2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Doktor görse mi bi

Merhaba kızlar,
Siz Doğum yapmış annelerden süt arttırmak adına hangi vitamin ve takviyeler kullandınız/kullanıyorsunuz önerileriniz var mı?
Dahaca doğum yapmadım ama , Eşim yurtdışından gelecek doğuma gelmeden ona göre oradan da getirtmek istiyorum şimdiden.

Bana Dr um imom latteyi önerdi. Ama ben daha yeni başlayacağım durumu güncellerim 1 hafta falan kullanınca

Böyle 10 15 günlükken götürdüğün bi Dr olmadı mı. 3. Gün ile 10. Gün bi kontrol istiyolar ya
Götürdüm tabikide 3 farklı doktor ikisi özel biri devlet. Özellerden memnun kalmadım çocuğun agzına baktıgı halde var olan pamukcuga bişey demedi. Vajinal yapısıklık teşhis edilmedi vs.
Devletteki doktor muhteşem di onada hafta sonu ne yazıkki

Kusması düzelmiş ama beslenme sorunu sana baya sıkıntı yaratacak demoralize eder seni. Hafta içi randevu bulabilirsen götür bence tabi işine karışmak gibi olmasın

Yurt dışından getirmeni gerektirecek pek bir şey yok süt konusunda. Malt içecekler çok işe yarıyor benim gözlemlediğim, bol su içme, bir de tahin :) anne çayları var mesela humana’nın, belki onlar daha ucuzdur yurt dışında onlara bakabilir.

Ay ben bugün sosyalleşip kuaföre gittim (gidebildim) kafa dağıttım az daha uyuyakalıuordum kuaför sandalyesinde
Eşim de diyor ki kapıya kadar götüreyim seni para da var yanında bebekle beni bırakıp kaçarsın neme lazım

Görümceme olmuş maalesef kürtaj yapılmış doğumdan bir hafta sonra O da yoğun kanama yaşıyormuş
Gecmisler olsun..
1 ay oldu, ağrıdan dolayi gittim. Ameliyat acisından farkli bir agri ve sislik vardi.
Dr. Eski ultrasonla da karsilastirdi, yeri farkli dedi. Ama aşırı kanamam yok. Yani 30.gun, adetin 5.gunu gibi (kirmizi-siyah) emzirdikce geliyor daha cok.

Aaaa çok iyi olmuşşş sıhhatler olsunnnn

kızlar, akşam uykusuna nasıl geçiş yapıyorsunuz benim bebeğim çok zor uyuyor 19:00da banyo yapıyoruz emziriyorum ama yok uyumuyor ağlıyor sürekli kucağımda sallıyorum anca 21:30gibi uyuyor 2 buçuk saat sürekli sallamak çok zorlayıcı var mı öneriniz? ne yapa bilirim kolay uykuya geçmesi için

Şahsen benim normal şartlarda da saçımla oynansın o koltukta uykum gelir şuan hiç düşünemiyorum ahahjaja sana değil bebeğe acırım deseydin

Valla benimki meme emdikten sonra omuzda uyumayı seviyor. Ya da tam doyuyorsa yatakta yanında yatıyorum uyuyoruz. Bu ikinci dediğim her zaman olmuyor. Badende yatakta memede uyuyor öyle. Memede uyutmak istemiyorum sallamakta ama yapıyorum bir şekilde. Benimki gece uyanınca tekrar dalması zor oluyor 2 saat kadar ayakta oluyoruz

Ben bugün dışarı çıkayım dedim bebişle çıkana kadar bir candan olduk ağla kıyamet. Sonra dışarı çıktık uyudu sonra aradan 30 dk sonra uyandı sıçtı aman değiş yedir koşarak eve geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…