2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Aşkım babybjörnün yenidoğanlara uygun olanı var M oturuş sağlıyor
Ya bende kanguru mu alsam dedim ama bu seferde ona alısıcak kucagımdan o şekilde indiremem diye endişe ettim.
Valla böyle de kollarımı kullanamıyorum bende aynı ikilemdeyim. Hırslanınca meme istiyo sırtım kollarım ağrıdı artık bide emerken ikimizde vıcık terliyoruz

Demek ataktanmış. Uyumuyor ne yaptıysak. Bunu öğrendiğim iyi oldu

Gözünüz aydın hayırlı olsun bebeğiniz ben de sizin gibi çok sancı çekip sezaryan oldum.ilk doğumum sezaryan olduğu için.
Kaç cm açıklıkta sezaryan oldunuz? Ben de 6 cm di ama yine de normale almadılar(

Kanguruya koymadığımız halde çocuğun en rahat ettiği yer kucak bu sefer de ona alışır biliyorum

Teşekkür ederim sizin de hayırlı olsun sağlıkla büyütün inşallah bizde bebeğin pozisyonu uygun olmadığı için 39.haftaya sezaryen tarihi almıştık zaten ama 1 hafta önce doğum kendiliğinden başlayınca gece acil sezaryene alındım. Açıklığı bilmiyorum o yüzden ama en son sancılarım 3 dakikada bir ve baya şiddetliydi suyum da boşalmıştı Doktorunuzla doğum şeklini konuşmuş muydunuz daha önce? Baya ilerlemiş sizin de doğumunuz aslında.

Bizde 2 paket 1 numara 1 paket 2 numara aldık ve 3 gün önce 2 numaraya geçtik 20 tane 1 numara elimizde kaldı ama memnundum ya dediğin gibi pişik yapmadi

Evet mecbur başka beze geçiş yapicaz bizde. şimdilik sıkıntı yaşamadım sleepy bionatural ıslak mendilde ama bilemem tabi birde önlem Yenidoğan kullanıyorum ıslak mendil o da biraz İnce o yüzden sevemedim

O da biliyor anne sütü en guzeliÇok uykusuz kalınca daha beter oluyor o yüzden esnedigi an uyutmaya çalışıyorum artık.

Ben ıslak mendilde unı baby yeni doğan başlamıştım ( ilk 1 ay pamuktan sonra)
Onu her yerde bulmak zor oldu molfix izotonikliye geçtik daha yumuşak unı baby den denemek isterseniz bi şans verin bence

Teşekkür ederim ben de son 1 ay kala doktor değiştirmek durumunda kaldım idrar yolu enfeksiyonum artmış erken doğumu tetikler dediler öyle olunca şehir hastanesine geçmiştim orası donanımlı diye. İlki sezaryan olunca normali önermediler aslında arada 8yıl var ama ben de istemedim nedense normali hiç.
Ama enfeksiyondan hastanede yatıştaydım ama nst de sancılarım yoktu ben sancılı olmama rağmen.öyle olunca eve çıkışımı istedim malesef eve geldiğim gibi sancılar arttı gece hastaneye zor yetiştik öyle olunca acil sezaryan oldum ben de
Normal olmadığıma değil de bu kadar sancı çektim keşke hastaneden çıkmadaydım bebeğim benim yüzümden ilk havasız kaldı diye halen kendimi çok suçluyorumm((

Bebeğiniz iyimi küvez de felan kalmadı inşAllah.bizi yoğun bakım ünitesinde birkaç saat tuttular sonra çıktık şükür iyiyiz ama hamdolsun

Kızlar bizim bugün kırkımız bitti ben öyle kırk uçurma vs öyle bisey yapmicam zaten anlamıyorum ve bilmiyorum yani yapmam gerekiyor mu ki . Sanırım dinen de bi yeri yok . Kısaca ne yapmam gerekir güsul banyosu yeterli midir ne yapmam lazım bana söyleyebilir misiniz ya

Hayırlı olsun canım
Dinen yeri yok bende öyle biliyorum bizde güzel bi banyo ve bir yere oturmaya gezmeye gidilir kırk uçurma diye okadar

Ay +1 saat başı uyandı saaat başıııı inanamadım. Emzirirken yarım saat geçiyor zaten zombi gibi gezdim ataktalar atakta ben çok eminim hepimis aynı şeyi yaşıyoruz çünkü
Ay sağlıklı olsunlarda. Çok şükür bizim rop muayeneleri bitti. Erken doğumlarda göz muayenesi oluyor. Çok şükür göz damarları gelişimini tamamlamış ve bitti zorlu muayeneler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…