlar ağlıyordum ve sütüm var memelerim ağrıyor uyanmadan ben uyanıyorum zar zor ikna oluyor 15 dk emiyor bırakıyor şimdi 20 günlük hep kaşıkla verdim dün gece biraz geç emdi bir de ilk defa ayrı kaldık 2 saat geldim emdi gözüme baka baka ilk defa kendi tuttu yoksa ben de tutup ağzına veriyorum hep hala öyle
Arkaşlar ben pes ettimyok memeye gelince dünyası yıkılmış gibi ağlayıp kafasını çeviriyor. Bu bebe de emmiyo böyle bi model kabullendim. İşe başlayana kadar sağıp veririm gittiği yere kadar. 3 aylık olduğunda işe başlicam mecburen. Yetmediği zamanda mama yer, 4 aylıkken yavaştan ek gıda başlarım. Vallahi gülen yüzüm soldu, tükendim. Emmiyo
Kısa kol zıbın ayaklı alt pijama var sadece yatarken üstüne uzun giydiririm ama gece serin olabilir artık.Havalar arada kaldı ya ne giydireceğimi bilemedim bugün. Zıbın çoraptık sıcakken. Yağmur yağdı biraz serinledi hastane çıkışı giydirdim terledi ince tulum bez değişiminde pratik değil. Ne giydiriyosunuz 23 derece civarı şuan
Kaka deil önemli diyolar canım.10.gunden bildiriyorum....mama meme biberon olayları bitirdi beni de.. sut ancak anca geliyor..emzirme danismani biberonu unutturacagiz, aglamalinolabikir bugunler dedi... dun verdim az, sonra kasik mucadeleleri ., bugun sıfır biberon..ama yapisti besige koydukça uyanmaya başladı.. yanımda uyuttum ara ara uykuda sicradi elele uyuduk..ancak 2.5kg olmus..güvenli bag kurmaya çalışıyoruz.. Her istediğinde vermeye çalışıyorum memeyi ama bu sefer de beni emzik ederse fln fln... oyhh dağlar ..
Bir de emziren analar: mamada gunde 2 kaka yapan bebe, 2gundur kaka yapmadi memeye gecince..sizde nasil durumlar?
Huysuz mu nasıl masaj yapmayı dene sırtına bence normal değil benim 2 3 kere yapıyor çünkü beslenme ne durumda10.gunden bildiriyorum....mama meme biberon olayları bitirdi beni de.. sut ancak anca geliyor..emzirme danismani biberonu unutturacagiz, aglamalinolabikir bugunler dedi... dun verdim az, sonra kasik mucadeleleri ., bugun sıfır biberon..ama yapisti besige koydukça uyanmaya başladı.. yanımda uyuttum ara ara uykuda sicradi elele uyuduk..ancak 2.5kg olmus..güvenli bag kurmaya çalışıyoruz.. Her istediğinde vermeye çalışıyorum memeyi ama bu sefer de beni emzik ederse fln fln... oyhh dağlar ..
Bir de emziren analar: mamada gunde 2 kaka yapan bebe, 2gundur kaka yapmadi memeye gecince..sizde nasil durumlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?