Chipbabycim bende mama veriyorum. Sütüm aşırı fazlaydı tazyikten içemiyordu sağıyordum ama bi anda kesildi. Günde 80 ml anca sağım yapabiliyorum. Geri kalanını 60-60 veriyorum her uyandığında. bazen doymadığını hissedip 30 daha veriyorum. Günde totalde 400-500 ml civarı içiyor. Ama bizimkinin doğum kilosu düşüktü. Sanırım kilosuna göre alması gereken miktar değişiyor.Canım seninki mama alıyor herhalde kaç CC veriyorsun bir öğünde ve aralıklar ne durumda
Junoda rahat yatıyor mu? Ben sanki boynu bükülüyomuş rahat edemiyomuş gibi hissediyorum. Nefes alırken zorlanıyor sanki. Acaba daha küçük olduğu için mi öyle bükülüyor. Bi tane dandirikten eğimli yatak almıştım onda yatmaya bayılıyor
Ya bende de başta kafası rahat mı endişesi vardı ama çok rahat yattı şu ana kadar. Bu bacak koyma kısmını düzgün ayarlamak lazım bi, onun dışında kendisi yerleşince gayet rahat duruyo miremsuxun dediği gibi. Her yere taşıyabiliyosun, gündüz salona götürüyorum gece de onda uyuyo, iyi ki almışım dedim benAy junoda aynı muallakta kalan tek kişi ben değilmişim şuan içim rahatladı ben mi kuruntu yapıyorum demiştim. Ama bebe istediği zaman kafasını çok güzel kakmadan yatabiliyor, bazende bi bakıyorum kakılmış kalmış gibi. Ben koyduktan sonra kıpraşıp istediği pozisyonu kendi aldığında kafası çok rahat duruyor
Canım 60 CC veriyorsun bir öğünde dimi yanlış anlamadım.kutu üzerinde yazan farklı hani 4 haftalık 90 CC yazıyor.kafam karıştı benimde sütüm tazyikli bir gogsumde.bende bir sağımda 80 CC sagiyorum.bnmki çok kasılıyor acaba mama ölçüsü fazla mı geliyor hazmedemiyor diye düşündüm.cok yoruldum bu kısır dongudenChipbabycim bende mama veriyorum. Sütüm aşırı fazlaydı tazyikten içemiyordu sağıyordum ama bi anda kesildi. Günde 80 ml anca sağım yapabiliyorum. Geri kalanını 60-60 veriyorum her uyandığında. bazen doymadığını hissedip 30 daha veriyorum. Günde totalde 400-500 ml civarı içiyor. Ama bizimkinin doğum kilosu düşüktü. Sanırım kilosuna göre alması gereken miktar değişiyor.
Bende sana yazacaktım nasılsın canim daha iyi misinCanım 60 CC veriyorsun bir öğünde dimi yanlış anlamadım.kutu üzerinde yazan farklı hani 4 haftalık 90 CC yazıyor.kafam karıştı benimde sütüm tazyikli bir gogsumde.bende bir sağımda 80 CC sagiyorum.bnmki çok kasılıyor acaba mama ölçüsü fazla mı geliyor hazmedemiyor diye düşündüm.cok yoruldum bu kısır donguden
Walla canım iyi değilim gazdan mahvoldum gece gunduz karıştı birbirine ben bu lohusaligi çok ağır geciritorum bu eşim evden çıkınca aglamalarim başlıyor.adamda ne yapacağını şaşırdı.bitkinim mutsuzum yorgunum.hicbirsey düşündüğüm gibi olmadı veya ben olamadım.bebekle bağ kuramiyorum.mecburiyetten bakıyorum açıkçası.Bende sana yazacaktım nasılsın canim daha iyi misin
Ya ben molfix i temiz içerikli diye kullanıyorum yanlış mı biliyorumSleepy demek ki hep pisik yapmis bizde de hep poposu kirmiziydi. Molfix premium aldim bayya fark etti pisik konusunda sasirdim. Evet molfix daha buyuk. Sleepy sıkıyordu molfix aldim. Tuh iki oaket sleepy var 2 numara evde keske almasaydim. Aa sokun bezi aklimda olsun bulamazsam acil durumda vs. Ben islak mendil de sleepy aldim otekileri alinca kotu oldugunu daha iyi anladim kagit gibi hem
Bezi hem islak mendili
Evet uni baby almis esim bugun ben de sleepy e gore daha cok sevdim. Sleepy 99.5 su yazdigi icin almistim ama sert ya baya. Pamuklari baska
Seylerde cok
Kullandim poposunu kuruluyorum ama yapisiyor baska bir sey dusunucem ona. Sanirim sudo kremi boyle zamanlar icin evde bulundurmam gerekecek
Benim kiz da gunde iki kez ayyyni dedigini yapiyor. Kucakta iyi etrafi izliyor yatiriinca gaz sancisi gibi ayaklari cekmeler ikinmalar falan. Ay sicak suyun gelmesini beklerken benim bebe her yeri islatir hizli davranmam gerekiyor. Uc kere hali koltuk yatak batirdi alt ortusu sermeme ragmen bir kere bildigin beni kaka icinde birakti yeni dus almistim
Hemde. Cok riskli bizdeneden deri degistirdi? Ya minnak bir yara var cesitli kremler surdum cok kotu gorunuyor artarsa cani yanacak sudo mu sursem diyordum
Sleepy bana da iyi gbi gelmisti ama dikkat et icerigi temiz oldugundan ici kuf yapiyor ben de bu ne siyah siyah dedim kuflenmisti paketin biri. Bezi de sertmis bir de pisik yapinca sorayim dedim. Hakikaten pisik yapmis herkeste. Molfix i begendim gibi sizdirmazsa ama sleepy daha dogaldi o icime sinmedi. İlk kizimda da hep molfix kullanmistik hic sorun yasamamistim aslinda ama 11 yil
Gecince icerik vs degismistir diye baska markalara baktim
Yaa molfixin hangisi naylonumsu his verdi? Bana sleepyden daha pamuklu hissettirmisti premium aldim ama cok da anlamadim
Henuz. Pisik yapmaz yazdigi icin aldimMolfix islak mendili siparis ettim bakalim ama unibaby de fena degilmis
Zaten biberon almaması tüm planı bozuyor yaBen sağıp buzluğa attığım sütü yanıma alıyorum. Sıcak su bulamayacağım yerse yanıma termos ile sıcak su ve biberonumuzu alıyorum. Acıkınca hemen içiriyorum misler gibieğer emzirebileceğim bir yerse gittiğim emziriyorum da. Ama bizimki 1 saat memede kaldığı için o zor oluyor. Biz çıkıyoruz çok şükür 1 hafta sonra uçak yolculuğumuz var bakalım o nasıl olacak
Bence hiç takılmayın artık geçti gitti bebeğiniz iyiymiş önemli olan o. İyi bizimki de çok şükür küveze vs girmedi ama odada yanımda biraz oksijen vermişlerdi. Ben doğumu bebeğim başlattığı için ve doğum sancısını yaşadığım için memnunum aslında sonucu güzel olduğu içinBebeğiniz iyimi küvez de felan kalmadı inşAllah.bizi yoğun bakım ünitesinde birkaç saat tuttular sonra çıktık şükür iyiyiz ama hamdolsun
Bende öyleyim bağ konusu benim de zayıf dün gece kabustu ve gaz bizimde sorunumuz ne yaparsam yapayım asla cikmiyor ne ağızdan ne totodan ama geçecek kendini yıpratmaWalla canım iyi değilim gazdan mahvoldum gece gunduz karıştı birbirine ben bu lohusaligi çok ağır geciritorum bu eşim evden çıkınca aglamalarim başlıyor.adamda ne yapacağını şaşırdı.bitkinim mutsuzum yorgunum.hicbirsey düşündüğüm gibi olmadı veya ben olamadım.bebekle bağ kuramiyorum.mecburiyetten bakıyorum açıkçası.
Ay ben 2020 de aldım bebeğimi kucağıma tüp bebek yine tedaviye başlayacakken L5S1 de büyük bir fıtık merhaba dedi bana ve ben şimdi kızıma yetememek ben de bidaha ne zman tekrar anne olurum diye karar kara düşünürken yazı denk geldi fizik tedavi aldım 15 gün oldu yani iyiyim ama tam anlamıyla iyi değilim ne zman geçer ne olur bilemiyorum çok üzüldüm Bebek tedavisini ertelemek zorunda kalmak ve 32 yaşında bu denli bir fitikla uğraşmak psikolojim bozulduBenim hamile kalmadan once 2 ay hic yuruyemedim komple gitti ayagim bos ete basiyor gibiydim. Ameliyat icin doktor bakiyordum hamile kaldigimi ogrendim. Ozel muayanesi olan fizik tedavi uzmanlarina haftasonu vs gitseniz esin bakamaz mi bir sure? Neden mahvedesin. Mahvedecegine emin konusuyorsun. Dunle bugun, bes dakka onceyle sonra bile cok degisken gun ola hayrola belki cok cok daha iyi olucaz umudumuzu kaybetmeyelim. Benim fitigim patladi ama hamilelikte bel agrisi cekmedim biliyor musun hic belli olmaz gelecekte ne olacagi. İlk cocuguna yetmissin buna daha bile yetersin yas aldik deneyim kazandik. Valla bakiyorum ilk kizimi anlamadan buyutmusum. Hic kac dakika emdi, sekeri dustu mu vs bakmadim. Bunda surekli bunlari sayiyorum ve bu beni cok bunaltiyor hep eksik oluyor bir seyler. O doktor bir sey soyluyor hemsire bambaska bir sey. On gundur kilo alan cocugumu yeterince besleyemedim diye cabalarken buluyorum kendimi. 7 dakika emdi demin totalde. Su an uyuyamiyorum cok az emdi ne yapsam diyesu an umutsuz hissetmen cok normal. Yorgunsun. Her anlamda. Gececek emin ol cok yakinda o umutsuzluk da gececek.
Hamile kalmadan önce fıtık teşhisi konuldumu hamilelikte çok zorluk yasadinizmiBende aynı şeyleri düşünüyorum onun bebekligini cocuklugunu bu enerjiyle mahvediyorum mahvedicem.yetemicem ona diye kuruyorum da kuruyorum cnm.benimd bel fitigim var doğum sonrası emar çekildi sinire baski yapıyor ve 3 haftadır acı içindeyim sağ bacağım belimden itibaren kopacak gibi.ilac alamıyorum fizik tedavi bebeği bırakıp gidemiyorum.isler güçler zaten aldı başını gidiyor onu çoktan bıraktım.yenek olayı beni sıkıntıya sokuyor her zaman dışarıdan da yenilmiyor çözüm bulmak lazim
Evet tek öğünde 60 veriyorum. Uyuyakalıyor zaten 90 yaptığımda çöp oluyor. Kilo alımında da sıkıntı yok şuan ama dediğim gibi bizimki 2600 doğdu daha yeni 3400 civarı oldu doğru tarttıysakCanım 60 CC veriyorsun bir öğünde dimi yanlış anlamadım.kutu üzerinde yazan farklı hani 4 haftalık 90 CC yazıyor.kafam karıştı benimde sütüm tazyikli bir gogsumde.bende bir sağımda 80 CC sagiyorum.bnmki çok kasılıyor acaba mama ölçüsü fazla mı geliyor hazmedemiyor diye düşündüm.cok yoruldum bu kısır donguden
Adet olduğunu nasıl anladın kesilmişmiydi tamamen? Benim kanamam 5.ci gün kesildi. 10.gün doktor kontrolüne gittiğimde doktorum hala kanama alanın var 40 gün kadar parça parça devam eder demişti. Ama düne kadar kanamam yoktu. Bugün bi anda boşaldı sonra yine kesildi.Kizlar adet olanlar varsa kanamanin fazla olmasi noemal mi? Asiri kanamam var 3 gundur. Depend gunde 4 kez doluyor
Konuldu canım evet kolay oldu diyemem açıkçası hamilelik öncesi muhakkak tedavi olup öyle hamilelik düşünülmeli benceHamile kalmadan önce fıtık teşhisi konuldumu hamilelikte çok zorluk yasadinizmi
Gecicekmi bilmiyorum canım sanki ben hiç duzelemeyecekmisim eski neseme donemeyecekmisim gibi geliyor.kontrolleri bile gözümde buyuyor şimdiden diş çıkarma stresi bile vurdu bana.derin bı kuyudayim ben galibaBende öyleyim bağ konusu benim de zayıf dün gece kabustu ve gaz bizimde sorunumuz ne yaparsam yapayım asla cikmiyor ne ağızdan ne totodan ama geçecek kendini yıpratma
Bende hep emzirirken bakıyorumİnan çok kolay tek başıma bebişi üstüme tutup tek elle çıt çıt takıp çıkarıyorum. Ama nuna öyle değil kesinlikle yardım gerekiyor. Onu da zaten eşim kullansın büyüyünce diye aldımsırta falan takar çanta gibi gezerler.
Bu arada ne zaman şuraya yazacak olsam bebik uyanıyor. Sanki hissediyor ve grupla iletişim kurmamı istemiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?