2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
benimki tamamen duygusal gibi. Güvenli bag kurmak icin yapisigiz kac gündür meme reddinden muzdarip...ele ele uyuyorum, yoksa besige de yatmiyor üstümde uyuyacak tum gun yoksa..eleleyken vs gelenler damlalar.. yoksa gun içinde bitiyor mama takviye yapıyorum.. doyuramadim 2.5luk davşani bi turlu icerde de disarda da
Ped koymak da istemiyorum.kiymetlimisss..4saat sürmeden toplayıp veriyorum geri olanı 1ml de olsa.
MasaAllahlar o zmn.her seyi denedim..yine olmadı.. tutuyor ama.nasil...20-30kere o kafayı sag sol dağlara taşlara ata ata. Bi video denk geldi.bugun onu deniyorum. Biberonu ver cek yapıp yakıştırıyorum memeyi bakalim
Bi de biberon avent belki onun da faydası olmuştur meme reddi olayının sürmemesinde
O avent bi bizde ise yaramadi..

Bizdexe öyle oldu canım bak etrafı kanaması oluyor doktor bize o bölge hassas ondan kanamistir dedi sonra geçti ama bir kaç gün üstüne bez koydum

Yaa o zaman tamam tabi senin yaptigin daha mantikli. Umarim en kisa zamanda yoluna girer meme reddi olayi da
Bizdexe öyle oldu canım bak etrafı kanaması oluyor doktor bize o bölge hassas ondan kanamistir dedi sonra geçti ama bir kaç gün üstüne bez koydum
Dun sordum ikinmaktan olabilir bir daha olursa getir dedi cok sukur olmadi bez vs demedi koysam mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…