• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Kurulu saat gibi dimi? Benimkinin bir de haftada bir kac gun 14-17 seansi var

Benim de hala 1 kilom var🤣

Benimki 3.5 yasinda saldi anasini. Krese vermistim etrafta tek cocuktu cok yanlizlik cekiyordu. Haftada 3 yarim gun gidiyordu kosa kosa yavrum. İkk biraktigimda o kadar bos o kadar her seyi yapabilir hissetmistim ki sonrasinda gelen yavrumdan uzaklastigim icin bu kadar mutlu olmamaliyim vicdan azabi hala icimde sacmaligini bilsem de🤣 daha umutluyim o yuzden
Ya hani kilo verememişti kimse yarı yolda koydunuz bizi🤣

Walla ben 7 yaşında rahatladım ay güleceğim yoktu hangi bokuma ikinciyi doğurdum benden çıkanların huyu belli😂😂
Valla senlik değil mevzu shhsjsjs sürüm problemli bence 😂😂😂 helal olsun ikinciye cesaret eden koca yürekli bacılarıma. Benim dizlerim ağrıyo belim ağrıyo memelerim ağrıyo istesemde ikinciyi yapamıcam 😂😂😂😂

Kurulu saat gibi dimi? Benimkinin bir de haftada bir kac gun 14-17 seansi var

Benim de hala 1 kilom var🤣

Benimki 3.5 yasinda saldi anasini. Krese vermistim etrafta tek cocuktu cok yanlizlik cekiyordu. Haftada 3 yarim gun gidiyordu kosa kosa yavrum. İkk biraktigimda o kadar bos o kadar her seyi yapabilir hissetmistim ki sonrasinda gelen yavrumdan uzaklastigim icin bu kadar mutlu olmamaliyim vicdan azabi hala icimde sacmaligini bilsem de🤣 daha umutluyim o yuzden
Aşkım 1 ne snsndjdjsj aşkım 1 neeee hani hepimiz el birliğiyle kilolarını seven lohusaydık hani helva falan yiyoduk 🤣🤣🤣🤣🤣

Alt değiştiremiyorum üstünü giydiremiyoeum öyle bir ağlıyor ki gözlerinden yaşlar gele gele
Banyo yapıyoruz su dökmeyi bitirdiğimde basıyor çığlığı😬 kızım dünyada su kıtlığı var nereye kadar sana su dökebilirim
Ya evet eveeeeet alt değiştirirken topçuk olup ağlıyo, giydirirken dudak büke büke ağlıyo. Küçük dilini görüyorum sürekli ağzını ayırıp bağırınca jshsjsjsk. Mecbur küveti havuz yapıp yüzdürceeen

12 saat oldu uyumadı ben pes ettim bittim arkadaşlar 15 dk daha uyumazsa yıkayalım dedim eşime. Son kozumuzu oynayacağız. Sonrası yok. Aşırı sinirliyim
Aşkım çabalamayı bırakıp akışta kalınca kabullenince daha kolay ilerleniyor ya. Ben neden uyumuyor artık bu çocuk eşiğini geçtim. Tüm tuşlara bastım olmadı demekki istemiyo. Bayılcaz eşimde bende ama hepimizden sağlam duruyo çocuk uykusuzlukta helali var

Aşkım 1 ne snsndjdjsj aşkım 1 neeee hani hepimiz el birliğiyle kilolarını seven lohusaydık hani helva falan yiyoduk 🤣🤣🤣🤣🤣
Resmen yarı yolda bırakıldık 😂
Akşamüstü kışlık yazlık mevzusuna başladım birkaç haftaya biter 🤣🤣 içine giremeyeceğimi bile bile çıkardım yerleştirdim pantolonlarımı elbiselerimi
Ben birincide 1 yıl sonra eski kiloma dönmüşüm şimdi diyorlar son bir kaldı ya dün doğum yaptık 🤣🤣🤣

Aşkım çabalamayı bırakıp akışta kalınca kabullenince daha kolay ilerleniyor ya. Ben neden uyumuyor artık bu çocuk eşiğini geçtim. Tüm tuşlara bastım olmadı demekki istemiyo. Bayılcaz eşimde bende ama hepimizden sağlam duruyo çocuk uykusuzlukta helali var
Eşime dedim boşver zaten uyumıcak 12 ye kadar
Şimdi uyudu 🤣🤣🤣 kaç dk sürer bilmem ama inat biri

Akşamüstü kışlık yazlık mevzusuna başladım birkaç haftaya biter 🤣🤣 içine giremeyeceğimi bile bile çıkardım yerleştirdim pantolonlarımı elbiselerimi
Ben birincide 1 yıl sonra eski kiloma dönmüşüm şimdi diyorlar son bir kaldı ya dün doğum yaptık 🤣🤣🤣
Valla gurbetçi bavulu gtümle kaldım ortada gagahaha bugün yeni pantul aldım kendime sürekli bürümcüklerle gezmekten hasta olcam artık 🤣🤣 o değil doğurmadan önce dolabı sıfırlamıştım yazık oldu kıyafetlere 😂 1 sene gayet ideal aşkım helal olsun ben bu yolda seninleyim agahhahsha

Valla gurbetçi bavulu gtümle kaldım ortada gagahaha bugün yeni pantul aldım kendime sürekli bürümcüklerle gezmekten hasta olcam artık 🤣🤣 o değil doğurmadan önce dolabı sıfırlamıştım yazık oldu kıyafetlere 😂 1 sene gayet ideal aşkım helal olsun ben bu yolda seninleyim agahhahsha
Vercez dur pes etmek yok o dolap giyilecek ama şu an müsait değilim🤣🤣🤣

Sezeryan karnım var.. ve girmiyor aldığım korselerin hiçbirini beğenmedim takamıyorum gobegim ve ben bakışıyorum..

Kizlar ya bu bebitolarin salyalari dis cikarirken akmiyor muydu? Benimki iki gundur kenardan sizdiriyor. Ablasi 4 aylikken dis cikarmisti dis cikarsa sasirmam valla folik asit bebem benim
Bir de tirnaklari ne yapiyorsunuz ya makasla kestim yok su meshur torpuyu aldim yok hep gozunun etrafini kanatti tum gun elimde torpu hangisi yapti diye bulmaya calisiyom hepsi yumusak gibi ama bulamadim sucluyu

Ay bugun tum gun kisliklari cikarsam kac sene surer acaba diye dusundum🤣🤣🤣 yavastan cikarmak lazim anca yetisirim kisa

Kizlar ya bu bebitolarin salyalari dis cikarirken akmiyor muydu? Benimki iki gundur kenardan sizdiriyor. Ablasi 4 aylikken dis cikarmisti dis cikarsa sasirmam valla folik asit bebem benim
Bir de tirnaklari ne yapiyorsunuz ya makasla kestim yok su meshur torpuyu aldim yok hep gozunun etrafini kanatti tum gun elimde torpu hangisi yapti diye bulmaya calisiyom hepsi yumusak gibi ama bulamadim sucluyu
Aşkım ben kenarlarını törpülüyorum bide yumuşak ya kendisi kırılıyo onlarıda minikçe kopartıyorum

Aşkım ben kenarlarını törpülüyorum bide yumuşak ya kendisi kırılıyo onlarıda minikçe kopartıyorum
Ya benmkinin sertlesti tirnaklari benim boynumu falan yoluyor nasil acitiyor. Kendini de yolup agliyor hep de gozunun kenarlarini kanatmis bugun iyice torpuledim ama baktim yine var😢

Ya benmkinin sertlesti tirnaklari benim boynumu falan yoluyor nasil acitiyor. Kendini de yolup agliyor hep de gozunun kenarlarini kanatmis bugun iyice torpuledim ama baktim yine var😢
Ya çok zor oluyo kesmek falan. Emzirirken bızt bızt törpülüyorum evet çok acıtıyor 🥲 köşeleri törpülemeyi dene aşkım yuvarlak olsun tırnak düz yerine. Ayak tırnaklarıda dümdüz olcak yuvarlak olursa batık olur

Back
X