• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2025 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    205
Oh kendini daha iyi hissetmene çok sevindim 😍
Sessiz mutsuzluk yasarmiyim acaba ağlamam hafifledi ama hüzün hala duruyor.oda geçer inşallah.su hayatta evlatlarımin sağlığından sonra hicbirseyi bu kadar istememiştim. Rutin nimettir diye boşuna dememisler kalkayim emzireyim ise kosturayim ama bebeğimin varlığını kabul edeyim yeter ki

Kızlar böyle bir mesaj geldi. bu parayı artık alabilirim mi demek?

Eklentiler

• IMG_2456.webp
    IMG_2456.webp
    36,3 KB · Görüntüleme: 24
Sessiz mutsuzluk yasarmiyim acaba ağlamam hafifledi ama hüzün hala duruyor.oda geçer inşallah.su hayatta evlatlarımin sağlığından sonra hicbirseyi bu kadar istememiştim. Rutin nimettir diye boşuna dememisler kalkayim emzireyim ise kosturayim ama bebeğimin varlığını kabul edeyim yeter ki
İnşallah o da olacak 🩷

Her akşam böyleyiz işte biz de uyumuyor ağlıyor ve benim belim tutuldu 😞 Randevu bulabilirsem doktora olmazsa acile giderim bebemi bile kucağıma alamıyorum
Valla Allah yardımcın olsun canım. Bizimki yine başladı gece uyandı emdi konuştuk gülüştük sevdim gezdirdim bezi değişti ama hala uyumuyor neyse annem gelecek bugün öyle telefondan şöyle yap böyle yap diyordu bi görsün bakalım. 😂

Ben kesiyorum artık el tırnaklarını daha kolayıma geldi uyurken. Törpü saha zor oluyormuş. Ayak tırnaklarımız henüz hala uzun değil 😆
Ben de kestim ilk ama kenarlari sivri kalmis yuvarlak alamamisim yolum yolum yoldu kendini. Ne varsa o eller hep suratinda
Salya benimkinde de bikaç gündür var ya, sürekli üst değiştiriyorum. ben nezleden diye düşünmüştüm ama baloncuk falan da yapıyo 🤷‍♀️
Benimki de hafif nezle gibi ondan mi acaba cidden. Sabah burnunu cektim ama bir sey cikmadi. Burnunu cekerken kesik kesik hafif yapiyorum ama cani yaniyor galiba cok agliyor
Tırnakları ben de kesiyorum hiç eldiven taktırmadı zaten düşüyordu hep.
Kenarından hafif çıt kesik atıp kalanını parmağımla kopararak aldım yumuşacık zaten tırnak hemen geliyor. Sertleşene biraz daha büyüyene kadar böyle keseceğim
İlk haftalarda oyle yaptim simdi baya sert koparilmiyor erken sertlesti sanki
Sinirden eşimi parçalamamak için kendi içimde patladım 🤣 akşam yatırdığım çocuk bir süre sonra mıkırdayınca almış gezdirmiş salona indirmiş bir süre sonra bana hetirdi artık ağlıyor diye. Uykumun arasında anlamadım bile baktım gözler çipil çipil🥹🥹🥹 saat 3 e kadar uyumadı tekrar 😭😭😭😭😭
Ayyyyy iki gundur esime kuruluyorum fena patlicam. Dun sabah emzirsene dedi dedi cocuk uyuyo dedim demin uyanikti dedi kiyamadim aldim cocuk bir uyandi bir bucuk saat. Gitti kendi yatti bir de horluyor ustune valla uyandirip saydim bir suru sok icinde bana bakiyo🤣🤣 dun de bebem gece uyumadi esim yanimda uyudukca sinir geldi iki kere yanlislikla(!) uyandirdim

Askim tabi zor da su an sadece kucakta bu ne zaman takriben inecek kucaktan gazi ne zaman bitecek . Bu fabrika ayarlarina ne zaman döner onu merak ediom:))
Benim oğlanın gazı 8 aydan sonra bitti jdjdjdjjd 9 ay dayanabilecek misin mesela onu bilerek söylemedim 😆😆 hiç gün ay sayma daha zor oluyo 🙈🤣

Kızlar böyle bir mesaj geldi. bu parayı artık alabilirim mi demek?
Evet banada gelmiş benim 2 aylık yatacak sanırım uygulamadan baktım . Sende takip edebilirsin uygulamadan ne kadar yattığı ve çekeceğin tarih fln yazıyor veya 144u de arayıp bilgi alabilirsin

Kızlar selam, doğum yardımını çeken var mı? İkinci çocuk için her ay 1500 ödeniyor ya, benim edevlette hesabım tanımlı ama yine de halkbanka yatırıyorlar. Onu kendi banka hesabımıza aldıramıyor muyuz bilginiz var mı? 5 sene boyunca her ay gidip bankada sıra bekleyemem yani 1500 lira için 🤷🏻‍♀️

Valla Allah yardımcın olsun canım. Bizimki yine başladı gece uyandı emdi konuştuk gülüştük sevdim gezdirdim bezi değişti ama hala uyumuyor neyse annem gelecek bugün öyle telefondan şöyle yap böyle yap diyordu bi görsün bakalım. 😂
Sağol bacım 🌸
Biri gelince yalancı çıkartıyor benim bebe bizi. Sizde de öyle mi. Ağlıyor pancar 🫜 gibi kızarıyor diyorum hopp anam geliyor yoo hiç de öyle yapmıyor diyor 🤦🏻‍♀️

Back
X