İlk kızımı doğurduğumda ben de böyleydim. Annelik bana çok sonra yüklendi diyebilirim ki 2-3 yaştan sonra. Sonrası çok büyük aşk oldu, ilk anların kıymetini bilememişim diye sırf ikinci çocuk yaptım.Ben de böyleyim daha kötüsü sırf ölmesin başına bir şey gelir diye bakıyorum anne olduğumu bile hissetmiyorum sanki emanet bebek olduğu için sevimli öpüp koklayıp seviyorum ama annelik duygusu yok herkes evladına aşırı derecede bağlanmış
Ay imkanın varsa kabul etme. Bana gelen giden oldu cinnet. İnsanlar içerde oturuyor bu çocuk yenidoğan emmek istiyor ben yatak odasında emzirdim misafirler içerde oturdu. Süperfresh falan hazır böreklerinden yaptım ben valla. Birazda sigara böreği falan sarmıştım onlardan . Yanına kek çırptım. Ama cinnet yani evi derle kendini derle derken insan sinir oluyo. Çocuğa mı bakalım insanları mı eyleyelim düşüncesizlik benceYa bu misafir isi beni cok
Geriyor. Henuz bizim baslamadi ama toparlan gelicem mesaji bile geriyor. Hem
Birileriyle sohbet etmek iyi gelir biliyorum ama Cocukla İlgilenirken ev kendinden geciyor. Cogu zaman extra stres olmamak icin evi birakiyorum. Mesela sabah 10dan beri uyuyamadi yeni uyudu biri gelecek olsa ne yapacaktim? Aksamlari 9-01 arasi da boyle bir atagimiz var. Evi mi toplayim temizleyim
İkram mi hazirlayim yoksa cocuga mi bakayim? Misafir varken de bu ataklar gelse yine bir sey yapamam
Ay bende karartma perdesi+park yatağı sallamalı uyutuyorum. Karanlığa alışırsa mecbur uyku bandı1 saattir uykuya geçemeyen bebemin şapkasını gözüne indirdim. Ayakta salladım 10dkda uyudu gibibakalım ne kadar dayanacak bu yöntem
Ay demin ben de ayagimda minik hareketlerle salladim valla. İki saattir uykuya dalamadigi icin sinirleniyordu. Kicagimda pispis yaparken de salliyordum ayagimda olsun dedim bes saniyede bir uyuyusu var1 saattir uykuya geçemeyen bebemin şapkasını gözüne indirdim. Ayakta salladım 10dkda uyudu gibibakalım ne kadar dayanacak bu yöntem
Ya eskiden lohusa yanliz birakilmamak icin gelinir gelirken de bir seyler getirilirmis bizim adetimiz aslinda o. Simdi ev sahibi telef oluyor misafiri eyleyecegim diye. 40 dan once zaten bebekler icin enfeksiyon riski var ama milletin dusunmesi lazim gelme de denmez kiAy imkanın varsa kabul etme. Bana gelen giden oldu cinnet. İnsanlar içerde oturuyor bu çocuk yenidoğan emmek istiyor ben yatak odasında emzirdim misafirler içerde oturdu. Süperfresh falan hazır böreklerinden yaptım ben valla. Birazda sigara böreği falan sarmıştım onlardan . Yanına kek çırptım. Ama cinnet yani evi derle kendini derle derken insan sinir oluyo. Çocuğa mı bakalım insanları mı eyleyelim düşüncesizlik bence
1 saattir uykuya geçemeyen bebemin şapkasını gözüne indirdim. Ayakta salladım 10dkda uyudu gibibakalım ne kadar dayanacak bu yöntem
Ay bende karartma perdesi+park yatağı sallamalı uyutuyorum. Karanlığa alışırsa mecbur uyku bandı
Yok arkadaşlar görev başarısız. Yatırınca 5dk sonra uyandı. O beş dakikada pilav yapabildim. Koca gelene kadar gün içinde onu yerim artıkAy demin ben de ayagimda minik hareketlerle salladim valla. İki saattir uykuya dalamadigi icin sinirleniyordu. Kicagimda pispis yaparken de salliyordum ayagimda olsun dedim bes saniyede bir uyuyusu varkisa surdu ama olsun
Ya eskiden lohusa yanliz birakilmamak icin gelinir gelirken de bir seyler getirilirmis bizim adetimiz aslinda o. Simdi ev sahibi telef oluyor misafiri eyleyecegim diye. 40 dan once zaten bebekler icin enfeksiyon riski var ama milletin dusunmesi lazim gelme de denmez ki
Aşkım evet yalnız bırakılmasında biri çamaşır katlasın, biri Süpürge tutuversin biri bulaşık yıkasın vs. Şimdi o yok. Giyinip süslenip oturmaya geliyorlar kısır günü yapıyoruz sanki. Üstüne haha hihi bebe sese uyanıyor irkilip. Bana gelenler bide istediği gibi sevemedi tatmin olmadılar az toparlasın yine geliriz diyorlar içimden dedim nah shhsjsjsjAy demin ben de ayagimda minik hareketlerle salladim valla. İki saattir uykuya dalamadigi icin sinirleniyordu. Kicagimda pispis yaparken de salliyordum ayagimda olsun dedim bes saniyede bir uyuyusu varkisa surdu ama olsun
Ya eskiden lohusa yanliz birakilmamak icin gelinir gelirken de bir seyler getirilirmis bizim adetimiz aslinda o. Simdi ev sahibi telef oluyor misafiri eyleyecegim diye. 40 dan once zaten bebekler icin enfeksiyon riski var ama milletin dusunmesi lazim gelme de denmez ki
Buna şükür karnını doyuracak bişey çıkmışYok arkadaşlar görev başarısız. Yatırınca 5dk sonra uyandı. O beş dakikada pilav yapabildim. Koca gelene kadar gün içinde onu yerim artık
Ohhhh helal aşkım sefan olsun ağlamadığını gördün iyi yönünden bakBen bugün cesaretimi toplayıp dışarıya cıktımama uyku saatine denk getirdim eşimle sahile yürüyüşe cıktık cocuk uyudu eve gelene kadar yine de stres oldum uyanır ağlar meme ister diye tadını çıkaramadım
Evet canım cok iyi geldi onada fark ettimOhhhh helal aşkım sefan olsun ağlamadığını gördün iyi yönünden bakhava da almışsın mis gibi. Bebişide temiz hava çarpar o da güzel uyur
Ben ilk çocuğumda senin gibiydim çok stres oluyordum ama şuan 2. Sanırım daha tecrübeli oluyor insan emzirme önlüğü baya kolaylık sağlıyor ilk çocuğumda öyle şeyleri bilmiyordumBen bugün cesaretimi toplayıp dışarıya cıktımama uyku saatine denk getirdim eşimle sahile yürüyüşe cıktık cocuk uyudu eve gelene kadar yine de stres oldum uyanır ağlar meme ister diye tadını çıkaramadım
Şeytanın bacağını kırdın bundan sonrası daha kolay inş. Bizimki biberon bebesi olduğu için kafam rahat ama yine de çıkamıyorum korkuyorum 40 çıksın. 2 gün önce doktor kontrolüne gitmiştik azcık rüzgar aldı heralde hırıltı var göğsünde aman dikkat etsin herkesBen bugün cesaretimi toplayıp dışarıya cıktımama uyku saatine denk getirdim eşimle sahile yürüyüşe cıktık cocuk uyudu eve gelene kadar yine de stres oldum uyanır ağlar meme ister diye tadını çıkaramadım
Ben arabada emziriyorum ilk kizimda da oyle yapmistim arka camlari kapatiyorum onden pek gorunmuyor zaten esim de on tarafta duruyor kimse gormuyor. Bir de termos aldim sutumu sagip koyucam 3 saati gecmeyiz disarida heralde ilk zamanlar. Evde siringayla nasil veriyorsam disarida da zor durumda oyle yaparim dedim. İlk kizimda kasikla dokmustum agzina bir kac sefer. Ama yine de o stres oluyorBen bugün cesaretimi toplayıp dışarıya cıktımama uyku saatine denk getirdim eşimle sahile yürüyüşe cıktık cocuk uyudu eve gelene kadar yine de stres oldum uyanır ağlar meme ister diye tadını çıkaramadım
Evet yaaa. Gecen biri geldi bana 6 saat oturdu. O zamanlar bir haftalik falandik. Giderken bu bebek gorme degildi esimle gelicem dediAşkım evet yalnız bırakılmasında biri çamaşır katlasın, biri Süpürge tutuversin biri bulaşık yıkasın vs. Şimdi o yok. Giyinip süslenip oturmaya geliyorlar kısır günü yapıyoruz sanki. Üstüne haha hihi bebe sese uyanıyor irkilip. Bana gelenler bide istediği gibi sevemedi tatmin olmadılar az toparlasın yine geliriz diyorlar içimden dedim nah shhsjsjsj
Çok saçma bir adet bence bu. Geleceksen iki kap yemek yap getir, bir kaç ikramlım hazırla gel yoksa gelme düşüncesindeyim lohusalıktaAy imkanın varsa kabul etme. Bana gelen giden oldu cinnet. İnsanlar içerde oturuyor bu çocuk yenidoğan emmek istiyor ben yatak odasında emzirdim misafirler içerde oturdu. Süperfresh falan hazır böreklerinden yaptım ben valla. Birazda sigara böreği falan sarmıştım onlardan . Yanına kek çırptım. Ama cinnet yani evi derle kendini derle derken insan sinir oluyo. Çocuğa mı bakalım insanları mı eyleyelim düşüncesizlik bence
Gerçekten yuhBen arabada emziriyorum ilk kizimda da oyle yapmistim arka camlari kapatiyorum onden pek gorunmuyor zaten esim de on tarafta duruyor kimse gormuyor. Bir de termos aldim sutumu sagip koyucam 3 saati gecmeyiz disarida heralde ilk zamanlar. Evde siringayla nasil veriyorsam disarida da zor durumda oyle yaparim dedim. İlk kizimda kasikla dokmustum agzina bir kac sefer. Ama yine de o stres oluyor
Evet yaaa. Gecen biri geldi bana 6 saat oturdu. O zamanlar bir haftalik falandik. Giderken bu bebek gorme degildi esimle gelicem dedi
Kesinlikle bencede. Bi tas çorba kaynatmaya vaktimizin olmadığı oluyor. Benim annem birkaç günlük yemeğimi yapıp getiriyor çeşit çeşit, misafirlere hizmet etmeye geliyor ama onunda izni bitti artık şu saatten sonra biri gelmek isterse miremsu evde yok dedirtcemÇok saçma bir adet bence bu. Geleceksen iki kap yemek yap getir, bir kaç ikramlım hazırla gel yoksa gelme düşüncesindeyim lohusalıkta
Helal olsun sana, bi kere çıkman yeter sonrası gelir, yavaş yavaş alışcaz bunlaraBen bugün cesaretimi toplayıp dışarıya cıktımama uyku saatine denk getirdim eşimle sahile yürüyüşe cıktık cocuk uyudu eve gelene kadar yine de stres oldum uyanır ağlar meme ister diye tadını çıkaramadım
Onaylandığını nasıl öğrendinizKızlar doğum yardımına başvurup onaylananlar var mı aranızda? Onaylandıktan sonra nereye yatıyor nasıl oluyor. Bizimde dün onaylanmış ama nasıl olacak nereye yatacak bi bilgim yok
Evet benim acemiliğimden kaynaklı bi durumBen ilk çocuğumda senin gibiydim çok stres oluyordum ama şuan 2. Sanırım daha tecrübeli oluyor insan emzirme önlüğü baya kolaylık sağlıyor ilk çocuğumda öyle şeyleri bilmiyordumçokta çekiniyordum aslında bilmiyorum şuan öyle değil ama
Ayy öylemi ondan değildir belki ya arada bende hırıltılı gibi ses duyuyorum nekadar rüzgar aldıkiŞeytanın bacağını kırdın bundan sonrası daha kolay inş. Bizimki biberon bebesi olduğu için kafam rahat ama yine de çıkamıyorum korkuyorum 40 çıksın. 2 gün önce doktor kontrolüne gitmiştik azcık rüzgar aldı heralde hırıltı var göğsünde aman dikkat etsin herkes
Ya zor her türlüsü benceBen arabada emziriyorum ilk kizimda da oyle yapmistim arka camlari kapatiyorum onden pek gorunmuyor zaten esim de on tarafta duruyor kimse gormuyor. Bir de termos aldim sutumu sagip koyucam 3 saati gecmeyiz disarida heralde ilk zamanlar. Evde siringayla nasil veriyorsam disarida da zor durumda oyle yaparim dedim. İlk kizimda kasikla dokmustum agzina bir kac sefer. Ama yine de o stres oluyor
Evet yaaa. Gecen biri geldi bana 6 saat oturdu. O zamanlar bir haftalik falandik. Giderken bu bebek gorme degildi esimle gelicem dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?