2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Bizim gece 9-1 arasi araliksiz gaz sancimiz var. Surekli emmek istiyor verirsem
Gaz artiyor. Dun 2 ye kadar surdu somra da gece emmeye bile zor kalkiyor bu sabah 1 den beri yine gaz sancilari var 10 kere cikarmisizdir ama bitmiyor ben anlamadim cocuk kucagimda uyuyor bir kolumda su an. Yatirinca gaz geliyor uyaniyor wc gidicem iki saat oldu gidemedim
Ya bize ozellikle
Aksamlari bir sey lazim oliyor atak gibi 2-3 saat suren en az alttan 6-7 ustten 2-3 gakli guklu seansimiz var bazi sabahlar da oluyor damla bir ise yaramadi bir de bunu deneyeyim diyorum

Benimki uyanmıyor bıraksak sabaha kadar uyur mecbur uyandırıyorum bu sefer huysuzlanıyor memede uyuyor ağlıyor ortalığı yıkıyor savaşıyoruz emzirmem lazım çünkü 36 haftalık doğdu 3 saatti geçirmiyorum kilo alması da normal 3.300 doğdu şimdi 3.900 evde thermomix var onunla tarttım 25 günlük tembel sürekli uyumak istiyor emmek istemiyor sürekli onu beslemeye çalışmakla geçti günler

Aşkım ben dra sorduğumda mustela stelatopia serisinden bahsetti. Ama eczacı önermedi denemedim öyle olunca. Konağı yıllar önce kız kardeşimin saçında çok yaşamıştık. Zeytinyağıyla yağlayıp yumuşayıncaya tarıyorduk hep kabukları alıyorduk. Bu arada stelatopia serisinden bir kremi eşimin egzaması için aldık gayet memnun kaldı. Ne giydiriyorsun bebişe, evin derecesi kaç. Ben zıbın üstüne uzun alt giydiriyorum sadece. İsilikleri geçti

Sıcaktan olabilir mi? Bizimde vardı isilik geçti sayılır 2-3 günde. İnternetten araştırdım artık. bana ev 25 dereceye düşünce soğuk geliyor bebeğin de üşüyeceğini düşünüyorum haliyle ama onlar ısıyı bizden farklı hissediyormuş. Bebeği zıbınla tutuyorum arada bir ensesinden kontrol ediyorum üşüyormu diye ama sıcacık gerçektende

Ya serin iki gündür kısa kolla durulcak bi hava değil ince bir alt bir üst.
azalmıştı bugün arttı emerken cok terliyo saç cok anlı hep ter onun yaptığını düşünüyorum. Uyuyunca sıkıntı yok çünkü.

Aynıyız, yaklaşık 3 ten sonra bir başlıyor emmeye
Emme gaz ıkınma kıvranma döngüsüyle 7-8 oluyor

Zeytinyagı sürüp bekletip sonra ince tarakla taramıştım oğlumda.
İsilik yüz boyun bölgesindeyse emerken kolumla temas edip aşırı terlemesindiye bazen başıyla kolum arasına ağız bezi koyuyorum, sizin de terlerme çoksa belki deneyebilirsin

Evet yüzünde boynunda cok az var.
bide öyle deneyeceğim sağol

Benim kızımında saçı çok. İnsanlar şaşırıyor bu nasıl bebek diye ister istemez emzirirken bizde terliyoruz o da terliyo normal aşkım. Mustelayla yıkıyoruz biz ilk başta arkadaşlarımız başka bir şey almıştı o zaman isilik oldu, yanakları da olmuştu hatta emerken süt sızıyor ediyor. Mustelayla yıkayınca geçti ama stelatopia almadım avokadolu olanla yıkadım, yağla her gün yağlamadım. Yağ ister istemez gözenekleri kapatıyor diye eczacı öyle söylemişti

Bende aynı hep mustela avokadolu olan kullandım en baştan losyon yüzüne zaten sürmedim her yıkamada da sürmüyorum.
Saç saç o saçlar var yaa anasında okadar saç yok belli saçtan oldugu enseside aynı cünkü

Ya ben çıkamıyorum dışarı korkuyorum
Ne zaman cıksam (hastane/kontrol) hep bi ağlama meme isteme durumu filan panikliyorum öyle olunca da
Aşkım korkma emzir çık dün gece 3ten sabah 7ye kadar kafayı yedi baktım olmuyo eşime dedim çık gidiyoz o bebek arabasında uyudu biz oturduk kahve içtik açık hava ikimize de çok iyi geliyo

Ya ben çıkamıyorum dışarı korkuyorum
Ne zaman cıksam (hastane/kontrol) hep bi ağlama meme isteme durumu filan panikliyorum öyle olunca da
Bebek arabasıyla çevre sokaklarda geziyorum akşamüstleri, hem benim psikolojime iyi geliyor hem de kız sakinliyor biraz
Ben de hastane dışında kapalı bir yere daha götürmedim hiç

Aşkım korkma emzir çık dün gece 3ten sabah 7ye kadar kafayı yedi baktım olmuyo eşime dedim çık gidiyoz o bebek arabasında uyudu biz oturduk kahve içtik açık hava ikimize de çok iyi geliyo
Ama benmkinin meme emip doyup tamam daha almıyorum dediği bi anı yokki en basiti hıckırıyo çığlık kıyamet meme istiyor

Şimdi süt bebeğe göre şekilleniyormuş ya. Ben sığıp veriyorum benim süt nasıl bebeğe göre şekillenecek?
3 saatte bir sağım yapıyorum ve sağdığım sütü saat başı bölük bölük içiyor azar azar. Umarım telepati oluyordur benim bebe Bluetooth’la bağlı memeye şu an. İnş yetiyordur

Ya yavaştan dökülmeye başladı taradıkça çok gülüyorum
Ama benmkinin meme emip doyup tamam daha almıyorum dediği bi anı yokki en basiti hıckırıyo çığlık kıyamet meme istiyor
Benimkide öyle benimkide sesi falan kısılıyo bağırırken kucağıma aldığım an sağa sola bakmaktan kesiliyo sesi sakinleyince pusete yatırıyorum bayılıp kalıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…