2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    202
Emzirme ile rahimde hormonlardan dolayı kasılma oluyor eski haline dönenilsin diye ama ilk günler daha çok hissediyordum artık hiç olmuyor gibi sizin hala oluyor Demekki ya da artık ben hissetmiyorum. Çok geçmiş olsun ne dedi peki dr

Onun için çıkamıyorum işte
Geçen bi sahile indik uyudu hanım efendi hersey cok iyi bebek arabasında neyse güzel güzel oturduk ta birden çığlıgı bir bastı arabaya nasıl koştuğumu şaşırdım susmuyoda arabaya binince sustu

Bizimki yatak odasında loş ışık ve sessiz sadece ikimiz olacağız ve kendisi meme emerek uyuyacak. O bırakmadan ben memeyi çekersem iki saat ileri atılıyor uyku bazen saatlerce emziriyoeum. Başka türlü uyumuyor nasıl bırakacağız bilmiyorum emzik tutmuyor aslında dertliyim bu konuda. Eme eme memede süt kalmıyor ona bi sinirleniyor aşırı emiyor kusuyor valla bitik durumdayım.

Bende dün görümcemin doğum günü hediye alıp akşama oraya gidelim dedim. İlk dışarı olacaktı. Öğlen iki saat avm gittim koştur koştur hediye baktım kendi alacaklarımı aldım geldim hiç uyanmamış akşam görümcede giderken oradayken dönerken hep mızırdandı. Ne pastayı bitirebildim ne bir bardak çayı. Bir de ensesine kadar sıçtı. Onu temizledik eve geldik rutin bozuldu diye uyuyamadı benim dışarı hüsran

Ayyy ne bilim ama böyle yapacak şok oldum şok olsun öyle böyle bir şekilde dışarı çıkacağız. Artık hayatlarımızda onlar var

Histereskopi kürtaj. Genel anesteziyle. Boyutu byk old icin miyomsa 2 seferde, plasentaysa tek seferde, 1 gece yatis vs dedi.. plasenta oldugundan emin gibiler, yine de bakınca net soyleyecegiz dedi..

Evet karnimin alt kismi aciyla agri karisik, sag taraf daha sis durumda.

Aaaa çok iyi olmuşşş sıhhatler olsunnnn
Şahsen benim normal şartlarda da saçımla oynansın o koltukta uykum gelir şuan hiç düşünemiyorum ahahjaja sana değil bebeğe acırım deseydin
Ay dun ben de gittim
Bir kas aldirdim ama yuzum
Gozum kendine geldi ya. Nasil iyi geldi o on dakika

1 saat bile olsa bebelerinizi bırakıp kaçın ay pardon hava almaya çıkın

Kizlar bir sey farkettim. Ben 4-5 gundur cok kabiz oldugum icin ferrumu biraktim. Kabizdim ve cok gazim oluyordu. Bebem yuzde 70 daha iyi bence alakasi var yaa.
Bir de bu serum fizyolojikleri actiktan sonra ne kadar kullanabiliyoruz? Google amca baska baska seyler soyluyor

Göz damlası gibi olanları mı soruyorsun canım. Eğer oysa Benim doktorum açıldıktan sonra 24 saat dedi. Ama bi başka doktor da o fayda etmiyor bu şırıngayla çekilip yapılan var ya o etkili dedi. Biz de şimdi şırıngalıyla yapıyoruz

Ay Allah şifa versin canım yaa kolayca olur biter inşallah

Demir ilacı kişiden kişiye amma fark ettiriyor yaa bende İshal yapıyor diye içmiyorum valla ben bitene kadar kullanıyorum açıkcası. Geçen burnu tıkanınca eczaneden aldım göz damlası şeklinde olanı 10 tanecik şeye 300 lira verdim sonuna kadar kullanırım yani yapılan şey damar içi uygulama değil çok sterillik gerektirmiyor bence. Ama göz damlası şeklinde olan tek kullanımlık ağzı açık kaldığı için. Serum şeklinde aldıysan açıldıktan sonra en fazla 3 gün diye biliyorum. En azından biz revirde yıkama için içinden çektiysek 3 günde bitmezse atıyoruz

Onun için orta kulak basıncını arttırıyor zarar verebilir diyorlardııııı burda mı okudum biri mi söyledi unuttum günde 7336722628 tane şunu yap şunu ye şunu giy şunu yanlış yapıyorsun lafı işittiğim için

Biz de bugün düğüne gittik oğlumla kızla da babası evde başbaşa kaldıkar. Babybjörn anakucağı var ona koymuş uyanınca sakin duruyormuş, bir ara sevmek için aldım kendim kaşındım ne yaptıysam susturamadım en son aldığım yere koyayım diye düşünüp bulduğum yere geri koydum diyor şu an dayak yemiş gibi ahlayıp vahlıyor
Dedim annelikte bir kural var sakin duran bebeye ellenmez

Geçemiyoruz genel olarak kavga dövüş emerek

Ay anneme geldim. Babaannem de bizle kalıyor. Neyse bu bilgiden sonra gelen saçma dhergün duyduklarım. Bu çocuk kaka yapmadı kabız mı ? Bak ağlıyor (Gece yapmıştı her dk kaka yapamaz). Acaba sütün mü yetmiyor doymuyor bu çocuk bak ağlıyor (meme emdi gaz çıkarıyor memede bu çocuk gaz çıkarırım de ağlıyor annesiyim bilirim yetip yetmediğini diyorum yok ). Ayakları basmıyor biri gelince eve yeni sırtını döndürelim omzuna bastıralım (basıyor istediğinde her şeyi yapıyor) aayyy daha neler neler kalbini kırmayayım diyorum yok yani tahammülüm kalmamış böyle şeylere yaş 30. Anneme diyorum ben 1 ay kalırım diyordum ama giderim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…