2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Oyle valla. Saate bende takılmıyorum artık acıkınca dediğin gibi belli ediyorlar tabi çok çok uzun sürmeye giderse uyandırıyorum o ayrı

Aaa bir de şey benimki cok cabuk yorulduğu için meme ucunu tutamadı silikon meme ucu aldım onla tutuyo. Onsuz benimki de kafasını attırıyodu almıyodu

Bugün doktor kavun karpuz yapar dedi

Kız boyda da kısalma oluyor mu yoksa yanlış mı ölçmüşlerdi bizimkide 52cm doğdu 56 olmuş
Ya bizde şaşırdık onahemşire olur dedi yâda yanlıs ölçtü bilmiyorum ben çok güvenmiyorum bu aile hekimi ölçümlerine kiloda da aynı seninkine bakılırsa benimki hiç uzamamış ozaman

Kızlar selam. Bugün ilçe sağlıktan beni iki kez aramışlar ama bebeğe bakarken görmemişim. Neden diye de merak ettim. Sizi de aradılar mı? Bebiş 4 haftalık oldu

Kizlar emzikte hangisini tercih etmeliyiz aventin bile bin cesidi var. Avent almak istemiyorum ona muadil bir urun var mi? Bazen gaz sancisi cekerken vermeyi dusunuyorum surekli emmek istiyor emdikce gaz birikiyor o sirada ise yarar diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…