2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Ben biberon verme taraftarı değilim ilk oğlum o sebeple memeyi bırakmıştı çünkü :/ kaşık biberonla ancak ama mama vermeyi düşünüyorum ekstra kilo alımı az devam ederse

Nasıl yapacağımı da bilmiyorum ki ya aslında aç kalmıyor eminim ama sanırım kilo konusunda iyi degil gibi
Kaç kilo alması gerekiyormuş ki bana normal geldi
Kızlar meme+mama şeklinde gidenler hangi mamayı kullanıyorsunuz
Hipp organic 1 numara kullanıyorum. Anne sütüne tadı en yakın o olduğu için doktor önerdi. Ama gaz problemi var. Benim sütümden mi mamadan mı bilmiyorum

Nasıl yapacağımı da bilmiyorum ki ya aslında aç kalmıyor eminim ama sanırım kilo konusunda iyi degil gibi
Badem ceviz ye kremalı çorba yemekler sütü yağlandırıyor. Ayrıca anne sütü alan bebekler için kilo çok sorun yapılmaz 800 gr - 1 kg normal kabul edilir dedi bizim hemşire

Kaç kilo alması gerekiyormuş ki bana normal geldi

Hipp organic 1 numara kullanıyorum. Anne sütüne tadı en yakın o olduğu için doktor önerdi. Ama gaz problemi var. Benim sütümden mi mamadan mı bilmiyorum
Bilmiyorum beni tedirgin ve yetersiz hissettirdi baya

Bir ayda 500 gram üstü aldıysa yeterli değil miydi sanki, bir kaç video izlemiştim 700-800 alsın isteriz yine de diyordu. Bu durumda bebiko almış görünüyor anlamadım niye öyle dediler

Bir ayda 500 gram üstü aldıysa yeterli değil miydi sanki, bir kaç video izlemiştim 700-800 alsın isteriz yine de diyordu. Bu durumda bebiko almış görünüyor anlamadım niye öyle dediler
Ayy evet verdiği kilo ile beraber almış görünüyor ama az dedi bende anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…