2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    199
Evet benim acemiliğimden kaynaklı bi durum
Ya benim derdim emzirmek değil çekinmiyorum emzirmektende ağlarsa Susturamam diye korkuyorum
Ben sağıp buzluğa attığım sütü yanıma alıyorum. Sıcak su bulamayacağım yerse yanıma termos ile sıcak su ve biberonumuzu alıyorum. Acıkınca hemen içiriyorum misler gibi eğer emzirebileceğim bir yerse gittiğim emziriyorum da. Ama bizimki 1 saat memede kaldığı için o zor oluyor. Biz çıkıyoruz çok şükür 1 hafta sonra uçak yolculuğumuz var bakalım o nasıl olacak

Bu babybjorn un anakucagi yenidoganda kullaniliyor mu? Hic rahat gorunmuyor bir de oturuyor gibi duruyor
Kanguruya koymadığımız halde çocuğun en rahat ettiği yer kucak bu sefer de ona alışır biliyorum
Ahahah evet ya benimki alisti gibi. Bir de kafayi kaldirip bana bakiyor birakasim gelmiyor. İlk oizimda alistirmamistim ay bunda mecbur aliyorum durmuyor. İkinciler daha fena
İslak mendilde unibaby fena gelmedi bugun hipp molfix ve sleepynin baska bir modeli daha siparis vermistim o da geldi denicem sirayla bakalim

Dün baktım babymallda adam baya anlattı yenidoğan için uygunluğunu. Bebişin boyuna göre ayarlanıyormuş vs. Baya inceledim giyilmesini falan ama fiyat 8 9 bin 15 kiloya kadar destekleyen var sırta çanta gibide takılıyor çocuk büyüyünce. Onunda fiyatı 15bin

Sleepy nin h2o ıslak mendilleri cok güzel havlu gibi şiddetle tavsiye ederim kızlar

Suya dualarını okuyorsunuz o suyla evde yaşayan herkes duştan çıkarken döküyor üstüne bizde öyle yani 40 ucurma falan bende yapmayacagim

yok yok anakucagini diyorum kanguruyu degil
Sleepy nin h2o ıslak mendilleri cok güzel havlu gibi şiddetle tavsiye ederim kızlar
Evet onu da aldim sirayla bakilacaklar arasinda ama baya agir bir paket belli icinin kalin oldugu

yok yok anakucagini diyorum kanguruyu degil

Evet onu da aldim sirayla bakilacaklar arasinda ama baya agir bir paket belli icinin kalin oldugu
Ana kucağını ben kullanıyorum ama uzun tutmuyorum, bana da çok oturuyomuş gibi geliyo, bir iki haftaya daha rahat kullanır sanki. İş yaparken falan koyuyorum daha çok, onun dışında hep yataş juno’da

Kızlar bebeklerinizin kakasinda mukus oluyor mu benim bebeğimin kakasi mukuslu oluyor biraz araştırınca korkmaya başladım alerji vs olabilir diye sizlerin bebeklerinde nasıl

Ay günlerdir okuyorum anca yazabilcek zamanı buldum bitik durumdaydım eşim yurtdışında, ailem sağlık sorunları nedeniyle gitti kaldım bi başıma. O kadar zorlandım ki bebekle karşılıklı ağladığım oldu biraz da gaz problemi var bebişin geceler uykusuz neyseki kayınvalide geldi 2 gecedir aralıksız uyuyorum yeni kendime geldim

Ben babybjörn mini aldım 3400 oldu bizimkinin kilosu gayet güzel cuk oturuyor içine ama dik durmayı çok sevmiyor. Benim bi 15 dk sonra belim ağrımaya başlıyor zaten. İlerisi için de nuna kanguru aldım. Hem önde hem arkada taşınıyor. Bel desteği hoşuma gitti ama babybjörn kadar kolay kullanımlı değil.

Bez olarakta molfix stoklamıştım. Pişik yapmıyor memnunum o konuda ama geceleri sızdırıyor. O yüzden prima aldım geceleri onu kullanıyorum. Islak mendilde molfix izotonik sulu hassas ciltler için olandan kullanıyorum.

Ana kucağını ben kullanıyorum ama uzun tutmuyorum, bana da çok oturuyomuş gibi geliyo, bir iki haftaya daha rahat kullanır sanki. İş yaparken falan koyuyorum daha çok, onun dışında hep yataş juno’da
Junoda rahat yatıyor mu? Ben sanki boynu bükülüyomuş rahat edemiyomuş gibi hissediyorum. Nefes alırken zorlanıyor sanki. Acaba daha küçük olduğu için mi öyle bükülüyor. Bi tane dandirikten eğimli yatak almıştım onda yatmaya bayılıyor

Bende okuyup yazamıyorum vallahi. Saat 11 den beri uyumuyor sinir krizi geçirdim şimdi uyudu ama ben bittim. Bizde de sleepy pişik yaptı ikinci günden prima premium a geçtik dr krem sürme dedi her açmada lavaboda popişi yıkadım yeni toparladı. Yeni doğan bebek kırkı çıkana kadar emer uyur değil miydi ben anlamadım bizimki neden uyumuyor?

Ay junoda aynı muallakta kalan tek kişi ben değilmişim şuan içim rahatladı ben mi kuruntu yapıyorum demiştim. Ama bebe istediği zaman kafasını çok güzel kakmadan yatabiliyor, bazende bi bakıyorum kakılmış kalmış gibi. Ben koyduktan sonra kıpraşıp istediği pozisyonu kendi aldığında kafası çok rahat duruyor

Aşkım kangurunun takımı nasıl. Babyjörnde çıt diye takılması çok hoşuma gitti ama bilemedim kullanan olarak yorumların nelerrr

Canım seninki mama alıyor herhalde kaç CC veriyorsun bir öğünde ve aralıklar ne durumda

Kızlar bu çocuğa bugün bişey oldu 5/6 saattir ayakta uyumuyor omzumda dursun orda 5 dakka uyusun yeter cok yoruldu artık bayılıyor ama direniyor
Kısır döngüye girince ben duş aldırıyorum , ağlama kriziyse altını açıyorum ya da dışarı çıkarıyorum. Ya da birisi varsa başkasına veriyorum diyorum bizim biraz ayrılmamız lazım. Bazen tutuyor bazen tutmuyor

Aşkım kangurunun takımı nasıl. Babyjörnde çıt diye takılması çok hoşuma gitti ama bilemedim kullanan olarak yorumların nelerrr
İnan çok kolay tek başıma bebişi üstüme tutup tek elle çıt çıt takıp çıkarıyorum. Ama nuna öyle değil kesinlikle yardım gerekiyor. Onu da zaten eşim kullansın büyüyünce diye aldım sırta falan takar çanta gibi gezerler.

Bu arada ne zaman şuraya yazacak olsam bebik uyanıyor. Sanki hissediyor ve grupla iletişim kurmamı istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…