2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Evet benim acemiliğimden kaynaklı bi durum
Ya benim derdim emzirmek değil çekinmiyorum emzirmektende ağlarsa Susturamam diye korkuyorum
Oda var tabi bazen ağlamaları tuttu mu durmuyor benimde başıma market dönüşü gelmişti sözde bebek arabasında hanfendi ama bi türlü susmadı eve kadar ağladı emzikte fayda etmiyordu diliyle geri atıyordu

Ya ben anlamadim. Bu gaz nasil gececek. 3 ay deniliyor. Sirti yataga deger degmez kivranarak agliyor. Su gun gececek deseler cidden rahatlicam. Tadini cikaramiyorum. Sadece gun gecsin bir an once diye cocugu sadece aglatmamaya odakli yasiyorum.
Benim kızda öyle asla yerdeyken durmuyor ağlıyor bazen kucağımda bile durduramiyorum mahvetti bu gaz illeti bizide başlarda ne güzel gaz sorunu yaşamıyoruz diye seviniyordum artık gün geçtikçe daha da fazlalaşıp katlanıyor

Anakucağınız varsa sakinleştirdikten sonra anakucağına koymayı deneyebilirsiniz ben öyle yapıyorum ağlamadan kendi kendine çıkarıyor gazını tuvaletinide ıkınmadan çok rahat yapıyor

Ben damakli da denedim pek pas vermedi benimki. Gazi cikiyor emmek icin delice araniyro. Sonra tekrar gaz. Bu dongu ile bugun sabah sadece iki kere uyudu
Aynı durumdayım. Gece 3 ten sonra bir başlıyor gazı.. gazı çıksın diye emiyor sonra yine gaz oluyor yine emiyor döngü halinde. Emerken uyuduğu için gazını çıkarırken uyanıyor sonra yine emme 3 ten sonra sabaha kadar uyuyamıyoruz. Her saat başı aynı şey

Evet evet aynisi 5-6 gaz ciksa da rahatlamiyor. Benim gunduz 12-2 ve aksam 9-12 arasi oluyor bu

Kızlar aranızda elektrikli burun aspiratörü kullanan var mı ? Kullanan varsa memnun musunuz tavsiye alabilir miyim?

Kızlar Migros’ta molfix bez paketleri money kartla 135₺ye iniyor alacak olanlar varsa baksın Diğer markalarda da aynı şekil indirimli

Kizlar bez ve islak mendil yorumlariniz neler? Sleepy natural almistim. Kagit gibi ve cok kizariyor poposu. Hatta bir yeri kabardi minik bir sey ama kremliyorum
Gecmiyor. Molfix izotonikli aldim ici daha yumusak ama cok dogal bir icerigi yok galiba. Sleepy islak mendil de bir paket kuflu cikti bizde bir gerdi beni. Soz neler kullaniyorsunuz memnun musunuz? Bir de pisik icin oneriniz var mi? Dermazinc mustela ise yaramadi hemen aliyorum ama

Bezi prima premium kullanıyorum, pahalı ama başta molfix denedik olmadı maalesef. Primada hiç sorun yaşamadık. Islak mendili unibaby ve aquawipes değişimli kullanıyorum, bi de bebek pamuğunu kapaklı bi kapta distile suda bekletip kullanıyorum. Pişik kremi de sadece weledanınkini kullandım, bi sorun olmadı şu ana kadar. Hafif kızarık gördüğümde ve kaka sonrası mutlaka sürüyorum ince bi tabaka. Sudokrem de var ama daha kullanmadım bebekte, ciltten arındırması biraz zor oluyodu kendime kullandığımda ama işe yarıyo, onu biliyorum.

Molfixde ne sorun yasadiniz? Disari mi verdi? Sleepy lastik kismi hep kizartti bacaklarini molfix hosuma gitmisti ama sizinti yapar mi onu denemedim. Aquawipes i duymamistim bakayim, esim bugun uni baby almis daha yumusak sleepy den. O pamuklari islatip kullanmak istiyorum ama anlik islatmak gerekiyor sanirim islatilmis bekletmej olmuyor dediler diye vazgectim. Sudocrem in icerigi cok kotuymus diye duymustum ama su an o cok kotu oldu alsam mi acaba arindirmasi zorsa cis kaka da gecmez daha iyi olur sanirim.

Sleepy bez pişik yaptı. Geçene kadar prima kullandım. Molfix premium güzel ama biraz büyük geldi 1 numarası. Bez heba olmasın diye molfixe ara vermiştim. Bi ara şokun bezi var bebeland acil almam gerekti kullanmış bulundum fena değil pişik yapmadı. Bidaha alır mıyım evet şaşırtıcı pişik yapmaması

Islak mendilde de hipp molfix izotonik ve unibaby kullandım. Arada pamuk ıslatıyorum hepsine okeyim. Ama en memnun kaldığım unibaby. Önerilere açığım

Canım ben bez olarak goon kullanıyorum çok memnunum hamileyken 4 5 paket istiflemiştik ama Türkiye'den çekiliyor çok üzgünüm. Islak mendil olarak unibaby yenidoğan kullanıyorum kalınlığı vs hoşuma gitti. Bir sürü pamuk aldım ama hiç kullanmadım ilk doğduğunda sudo+mustela ilerledim, baktım ki bez sıkıntı yaratmıyor direkt musteladan devsm ediyorum

Bir ben yok benden iceru...
Memeyi reddediyor derken simdibde besige yatiramiyorum..tel.i tutamiyorum 9dan beri kucakta.her bir zerrrrrem agriyor..gece vardiyasini saymiyorum..mamalarla fln atlattik..arada emiyor arada uyuyor.. hala memeyle savas halinde o ayri..besige koyunca uyaniyor aninda..beyaz gürültü, pışpış bizde calismiyor... el aman...

Islak mendili cok kullanmadım henuz. Kaynamis suyla islatip pamuk kullanacaktık guuya..bizim narin minnak sicriyor soguk değince totosuna.3lu kilolari gordukten sonra belki. Çeşmeden sicak su+ alt silme pamuğu yaptik şimdiye kadar. Pişik kremi Weleda kullanıyorum her değiştirmede.
Hastanede sudo boca ettiler çocuğa gözümün onunde 1 hafta boyunca deri değiştirdi o bölgede..

Ben hipp kullandım çok ince geldi bana
Molfix yenidoğan sarı ilanı kullanıyordum memnundum ama sonradan ucuzluga girdiği icin sleppy stokladim oda biraz sert ama idare eder geldi bana..
Bez olarakda Molfix kuklaniyorum henüz bir sıkıntı yaşamadım
Pişik olmadığı için hiç krem kullanmadım umarım da kullanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…