• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    206
Ne zaman baba mezara girince mi repliği kafamda dönüyor sjshsjjsjsj ya okul neeee kanım çekildi ahhshshshsh kreş falan mı okul derken 36 aylıkken gidilen o dimi çünkü lütfen o olsun😂😂😂😂😂😂😂
Ben bazen diyorum ki ekimde işe başlasam yanıma bir tane yardımcı abla bulsam zaten ben de evden çalışıyorum 🤣🤣

Sonra ama ben yine diyorum çalışmak da istemiyorum 6 ay daha çocuğuma bakacağım

Arkadaşlar bugün kalça ultrasonumuz vardı doktor sağ kalça çok hafif oturmamış şimdilik arada çift bez takın bir ay sonra bir daha görelim dedi var mı bu durumu yaşayan aramızda?
Ben çok dert etmedim kardeşimin kızı da aynı olmustu hatta onunki hiç oturmamıştı bir ay çift bez kullandı kontrole gittiğinde düzelmişti. İnşallah bizimkide düzelir
Aşkım bizimde tam oturmamış. 29 günlükken çekilmişti. Hatta ultrasonu çeken dr daha çok erken oturmamış olması normal dedi. Bide ekin çooooook ağladı adam akıllı bakamadı bile adam, çekim esnasında pırtlar çişler kakalar havada uçuştu zaten 😂😂😂

Ben bazen diyorum ki ekimde işe başlasam yanıma bir tane yardımcı abla bulsam zaten ben de evden çalışıyorum 🤣🤣

Sonra ama ben yine diyorum çalışmak da istemiyorum 6 ay daha çocuğuma bakacağım
Valla bende izin bitince başlarım diyodum ama çok minik içim hiç elvermedi ücretsize çıkcam kıyamıyorum hiç, biraz ele avuca gelmesi lazım birine emanet etme cesareti gösterebilmem için 🥲🥲🥲

Bebişin uslu muuuuu peki 😀😀😀 ay valla ya yıldık bunlardan ama mememde uyudu zibidi beşiğine koydum uyandı. Napcaz annecim memeyi keseyim koyayım yanına
Ya Wunsch senin bebe neredeyse 3 aylık olcak 🥹gazı uykusu vs gelişme var mı ? Güzel günler görecekmiyiz🥲 şu gaz olayı geçse rahata ercek gibi hissediyorum hep ıkınıyor evladım uyuyamıyor

Ya bide ben 24 saat nöbetli çalışıyorum uykusuzluk bana vız gelir 55 56 saat hiç uyumadığım oldu şu zamana kadar ama hiç uyumadığında vücut kendini ona göre ayarlıyo. Uyu uyan mal gibi oluyo insan. Bide süte geçer diye çok kahve içemiyorum bi kahve içsem geçer düşüncesi çok geliyo 😂
Denedim aşkım yani süte geçer geçmez ona bişi diyemem ama denedim malesef o çocuk ne eksik ne fazla aynı uyanma seyrinde devam ediyo ama bizim mallığımızın çözümü de değil hdjdjjdjdjdj

Arkadaşlar bugün kalça ultrasonumuz vardı doktor sağ kalça çok hafif oturmamış şimdilik arada çift bez takın bir ay sonra bir daha görelim dedi var mı bu durumu yaşayan aramızda?
Ben çok dert etmedim kardeşimin kızı da aynı olmustu hatta onunki hiç oturmamıştı bir ay çift bez kullandı kontrole gittiğinde düzelmişti. İnşallah bizimkide düzelir
Bize 14 ekimde verdiler biraz geç değil mi dedim tamamlanmasını bekleriz dediler. Bilmiyorum olması gereken tarih nedir ama tekrar gidersiniz umarım düzelir tamamen

Yok canım bize normal demişti ben hiç duymadım ama ciddi bir şey değildir. Bana sadece ultrasonu erken vermişlerdi Prematüre göre. Doktor hani eğer oturmamışsa tam birdaha gelirsin bakarsın dedi 1 ay sonra. Belki seninkide öyle bit şeydir
Bakalm 1 ay sonra düzelmiş olur inşallah.
Yeğenimden biliyorum cok kasmadımda yinede insanın aklına giriyor

ilkin sleepyle başladık pişik yaptı. Primaya geçtik 1 ay kullandık ama pahalı yani. Molfix aldım güzel idare eder. Araya şokun bebelandı girdi. Sızdırma yapmadı. Ben molfixden devam

Aşkım bizimde tam oturmamış. 29 günlükken çekilmişti. Hatta ultrasonu çeken dr daha çok erken oturmamış olması normal dedi. Bide ekin çooooook ağladı adam akıllı bakamadı bile adam, çekim esnasında pırtlar çişler kakalar havada uçuştu zaten 😂😂😂
Ayyy bizimkide de cok ağladı çiş yaptı üstü başı ıslandı kendi elini emiyodu en son susmak için😂

İsimli etiketlerden alırdık bi bebeye diğeri de sütü sağdığımız kaplara jdjdjdjjdjd şimdi bebe cok ana çok karıştırmayalım🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Benimki meme almıyor benimki beni tanıyor. Sağdığım süt daima odada hazır mutlaka yarım yamalak içilmiş süt var karışmaz merak etme bana bırak 😅

ilkin sleepyle başladık pişik yaptı. Primaya geçtik 1 ay kullandık ama pahalı yani. Molfix aldım güzel idare eder. Araya şokun bebelandı girdi. Sızdırma yapmadı. Ben molfixden devam
Bende denebunu dan hediye gelen 8 adet molfıx premium var☺️ deneyeceğim onları memnun kalırsam primaya elvada😂

Ne zaman baba mezara girince mi repliği kafamda dönüyor sjshsjjsjsj ya okul neeee kanım çekildi ahhshshshsh kreş falan mı okul derken 36 aylıkken gidilen o dimi çünkü lütfen o olsun😂😂😂😂😂😂😂
Offf onlar da çözüm mü sanki berra adında bir kız çocuğu kreşin havuzunda vefat etmiş annesi perişan 🥺🥺🥺🥺

Benimki meme almıyor benimki beni tanıyor. Sağdığım süt daima odada hazır mutlaka yarım yamalak içilmiş süt var karışmaz merak etme bana bırak 😅
Hahhaahahhahah kokudan tanır tabi bebelere bakılırken biz uyucaktık nöbetleşe o yüzden sağmak zorundayız reis 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Ayyy bizimkide de cok ağladı çiş yaptı üstü başı ıslandı kendi elini emiyodu en son susmak için😂
Valla çok komikler kendilerini sakinleştiremiyolar ya 😂😂 bana kalsa mememi çıkartıp tepcektim ağzına dr talep etmedi 😂 tip a falan oluyo ondan mı dediler sizede. Açısı falan oluyormuşşşş

Çok normal canım ya ama antidepresandan önce imkanın varsa fiziksel destek al, bebeğe çocupa eve her neyse. Sen de mutlu olacağın bir şeyler yapmaya çalış spor olur dışarı çıkmak olur alışveriş olur her ne ise
Ayy hiç keyif almıyorum ki birseyden yoksa annem geliyir 3 günde bir falan ben zevk alamıyorum:(

Back
X