2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    198
Bende gece aynı şeyi yaşadım düzenliydi sancım 5-6dk da bir geliyordu bi duşa gireyim dedim saat 4.30da çıkınca ağırlık çöktü uyudum uyandım şu anda düzensiz uzun aralıklarla geliyor
😔😔 artsada sağlıkla doğsalar artık. 39+6 bugün. Kızım 39+4 sabahı doğmuştu ilk defa bu kadar hamileyim 😀

Bende duş aldım uyumuşum sonra. Şuanda da 15-20 dk da geliyo sancı asla sıklaşmıyo🤦🏻‍♀️

Bende gece aynı şeyi yaşadım düzenliydi sancım 5-6dk da bir geliyordu bi duşa gireyim dedim saat 4.30da çıkınca ağırlık çöktü uyudum uyandım şu anda düzensiz uzun aralıklarla geliyor
Benim de öyleydi 5-6dk da geldi biraz pilates topunda hareket ettim biraz yürüdüm uzandım geçti hayret gerçekten şuan tık yok

nst den çıktım şimdi 20nin üzerindeydi hep bikaç kez de 70leri gördü bakalım doktor ne dicek

nst den çıktım şimdi 20nin üzerindeydi hep bikaç kez de 70leri gördü bakalım doktor ne dicek
Benim bayadır 20 nin üzerinde hep 100 ü gördüğüde oluyo ama düzenli bişey olmadıkça önemsemiyolar. Bir kaç kez 70 dediğiniz düzenli aralıksa bir anlam ifade ederde

Benim bayadır 20 nin üzerinde hep 100 ü gördüğüde oluyo ama düzenli bişey olmadıkça önemsemiyolar. Bir kaç kez 70 dediğiniz düzenli aralıksa bir anlam ifade ederde
Muayene etti doktor 3cm açılmam varmış başı da aşağı inmiş ağrın sıklaşınca gel dedi doktor eve geçiyorum şimdi

Benim doktorum önermedi 😅 40 ın çıktıktan sonra spor istiyorum özellikle fıtığın oldugu için dedi

Benim doktor çok kilo takıntılı olmasına rağmen ilk 1 ay önermedi. Sadece pentinin korse taytları var onları giyersen rahat edersin dedi. Ben owlinin cırtlı korsesini almıştım ama o diyene kadar giymeyeceğim. Gerçi ağrım acımda yok ama nolur nolmaz😂

Kızlar ilk fırsatta alıp deneyeceğim. Süt sağma fabrikası gibi dolaşıyorum evde. Sağmak daha zor işmiş ya tahmin etmezdim. 😂 en güzeli yapıştır memeye geç ama nasıl savaş veriyo kendini ittirmek için. Katıla katıla ağlıyo. Onun dışında ağladığını görmüyoruz neredeyse 🧿 çocuk meme sevmiyor😂
Benim doktorumda sorsam muhtemelen önermeyecek 🤭😅 dün e bebekten aldım bi korse babyjemin. Evi toparlarken ayaktayken falan takıyorum baya rahatlamış hissettim 😅 psikolojik mi bilmiyorum ama küçüldü bence karnım dünden beri 😂😂😂 bide benim sezaryen kesim baya aşağıda karnımdan ziyade vajina kısmında korse denk gelmiyor o yüzden takıyorum birazda

Kızlar sancılarınız nasıl benim tüm gün ara ara belim ağrıyor ve aynı anda karnı sertleşiyor bu doğum sancısı mı? Birde arkadaşlarım gelecek zorlada olsa yemek yaptım yattım şimdi gelmeyin diyemedim kendim illa gelin demiştim 3 cm açıklığım vardı zaten belim çok ağrıyor

Kızlar sancılarınız nasıl benim tüm gün ara ara belim ağrıyor ve aynı anda karnı sertleşiyor bu doğum sancısı mı? Birde arkadaşlarım gelecek zorlada olsa yemek yaptım yattım şimdi gelmeyin diyemedim kendim illa gelin demiştim 3 cm açıklığım vardı zaten belim çok ağrıyor
Canım eğer belden ağrı girip kasığa iniyorsa ağrı doğum sancısı başlamış olabilir.

Evet bahsettiğin doğum sancısı. Süresini takip et en önemli veri o, belirli aralıklarla geliyorsa doğumdur ama zaten ilk doğumunsa ilerlemesi saatler sürebilir, gittikçe sıklaşır

Benim herhangi bir sancım yok ama bugün kendimi çok ağır hissediyorum😪 karnım sanki kasılıp kalmış gibi, o kadar sert ki dokununca acıyor taşlaştı. Var mı böyle bir şey yaşayan hiç? Bir de bebek iyice yukarı çıktı aşağı inmesi gerekirken😂 şuan resmen kaburgalarımın altında

Evet bahsettiğin doğum sancısı. Süresini takip et en önemli veri o, belirli aralıklarla geliyorsa doğumdur ama zaten ilk doğumunsa ilerlemesi saatler sürebilir, gittikçe sıklaşır
Valla yoğurt mayaladım 😂 akşam dokuza kadar gidemeyiz buzdolabına kaldırmam lazım onu. Galiba doğum sancısı on gibi bi gideceğim hastaneye

Back
X