- 30 Eylül 2015
- 910
- 1.120
- 313
- 30
Benim ilginç bir şekilde bu ay tsh değerim düşmüştü. Normalde 3.10 oldu doktor ilaç başlamadı. Sonra 2.46 ya düştü.Kızlar günaydın, tsh değeriniz kaç ve ilaç kullananlarin dgerleri kaçın üstünde oldgu için ilac başladı doktoru ?

Sezaryen sebebi değil o zaman yukarı çıktıysa? Ben de 5.hafta kanamam basladigindan beri yatıyorum neredeyse.. evdeyim sürekli. Artık elimi yıkarken dahi kasılma gibi hisseder oldum..
 Sezaryen sebebi değil o zaman yukarı çıktıysa? Ben de 5.hafta kanamam basladigindan beri yatıyorum neredeyse.. evdeyim sürekli. Artık elimi yıkarken dahi kasılma gibi hisseder oldum.. 

hepimizin psikolojisi bozuldu Rabbım herkese de bize de sağlıkla huzurla zamanında kolay doğumlar nasip etsin
 hepimizin psikolojisi bozuldu Rabbım herkese de bize de sağlıkla huzurla zamanında kolay doğumlar nasip etsin 

doktorum gelmeden demir değerlerine baktır demişti, demirim kalmamış
 doktorum gelmeden demir değerlerine baktır demişti, demirim kalmamış direkt serumla verelim dedi hatta, ama vaktim yoktu iş yerinden izin alamazdım. Başka yolu yok mu hocam dedim
 direkt serumla verelim dedi hatta, ama vaktim yoktu iş yerinden izin alamazdım. Başka yolu yok mu hocam dedim doğum üzerine de konuştuk biraz. Bunları konuştuğumuz günlere geldiğimize inanamıyorum
 doğum üzerine de konuştuk biraz. Bunları konuştuğumuz günlere geldiğimize inanamıyorum

herkese diyorum 10 haftaya doğurucam diye
 herkese diyorum 10 haftaya doğurucam diye  hatta eşim panik yaptı şuan tüm eksikleri tamamladık kıyafetleri yıkama ütüleme aşamasındayız
 hatta eşim panik yaptı şuan tüm eksikleri tamamladık kıyafetleri yıkama ütüleme aşamasındayız bu haftaiçi hastane çantamı hazırlamış olucam sanırım. Gerçi biz bebek arabasını 10.cu haftada almış insanlarız
 bu haftaiçi hastane çantamı hazırlamış olucam sanırım. Gerçi biz bebek arabasını 10.cu haftada almış insanlarız