Oyle valla. Saate bende takılmıyorum artık acıkınca dediğin gibi belli ediyorlar tabi çok çok uzun sürmeye giderse uyandırıyorum o ayrıAllah affetsin yeri geldi 3 3.5 saatte bir emzirdim. Bu çocuğun yemek kadar uyumaya da ihtiyacı var. Hamileliğimi kurallarla mahvettiler lohusalığımı mahvettirmemne zaman acıkırsa uyanıyor zaten çocuk alarm veriyor. Uyurkende belli ediyor eli ağzına gitmeye başladı mı acıktı demektir. Fazla abartıyorlar. Dün metro markette tartıda tarttım aç hali 3650ydi. 2950yle taburcu olmuştuk. 3 haftada 700 gram Allah bereket versin
Ben günde ya 1 yada 2 defa 60 ml Aptamil mama veriyorum.Kızlar meme+mama şeklinde gidenler hangi mamayı kullanıyorsunuz
Aaa bir de şey benimki cok cabuk yorulduğu için meme ucunu tutamadı silikon meme ucu aldım onla tutuyo. Onsuz benimki de kafasını attırıyodu almıyodubenimki tamamen duygusal gibi. Güvenli bag kurmak icin yapisigiz kac gündür meme reddinden muzdarip...ele ele uyuyorum, yoksa besige de yatmiyor üstümde uyuyacak tum gun yoksa..eleleyken vs gelenler damlalar.. yoksa gun içinde bitiyor mama takviye yapıyorum.. doyuramadim 2.5luk davşani bi turlu icerde de disarda da
Ped koymak da istemiyorum.kiymetlimisss..4saat sürmeden toplayıp veriyorum geri olanı 1ml de olsa.
MasaAllahlar o zmn.her seyi denedim..yine olmadı.. tutuyor ama.nasil...20-30kere o kafayı sag sol dağlara taşlara ata ata. Bi video denk geldi.bugun onu deniyorum. Biberonu ver cek yapıp yakıştırıyorum memeyi bakalim
O avent bi bizde ise yaramadi..
Tabi canım uzarsa süre istemsiz sızdırıyorum benOyle valla. Saate bende takılmıyorum artık acıkınca dediğin gibi belli ediyorlar tabi çok çok uzun sürmeye giderse uyandırıyorum o ayrı
Anca bakabildim canım dışarı cıkınca düzen alt üst oluyor malum
Masallah kaç kg boy doğmuştuAnca bakabildim canım dışarı cıkınca düzen alt üst oluyor malum
Evet kilo almıs 3900 52 cm boy kg iyi gelişimi güzel dedi hemşire.
yani hiç endişe etme sende
Bende sabah aksam 30ml vermeye başladımBen günde ya 1 yada 2 defa 60 ml Aptamil mama veriyorum.
Sağol canımMasallah kaç kg boy doğmuştu
Kız boyda da kısalma oluyor mu yoksa yanlış mı ölçmüşlerdiSağol canım
3210 50 cm doğdu
ama hastaneden cıkışımız 3060 49 cm 10 gün sonrası 3260 oldu bugünde 29. Günümüzdü
Bugün doktor kavun karpuz yapar dediValla ben de baya gazliyim ne yapiyor anlamadim. Karpuz yapar mi ondan supheleniyorum. Bugun gaz damlasi verdim ama duzenli mi kullanmak gerek acaba. Ben ihtiyac olursa boyle evde dursun diye almistim. 3 saat gaz cikariyoruz cikariyoruz gecmiyor kiz bebeklerde kolik pek olmaz ama bilemedim. Simdi nette flash indirimde bir sey vardi puani cok yuksek onu aldim bakalim yorumlarda gaza iyi geldi yazan var deneyim guzel cikarsa haber ederim sana da
Metro markette tartmak süpermişAllah affetsin yeri geldi 3 3.5 saatte bir emzirdim. Bu çocuğun yemek kadar uyumaya da ihtiyacı var. Hamileliğimi kurallarla mahvettiler lohusalığımı mahvettirmemne zaman acıkırsa uyanıyor zaten çocuk alarm veriyor. Uyurkende belli ediyor eli ağzına gitmeye başladı mı acıktı demektir. Fazla abartıyorlar. Dün metro markette tartıda tarttım aç hali 3650ydi. 2950yle taburcu olmuştuk. 3 haftada 700 gram Allah bereket versin
Ya bizde şaşırdık onaKız boyda da kısalma oluyor mu yoksa yanlış mı ölçmüşlerdibizimkide 52cm doğdu 56 olmuş
Bence yanlis ölçmüş olabilir ilk ölçümYa bizde şaşırdık onahemşire olur dedi yâda yanlıs ölçtü bilmiyorum ben çok güvenmiyorum bu aile hekimi ölçümlerine kiloda da aynı seninkine bakılırsa benimki hiç uzamamış ozaman
Bakcaz uyansın şimdiBence yanlis ölçmüş olabilir ilk ölçümmezura varsa sende bakabilirsin evde
Biliyodum bak korkumdan yemedim iyikiBugün doktor kavun karpuz yapar dedi
Bak bakalım ne çıkacakBakcaz uyansın şimdi
eşimde öyle dedi yanlışlık var diyo inşallah yanlıştır
Tamam yazarımBak bakalım ne çıkacak
Sabah ogle aksam karpuz yiyen ben yıkıldımMmmmmBugün doktor kavun karpuz yapar dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?