Bizim gece 9-1 arasi araliksiz gaz sancimiz var. Surekli emmek istiyor verirsemKızlar geceleriniz nasıl geçiyor? Bizim bebiş ilk başta 2-3 saat kesintisiz uyuyor ama sonra sabaha kadar her saat başı uyanıyor. Ağzına biberon istiyor emziği kabul etmiyor. Bacaklarını karnına çeke çeke ıkınıyor. Şimdilik ağlama eşlik etmiyor neyseki ama her saat başı uyanıp pışpışlamak beni bitiriyoruykumu alamıyorum asla
Ya bize ozellikleProbiyotik damla biz kullanıyoruz ama daha diğer gaz damlaları hiç başlamadık. Gaz için diğerlerinden faydalı mı değil mi kıyaslayamam ama damladan nir ili saat sonra devasa bir kaka yapıyor geneldeo bir süre rahatlatıyor
Bende de Mustela var avokadolu olan. Bepanthol alana kadar onu sürdüm düzeltti gibi. Bugün de bepanthol sürdüm ikisi de losyon sonuçtaMustela vucut losyonu var o olmaz dimi ?
Benimki uyanmıyor bıraksak sabaha kadar uyur mecbur uyandırıyorum bu sefer huysuzlanıyor memede uyuyor ağlıyor ortalığı yıkıyor savaşıyoruz emzirmem lazım çünkü 36 haftalık doğdu 3 saatti geçirmiyorum kilo alması da normal 3.300 doğdu şimdi 3.900 evde thermomix var onunla tarttım 25 günlük tembel sürekli uyumak istiyor emmek istemiyor sürekli onu beslemeye çalışmakla geçti günlerKızlar geceleriniz nasıl geçiyor? Bizim bebiş ilk başta 2-3 saat kesintisiz uyuyor ama sonra sabaha kadar her saat başı uyanıyor. Ağzına biberon istiyor emziği kabul etmiyor. Bacaklarını karnına çeke çeke ıkınıyor. Şimdilik ağlama eşlik etmiyor neyseki ama her saat başı uyanıp pışpışlamak beni bitiriyoruykumu alamıyorum asla
Aşkım ben dra sorduğumda mustela stelatopia serisinden bahsetti. Ama eczacı önermedi denemedim öyle olunca. Konağı yıllar önce kız kardeşimin saçında çok yaşamıştık. Zeytinyağıyla yağlayıp yumuşayıncaya tarıyorduk hep kabukları alıyorduk. Bu arada stelatopia serisinden bir kremi eşimin egzaması için aldık gayet memnun kaldı. Ne giydiriyorsun bebişe, evin derecesi kaç. Ben zıbın üstüne uzun alt giydiriyorum sadece. İsilikleri geçtiİsilik problemi olanlar bizim ki halâ geçmedi arkadaslar hergün yıkıyoruz ama aynı.
uyurken bişey yok uyanıyor emmeler başlıyor isilikler beliriyor ayrıca konak olan varmı kaşlarında başlamış ne yapmam lazım
Sıcaktan olabilir mi? Bizimde vardı isilik geçti sayılır 2-3 günde. İnternetten araştırdım artık. bana ev 25 dereceye düşünce soğuk geliyor bebeğin de üşüyeceğini düşünüyorum haliyle ama onlar ısıyı bizden farklı hissediyormuş. Bebeği zıbınla tutuyorum arada bir ensesinden kontrol ediyorum üşüyormu diye ama sıcacık gerçektendeİsilik problemi olanlar bizim ki halâ geçmedi arkadaslar hergün yıkıyoruz ama aynı.
uyurken bişey yok uyanıyor emmeler başlıyor isilikler beliriyor ayrıca konak olan varmı kaşlarında başlamış ne yapmam lazım
bende de aynısı var bende onu süreyim ozaman sağol canımBende de Mustela var avokadolu olan. Bepanthol alana kadar onu sürdüm düzeltti gibi. Bugün de bepanthol sürdüm ikisi de losyon sonuçta
Ya serin iki gündür kısa kolla durulcak bi hava değil ince bir alt bir üst.Aşkım ben dra sorduğumda mustela stelatopia serisinden bahsetti. Ama eczacı önermedi denemedim öyle olunca. Konağı yıllar önce kız kardeşimin saçında çok yaşamıştık. Zeytinyağıyla yağlayıp yumuşayıncaya tarıyorduk hep kabukları alıyorduk. Bu arada stelatopia serisinden bir kremi eşimin egzaması için aldık gayet memnun kaldı. Ne giydiriyorsun bebişe, evin derecesi kaç. Ben zıbın üstüne uzun alt giydiriyorum sadece. İsilikleri geçti
Aynıyız, yaklaşık 3 ten sonra bir başlıyor emmeyeKızlar geceleriniz nasıl geçiyor? Bizim bebiş ilk başta 2-3 saat kesintisiz uyuyor ama sonra sabaha kadar her saat başı uyanıyor. Ağzına biberon istiyor emziği kabul etmiyor. Bacaklarını karnına çeke çeke ıkınıyor. Şimdilik ağlama eşlik etmiyor neyseki ama her saat başı uyanıp pışpışlamak beni bitiriyoruykumu alamıyorum asla
Zeytinyagı sürüp bekletip sonra ince tarakla taramıştım oğlumda.İsilik problemi olanlar bizim ki halâ geçmedi arkadaslar hergün yıkıyoruz ama aynı.
Evet yüzünde boynunda cok az var.Zeytinyagı sürüp bekletip sonra ince tarakla taramıştım oğlumda.
İsilik yüz boyun bölgesindeyse emerken kolumla temas edip aşırı terlemesindiye bazen başıyla kolum arasına ağız bezi koyuyorum, sizin de terlerme çoksa belki deneyebilirsin
Demekki hep aynı daha yeni derin uykuya gecti hanım efendiAynıyız, yaklaşık 3 ten sonra bir başlıyor emmeye
Emme gaz ıkınma kıvranma döngüsüyle 7-8 oluyor
Ben de alıp dışarı çıkardım öyle şimdi daldı uykuya pusetten bile almadımDemekki hep aynı daha yeni derin uykuya gecti hanım efendi
Ya ben çıkamıyorum dışarı korkuyorumBen de alıp dışarı çıkardım öyle şimdi daldı uykuya pusetten bile almadım
Benim kızımında saçı çok. İnsanlar şaşırıyor bu nasıl bebek diyeYa serin iki gündür kısa kolla durulcak bi hava değil ince bir alt bir üst.
azalmıştı bugün arttı emerken cok terliyo saç cok anlı hep ter onun yaptığını düşünüyorum. Uyuyunca sıkıntı yok çünkü.
Bende aynı hep mustela avokadolu olan kullandım en baştan losyon yüzüne zaten sürmedim her yıkamada da sürmüyorum.Benim kızımında saçı çok. İnsanlar şaşırıyor bu nasıl bebek diyeister istemez emzirirken bizde terliyoruz o da terliyo normal aşkım. Mustelayla yıkıyoruz biz ilk başta arkadaşlarımız başka bir şey almıştı o zaman isilik oldu, yanakları da olmuştu hatta emerken süt sızıyor ediyor. Mustelayla yıkayınca geçti ama stelatopia almadım avokadolu olanla yıkadım, yağla her gün yağlamadım. Yağ ister istemez gözenekleri kapatıyor diye eczacı öyle söylemişti
Aşkım korkma emzir çıkYa ben çıkamıyorum dışarı korkuyorum
Ne zaman cıksam (hastane/kontrol) hep bi ağlama meme isteme durumu filan panikliyorum öyle olunca da
Bebek arabasıyla çevre sokaklarda geziyorum akşamüstleri, hem benim psikolojime iyi geliyor hem de kız sakinliyor birazYa ben çıkamıyorum dışarı korkuyorum
Ne zaman cıksam (hastane/kontrol) hep bi ağlama meme isteme durumu filan panikliyorum öyle olunca da
Ama benmkinin meme emip doyup tamam daha almıyorum dediği bi anı yokkiAşkım korkma emzir çıkdün gece 3ten sabah 7ye kadar kafayı yedi baktım olmuyo eşime dedim çık gidiyoz o bebek arabasında uyudu biz oturduk kahve içtik açık hava ikimize de çok iyi geliyo
Ya yavaştan dökülmeye başladı taradıkça çok gülüyorumBende aynı hep mustela avokadolu olan kullandım en baştan losyon yüzüne zaten sürmedim her yıkamada da sürmüyorum.
Saç saç o saçlar var yaa anasında okadar saç yokbelli saçtan oldugu enseside aynı cünkü
Benimkide öyle benimkideAma benmkinin meme emip doyup tamam daha almıyorum dediği bi anı yokkien basiti hıckırıyo çığlık kıyamet meme istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?