2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Canım seninki mama alıyor herhalde kaç CC veriyorsun bir öğünde ve aralıklar ne durumda
Chipbabycim bende mama veriyorum. Sütüm aşırı fazlaydı tazyikten içemiyordu sağıyordum ama bi anda kesildi. Günde 80 ml anca sağım yapabiliyorum. Geri kalanını 60-60 veriyorum her uyandığında. bazen doymadığını hissedip 30 daha veriyorum. Günde totalde 400-500 ml civarı içiyor. Ama bizimkinin doğum kilosu düşüktü. Sanırım kilosuna göre alması gereken miktar değişiyor.

Ya bende de başta kafası rahat mı endişesi vardı ama çok rahat yattı şu ana kadar. Bu bacak koyma kısmını düzgün ayarlamak lazım bi, onun dışında kendisi yerleşince gayet rahat duruyo miremsuxun dediği gibi. Her yere taşıyabiliyosun, gündüz salona götürüyorum gece de onda uyuyo, iyi ki almışım dedim ben

Canım 60 CC veriyorsun bir öğünde dimi yanlış anlamadım.kutu üzerinde yazan farklı hani 4 haftalık 90 CC yazıyor.kafam karıştı benimde sütüm tazyikli bir gogsumde.bende bir sağımda 80 CC sagiyorum.bnmki çok kasılıyor acaba mama ölçüsü fazla mı geliyor hazmedemiyor diye düşündüm.cok yoruldum bu kısır donguden

Bende sana yazacaktım nasılsın canim daha iyi misin

Bende sana yazacaktım nasılsın canim daha iyi misin
Walla canım iyi değilim gazdan mahvoldum gece gunduz karıştı birbirine ben bu lohusaligi çok ağır geciritorum bu eşim evden çıkınca aglamalarim başlıyor.adamda ne yapacağını şaşırdı.bitkinim mutsuzum yorgunum.hicbirsey düşündüğüm gibi olmadı veya ben olamadım.bebekle bağ kuramiyorum.mecburiyetten bakıyorum açıkçası.

Ya ben molfix i temiz içerikli diye kullanıyorum yanlış mı biliyorum önceden canbebeyi kullanmıştım sonradan ortadan kalkınca Molfix kullandım Prima temiz içerik değil diye biliyorum ama degistimi hiç fikrim yok

Kizlar adet olanlar varsa kanamanin fazla olmasi noemal mi? Asiri kanamam var 3 gundur. Depend gunde 4 kez doluyor

Zaten biberon almaması tüm planı bozuyor ya bugün yine hastanede Çığlık kıyamet emzirme odası aradık

Bebeğiniz iyimi küvez de felan kalmadı inşAllah.bizi yoğun bakım ünitesinde birkaç saat tuttular sonra çıktık şükür iyiyiz ama hamdolsun
Bence hiç takılmayın artık geçti gitti bebeğiniz iyiymiş önemli olan o. İyi bizimki de çok şükür küveze vs girmedi ama odada yanımda biraz oksijen vermişlerdi. Ben doğumu bebeğim başlattığı için ve doğum sancısını yaşadığım için memnunum aslında sonucu güzel olduğu için

Bende öyleyim bağ konusu benim de zayıf dün gece kabustu ve gaz bizimde sorunumuz ne yaparsam yapayım asla cikmiyor ne ağızdan ne totodan ama geçecek kendini yıpratma

Ay ben 2020 de aldım bebeğimi kucağıma tüp bebek yine tedaviye başlayacakken L5S1 de büyük bir fıtık merhaba dedi bana ve ben şimdi kızıma yetememek ben de bidaha ne zman tekrar anne olurum diye karar kara düşünürken yazı denk geldi fizik tedavi aldım 15 gün oldu yani iyiyim ama tam anlamıyla iyi değilim ne zman geçer ne olur bilemiyorum çok üzüldüm Bebek tedavisini ertelemek zorunda kalmak ve 32 yaşında bu denli bir fitikla uğraşmak psikolojim bozuldu

Hamile kalmadan önce fıtık teşhisi konuldumu hamilelikte çok zorluk yasadinizmi

Evet tek öğünde 60 veriyorum. Uyuyakalıyor zaten 90 yaptığımda çöp oluyor. Kilo alımında da sıkıntı yok şuan ama dediğim gibi bizimki 2600 doğdu daha yeni 3400 civarı oldu doğru tarttıysak normalde 4 haftalık bebeğin daha kilolu olması beklendiği için beslenmesi farklı oranda olabilir

Kizlar adet olanlar varsa kanamanin fazla olmasi noemal mi? Asiri kanamam var 3 gundur. Depend gunde 4 kez doluyor
Adet olduğunu nasıl anladın kesilmişmiydi tamamen? Benim kanamam 5.ci gün kesildi. 10.gün doktor kontrolüne gittiğimde doktorum hala kanama alanın var 40 gün kadar parça parça devam eder demişti. Ama düne kadar kanamam yoktu. Bugün bi anda boşaldı sonra yine kesildi.

Bende öyleyim bağ konusu benim de zayıf dün gece kabustu ve gaz bizimde sorunumuz ne yaparsam yapayım asla cikmiyor ne ağızdan ne totodan ama geçecek kendini yıpratma
Gecicekmi bilmiyorum canım sanki ben hiç duzelemeyecekmisim eski neseme donemeyecekmisim gibi geliyor.kontrolleri bile gözümde buyuyor şimdiden diş çıkarma stresi bile vurdu bana.derin bı kuyudayim ben galiba

Bende hep emzirirken bakıyorum kalan zamanda hep tepemde bu gidişle bende alıcam sling aldım ama bağlamayı mı beceremedim anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…