2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    203
bizimdr tam 21günde böyle huyu suyu değişti sürekli uyuyordu gözü o gün bi açtı bi dahada öyle uyumadı, artık çok zor uykuya dalıyor ve sürekli kucakta olmak istiyor 3hafta girişi ile bebeğim başka bi bebek oldu sanki şu an 6 haftayı geçtik ve gaz sancıları çoğaldı sürekli mız mız yapıyor uyumakta zorluk çekiyor

Kaç günlüktü bebeğin? 30 güne kadar 3, 40 güne kadar 4, 50 güne kadar 5, 60 güne kadar 6 saat gece uykusu uyuyabilir diye duymuştum.
34 olduk bugun kuzu o zaman 4 e kadar okey. İyi bari
Kızlaaar help bebem elini dudağını emmeye başladı. Emzik bulmam lazım buna. Chatgpt avent ultra soft diyo. Kullanan var mı
Benimki ne bulursa emiyo eli benim boynum gecen suratima yapti ay cok garip bir his asiri sevdim ama

Benimki ne bulursa emiyo eli benim boynum gecen suratima yapti ay cok garip bir his asiri sevdim ama
Allah anali babali buyutsun bebeginizin yuzunu ultrasonda gordunuzmu hic yda kc haftalik gorunebilir bilginiz vaemi

Çorap hediye geldi . yoksa biliyorsunuz memnun kalmadığım bir ürünü önermem

Aşkım hobi olarak yine emsinde uykusundan uyandırıyo kendini elini emmek için memelerim sündü vallahi

Teşekkür ederim, öyle de deneyeyim sütü vermeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…