Ne güzelHayırlı olsun canım
Dinen yeri yok bende öyle biliyorum bizde güzel bi banyo ve bir yere oturmaya gezmeye gidilir kırk uçurma diye okadar
Ben sağıp buzluğa attığım sütü yanıma alıyorum. Sıcak su bulamayacağım yerse yanıma termos ile sıcak su ve biberonumuzu alıyorum. Acıkınca hemen içiriyorum misler gibiEvet benim acemiliğimden kaynaklı bi durum
Ya benim derdim emzirmek değil çekinmiyorum emzirmektende ağlarsa Susturamam diye korkuyorum
Bu babybjorn un anakucagi yenidoganda kullaniliyor mu? Hic rahat gorunmuyor bir de oturuyor gibi duruyorAşkım babybjörnün yenidoğanlara uygun olanı var M oturuş sağlıyor
Valla böyle de kollarımı kullanamıyorum bende aynı ikilemdeyim. Hırslanınca meme istiyo sırtım kollarım ağrıdı artıkbide emerken ikimizde vıcık terliyoruz
Ahahah evet ya benimki alisti gibi. Bir de kafayi kaldirip bana bakiyor birakasim gelmiyor. İlk oizimda alistirmamistim ay bunda mecbur aliyorum durmuyor. İkinciler daha fenaKanguruya koymadığımız halde çocuğun en rahat ettiği yer kucak bu sefer de ona alışır biliyorum
İslak mendilde unibaby fena gelmedi bugun hipp molfix ve sleepynin baska bir modeli daha siparis vermistim o da geldi denicem sirayla bakalimEvet mecbur başka beze geçiş yapicaz bizde. şimdilik sıkıntı yaşamadım sleepy bionatural ıslak mendilde ama bilemem tabi birde önlem Yenidoğan kullanıyorum ıslak mendil o da biraz İnce o yüzden sevemedim
Oy canım erkenci kuşAy sağlıklı olsunlarda. Çok şükür bizim rop muayeneleri bitti. Erken doğumlarda göz muayenesi oluyor. Çok şükür göz damarları gelişimini tamamlamış ve bitti zorlu muayeneler
Dün baktım babymallda adam baya anlattı yenidoğan için uygunluğunu. Bebişin boyuna göre ayarlanıyormuş vs. Baya inceledim giyilmesini falan ama fiyat 8 9 binBu babybjorn un anakucagi yenidoganda kullaniliyor mu? Hic rahat gorunmuyor bir de oturuyor gibi duruyor
Ahahah evet ya benimki alisti gibi. Bir de kafayi kaldirip bana bakiyor birakasim gelmiyor. İlk oizimda alistirmamistim ay bunda mecbur aliyorum durmuyor. İkinciler daha fena
İslak mendilde unibaby fena gelmedi bugun hipp molfix ve sleepynin baska bir modeli daha siparis vermistim o da geldi denicem sirayla bakalim
Sleepy nin h2o ıslak mendilleri cok güzel havlu gibi şiddetle tavsiye ederim kızlarSleepy demek ki hep pisik yapmis bizde de hep poposu kirmiziydi. Molfix premium aldim bayya fark etti pisik konusunda sasirdim. Evet molfix daha buyuk. Sleepy sıkıyordu molfix aldim. Tuh iki oaket sleepy var 2 numara evde keske almasaydim. Aa sokun bezi aklimda olsun bulamazsam acil durumda vs. Ben islak mendil de sleepy aldim otekileri alinca kotu oldugunu daha iyi anladim kagit gibi hem
Bezi hem islak mendili
Evet uni baby almis esim bugun ben de sleepy e gore daha cok sevdim. Sleepy 99.5 su yazdigi icin almistim ama sert ya baya. Pamuklari baska
Seylerde cok
Kullandim poposunu kuruluyorum ama yapisiyor baska bir sey dusunucem ona. Sanirim sudo kremi boyle zamanlar icin evde bulundurmam gerekecek
Benim kiz da gunde iki kez ayyyni dedigini yapiyor. Kucakta iyi etrafi izliyor yatiriinca gaz sancisi gibi ayaklari cekmeler ikinmalar falan. Ay sicak suyun gelmesini beklerken benim bebe her yeri islatir hizli davranmam gerekiyor. Uc kere hali koltuk yatak batirdi alt ortusu sermeme ragmen bir kere bildigin beni kaka icinde birakti yeni dus almistim
Hemde. Cok riskli bizdeneden deri degistirdi? Ya minnak bir yara var cesitli kremler surdum cok kotu gorunuyor artarsa cani yanacak sudo mu sursem diyordum
Sleepy bana da iyi gbi gelmisti ama dikkat et icerigi temiz oldugundan ici kuf yapiyor ben de bu ne siyah siyah dedim kuflenmisti paketin biri. Bezi de sertmis bir de pisik yapinca sorayim dedim. Hakikaten pisik yapmis herkeste. Molfix i begendim gibi sizdirmazsa ama sleepy daha dogaldi o icime sinmedi. İlk kizimda da hep molfix kullanmistik hic sorun yasamamistim aslinda ama 11 yil
Gecince icerik vs degismistir diye baska markalara baktim
Yaa molfixin hangisi naylonumsu his verdi? Bana sleepyden daha pamuklu hissettirmisti premium aldim ama cok da anlamadim
Henuz. Pisik yapmaz yazdigi icin aldimMolfix islak mendili siparis ettim bakalim ama unibaby de fena degilmis
Benim kide dün akşam 5 saat uyumadı gece ayaktaydi bu hafta var bir hallerKızlar bu çocuğa bugün bişey oldu 5/6 saattir ayakta uyumuyor omzumda dursun orda 5 dakka uyusun yeter cok yoruldu artık bayılıyor ama direniyor
Suya dualarını okuyorsunuz o suyla evde yaşayan herkes duştan çıkarken döküyor üstüne bizde öyle yani 40 ucurma falan bende yapmayacagimKızlar bizim bugün kırkımız bittiben öyle kırk uçurma vs öyle bisey yapmicam zaten anlamıyorum ve bilmiyorum yani yapmam gerekiyor mu ki . Sanırım dinen de bi yeri yok . Kısaca ne yapmam gerekir güsul banyosu yeterli midir ne yapmam lazım bana söyleyebilir misiniz ya
yok yok anakucagini diyorum kanguruyu degilDün baktım babymallda adam baya anlattı yenidoğan için uygunluğunu. Bebişin boyuna göre ayarlanıyormuş vs. Baya inceledim giyilmesini falan ama fiyat 8 9 bin15 kiloya kadar destekleyen var sırta çanta gibide takılıyor çocuk büyüyünce. Onunda fiyatı 15bin
Evet onu da aldim sirayla bakilacaklar arasinda ama baya agir bir paket belli icinin kalin olduguSleepy nin h2o ıslak mendilleri cok güzel havlu gibi şiddetle tavsiye ederim kızlar
Ana kucağını ben kullanıyorum ama uzun tutmuyorum, bana da çok oturuyomuş gibi geliyo, bir iki haftaya daha rahat kullanır sanki. İş yaparken falan koyuyorum daha çok, onun dışında hep yataş juno’dayok yok anakucagini diyorum kanguruyu degil
Evet onu da aldim sirayla bakilacaklar arasinda ama baya agir bir paket belli icinin kalin oldugu
Junoda rahat yatıyor mu? Ben sanki boynu bükülüyomuş rahat edemiyomuş gibi hissediyorum. Nefes alırken zorlanıyor sanki. Acaba daha küçük olduğu için mi öyle bükülüyor. Bi tane dandirikten eğimli yatak almıştım onda yatmaya bayılıyorAna kucağını ben kullanıyorum ama uzun tutmuyorum, bana da çok oturuyomuş gibi geliyo, bir iki haftaya daha rahat kullanır sanki. İş yaparken falan koyuyorum daha çok, onun dışında hep yataş juno’da
Ay junoda aynı muallakta kalan tek kişi ben değilmişim şuan içim rahatladı ben mi kuruntu yapıyorum demiştim. Ama bebe istediği zaman kafasını çok güzel kakmadan yatabiliyor, bazende bi bakıyorum kakılmış kalmış gibi. Ben koyduktan sonra kıpraşıp istediği pozisyonu kendi aldığında kafası çok rahat duruyorJunoda rahat yatıyor mu? Ben sanki boynu bükülüyomuş rahat edemiyomuş gibi hissediyorum. Nefes alırken zorlanıyor sanki. Acaba daha küçük olduğu için mi öyle bükülüyor. Bi tane dandirikten eğimli yatak almıştım onda yatmaya bayılıyor
Aşkım kangurunun takımı nasıl. Babyjörnde çıt diye takılması çok hoşuma gitti ama bilemedim kullanan olarak yorumların nelerrrAy günlerdir okuyorum anca yazabilcek zamanı buldumbitik durumdaydım eşim yurtdışında, ailem sağlık sorunları nedeniyle gitti kaldım bi başıma. O kadar zorlandım ki bebekle karşılıklı ağladığım oldu biraz da gaz problemi var bebişin geceler uykusuz neyseki kayınvalide geldi 2 gecedir aralıksız uyuyorum yeni kendime geldim
Ben babybjörn mini aldım 3400 oldu bizimkinin kilosu gayet güzel cuk oturuyor içine ama dik durmayı çok sevmiyor. Benim bi 15 dk sonra belim ağrımaya başlıyor zaten. İlerisi için de nuna kanguru aldım. Hem önde hem arkada taşınıyor. Bel desteği hoşuma gitti ama babybjörn kadar kolay kullanımlı değil.
Bez olarakta molfix stoklamıştım. Pişik yapmıyor memnunum o konuda ama geceleri sızdırıyor. O yüzden prima aldım geceleri onu kullanıyorum. Islak mendilde molfix izotonik sulu hassas ciltler için olandan kullanıyorum.
Canım seninki mama alıyor herhalde kaç CC veriyorsun bir öğünde ve aralıklar ne durumdaŞeytanın bacağını kırdın bundan sonrası daha kolay inş. Bizimki biberon bebesi olduğu için kafam rahat ama yine de çıkamıyorum korkuyorum 40 çıksın. 2 gün önce doktor kontrolüne gitmiştik azcık rüzgar aldı heralde hırıltı var göğsünde aman dikkat etsin herkes
Kısır döngüye girince ben duş aldırıyorum , ağlama kriziyse altını açıyorum ya da dışarı çıkarıyorum. Ya da birisi varsa başkasına veriyorum diyorum bizim biraz ayrılmamız lazım. Bazen tutuyor bazen tutmuyorKızlar bu çocuğa bugün bişey oldu 5/6 saattir ayakta uyumuyor omzumda dursun orda 5 dakka uyusun yeter cok yoruldu artık bayılıyor ama direniyor
İnan çok kolay tek başıma bebişi üstüme tutup tek elle çıt çıt takıp çıkarıyorum. Ama nuna öyle değil kesinlikle yardım gerekiyor. Onu da zaten eşim kullansın büyüyünce diye aldımAşkım kangurunun takımı nasıl. Babyjörnde çıt diye takılması çok hoşuma gitti ama bilemedim kullanan olarak yorumların nelerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?