• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Kızlar bu gaz sancısı 7-8 inci haftalarda hafifliyormuş. Chatgbt öyle diyor. Doğru mudur 🥹🥹 o haftalarda olan var mı? Yüzümüz gülecek mi🥲 sanki mama miktarını arttırınca gaz miktarıda arttı bizim ya
Biz 7. Haftadayız galiba. Yani her beslenmeden sonra gazını çıkartabilmeye başladığımdan mıdır gpt mi haklı bilmiyorum ama. Sanki yani bi tık gibimsi. Bilemedim 😅

😂 Kız hiç bi yerim doğrulmuyor zaten 😂😂
Toplasan 3 saat uyudu 11den beri direniyor 😬
Zaten kaynanamı almaya gelmşştik bize desteğe götürmeye ayağından iğne oldu biz ona destek oluyoruz 😂💆🏻‍♀️ yorgunum dostlarr 😮‍💨
Şaşırdık mııııığğğğ tabiki hayır ah bu kaynanalar 🥴🥴🥴🥴🥴🥴 Allah yardımcın olsun kuzucum. Kaç kişiye birden bakacaksın bebek de bakma yani koca insan kadar yoruyor

Kızlar bu gaz sancısı 7-8 inci haftalarda hafifliyormuş. Chatgbt öyle diyor. Doğru mudur 🥹🥹 o haftalarda olan var mı? Yüzümüz gülecek mi🥲 sanki mama miktarını arttırınca gaz miktarıda arttı bizim ya
IMG_5456.webp

biz neredeyse 7haftalık oluyoruz hiç bi hafifleme olmadı daha da huzursuz oldu sanki ☹️ sabaha karşı daha çok ağrısı oluyor
Gaz damlası kullanıyor musun bazen gaz damlası da çok rahatsız edebiliyor mesela ben bebeğime gaz damlası kullanırken bebeğim çok kötü oluyordu 1 hafta 10 gündür tamamen kullanmayı bıraktık bebeğim rahatladı . Gaz damlası ile mahvoluyordu kısacası 🙄

😂 Kız hiç bi yerim doğrulmuyor zaten 😂😂
Toplasan 3 saat uyudu 11den beri direniyor 😬
Zaten kaynanamı almaya gelmşştik bize desteğe götürmeye ayağından iğne oldu biz ona destek oluyoruz 😂💆🏻‍♀️ yorgunum dostlarr 😮‍💨
Bugun benimki de hic uyumadi ya en son yorgunluktan gebersem de aldim arabaya koydum disarida uyudu ama araba durunca uyaniyor telef olduk yurumekten.

Benim pilim bitti bugün delireceğim geldi 55 cm boyuyla tüketti hepimizi :) öğlen 3 ten akşam 22 ye kadar ağlarmış ya ve asla bir yere bırakamıyorsun sadece kucakta susuyor insallah böyle kalmaz ya 😞

YA dalıyor ama derin değil 10 dk sonra uyanıyor 8.haftya girdik, atak mı acaba :KK47:
Bizim daha 34 mu 35 mi oldu gunleri bile bilemiyorum bugun hic uyumadi. Sadece kucakta gezmek istiyor oturmak da yasak. Yatirinca kiziyor. Kalkip gezinince aniden susup etrafi izlemeye basliyor. Emzikle bile yarim saati geciremedik elleri surekli hareket ediyor emzigini cikariyor. Su an hem salliyorum hem
Emzik destegi hala kipir kipir. Hani gaz vs de yok ikinmiyor ayaklarini toplamiyor sadece huzursuz🤷🏻‍♀️ sanirim direk atak

Kızlar bebeğim sırtını sivazlayinca gazı çıkmıyorsa oturtur gibi yapıyorum biraz geçiyor gazını çok güzel çıkarıyor ağızdan . Oturmasının etkisi var sanırım uzun süreli tutmama kalmadan kendi kendine çıkarıyor sizde de işe yarar belki 😍

Kızlar bebişleri gece uykusuna geçirirken rutin uygulamaya başladınız mı? Biz akışta kalıyoruz spontene djdkd
En geç 9 da yatırın diyolar ama ben odaya götüremiyorum. Biz yatana kadar salondaki elektrikli ana kucağında yatıyor.( allahıma şükürler sevdi onu afdasg) Bizde 11-12 gibi yatıyoruz genelde. O zaman çıkarıyorum odaya🥲 ve biraz büyüyene kadar böyle devam edicek sanırım. Yatak odamız üst katta. Kamera vs var ama bebişi yalnız bırakmak istemiyorum. Yanlış mı yapıyorum acaba. Bide zaten ne zaman uyanacağı belli olmuyo delinin. Gözümün önünde olsun istiyorum
Aynı biz de öyleyiz benim yatak odasına çıkıp orada kalmam da psikolojime iyi gelmeyecek biliyorum evde bir çocuk daha ilgi bekliyor. Salona bir park yatak koyduk biz çıkana kadar orada yatıyor. Oğlumda çok takmıştım kafaya rutin yapayım karartma perde alayım sessiz ortam sağlayayım diye aylarımı bence stresle heba ettim. Ve sonuç 7 yaşında hala uykudan nefret ediyor kavga dövüş uyuyor, hiç nir zaman uykuyu seven çocuk olmadı. Kızımda hayalim ortalıkta uyuyakalması 🤣🤣uyku öncesi sakinlesin diye her akşam banyo yaptırıyoruz sonra da masaj, bu sakinleşmiş hali 🤣🤣🤣 not: hala uyumadı 🤣🤣

Hahahahhaha eyvahlar olsun ben ilkinde yaptım o hatayı 5 yaşında hala uyumuyor, uyuduğunda da babası işe giderken kalkıyor sen düşün hayatımın en büyük ppişmanlığıdır akşamları böyle TV izlerken yanımda tutmak 😆😆 cok çektim çok ağzım baya sağlam yandı da ondan akşamları cocuğu ışık yanan odaya götürmüyom🤣🤣🤣😘
Ben hiçbirini yapmadım çok özen gösterdim hala uyumuyor kendine yüklenme🤣

Ben de pusete koyuyorum ve duruyor en azından o sıra az da olsa yemek iş vs yapıyorum 😬 ama omurga yapısına zarar veriyor diyorlar ne yapacağım bilmiyorum ben de ama orada duruyor napim 😂
Babybjörn ana kucağı tarzı bir anakucağı öneririm, benim şimdiden baya hayatımı kurtardı

Bebesinin burnu surekli tikanan var mi? Ya ciglik kiyamet temizliyorum yok yine ertesi gun tikali sanki genizi akiyor gibi bir yutkunma sesi

Ay evet ya ahshshsjsj valla biraz daha emzirip kucağımda taşırsam omurgam c şeklini alcak 🤣🤣🤣 kızlar bu arada soothie aldık bugün bi umut diyerek diğerlerine göre daha uzun emdi 🤣 sinirden uyuduğu için ağzından aldım ama emdi yani
Yaa çok sevindim maşallah diyim 🤩

Bebesinin burnu surekli tikanan var mi? Ya ciglik kiyamet temizliyorum yok yine ertesi gun tikali sanki genizi akiyor gibi bir yutkunma sesi
Bizimde öyle ya önceden sabah akşam yapıyordum şimdi artık sabahlar tek yapıyorum çıkan sumuge de şaşırıyorum her defasında 🙄😅

Back
X