2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    201
Özel sektörde ücretsiz izin varmış 6 ay. Ben onun için bastırıcam. Asla gönlüm razı gelmez bu kadar küçük bebeyi bırakmaya. Kredi+kredi kartımda kol gibi valla napcaz bilmem
Ben bugün araştırdım 1. Çocuğa 60 2. Çocuğa 120 gün yarı zamanlı çalışmada varmis ucreti yarısını şirket yarısını iskur oduyormus ama iskur ödemeyi neye göre yapiyor bilmiyorum yarın arayacağım benim doğum izni 28 ekimde bitiyor 10 gün yi ekledim arkasına

Ay verebiliyomuyuz zeytinyağı ya 6.cı aydan çnce denemeyin diyorlardı. Bizimkide kakasını yapmadı ıkınıyor yine müdahale etmek istemiyorum ama gece sıçamadı diye uykumuzu bölcekse vereyim
Benimki 4. Gününde bugün yapmadı.
Doktor 10 gün normal diyor sürenin dolmasını bekliyoruz zeytinyag vermek için.
Kız kardeşimin kızına 10. Gün den sonra verin bir çay kaşığı demişti doktoru ordan aklımda.

Ayy bu kız bu saatte uyudu ya uyandırsam mi ama 3 ten beri ayaktaydi uyusa gece boyu uyumaz napsam bilemedim

Ben oğlumda mama ile beslendiği için belediye her mamaya 2 damla ekliyordum bir sorun olmaz bence kizimda da veriyorum arada yarım çay kasigi

Sütü sağ eline tutuştur kaç biraz hava al biz de insanız. Biz iyi olmazsak etrafımıza da iyilik veremeyiz

Çok geçmiş olsun yaa kıyamam çok mu ağladıı hani ilk 2 ayda yaptırınca çok hissetmiyorlardı hep öyle duymuştum çevremden, ben de yakında düşünüyordum gözüm korktu şimdi

Ayy bu kız bu saatte uyudu ya uyandırsam mi ama 3 ten beri ayaktaydi uyusa gece boyu uyumaz napsam bilemedim
Yenidogan bunlar aslinda geceli gunduzlu uyumalari lazim. Benimki gazi olmadiginda gece de gunduz de uyuyor. Ah su gaz olmasa

Kizlar erbatab nasil
Marka bazilari onu da onermis
Guvenilir mi

Kızlar bu arada sizin bebelerde gülle değmiş gibi ağlıyor mu yoksa benimkinde mi sorun var ay böyle bisey yok bazen dokununca bile öyle bi ağlıyor ki dışarıdan duyan dovuyorum sanacak tövbe
Her gece 9-12 arası fix böyle öyle çaresiz kalıyorum ki ben de karşısına geçip ağlıyorum tam deliler evi

Yenidogan bunlar aslinda geceli gunduzlu uyumalari lazim. Benimki gazi olmadiginda gece de gunduz de uyuyor. Ah su gaz olmasa
Ya evet uyanıklık süresi uyku aralarında 1 saat 15 dk falan olmalıymış emzirme+alt değişimi+gsz çıkartma dahil inanamadım şaka mı dedim uyanıklığı 6 7 saat olduğu oldu. Uyuyamadıkça daha da uyumadı

Aşkım benim işim nöbetli o yüzden yarım çalışma işi bana hiç uymaz üstüne daha da planları bozar

Ya varya iyi ki varsiniz kizlar. Bizim kiz bozuk geri iade de yok diyodum. Demek sürüm böyleymis:))

Ya iste gaz olmadiginda benmki oyle ama iste gunde iki posta gaz surecimiz var 3-4 saatten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…