- 15 Eylül 2018
- 1.199
- 2.100
- 133
Emzirme ile rahimde hormonlardan dolayı kasılma oluyor eski haline dönenilsin diye ama ilk günler daha çok hissediyordum artık hiç olmuyor gibi sizin hala oluyor Demekki ya da artık ben hissetmiyorum. Çok geçmiş olsun ne dedi peki drGecmisler olsun..
1 ay oldu, ağrıdan dolayi gittim. Ameliyat acisından farkli bir agri ve sislik vardi.
Dr. Eski ultrasonla da karsilastirdi, yeri farkli dedi. Ama aşırı kanamam yok. Yani 30.gun, adetin 5.gunu gibi (kirmizi-siyah) emzirdikce geliyor daha cok.
Onun için çıkamıyorum işteBen bugün dışarı çıkayım dedim bebişle çıkana kadar bir candan oldukağla kıyamet. Sonra dışarı çıktık uyudu sonra aradan 30 dk sonra uyandı sıçtı aman değiş yedir koşarak eve geldim
Bizimki yatak odasında loş ışık ve sessiz sadece ikimiz olacağız ve kendisi meme emerek uyuyacak. O bırakmadan ben memeyi çekersem iki saat ileri atılıyor uykukızlar, akşam uykusuna nasıl geçiş yapıyorsunuz benim bebeğim çok zor uyuyor 19:00da banyo yapıyoruz emziriyorum ama yok uyumuyor ağlıyor sürekli kucağımda sallıyorum anca 21:30gibi uyuyor 2 buçuk saat sürekli sallamak çok zorlayıcı var mı öneriniz? ne yapa bilirim kolay uykuya geçmesi için
Bende dün görümcemin doğum günü hediye alıp akşama oraya gidelim dedim. İlk dışarı olacaktı. Öğlen iki saat avm gittim koştur koştur hediye baktım kendi alacaklarımı aldım geldim hiç uyanmamış akşam görümcede giderken oradayken dönerken hep mızırdandı. Ne pastayı bitirebildim ne bir bardak çayı. Bir de ensesine kadar sıçtı. Onu temizledik eve geldik rutin bozuldu diye uyuyamadı benim dışarı hüsranAy ben bugün sosyalleşip kuaföre gittim (gidebildim)kafa dağıttım az daha uyuyakalıuordum kuaför sandalyesinde
Eşim de diyor ki kapıya kadar götüreyim seni para da var yanında bebekle beni bırakıp kaçarsın neme lazım
Ayyy ne bilim ama böyle yapacak şok oldum şokOnun için çıkamıyorum işte
Geçen bi sahile indik uyudu hanım efendi hersey cok iyi bebek arabasında neyse güzel güzel oturduk ta birden çığlıgı bir bastı arabaya nasıl koştuğumu şaşırdımsusmuyoda arabaya binince sustu
O kadar mantıklı ki djdjdkdk ben ondanda korkuyorum bebe zırıldar diyeBen kimseyi misafir almıyorum bizi misafir almak isteyen varsa gideriz
Tabiki canımAyyy ne bilim ama böyle yapacak şok oldum şokolsun öyle böyle bir şekilde dışarı çıkacağız. Artık hayatlarımızda onlar var
BendeO kadar mantıklı ki djdjdkdk ben ondanda korkuyorum bebe zırıldar diye
Histereskopi kürtaj. Genel anesteziyle. Boyutu byk old icin miyomsa 2 seferde, plasentaysa tek seferde, 1 gece yatis vs dedi..Emzirme ile rahimde hormonlardan dolayı kasılma oluyor eski haline dönenilsin diye ama ilk günler daha çok hissediyordum artık hiç olmuyor gibi sizin hala oluyor Demekki ya da artık ben hissetmiyorum. Çok geçmiş olsun ne dedi peki dr
Aaaa çok iyi olmuşşş sıhhatler olsunnnn
Şahsen benim normal şartlarda da saçımla oynansın o koltukta uykum gelir şuan hiç düşünemiyorumahahjaja sana değil bebeğe acırım deseydin
Ay dun ben de gittim
Bir kas aldirdim ama yuzum
Gozum kendine geldi ya. Nasil iyi geldi o on dakika
Ben bugün dışarı çıkayım dedim bebişle çıkana kadar bir candan oldukağla kıyamet. Sonra dışarı çıktık uyudu sonra aradan 30 dk sonra uyandı sıçtı aman değiş yedir koşarak eve geldim
Bende dün görümcemin doğum günü hediye alıp akşama oraya gidelim dedim. İlk dışarı olacaktı. Öğlen iki saat avm gittim koştur koştur hediye baktım kendi alacaklarımı aldım geldim hiç uyanmamış akşam görümcede giderken oradayken dönerken hep mızırdandı. Ne pastayı bitirebildim ne bir bardak çayı. Bir de ensesine kadar sıçtı. Onu temizledik eve geldik rutin bozuldu diye uyuyamadı benim dışarı hüsran
Göz damlası gibi olanları mı soruyorsun canım. Eğer oysa Benim doktorum açıldıktan sonra 24 saat dedi. Ama bi başka doktor da o fayda etmiyor bu şırıngayla çekilip yapılan var ya o etkili dedi. Biz de şimdi şırıngalıyla yapıyoruzKizlar bir sey farkettim. Ben 4-5 gundur cok kabiz oldugum icin ferrumu biraktim. Kabizdim ve cok gazim oluyordu. Bebem yuzde 70 daha iyi bence alakasi var yaa.
Bir de bu serum fizyolojikleri actiktan sonra ne kadar kullanabiliyoruz? Google amca baska baska seyler soyluyor
Ay Allah şifa versin canım yaa kolayca olur biter inşallahHistereskopi kürtaj. Genel anesteziyle. Boyutu byk old icin miyomsa 2 seferde, plasentaysa tek seferde, 1 gece yatis vs dedi..plasenta oldugundan emin gibiler, yine de bakınca net soyleyecegiz dedi..
Evet karnimin alt kismi aciyla agri karisik, sag taraf daha sis durumda.
Demir ilacı kişiden kişiye amma fark ettiriyor yaa bende İshal yapıyor diye içmiyorumKizlar bir sey farkettim. Ben 4-5 gundur cok kabiz oldugum icin ferrumu biraktim. Kabizdim ve cok gazim oluyordu. Bebem yuzde 70 daha iyi bence alakasi var yaa.
Bir de bu serum fizyolojikleri actiktan sonra ne kadar kullanabiliyoruz? Google amca baska baska seyler soyluyor
Onun için orta kulak basıncını arttırıyor zarar verebilir diyorlardııııı burda mı okudum biri mi söyledi unuttum günde 7336722628 tane şunu yap şunu ye şunu giy şunu yanlış yapıyorsun lafı işittiğim içinGöz damlası gibi olanları mı soruyorsun canım. Eğer oysa Benim doktorum açıldıktan sonra 24 saat dedi. Ama bi başka doktor da o fayda etmiyor bu şırıngayla çekilip yapılan var ya o etkili dedi. Biz de şimdi şırıngalıyla yapıyoruz
Biz de bugün düğüne gittik oğlumlaAy ben bugün sosyalleşip kuaföre gittim (gidebildim)kafa dağıttım az daha uyuyakalıuordum kuaför sandalyesinde
Eşim de diyor ki kapıya kadar götüreyim seni para da var yanında bebekle beni bırakıp kaçarsın neme lazım
Geçemiyoruz genel olarakkızlar, akşam uykusuna nasıl geçiş yapıyorsunuz benim bebeğim çok zor uyuyor 19:00da banyo yapıyoruz emziriyorum ama yok uyumuyor ağlıyor sürekli kucağımda sallıyorum anca 21:30gibi uyuyor 2 buçuk saat sürekli sallamak çok zorlayıcı var mı öneriniz? ne yapa bilirim kolay uykuya geçmesi için
Ay anneme geldim. Babaannem de bizle kalıyor. Neyse bu bilgiden sonra gelen saçma dhergün duyduklarım. Bu çocuk kaka yapmadı kabız mı ? Bak ağlıyor (Gece yapmıştı her dk kaka yapamaz). Acaba sütün mü yetmiyor doymuyor bu çocuk bak ağlıyor (meme emdi gaz çıkarıyor memede bu çocuk gaz çıkarırım de ağlıyor annesiyim bilirim yetip yetmediğini diyorum yok ). Ayakları basmıyor biri gelince eve yeni sırtını döndürelim omzuna bastıralım (basıyor istediğinde her şeyi yapıyor) aayyy daha neler nelerOnun için orta kulak basıncını arttırıyor zarar verebilir diyorlardııııı burda mı okudum biri mi söyledi unuttum günde 7336722628 tane şunu yap şunu ye şunu giy şunu yanlış yapıyorsun lafı işittiğim için
Ay valla ya benim kudurukta daha şimdi geçti 10.30 da uyanmıştı. Gözünden uyku akıyor tekrar uyumuyor. En son bayıldı memedeGeçemiyoruz genel olarakkavga dövüş emerek
Haftanın tek günü izni var eşimin onda da yarın biraz şişe domates yapacağız
1 saat bile olsa bebelerinizi bırakıp kaçın ay pardon hava almaya çıkın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?