2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bende öyleydim ama sonra dedim ne geçmedi oturdum oğlumun bebeklik videolarına baktım şimdi oturmuyor bile kendini birde inancın nedir bilemiyorum ama bana ya Fettah esmasi iyi geliyor

Bende öyleydim ama sonra dedim ne geçmedi oturdum oğlumun bebeklik videolarına baktım şimdi oturmuyor bile kendini birde inancın nedir bilemiyorum ama bana ya Fettah esmasi iyi geliyor
Çok okuyorum canım rabbm ferahlık kolaylık versin hepimize. 40yasindayim büyümesi filan derken kendimize ne zaman kalicaz diye düşünmeden edemiyorum.evet isteyerek yaptik ama ne olur kimse ahh ne biçim anne demesin.herseye sil baştan tekrar başlamak ağır geldi.lohusa depresyonu fena yakaladı beni

Kimse demez inan bende aynılarını yaşadım ve herkes yaşıyor yalnız değilsin

Duşta derken birlikte mi girdiniz duşa o şekilde mi deniyim? Ne kadarlıktı alıştığınd
Benim oğlum 3,5 aylıkken birden isyanlara geldi meme emmiycem diye, 4 ay civarı meme reddi olabileceğini biliyordum dedim sen mi büyüksün ben mi. Duşa birlikte giriyorduk suyun ve banyonun sıcaklığını ayarlıyorum direkt yüzüne gelmeyecek şekilde suyu açıyordum duşta hemen emiyordu. Bir de pilates topunun üstünde emzirebiliyordum. 15 gün civarı böyle bir savaş verdik sonra devam etti emmeye

Canım burada hiç kimse ne biçim anne demez sana emin ol, hepimiz çok zorlanıyoruz, bazımız daha çok zorlanıyor, lohusa depresyonu kimimizi daha kötü vuruyor ama hepimiz düşündüklerini düşünüyoruz, kendine yüklenme ne olur. Bunlar da geçecek, nasıl hamilelikte yorulduğumuz tükendiğimiz anlar şimdi çok uzak geliyor, bu günler de öyle olacak. Kocaman sarılıyorum sana

Kaderimiz buymuş. Çok üzülüyorum neyseki kilo alımı iyi gibi. Ama gitgide süt azalacak
İki çocuğumda ilk 6 ay sadece anne sütü ile beslendi. Bebek büyüdükçe içeriği ona yetecek halde geliyor. Kiloları da oldukç
Benim de durumum aynı. Sürekli emmek istiyor.Dün lavaboya deterjan döktüm daha yıkmadan çığlığı bastı. Aynı duyguları ben de yaşıyorum ki bu üçüncü çocuğum. İlk ikisi de aynıydı ama unutmuşum, unutuyor insan geçiyor bu zor günler . Sonuçta lohusalıkta böyle hissettirebiliryor.

Evet canım baya baya ağır geldi.buyuk oğluma bakıp bakıp ağlıyorum.gececek bunu biliyorum ama geçene kadar benden neler götürecek.birtek eşimin yanında aglayabiliyorum bu duygularımı kısmen söyleyebiliyorum.birine anlatsam isteyerek yaptin bu yaşta eleştirisi duymak beni dahada dibe cekecek biliyorum.biraz daha dewam ederse destek almayı düşünüyorum. Sadece burada tanışık olmamıza rağmen keşke şuan yanımda olsanizda doya doya bağıra bağıra sarılıp ağlasam öyle ihtiyacım var.yargilamadan sadece benim hislerime kulak veren birine.

Benim bebeğimde emer gazını kendi çıkarır uyurdu bugün bi kaç gündür bişey oldu uyumuyor sürekli memede. Sütüm bitti. Mama verdim yine uyumadı bende dermanım bitti. 38 yaşımdayım hata mı ettim diyorum çocuk yapmakla. Sonra bebeğime bakıp ağlıyorum özür diliyorum senin suçun yok ben getirdim seni dünyaya diye. Kendim fiziksel olarak iyiyim eşimde yanımda annem bugün gidecekti gitme dedim ben iyi değilim sürekli ağlıyorum. Tuvalete gidemiyorum resmen mememe yapışık gibi.

Aynı durumdayız şu anda gözyaşkarı içinde yazıyorum bunları. Lütfen bırakma kendini benim ilk çocuğum 38 yaşında şükür rabbim aramadan verdi diyorum sağlıklıyız saçmalama diyorum ama eski hayatıma ağlıyorum. Arkadaşlarım bebeği sevmeye geliyor resmen onlara özeniyorum. Onlarda bana özeniyorlar bak ne güzel bebeğin oldu sağlıklı diye ama değişik bir ruh hali işte kafayı yemek üzereyim

Şuan bunu okurken benimki meme diye ağlıyor.
Karnı tok meme emmek istiyo memeye alıyorum kafayı çekip mızıldanıyor.
Ne istediğini anlamıyoruz

Ya sadece süt ürünleri mi yoksa yumurta vsde mi sümüksü yapıyor ki. Yanaklarında da hafif kızarıklık var emerken çok terliyoruz isilik gibi mi yoksa egzama mı bilemedim
Onu deneyerek bulabilirsin birini yiyip diğerini yemediğinde. Bizim süt ürünlerine vardı ilk oğlumda

İsilik bizimde boynunda başladı. Sıcak emzirirken ikimizin sıcaklığı terletiyo sağdığınız sütten sürün miremsux

Aşkım kulübe hoşgeldin bebelerin bişisi var hepimiz aynı şeyi yaşıyoruz. ArasaNillGerek bitmedi mi dolunay hocam yoksa huni mecbur
-/+ 1 hafta sürer etkileri bebişim üzgünüm daha 7 eylülde combo ay tutulması var kdkjdjdjdjdjjd kendinizi hazırlayın

Havalar arada kaldı ya ne giydireceğimi bilemedim bugün. Zıbın çoraptık sıcakken. Yağmur yağdı biraz serinledi hastane çıkışı giydirdim terledi ince tulum bez değişiminde pratik değil. Ne giydiriyosunuz 23 derece civarı şuan

10.gunden bildiriyorum🫩....mama meme biberon olayları bitirdi beni de.. sut ancak anca geliyor..emzirme danismani biberonu unutturacagiz, aglamalinolabikir bugunler dedi... dun verdim az, sonra kasik mucadeleleri ., bugun sıfır biberon..ama yapisti besige koydukça uyanmaya başladı.. yanımda uyuttum ara ara uykuda sicradi elele uyuduk..ancak 2.5kg olmus..güvenli bag kurmaya çalışıyoruz.. Her istediğinde vermeye çalışıyorum memeyi ama bu sefer de beni emzik ederse fln fln... oyhh dağlar ..

Bir de emziren analar: mamada gunde 2 kaka yapan bebe, 2gundur kaka yapmadi memeye gecince ..sizde nasil durumlar?

Kısa kol zıbın ayaklı alt pijama var sadece yatarken üstüne uzun giydiririm ama gece serin olabilir artık.

Kaka deil önemli diyolar canım.
Beslenme arttıkça kakada artar merak etme.
Beni emzik yaparsa diye düşünmek için suan erken her an ver istedikce zaten atak haftasında emzik yapıyolar bunu gördük

Huysuz mu nasıl masaj yapmayı dene sırtına bence normal değil benim 2 3 kere yapıyor çünkü beslenme ne durumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…