Aşkım babybjörnün yenidoğanlara uygun olanı var M oturuş sağlıyorGun icinde mama vermeme nedenin meme reddi mi?benimki bezi acinca direk isemeye basliyor ama durmuyor cesme mubarek uzerine bir sey kapatsam da yanlardan arkadan siziyor. Kaka yaparsa civik oldugundan fiskiriyor zaten. Dun en sonunda aldim banyo cesmesinin altina tuttum belden asagisini. Banyo yaptiracak durumum yoktu cis yapti beline kadar islandi. Suyun isinmasini beklerjen uzerime yapacak diye tedirginlikle bekledimay kabizsa o kaka kutlanir ama haklisin. Ceviz mii? Ne kadar cok surmusler parmagimin icina hafif sursem tum popoya yetiyor bu kremler zaten
Kanguruyu 3 aydan once onermiyorlar diye biliyorum. Yenidoganda sling oneriliyor sadece ben de kucaga cok alisirsa durmaz diye hic kalkismadim. Simdi bile gaz muhabbetine hep kucakta sanki kucak istiyor
Ay okurken hissettim bunaldigini. Allah yardimcin olsun kan hapini ihmal etme duserse asiri halsiz hissedersin o kadar kanamayla. Hava cok sikinti ya ev esiyor ama nemden vicik vicik terliyoruz o esinti de uzerine carpiyor bebeyi hasta etmeyiz ins. Gaz bizi de delirtti valla
Valla böyle de kollarımı kullanamıyorum bende aynı ikilemdeyim. Hırslanınca meme istiyo sırtım kollarım ağrıdı artıkYa bende kanguru mu alsam dedim ama bu seferde ona alısıcak kucagımdan o şekilde indiremem diye endişe ettim.
Demek ataktanmış. Uyumuyor ne yaptıysak. Bunu öğrendiğim iyi olduBenim gunde iki kere 3 saatligiine oyleyiz. Kucagimda etrafa bakiyor uyuyor ama yatinca ik mik sonra aglama. Gaz desen bin kere cikariyoruz yine rahatlamiyor. Uykudan bayiliyor ama uyuyamiyor. Sizin galiba atak haftasi basladi bazen erken baslayabiliyor. Dun hafta hafta gosteren bir yazi bulmustum 5. Haftada diyor sizde tam o haftadasiniz sanki. Ay ataklar korkulu ruyam benim. Cok uslu sakin bir bebek olan buyuk
Kizim bile cileden cikiyordu
Gözünüz aydın hayırlı olsun bebeğinizKızlar ben akşam 22:30’da doğum yaptım. Normalde 18’ine gün almıştık sezaryen için dün gece sancılarım başladı sonuna kadar normal doğum sancısı çektim şimdi de sezaryen sancısı çekiyorum
Kanguruya koymadığımız halde çocuğun en rahat ettiği yer kucak bu sefer de ona alışır biliyorumGun icinde mama vermeme nedenin meme reddi mi?benimki bezi acinca direk isemeye basliyor ama durmuyor cesme mubarek uzerine bir sey kapatsam da yanlardan arkadan siziyor. Kaka yaparsa civik oldugundan fiskiriyor zaten. Dun en sonunda aldim banyo cesmesinin altina tuttum belden asagisini. Banyo yaptiracak durumum yoktu cis yapti beline kadar islandi. Suyun isinmasini beklerjen uzerime yapacak diye tedirginlikle bekledimay kabizsa o kaka kutlanir ama haklisin. Ceviz mii? Ne kadar cok surmusler parmagimin icina hafif sursem tum popoya yetiyor bu kremler zaten
Kanguruyu 3 aydan once onermiyorlar diye biliyorum. Yenidoganda sling oneriliyor sadece ben de kucaga cok alisirsa durmaz diye hic kalkismadim. Simdi bile gaz muhabbetine hep kucakta sanki kucak istiyor
Ay okurken hissettim bunaldigini. Allah yardimcin olsun kan hapini ihmal etme duserse asiri halsiz hissedersin o kadar kanamayla. Hava cok sikinti ya ev esiyor ama nemden vicik vicik terliyoruz o esinti de uzerine carpiyor bebeyi hasta etmeyiz ins. Gaz bizi de delirtti valla
Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahGözünüz aydın hayırlı olsun bebeğinizben de sizin gibi çok sancı çekip sezaryan oldum.ilk doğumum sezaryan olduğu için.
Kaç cm açıklıkta sezaryan oldunuz? Ben de 6 cm di ama yine de normale almadılar(
Folik asit bebeleri fazla zekilerKanguruya koymadığımız halde çocuğun en rahat ettiği yer kucak bu sefer de ona alışır biliyorum
Bizde 2 paket 1 numara 1 paket 2 numara aldık ve 3 gün önce 2 numaraya geçtik 20 tane 1 numara elimizde kaldıEvet yaa goon çekilmiş çok üzüldüm ben çok beğenmiştim kaç kere vıcık kaka yaptı ne sırtına çıktı ne çiş sızdırdı. 6 paket 1, 3 paket 2 almıştık. Elimizdekiler bitince mecbur molfix deneyeceğiz
Evet mecbur başka beze geçiş yapicaz bizde. şimdilik sıkıntı yaşamadım sleepy bionatural ıslak mendilde ama bilemem tabi birde önlem Yenidoğan kullanıyorum ıslak mendil o da biraz İnce o yüzden sevemedimYaa goon u bilmiyorum diye almamistim baya memnun olan var gibi ama cekiliyorsa denememem iyi olmus uzucu olurdu. Sleepy islak mendil yenidogan almistim ama cok sert geldi bir de kuflendi bazi paketler sogudum. Farketmezsem diye.
Evet kizimda almistim cok etkili ama sonra icerik icin bazi yorumlar gorunce bunda almadim ama baya kabardi bir nokta oyle noktalar icin evde bulundurmak lazimmis.
O da biliyor anne sütü en guzeliMama denesem almıcak içmiyoruz tükürüyoruz ağzımızda bekletiyoruzgazı oldugunda ve cok uyku sıkıştırdığında yaptıgını bende düşündüm derin uyku öncesi oluyor genelde akşamları
KesinlikleFolik asit bebeleri fazla zekiler
Mantıklı uyursa ne alâ yoksa hepten sarpa sarıyorO da biliyor anne sütü en guzeliÇok uykusuz kalınca daha beter oluyor o yüzden esnedigi an uyutmaya çalışıyorum artık.
Ben ıslak mendilde unı baby yeni doğan başlamıştım ( ilk 1 ay pamuktan sonra)Evet mecbur başka beze geçiş yapicaz bizde. şimdilik sıkıntı yaşamadım sleepy bionatural ıslak mendilde ama bilemem tabi birde önlem Yenidoğan kullanıyorum ıslak mendil o da biraz İnce o yüzden sevemedim
Bide bı 40 dk uyusa keşke.bazen çok nadir 1 yaDa 1 buçuk saat uyuyor ama bazenMantıklı uyursa ne alâ yoksa hepten sarpa sarıyor
Teşekkür ederim ben deTeşekkür ederim sizin de hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahbizde bebeğin pozisyonu uygun olmadığı için 39.haftaya sezaryen tarihi almıştık zaten ama 1 hafta önce doğum kendiliğinden başlayınca gece acil sezaryene alındım. Açıklığı bilmiyorum o yüzden ama en son sancılarım 3 dakikada bir ve baya şiddetliydi suyum da boşalmıştı Doktorunuzla doğum şeklini konuşmuş muydunuz daha önce? Baya ilerlemiş sizin de doğumunuz aslında.
Bebeğiniz iyimi küvez de felan kalmadı inşAllah.bizi yoğun bakım ünitesinde birkaç saat tuttular sonra çıktık şükür iyiyiz ama hamdolsunTeşekkür ederim sizin de hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallahbizde bebeğin pozisyonu uygun olmadığı için 39.haftaya sezaryen tarihi almıştık zaten ama 1 hafta önce doğum kendiliğinden başlayınca gece acil sezaryene alındım. Açıklığı bilmiyorum o yüzden ama en son sancılarım 3 dakikada bir ve baya şiddetliydi suyum da boşalmıştı Doktorunuzla doğum şeklini konuşmuş muydunuz daha önce? Baya ilerlemiş sizin de doğumunuz aslında.
Evet deneyebilirimBen ıslak mendilde unı baby yeni doğan başlamıştım ( ilk 1 ay pamuktan sonra)
Onu her yerde bulmak zor oldu molfix izotonikliye geçtik daha yumuşak unı baby den denemek isterseniz bi şans verin bence
Benimkininde hiç belli olmuyorBide bı 40 dk uyusa keşke.bazen çok nadir 1 yaDa 1 buçuk saat uyuyor ama bazen
Hayırlı olsun canımKızlar bizim bugün kırkımız bittiben öyle kırk uçurma vs öyle bisey yapmicam zaten anlamıyorum ve bilmiyorum yani yapmam gerekiyor mu ki . Sanırım dinen de bi yeri yok . Kısaca ne yapmam gerekir güsul banyosu yeterli midir ne yapmam lazım bana söyleyebilir misiniz ya
Ay sağlıklı olsunlarda. Çok şükür bizim rop muayeneleri bitti. Erken doğumlarda göz muayenesi oluyor. Çok şükür göz damarları gelişimini tamamlamış ve bitti zorlu muayenelerAy +1 saat başı uyandı saaat başıııı inanamadım. Emzirirken yarım saat geçiyor zaten zombi gibi gezdimataktalar atakta ben çok eminim hepimis aynı şeyi yaşıyoruz çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?