Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tahin yağı duymuştum ben meme çatlağı içinn. Tahinin üstünde biriken yağı sürüyorlarmışKızlaaaar
Ben göğüslerimden çok fena çekiyorum. Bi şeyleri yanlış yapıyorum belli ki. Gümüş kapak kullandım , tıkanıklık yaptı. Ya da olacağı vardı sebep oldu. Kalkan kullandım göğüs uçlarım aşırı büyüdü , rahatsız etmeye başladı. Krem falan sürsem uçları yanmaya başlıyor. Zeytinyağı denedim , o da iyi gelse de sürdüğüm an sızlatıyor. Sanki göğüs uçum hava almak istiyor , hiçbir şeyle temas etmek istemiyor gibi. Ama havalar soğudu mecbur penye bi şeyler giyiyorum. İki göğsümde de tıkanıklık oldu , hatta birinde süt incisi çıktı diğerinde şişlik be sertlikler oluştu. Habire masaj ve duşla geçirene kadar canım çıktışimdi de geçtiler Allah’a şükür ama uçları çok fena sızlıyor. Ne zaman rahatlayacağım ben , öneri de bulmaya çekiniyorum , ne sürsem ne kullansam ters tepiyor gibi
Memeyi çıkarttığını görünce gülüp ağız şapırdatıyor bideBide ağız şapırtdatma başladı uyanınca memeye gidene kadar ağzında dişi olmaya dedeler gibi şapır şapır jsjxjxjxjjx zatwn gerçi ağzında dişi yok da![]()
Ne kadar şanslısınnsjsjjsjs elektrikli ana kucağında kediler yatıyoKızlar bebişleri gece uykusuna geçirirken rutin uygulamaya başladınız mı? Biz akışta kalıyoruz spontene djdkd
En geç 9 da yatırın diyolar ama ben odaya götüremiyorum. Biz yatana kadar salondaki elektrikli ana kucağında yatıyor.( allahıma şükürler sevdi onu afdasg) Bizde 11-12 gibi yatıyoruz genelde. O zaman çıkarıyorum odayave biraz büyüyene kadar böyle devam edicek sanırım. Yatak odamız üst katta. Kamera vs var ama bebişi yalnız bırakmak istemiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba. Bide zaten ne zaman uyanacağı belli olmuyo delinin. Gözümün önünde olsun istiyorum
Gece gündüz ayrımı olmaz ki daha nasıl öncesinde uyanık tutup 9 da uyutacağız. Bazen akşamüstü 4 5 gibi yatıyor 7 de 8 de kalktığı oluyo bir iki saat uyanıklık var besle gaz cıksr bidaha besle saat 9 10 da ya da 10bucukta uyuyor misal geri. Mesela dün 8e geliyodu uyudu akşam uykusuna erken geçti öncesinde uyanıktı çünkü.Kızlar bebişleri gece uykusuna geçirirken rutin uygulamaya başladınız mı? Biz akışta kalıyoruz spontene djdkd
En geç 9 da yatırın diyolar ama ben odaya götüremiyorum. Biz yatana kadar salondaki elektrikli ana kucağında yatıyor.( allahıma şükürler sevdi onu afdasg) Bizde 11-12 gibi yatıyoruz genelde. O zaman çıkarıyorum odayave biraz büyüyene kadar böyle devam edicek sanırım. Yatak odamız üst katta. Kamera vs var ama bebişi yalnız bırakmak istemiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba. Bide zaten ne zaman uyanacağı belli olmuyo delinin. Gözümün önünde olsun istiyorum
Yaaa şapırdaklıkar yaaaaaMemeyi çıkarttığını görünce gülüp ağız şapırdatıyor bide![]()
Kuzum garmastan pomad kullandın mı?Kızlaaaar
Ben göğüslerimden çok fena çekiyorum. Bi şeyleri yanlış yapıyorum belli ki. Gümüş kapak kullandım , tıkanıklık yaptı. Ya da olacağı vardı sebep oldu. Kalkan kullandım göğüs uçlarım aşırı büyüdü , rahatsız etmeye başladı. Krem falan sürsem uçları yanmaya başlıyor. Zeytinyağı denedim , o da iyi gelse de sürdüğüm an sızlatıyor. Sanki göğüs uçum hava almak istiyor , hiçbir şeyle temas etmek istemiyor gibi. Ama havalar soğudu mecbur penye bi şeyler giyiyorum. İki göğsümde de tıkanıklık oldu , hatta birinde süt incisi çıktı diğerinde şişlik be sertlikler oluştu. Habire masaj ve duşla geçirene kadar canım çıktışimdi de geçtiler Allah’a şükür ama uçları çok fena sızlıyor. Ne zaman rahatlayacağım ben , öneri de bulmaya çekiniyorum , ne sürsem ne kullansam ters tepiyor gibi
Yok ama denerim gerekirse, sen memnun musun kuzumKuzum garmastan pomad kullandın mı?
Kuzum yorumlarına baktım baya iyi şeyler yazmışlar , 20 gr olan var o yeter mi 2 tane mi alman gerekirKuzum garmastan pomad kullandın mı?
Ay manueli benimki sevmedi bu elektrikliyi sonradan aldım son çare (desteksiz uyutacaktımsffsgsgsg)Ne kadar şanslısınnsjsjjsjs elektrikli ana kucağında kediler yatıyomanuel olanı verdi arkadaşım iki onda tıngırdıyo
Ay dizi film izliyoruz ya gece 12 ye kadar eller havaya bizim evdeGece gündüz ayrımı olmaz ki daha nasıl öncesinde uyanık tutup 9 da uyutacağız. Bazen akşamüstü 4 5 gibi yatıyor 7 de 8 de kalktığı oluyo bir iki saat uyanıklık var besle gaz cıksr bidaha besle saat 9 10 da ya da 10bucukta uyuyor misal geri. Mesela dün 8e geliyodu uyudu akşam uykusuna erken geçti öncesinde uyanıktı çünkü.
elektrikli de uyuyorsa elleme uyusun. Ama ışık yüksek ses olmasın akşam saatlerinde sen yatak odana çıkana kadar. Gündüz ki hareketliliğin sesin akşamları kesildiğini anlasın mesela ona alışabilir. Ben mümkün mertebe akşam 7 dem 8 den sonra uyuduklarında pek konuşmam. Işık yanan odaya getirmem.
Tam olarak kaç haftalıkken yapıyorAy uyurken ağlıyor dudağını büküpBuda yeni eklendi
![]()
Yaa benimkide bağırıyo ben gelene kadar beni görünce alt dudağını büküp bakıyoAy uyurken ağlıyor dudağını büküpBuda yeni eklendi
![]()
Hahahahhaha eyvahlar olsun ben ilkinde yaptım o hatayı 5 yaşında hala uyumuyor, uyuduğunda da babası işe giderken kalkıyor sen düşün hayatımın en büyük ppişmanlığıdır akşamları böyle TV izlerken yanımda tutmakAy manueli benimki sevmedi bu elektrikliyi sonradan aldım son çare (desteksiz uyutacaktımsffsgsgsg)gerçi manueli en son denediğimde kemer kısmı kafasına geliyodu küçümenimin
belki şimdi olur.
Ay dizi film izliyoruz ya gece 12 ye kadar eller havaya bizim evdebakalım nasıl olcak bu iş. Şimdi neyse de 1-2 aya düzen lazım. Ama ben istiyorum ki sabah 6-7 de değil 10-11 de uyansın annesi tembel çünkiiiğ
![]()
Senin şuan içinde olduğun ataklar bitince yeni güncellemeler kullanıma açılıyorTam olarak kaç haftalıkken yapıyor![]()
Sormak lazım valla doktordan doktora değişir, ben açık açık sordum benim doktora bebeğe bakacak kimsem yok gittiği yere kadar uzatmam lazım izni dedim, tamam yazarım dediVerirler mi ki acaba özel doktoru verir devlet vermez belkide
Ay şaka yapıyosunnHahahahhaha eyvahlar olsun ben ilkinde yaptım o hatayı 5 yaşında hala uyumuyor, uyuduğunda da babası işe giderken kalkıyor sen düşün hayatımın en büyük ppişmanlığıdır akşamları böyle TV izlerken yanımda tutmakcok çektim çok ağzım baya sağlam yandı da ondan akşamları cocuğu ışık yanan odaya götürmüyom
![]()
iple çekiyorum yaaaSenin şuan içinde olduğun ataklar bitince yeni güncellemeler kullanıma açılıyorgülümsüyor, gözlerinin içine bakıyo, dudak büküyo nazlı nazlı
değişik sesler çıkarıyo
Evet bu çok doğru, şimdiden başlamak gerek arkadaşımAy şaka yapıyosunnne zaman başlamak gerek acaba gece oldu hadi odaya olayına
şimdi ne zaman uyanacağı belli olmuyo. Odaya götürsem ayrı dert götürmesem ayrı
![]()
Şimdi araştırken onu da gördüm bi de ayva çekirdeği iyi geliyormuş, onları da deneyeyim bi olmazsa :/Tahin yağı duymuştum ben meme çatlağı içinn. Tahinin üstünde biriken yağı sürüyorlarmış