• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206

İncinin saçları yana mı uzuyo ekinin saçları sinirden midir nedir dikine hep ya çıldırıyorum yana tarıyorum, şapka takıyorum yok çocukim çim kız gibi geziyo 😂😂😂😂😂

Kizlar gaz icin mommy bliss kullanan var mi ?
Ben kullandım gündüz için olanını bence bir işe yaramıyor. Ama gece için mommy blissin badtime drops u önerdiler güzel uyutuyormuş en azından. Ondan bulursam alıcam. Yurtdışında da yok şuan. 4 ay üstü yazıyor üstünde zaten hala zamanım var 🥹
😂 bugün yıkıyoruz yarın yağlanıyor toz topluyor resmen saçı şampuan dayanmayacak😂
Eki Görüntüle 3645739
Kız bu saçlar nee lens mi 🫠😍 benimki keltoş ya🥲

İncinin saçları yana mı uzuyo ekinin saçları sinirden midir nedir dikine hep ya çıldırıyorum yana tarıyorum, şapka takıyorum yok çocukim çim kız gibi geziyo 😂😂😂😂😂
Ay benim erkek kardesimin oyle dikti cok gulerdik. Herkes asabi bir cocuk olacsk derdi halbuki o kadar uysaldi ki kuzum. Cok tatli benceeee masallah
Bunu akıl edip küçüğünğde aldım aynı tepki😏
Tuh yaaa
😂 bugün yıkıyoruz yarın yağlanıyor toz topluyor resmen saçı şampuan dayanmayacak😂
Eki Görüntüle 3645739
Yaa masallah ne kadar cok saclari var bebelerinizin ya
Ya bayıldım bayıldım bir dk benim oğlumun kekliği peki bu saç ne maşallah bende diyorum ki saçları çıktı kendi kendime 😆😆😆
Ahahhaha alt dudaginin tatliligi😍😍😍
Bizim kaşımız gözüküyor gibi bunada şükür ne diyelim 😅😅
Oyyyyyyyy yicemmm
sağlıkla büyüsünler benimki kafasında eğiklik var ya bi ora bi bura yatırıyoruz ama bi yer normalleşiyor sonra yine oluyor var mı bunu yaşayan ?
Benimkinin de uzun kafasi. Her seferinde bir saga bir sola yatirdim. Simdi kendi ceviriyo kafasini.Ablasinin da oyleydi saci uzayinca kapandi🤣🤣

Bizim bu kadarcik anasinin midesini yaktigi kadar. Yok da diyemem var da😍🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG_4254.webp
    IMG_4254.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 25
Ay benim erkek kardesimin oyle dikti cok gulerdik. Herkes asabi bir cocuk olacsk derdi halbuki o kadar uysaldi ki kuzum. Cok tatli benceeee masallah

Tuh yaaa

Yaa masallah ne kadar cok saclari var bebelerinizin ya

Ahahhaha alt dudaginin tatliligi😍😍😍

Oyyyyyyyy yicemmm

Benimkinin de uzun kafasi. Her seferinde bir saga bir sola yatirdim. Simdi kendi ceviriyo kafasini.Ablasinin da oyleydi saci uzayinca kapandi🤣🤣
Ya uzunluğu geçti ama şimdi arka tarafında bir şey oluyor be zor bir şeymiş bu ya cidden 🥹 bende takıntılıyım..

Çok geçmiş olsun, sağlıkla kavuşun inşallah. Bugünler de geçecek 🫂
Çok sağol canım Allah yardımcımız olsun gecicek gecicekte işte yıpratıyor süreç.doktora gidicem pazartesi günü ilaclik durumdayım farkındayım kayinpederim böyle olunca eşim kaç parçaya bolunsun.cok bitkinim her anlamda😔Allah göstermesin birşey olursa memlekete goturucekler vasiyet etmiş eşimden ayrılma korkusu sardı sabahtan beri hem kayınpedere ağlıyorum hem eşim ya giderse diye ağlıyorum.

Back
X