2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Kizlar bu dogum yardimi ikinci bebelere 1500 tl olan degil mi aciklamada bu yaziyor
  • Doğum tarihi 15/05/2015-31/12/2024 arasında olan çocuğunuz için en geç 01/06/2025 tarihine kadar 23/5/2015 tarihli ve 29364 sayılı Resmi Gazete’de yayımlanan Doğum Yardımı Yönetmeliği kapsamında belirlenen başvuru yerlerine müracaat etmeniz gerekmektedir. Bu kapsamdaki ödemeler tek seferlik olmak üzere ilk çocuk için 300 TL, ikinci çocuk için 400 TL, üçüncü ve sonrası çocuklar için 600 TL tutarındadır

Benim şu anda gelen gidenim oluyor annem var yoksa pijamayla günü bitiriyorum. Diğer türkü ne olur bilemem.

1 saattir uykuya geçemeyen bebemin şapkasını gözüne indirdim. Ayakta salladım 10dkda uyudu gibi bakalım ne kadar dayanacak bu yöntem
Bizde de vardı bundan..yarim saat yan yana yattik, öyle bakistik..kucağıma almamla dalması bir oldu.. besikte uyaniyor, kucakta uykuda geciyor ancak..
Sallamak istemiyorum..
Yok mu bi çözüm...
Evet benim acemiliğimden kaynaklı bi durum
Ya benim derdim emzirmek değil çekinmiyorum emzirmektende ağlarsa Susturamam diye korkuyorum
Al benden de o kdr..ilkinde biberon verdim..ama azaltmaya çalışıyoruz meme reddinden mutevellit...bugün 2. Disari cikisimizi daha sakin atlattik. Yine dr.un odaya isedi oglum bez degisim isleri vs..bu sefer emzirme odasina kapanip emistik ilk kez.. abaya/kap altina emzirme tshirtu canmisss.. (emzirme atleti cop...silikon meme ucu cop... bi sutyen bi tshirt..daha cok alsaymisim tshirt keske )

Bu arada disarida emzirme kiyafeti vs varsa bildiginiz paylassa ya birileri

Evde Catherine's gecelikleriyle yasiyorum..2tane almisim.yikamaktan hasat olacak.. diğer hicbirini giyemedim. emzirme geceligi+ silikon kalkan..diğerleri tutmuyor kalkanlari.
Keske birileri onceden liste yapıp uyarsaydi onu alma bunu al

Ay valla ne bileyim kafam kaldırmıyor bugünlerde. Dün gece hiç uyumadık neredeyse ağrısı da yoktu aç değildi. Bakalım öyle böyle büyüteceğiz inşallah.

Ay valla ne bileyim kafam kaldırmıyor bugünlerde. Dün gece hiç uyumadık neredeyse ağrısı da yoktu aç değildi. Bakalım öyle böyle büyüteceğiz inşallah.
Ay +1 saat başı uyandı saaat başıııı inanamadım. Emzirirken yarım saat geçiyor zaten zombi gibi gezdim ataktalar atakta ben çok eminim hepimis aynı şeyi yaşıyoruz çünkü

Ya ben anlamadim. Bu gaz nasil gececek. 3 ay deniliyor. Sirti yataga deger degmez kivranarak agliyor. Su gun gececek deseler cidden rahatlicam. Tadini cikaramiyorum. Sadece gun gecsin bir an once diye cocugu sadece aglatmamaya odakli yasiyorum.

Reglym gecikti , olmam gereken günlerde kasık ve bel ağrısı çok fazla yaşadım , test yaptım 6 tane test de böyle çıktı , 5.gün gecikmede acile gidip kan verdim beta0,09 , bugün gecikmemin 8.günü , sizce neden böyle oluyor ? Yaşayan var mı

Eklentiler

• 4d50488c-1173-417b-9400-36589eed0946.webp
    2,9 KB · Görüntüleme: 10
Benim şu anda gelen gidenim oluyor annem var yoksa pijamayla günü bitiriyorum. Diğer türkü ne olur bilemem.
Yaa annesi olanlar cok sansli sagolsun kayinvaldem ve kardesim ilk gunler cok yardim ettiler cidden Allah razi olsun ama annelerin yeri baskadir
Mershacollection instagramda emzirme urunu yapiyor urunler tesetturlu ama istenildiginde kisa kollu vs de calisiyor. Waikiki ve hm de de var. Ben de ustten acmasi kolay diye askili gecelikle takiliyorum evde komsu zile bassa kapiyi acamam hem sicak hem emzirip duruyom
Ya ben anlamadim. Bu gaz nasil gececek. 3 ay deniliyor. Sirti yataga deger degmez kivranarak agliyor. Su gun gececek deseler cidden rahatlicam. Tadini cikaramiyorum. Sadece gun gecsin bir an once diye cocugu sadece aglatmamaya odakli yasiyorum.
Benim kizda da gunun belli saatleri boyle oluyor su an mesela. Karni tok gazi var kucagimda rahatliyor daliyor yatiriyorum kivranmaya basliyor. 5-6 gaz ciksa kesmiyor. İlk kizimda bu kadar gaz yoktu 1-2 gaz cikar rahatlardi bunda cok sasiriyorum. Ama 3 aydan uzun gaz cikarmistik onda. Babaya verdim uyutsun valla 8 den beri ugrasiyorum

Ay tesekkur ederim. Baktim ama buyuk bedenim ben biraz 46en son gordum. 48 50 lazim kilo verene kadar
Ay tesekkur ederim. Baktim ama buyuk bedenim ben biraz 46ya kadr sanirim. 48 50 lazim kilo verene kadar
---
Belim,kolum isssyanlarda. Yatiramiyorum besige...dayadım emzigi şimdi biberonu emzigi havada kapiyor, memeye gelince ... Gaz degil benimkinin derdi bence..memeyle savasirken alttan cikariyor yeterince kucağıma gelince dakkada uyuyor. Ama can bu daa...sabahtan beri kucağımda..

Emzik benimki almadi Daha kucuk belki ondandir 18 gunluk henuz su gaz sancilari arasinda hep emmek istiyor o siralar tutsa iyi gelirdi ona da. Kaliplari genis ama yine de yazin siz begendiginiz olursa. Ozel de uretiyor diye biliyorim.

Kızlar bu şu kanatarak yikama işi kaç ay oluyordu ben unutmuşum sizin bilginiz varmi

Kızlar doğumdan sonra genital bölge temizliğini nasıl yaptınız ben normalde ağda kullanıyodum ama dikiş yerim hala çok hassas ağda yapamam jilette vurmak istemiyorum daha önce hiç vurmadım. Tüy dökücü krem düşünüyorum var mı aranızda kullanan marka önerebilecek olan

Emzik benimki almadi Daha kucuk belki ondandir 18 gunluk henuz su gaz sancilari arasinda hep emmek istiyor o siralar tutsa iyi gelirdi ona da. Kaliplari genis ama yine de yazin siz begendiginiz olursa. Ozel de uretiyor diye biliyorim.
Benimki de 16 gunluk, 2.5kg 5dk tuttu atti zaten.philips soft almistim. Damakli hediyegelmis onlari da bir deneyecegim..
kucak spordan devam.. gaz degil de daha cok ac benimki ac doyuraamiyoruz bebeyi..meme mama..kabiz oldu bir de..max 4 gun..fitil verdi, mamayi degistirelim dedi dr...direnecegiz bakalim zeytinygi vs..

+supermis, yazayim bakalim.

Aşkım kaç kişiyle konuştuysam ne zaman geçecek diye düşünürsen sonu yok, günlük çıkart anı kurtar diyor herkes. Karnını doyurduktan sonra ağızdan gazını baya iyi çıkart, karın masajı yap. Bide ben emzirmeden bi 15 20 dk önce damlasını verince daha rahat olduğunu fark ettim. bağırsaklar bu dünyaya ayak uydurana kadar devam maalesef

Ben damakli da denedim pek pas vermedi benimki. Gazi cikiyor emmek icin delice araniyro. Sonra tekrar gaz. Bu dongu ile bugun sabah sadece iki kere uyudu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…