Nbl probiyotikli d vitamin damlası kullanıyoruz biz. Doktorumuzun önerisi ve arkadaşımdan duymuştuk. Bazı geceler kakasını yapamazsa ağlıyor ya da eğer emzirdikten hemen sonra gaz çıkartmazsak ağlıyor.Kizlar benim cocugim
Kolik galiba ya aksam 8-9 gibi gaz sancimiz basliyor dun 2 ye kadar surdu. Bir arkadasimin dr peobiotik damla vermis bebegine gaz damlasindan daha cok isime yaradi cok rahat ettim dedi. Sizin bir bilginiz var mi? Gece yine emmedi cisli bezi de azaldi dunden beri
Benimki çok ufak doğduğu için memede hep uyuyakalıyordu. Baş parmağım çenesinin altında onu hep uyardım uyumadan. Ya da uyursa hafif topuğuna çimdik uyandırdım emmeye devam etti. Memeni kabul etmiyor olabilir. Başlık deneyebilirsin. Biz başlık kullandık 20 gün kadardı heralde. O ara biberon kullanıyorduk. Sonra biberonu kestim çünkü başlıkla bile red ediyordu. Emdikçe çenesi güçleniyor ve emmeye devam ediyor. Sabırla devam et. Sonra başlığıda bıraktı. Ben şırınga kaşıkla veriyordum o zaman mamayı. Çiş çok önemli kaka birkaç gün yapmayabilir ama çiş olacak diyebiliyorum. Doktoruna sor bence.Benim kiz memede 5 dakika cekip uyuyor. Hadi arada gaz cikarip 9-10 dakikaya cikariyorum. Mememi tekrar tiksam da almiyor sonra ama Parmagimi agzina koyup siringa ile verince 60-70 ml rahat iciyor hem de parmagimi emiyor. Siringa ile cok dokuluyor ona alismasini istemiyorum biberonla ayni mantik ama bu gece vermedim son iki bez cissizdi. Her bezinde cis aramiyorum ama cok kisa emdigi icin dikkatimi cekti. Siringayi gunde iki kere vermeye calisiyorum alismasin diye daha cok memeye ikna surecim var ama yine de alisti galiba. Var mi bebesi memede uyuyup biberon vs de emmeye devam eden? Bu konuda deneyimi olan? Bir gaz sorunumuz bir de bu var
Benim çocuk doktorum günde 2/3 kere mama veriyorsan hiç verip bağırsan florasını bozma dedi. Biz öylece kestik. Memenden tazikli geliyorsa önce sağım yap sonra içir ben öyle yapıyorum o durumda. Evet bazen insan o kadar yoruluyor ki..Ben biberon veriyorum canım ciside var ama gaz bizi mahvetti.resmen dünyam karardı çok ama çok gergin ve mutsuzum ve yorgunum.mama da veriyorum günde 2 veyya 3 kez.memenden tazyikli geliyor bir meme gelmiyor iyice çıkmaza girdik.bitmeyecek bu günler sanki
O kadar yoruldum ki destekcim yok mama belkide kaçış yolu oluyor.memede 2 saat kalmam lazım doymasi için.bugunden itibaren denicez bakalım belkidr mama bu kdr gaz yaptı.Benim çocuk doktorum günde 2/3 kere mama veriyorsan hiç verip bağırsan florasını bozma dedi. Biz öylece kestik. Memenden tazikli geliyorsa önce sağım yap sonra içir ben öyle yapıyorum o durumda. Evet bazen insan o kadar yoruluyor ki..
Ben kendisine veremem ama bir çay kaşığı kimyonu suyla yutuyorum o benim sutumden faydalaniyorEvet onu ben direk bebege yapiyordum bir kac damla ama simdi cesaret edemiyorum ilk kizimda daha cesurdum
25 gun baya uzunmus bizimde sonra bir daha olmadi ama aksamlari cok gazi var korkutuyor
Aksamlari tutan gaz bizi de mahvediyor ben hic ilk kizimda gormedim boyle. Geceleri kendi cikariyor ama gormen lazim ikina ikina zort diye 5-6 tane. Bir kac sefer hem de.Ben biberon veriyorum canım ciside var ama gaz bizi mahvetti.resmen dünyam karardı çok ama çok gergin ve mutsuzum ve yorgunum.mama da veriyorum günde 2 veyya 3 kez.memenden tazyikli geliyor bir meme gelmiyor iyice çıkmaza girdik.bitmeyecek bu günler sanki
Ne kadarlikken kullanmaya basladiniz canim? Daha dun kontrol vardi bir aylik olana kadar da yok. Doktorumuz ozel num da vermedi soramiyorum. Numara veren bir doktora gecicem sanirim. Benimki uyudu mu uyanmiyor onu anlamadik. Mememi cok guzel tutuyor bazen bes bazen on dakika araliksiz emiyor sonra kut birakiyor yoruluyor diyordum ama siringa icin parmagimi sokunca onu emiyor yorulsa onu da emmezNbl probiyotikli d vitamin damlası kullanıyoruz biz. Doktorumuzun önerisi ve arkadaşımdan duymuştuk. Bazı geceler kakasını yapamazsa ağlıyor ya da eğer emzirdikten hemen sonra gaz çıkartmazsak ağlıyor.
Benimki çok ufak doğduğu için memede hep uyuyakalıyordu. Baş parmağım çenesinin altında onu hep uyardım uyumadan. Ya da uyursa hafif topuğuna çimdik uyandırdım emmeye devam etti. Memeni kabul etmiyor olabilir. Başlık deneyebilirsin. Biz başlık kullandık 20 gün kadardı heralde. O ara biberon kullanıyorduk. Sonra biberonu kestim çünkü başlıkla bile red ediyordu. Emdikçe çenesi güçleniyor ve emmeye devam ediyor. Sabırla devam et. Sonra başlığıda bıraktı. Ben şırınga kaşıkla veriyordum o zaman mamayı. Çiş çok önemli kaka birkaç gün yapmayabilir ama çiş olacak diyebiliyorum. Doktoruna sor bence.
Valla o zamanlar cahil cesareti bir iki damla veriyordum kendim de tum yemeklerime kimyon atiyordum. Gaz damlasi vs hic duymamistim yoktu heralde bu kadarBen kendisine veremem ama bir çay kaşığı kimyonu suyla yutuyorum o benim sutumden faydalaniyor
SelamSelamlar. Bizimki epey memeye düşünce, mamayı sadece mememin yetmediğini düşündüğümde vermeye başladım. Günde kaç kere bilmiyorum. Sonrasında baktım ki meme bayağı yetiyor günde 2 kere felan vereyim dedim. O ara sarılığımızda bayağı gitmişti. Çocuk doktoruna çıktım akabinde günde 2 kere mamanın çocuğa zaten yetmeyeceği yani kilo aldırmayacağı benim sütümün yaradığını ve kilo aldırdığını söyledi. O gün mamayı kestik. 1 hafta takip ettik 200 gr almıştı. Yeterli görüldü.
Memeyi ne kadar zorlarsak o kadar içiyor ayrıca ben kaç kere meme reddi yaşadım ama bıkmadan usanmadan devam ediyorum. Hala bile memeyi kapmaya çalışması memeye bi gelip gitmesi bunlar hep red. Memede uyumayı zaten çok seviyor. Ama ben devam ettim ediyorum sende öyle yappp
Yorulma annelik hiç kolay müessese değil. Böyle sakinlediği sakin kaldığı anlarda memeyi teklif etmekten vazgeçme. Daha küçükler onlar bizden daha fazla yoruluyorlardır eminim buna
Oy sizi yerimİyi maşallah çok şükürbizde 3500, 52 cm boy olduk. 1925 gram 44 cm doğmuştuk. İyi gidiyor süreç. Sadece memeye geçtik ortalama 3 haftadan beridir. Mama versem belki daha hızlı alır kilo ama yetiyorsa çocuk doktorumuz verme dedi. Haftalıkta 200-250 gr alıyoruz. O da yeterli dedi. Ayda 600-1000 gram alması yeterliymiş. Öyle böyle büyüyorlar. Benimki daha yeni bebek oldu sanki yanakları elleri tombullaştı
Canım bu probiyotik bize de verildi ekstra d vitamini almıstık biz onu kullandıgım için probiyotiği vermedik sen bunu kullanırken d vitamini de kullanıyormusun?Nbl probiyotikli d vitamin damlası kullanıyoruz biz. Doktorumuzun önerisi ve arkadaşımdan duymuştuk. Bazı geceler kakasını yapamazsa ağlıyor ya da eğer emzirdikten hemen sonra gaz çıkartmazsak ağlıyor.
Benimki çok ufak doğduğu için memede hep uyuyakalıyordu. Baş parmağım çenesinin altında onu hep uyardım uyumadan. Ya da uyursa hafif topuğuna çimdik uyandırdım emmeye devam etti. Memeni kabul etmiyor olabilir. Başlık deneyebilirsin. Biz başlık kullandık 20 gün kadardı heralde. O ara biberon kullanıyorduk. Sonra biberonu kestim çünkü başlıkla bile red ediyordu. Emdikçe çenesi güçleniyor ve emmeye devam ediyor. Sabırla devam et. Sonra başlığıda bıraktı. Ben şırınga kaşıkla veriyordum o zaman mamayı. Çiş çok önemli kaka birkaç gün yapmayabilir ama çiş olacak diyebiliyorum. Doktoruna sor bence.
Aaa nasılda dün geceyi anlatıyorsunKızlar geceleriniz nasıl geçiyor? Bizim bebiş ilk başta 2-3 saat kesintisiz uyuyor ama sonra sabaha kadar her saat başı uyanıyor. Ağzına biberon istiyor emziği kabul etmiyor. Bacaklarını karnına çeke çeke ıkınıyor. Şimdilik ağlama eşlik etmiyor neyseki ama her saat başı uyanıp pışpışlamak beni bitiriyoruykumu alamıyorum asla
Benimki de dun gece korkunctu inanir misiniz az once uyudu ..saatlerce nasil uykusuz dayaniyor.. ikinmaktan gobegi fitiga cevirmeye basladiAaa nasılda dün geceyi anlatıyorsun
hergün bunu yapmıyor ama dün gece tamda dediğin gibi saat başı uyandı meme emdi uyudu bidaha ıkın ıkın en son gece 3 te kaka yaptı yattı ama yine aynı sabah 6 ya kadar her saat uyandık
Bizimki de uykuya geçerken illa biberon istiyor sanırsın ki aç ama on milim anca içiyor sonra uykuya dalıyor yani biberonu emzik olarak kullanıyor. emzik vermeyi denedim onu da almadı neyse en azından ne kadar anne sütü alsa kar deyip ses çıkarmıyorumKızlar geceleriniz nasıl geçiyor? Bizim bebiş ilk başta 2-3 saat kesintisiz uyuyor ama sonra sabaha kadar her saat başı uyanıyor. Ağzına biberon istiyor emziği kabul etmiyor. Bacaklarını karnına çeke çeke ıkınıyor. Şimdilik ağlama eşlik etmiyor neyseki ama her saat başı uyanıp pışpışlamak beni bitiriyoruykumu alamıyorum asla
Bepanthol. Baby losyon sür dedi doktor bana. Dermatit vs bişey dedi ama anlamadım bizimkinde de tam kaşlarının çevresinde var bir deri kuruması gibi.İsilik problemi olanlar bizim ki halâ geçmedi arkadaslar hergün yıkıyoruz ama aynı.
uyurken bişey yok uyanıyor emmeler başlıyor isilikler beliriyor ayrıca konak olan varmı kaşlarında başlamış ne yapmam lazım
Ozaman yine atak filanBenimki de dun gece korkunctu inanir misiniz az once uyudu ..saatlerce nasil uykusuz dayaniyor.. ikinmaktan gobegi fitiga cevirmeye basladi
Yedklerimle alakalı oldugunu pek sanmıyorum ya hergün aynı şeyi yiyorum hergün olmuyor olsada yoğun değil kalıcı da değil gece tamamen sönmüş oluyor.Bepanthol. Baby losyon sür dedi doktor bana. Dermatit vs bişey dedi ama anlamadım bizimkinde de tam kaşlarının çevresinde var bir deri kuruması gibi.
Bir de süt ürünü yedikçe daha çok oluyor sanki
Mustela vucut losyonu var o olmaz dimi ?Bepanthol. Baby losyon sür dedi doktor bana. Dermatit vs bişey dedi ama anlamadım bizimkinde de tam kaşlarının çevresinde var bir deri kuruması gibi.
Bir de süt ürünü yedikçe daha çok oluyor sanki
Ya maşallah sizeİyi maşallah çok şükürbizde 3500, 52 cm boy olduk. 1925 gram 44 cm doğmuştuk. İyi gidiyor süreç. Sadece memeye geçtik ortalama 3 haftadan beridir. Mama versem belki daha hızlı alır kilo ama yetiyorsa çocuk doktorumuz verme dedi. Haftalıkta 200-250 gr alıyoruz. O da yeterli dedi. Ayda 600-1000 gram alması yeterliymiş. Öyle böyle büyüyorlar. Benimki daha yeni bebek oldu sanki yanakları elleri tombullaştı
Probiyotik damla biz kullanıyoruz ama daha diğer gaz damlaları hiç başlamadık. Gaz için diğerlerinden faydalı mı değil mi kıyaslayamam ama damladan nir ili saat sonra devasa bir kaka yapıyor geneldeKizlar benim cocugim
Kolik galiba ya aksam 8-9 gibi gaz sancimiz basliyor dun 2 ye kadar surdu. Bir arkadasimin dr peobiotik damla vermis bebegine gaz damlasindan daha cok isime yaradi cok rahat ettim dedi. Sizin bir bilginiz var mi? Gece yine emmedi cisli bezi de azaldi dunden beri
Nbl bizimkinin markadı günde 5 damla dedi sizinkiyle aynı mıdır miktarını bilmiyorum ama eczacıya da sorabilirsinizKızlar merhaba biz gaz sancıları ile devam ediyoruz malesef cinnetlik.durumdayim.dun doktoru ile görüştüm probiyotik ekledi gaz damlasının yanına ama nasıl kaç damla kullanacağımı söylemedi bugünde izne çıkmış.trubiotic damla kullanan varmı ve nasıl kullaniyorsunuz.rabbim safi ismiyle bunda sifalandirsin inşallah.yoksa kafayı yemek uzereyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?