- 30 Ekim 2013
- 20.558
- 57.184
- 798
Ben bugün araştırdım 1. Çocuğa 60 2. Çocuğa 120 gün yarı zamanlı çalışmada varmis ucreti yarısını şirket yarısını iskur oduyormus ama iskur ödemeyi neye göre yapiyor bilmiyorum yarın arayacağım benim doğum izni 28 ekimde bitiyor 10 gün yi ekledim arkasınaÖzel sektörde ücretsiz izin varmış 6 ay. Ben onun için bastırıcam. Asla gönlüm razı gelmez bu kadar küçük bebeyi bırakmaya. Kredi+kredi kartımda kol gibi valla napcaz bilmem
Benimki 4. Gününde bugün yapmadı.Ay verebiliyomuyuz zeytinyağı ya 6.cı aydan çnce denemeyin diyorlardı. Bizimkide kakasını yapmadı ıkınıyor yine müdahale etmek istemiyorum ama gece sıçamadı diye uykumuzu bölcekse vereyim
Ben oğlumda mama ile beslendiği için belediye her mamaya 2 damla ekliyordum bir sorun olmaz bence kizimda da veriyorum arada yarım çay kasigiBenimki 4. Gününde bugün yapmadı.
Doktor 10 gün normal diyor sürenin dolmasını bekliyoruz zeytinyag vermek için.
Kız kardeşimin kızına 10. Gün den sonra verin bir çay kaşığı demişti doktoru ordan aklımda.
1 saat uyusun öyle uyandır bence.Ayy bu kız bu saatte uyudu ya uyandırsam mi ama 3 ten beri ayaktaydiuyusa gece boyu uyumaz napsam bilemedim
bugünde yapmazsa akşam vereyim öyleyse 2 damla korkuyorum ona alısır diye.Ben oğlumda mama ile beslendiği için belediye her mamaya 2 damla ekliyordum bir sorun olmaz bence kizimda da veriyorum arada yarım çay kasigi
Şuan çok derin uyuyor pek sanmıyorum insallah1 saat uyusun öyle uyandır bence.
Bazende uyudu eyvah diyoruz uyanıyor bekle belki uyanır
Yok canim oğlum 7 yaşında:) birsey olmadi olmazda merak etmebugünde yapmazsa akşam vereyim öyleyse 2 damla korkuyorum ona alısır diye.
Birde kusma durumu var herşeye kusuyo malum
Sütü sağ eline tutuştur kaç biraz hava al biz de insanız. Biz iyi olmazsak etrafımıza da iyilik veremeyizValla bence yok. Eşimle ilk tartışmayı yaptık çocuk sebepli. Öğlenden beri emziriyoeum artık yıldım yıkayalımda rahatlasın uyusun dedim yıkadık üstünü giydirilen sürekli meme aradı ağladı bende çıldırdım yeter artık falan dedim diye sen bebekle kavga ediyorsun resmen diye bana bağırdı ama ruhen ve fiziksel olarak bittim
TamamYok canim oğlum 7 yaşında:) birsey olmadi olmazda merak etme
Çok geçmiş olsun yaa kıyamam çok mu ağladııOğlum bugün sünnet oldu bundan sonra hamile kalacamlara tavsiyem hemen doğumun ertesi günü sünnet yaptırınben diğerlerini öyle yapmıştım ağlama sızlama dudak büzme sinir hiç olmamıştı bu kuzum anestezi etkisi bitince ciğeri söküldü sandım
Yenidogan bunlar aslinda geceli gunduzlu uyumalari lazim. Benimki gazi olmadiginda gece de gunduz de uyuyor. Ah su gaz olmasaAyy bu kız bu saatte uyudu ya uyandırsam mi ama 3 ten beri ayaktaydiuyusa gece boyu uyumaz napsam bilemedim
Her gece 9-12 arası fix böyleKızlar bu arada sizin bebelerde gülle değmiş gibi ağlıyor mu yoksa benimkinde mi sorun varay böyle bisey yok bazen dokununca bile öyle bi ağlıyor ki dışarıdan duyan dovuyorum sanacak tövbe
Ya evet uyanıklık süresi uyku aralarında 1 saat 15 dk falan olmalıymış emzirme+alt değişimi+gsz çıkartma dahilYenidogan bunlar aslinda geceli gunduzlu uyumalari lazim. Benimki gazi olmadiginda gece de gunduz de uyuyor. Ah su gaz olmasa
burada da ağlanacak halimize gülüyoruz işteHer gece 9-12 arası fix böyleöyle çaresiz kalıyorum ki ben de karşısına geçip ağlıyorum tam deliler evi
Aşkım benim işim nöbetli o yüzden yarım çalışma işi bana hiç uymaz üstüne daha da planları bozarBen bugün araştırdım 1. Çocuğa 60 2. Çocuğa 120 gün yarı zamanlı çalışmada varmis ucreti yarısını şirket yarısını iskur oduyormus ama iskur ödemeyi neye göre yapiyor bilmiyorum yarın arayacağım benim doğum izni 28 ekimde bitiyor 10 gün yi ekledim arkasına
Insallah arkadasim. Cidden birbirimize burada destek ola ola halledicez insallahBende desteksiz büyütüyorum aşırı zor insan bi nefes arıyor varlar ama yoklar öyle diyim . Bebeğimde beni aşırı zorluyor. son günler fenayım psikolojikmen . Oturup ağlıyorum bende geçecek inşallah bu günlerde
Ya varya iyi ki varsiniz kizlar. Bizim kiz bozuk geri iade de yok diyodum. Demek sürüm böyleymis:))Uyuyamıyor diye ağlıyor. Uyutuyorum 5 dk sonra uyanıp yine ağlıyor. Besliyorum yavaş içiyor ağlıyor hızlı akış takıyorum hızlı geldi diye ağlıyor. Kaka yapıyor altı kirli ağlıyor. Temizlerken altını açınca tedirgin oluyor yine ağlıyor. Karnı ağrıyor diye yüz üstü yatırıyorum azcık, sıkılıyor ağlıyor. Sırt üstü zaten ağlıyor. Bu çocuk bozuk. Az dışarı çıkayım istiyorum psikolojim de yerlerde ağlıyor. Bir de işe başlayınca bu bebe nasıl olacak nasıl bırakıp gidicez. çok kötüyüm imdat
Ya iste gaz olmadiginda benmki oyle ama iste gunde iki posta gaz surecimiz var 3-4 saattenYa evet uyanıklık süresi uyku aralarında 1 saat 15 dk falan olmalıymış emzirme+alt değişimi+gsz çıkartma dahilinanamadım şaka mı dedim uyanıklığı 6 7 saat olduğu oldu. Uyuyamadıkça daha da uyumadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?