- 22 Mart 2023
- 4.335
- 2.751
- 63
- 31
Doktor görse mi biKızlar dün mama aldı diye sevindim ama cocuk sabaha kadar kustu aldıgı 60 cc mamaydı.
gece boyunca beslenmedi 2 cekti memeden uyudu ve hiç kusmadıgı kadar kustu.
Şuan kendinş beslenmeye kapattı uyuyor memeyi de emmiyo baygın gibi yatıyorben napıcam gercekten çok kötüyüm
Tam bişi yapıcam ık tam yapıcam mık. Banyoyu zor temizledim valla napalım gelen bizim halimizi anlayıp bilip ona göre gelsin aşkımBen de bir dahakine hazir bir seyler alicam
Böyle 10 15 günlükken götürdüğün bi Dr olmadı mı. 3. Gün ile 10. Gün bi kontrol istiyolar yaYok canım iletişime geçeceğim doktorum olmadı henüz
Bana Dr um imom latteyi önerdi. Ama ben daha yeni başlayacağım durumu güncellerim 1 hafta falan kullanıncaMerhaba kızlar,
Siz Doğum yapmış annelerden süt arttırmak adına hangi vitamin ve takviyeler kullandınız/kullanıyorsunuz önerileriniz var mı?
Dahaca doğum yapmadım ama , Eşim yurtdışından gelecek doğuma gelmeden ona göre oradan da getirtmek istiyorum şimdiden.
Kusma yok canm devam etseydi gidicektimDoktor görse mi bi
Götürdüm tabikide 3 farklı doktor ikisi özel biri devlet. Özellerden memnun kalmadım çocuğun agzına baktıgı halde var olan pamukcuga bişey demedi. Vajinal yapısıklık teşhis edilmedi vs.Böyle 10 15 günlükken götürdüğün bi Dr olmadı mı. 3. Gün ile 10. Gün bi kontrol istiyolar ya
Kusması düzelmiş ama beslenme sorunu sana baya sıkıntı yaratacak demoralize eder seni. Hafta içi randevu bulabilirsen götür bence tabi işine karışmak gibi olmasınGötürdüm tabikide 3 farklı doktor ikisi özel biri devlet. Özellerden memnun kalmadım çocuğun agzına baktıgı halde var olan pamukcuga bişey demedi. Vajinal yapısıklık teşhis edilmedi vs.
Devletteki doktor muhteşem di onada hafta sonu ne yazıkki
Yurt dışından getirmeni gerektirecek pek bir şey yok süt konusunda. Malt içecekler çok işe yarıyor benim gözlemlediğim, bol su içme, bir de tahin :) anne çayları var mesela humana’nın, belki onlar daha ucuzdur yurt dışında onlara bakabilir.Merhaba kızlar,
Siz Doğum yapmış annelerden süt arttırmak adına hangi vitamin ve takviyeler kullandınız/kullanıyorsunuz önerileriniz var mı?
Dahaca doğum yapmadım ama , Eşim yurtdışından gelecek doğuma gelmeden ona göre oradan da getirtmek istiyorum şimdiden.
Etti bileKusması düzelmiş ama beslenme sorunu sana baya sıkıntı yaratacak demoralize eder seni. Hafta içi randevu bulabilirsen götür bence tabi işine karışmak gibi olmasın
Tahmin edebiliyorum inşallah güzel geçsin kontrolünüzEtti bilehafta içi randevumuz var zaten canım kontrol konusucam bu durumu
Gecmisler olsun..Görümceme olmuş maalesef kürtaj yapılmış doğumdan bir hafta sonra O da yoğun kanama yaşıyormuş
Aaaa çok iyi olmuşşş sıhhatler olsunnnnAy ben bugün sosyalleşip kuaföre gittim (gidebildim)kafa dağıttım az daha uyuyakalıuordum kuaför sandalyesinde
Eşim de diyor ki kapıya kadar götüreyim seni para da var yanında bebekle beni bırakıp kaçarsın neme lazım
Şahsen benim normal şartlarda da saçımla oynansın o koltukta uykum gelir şuan hiç düşünemiyorumAy ben bugün sosyalleşip kuaföre gittim (gidebildim)kafa dağıttım az daha uyuyakalıuordum kuaför sandalyesinde
Eşim de diyor ki kapıya kadar götüreyim seni para da var yanında bebekle beni bırakıp kaçarsın neme lazım
Ben kimseyi misafir almıyorum bizi misafir almak isteyen varsa giderizIAşkım valla şimdi bende de var misafir. Haşhaşlı falan aldım onu koydum kusura bakmasın kimse
Valla benimki meme emdikten sonra omuzda uyumayı seviyor. Ya da tam doyuyorsa yatakta yanında yatıyorum uyuyoruz. Bu ikinci dediğim her zaman olmuyor. Badende yatakta memede uyuyor öyle. Memede uyutmak istemiyorum sallamakta ama yapıyorum bir şekilde. Benimki gece uyanınca tekrar dalması zor oluyor 2 saat kadar ayakta oluyoruzkızlar, akşam uykusuna nasıl geçiş yapıyorsunuz benim bebeğim çok zor uyuyor 19:00da banyo yapıyoruz emziriyorum ama yok uyumuyor ağlıyor sürekli kucağımda sallıyorum anca 21:30gibi uyuyor 2 buçuk saat sürekli sallamak çok zorlayıcı var mı öneriniz? ne yapa bilirim kolay uykuya geçmesi için
Ben bugün dışarı çıkayım dedim bebişle çıkana kadar bir candan oldukAy ben bugün sosyalleşip kuaföre gittim (gidebildim)kafa dağıttım az daha uyuyakalıuordum kuaför sandalyesinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?