Biz ya cok tazyikli geliyor benimki sorun etmiyor ama bogazina cok kaciyor surekli nefessiz kaliyor bazen oksurmesi kesilse de 2-3 sn kaliyor sonra ciglik cigliga agliyor. Nefessiz kalinca beyne bir sorun olacak diye aklim cikiyor. Her seferinde de anlamiyorum tazyikli mi cunku ust kismi yumusak alt kisim sertlesiyor benim goguslerde. Ben elektrikli pompa ile cozdum sagma isini elle ya da manuelle gogus ucum aciyor
Sab simplex duzenli kullaninca bizde cok ise yaradi ya. Gazi bitirmiyor da parcalara boluyormus daha kolay cikariyormus hakikaten oyle oldu
Yaaa ay ben de kalsiyum ve magnezyum sorucam kemiklerim sizliyor
Benim laktoz intoleransim var bende cok gaz yapar. Bulantidan basimi kaldiramam sut ictigimde. Peynir vs yiyordum ama cocugu etkiler diye hepsini laktozsuz aldim
Ama coraplarin guzelligiiiiii. Bizi influce etmez misin
linkle bizi lutfen
Ay sagolasin cenem bi dursa daha gidecek gibiydi ama cok tatli istiyorum yaaa. Senin de hic bir sey kalmamis masallah
Kuzu ben siringa ve eldivenle veriyordum. Yavastan biberon denicem. Bir elime eldiven gecirip serce parmagimi emdirerek sutu siringayla minik minik dokuyorum dusundugunden hizli iciyorlar hem emme refleksini de devam ettirip meme reddine sebep olmuyormus yogun bakimda soylemislerdi m. Benimkinin de kilo alma sikintisi yok. Baktim uyurken dili de damaginda, dilini disari da cikariyor. Sadece o ses var. Konusmasini etkileyecek boyutta degilse ellettirmicem. Gorumcemde varmis 30 yasinda kestirmis demek konusmayi etkilemedi. Belki etkilemezse ellemem
Ya bu aylarda sanki sadece siyah beyaz mi goruyorlardi yoksa sadece o mu ilgilerini cekiyordu oyle bir sey vardi. Buyuk kizima kartlar almistim hep siyah beyazdi
Bizimki 600-1000 arasi almasini bekleriz demisti o zaman normal seninki de gunde 20-30 gr alsa yeterliymis
Tam olarak o gunlerde basliyor atak gaz vs gibi sorunlar. Her sey normal merak etme